Cea mai bună alternativă Tor pentru navigare anonimă în 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Ultima actualizare 10 SEP 2019


Primesc foarte mult acest lucru, oamenii caută mereu ceva care să le ofere un anonimat real. după ce Google și platforma socială nu au reușit să dezvolte confidențialitate și securitate pentru utilizatorii lor, oamenii se frustrează. dar nu le pasă!

Tor este cea mai bună opțiune de utilizat pentru navigare anonimă și există multe alte alternative de încredere care pot fi utilizate în același scop. dar oferă de fapt atât de mult pentru a vă asigura conexiunea? să aflăm…

Aveți nevoie într-adevăr alternative de Tor Browser?

Vă rugăm să o spuneți în acest fel, trebuie să vă identificați nevoile din primul loc. oamenii folosesc mai ales Tor din două motive majore;

 1. Navigare anonimă și privată
 2. Acces la Web profund și la întuneric

Acum, dacă căutați „navigare anonimă”, Tor va fi cea mai bună alegere, dar am preferat să folosesc opțiuni alternative, unde nu trebuie să instalați alt browser. Da, puteți obține anonimatul dvs. fără a vă compromite viteza de internet, ceea ce este patetic într-un browser precum Tor, Sau puteți face propriul browser obișnuit (Chrome, Firefox, safari) mai sigur și privat, cu puțin efort.

Obțineți anonimatul dvs. cu browserul obișnuit:

Este foarte simplu să obțineți navigarea privată, aveți nevoie doar de câteva extensii pentru a vă împiedica să vă urmăriți. și un furnizor VPN de încredere.

De ce extinderi?

 • UBlock Originea: acest lucru va ajuta la prevenirea urmăririi și la blocarea scripturilor anunțurilor.
 • HTTPS Oriunde: Aceasta va deschide doar pagini de site-uri sigure.
 • Autodelete de cookie-uri: Acesta va elimina cookie-urile care nu mai sunt necesare.
 • Distribuitor de confidențialitate: Acest lucru va împiedica toate site-urile să nu-și ruleze scripturile de spam din spate pentru a prelua datele utilizatorului.
 • Fără script: Acest lucru vă va oferi accesul la „a alerga” sau „a nu rula” scriptul site-ului special pe care îl vizitați.

În mod implicit, browserul Tor vă oferă aceste funcții, ceea ce face ca Tor să fie mai sigur. dar o altă mână pe care o aveți în pericol, deoarece nu blochează niciun virus, script de hacking pentru a descărca computerul.

Utilizați un VPN de încredere:

Acesta este cel mai ușor lucru de înțeles, dacă utilizați Tor sau nu. Aveți nevoie de un VPN chiar și cu Tor pentru a cripta traficul de internet. Tor nu oferă nicio criptare a datelor. De asemenea, VPN ajută la accelerarea navigării Tor.

Dar dacă ați instalat toate extensiile, aveți nevoie doar de o conexiune VPN pentru a cripta datele. că toate ...

De ce oamenii schimbă browserul Tor pentru alternative?

 • Conexiune mai lentă: Tor se conectează la propria rețea de rutare, ceea ce provoacă o întârziere în construirea conexiunilor.
 • Navigare frustrată: Chiar dacă Tor folosește backend-ul Firefox, este încă frustrant experiența utilizatorului din cauza vitezei de navigare cu adevărat slabe.
 • Urmărire ISP: Aceasta este o altă durere de cap, de fiecare dată când utilizați browserul Tor chiar și pentru anonimat, care nu este ilegal, ISP-ul poate determina cu ușurință dacă utilizați Tor.
 • Punctul de vedere al securității: Tor utilizează releul pentru a transfera solicitarea dvs. prin diferite straturi de noduri, ceea ce o face anonimă, dar datele dvs. sunt încă urmăribile. pentru că nu oferă criptare de date.

În acest articol veți găsi cea mai bună și mai compatibilă opțiune în loc de rețeaua Tor sau servicii de ceapă, există multe motive care stau la baza acestei căutări de „alternative alternative” majore: experiența frustrantă de navigare, conectivitatea lentă cu rețeaua de ceapă, experiența de navigare neobișnuită sau fiți experiențe de navigare lente.

Peste tot; Faceți clic pe unul dintre cele mai sigure browser-uri pe care să le utilizați, dar dacă vorbim despre opinii profesionale sau de specialitate, acestea nu le recomandă, unele dintre afirmațiile pe care le oferă agențiile din spatele acestui program sau altele, dar nu sunt siguri despre asta.

In orice caz; în acest articol, vă vom conduce sau vă vom ghida către două moduri diferite în care vă puteți asigura mai degrabă securizarea sau privatizarea navigării și a altor programe software precum browserele Tor, alegerea este a dvs.!

Înainte de a intra în asta, ar trebui să știți despre cum funcționează acest browser securizat și despre modul în care vă privatizează istoricul sau amprentele.

Cele mai bune alternative Tor Browser 2019

Până în 2014, Tor a fost tocmai un browser uimitor de anonimat care nu și-a urmărit nici măcar propriii utilizatori. Din păcate, după ce NSA a piratat cu succes Proiectul Tor, acesta a fost lăsat în centrul spionajului. După aceea, Tor a devenit o țintă a multor încălcări judiciare, ceea ce a lăsat un mare semn de întrebare pentru eficiența browserului Tor.

De când Tor a subminat dorința de a găsi o alternativă la browserul Tor a picat remarcabil, deoarece orice altă persoană dorește să știe care este cea mai bună alternativă Tor. După cum știm cu toții că găsirea unei funcționări alternative precum Tor este destul de dificilă, dar alternativele Tor înscrise vă vor face fără probleme.

Iată o listă cuprinzătoare de alternative Tor browser sigure și testate pentru dvs., nu ezitați să optați pentru oricare dintre ele și să faceți experiența dvs. de navigare neprețuită:

1- Rețea privată virtuală (VPN)

Acesta este cel mai bun mod de a vă asigura întregul Internet în loc să navigați doar. VPN este cea mai bună alternativă la Tor. Desigur, nu este un browser, ci este un software care vă permite să vă controlați internetul de intrare și de ieșire și să criptați toate datele și să faceți imposibil de citit pentru ochii neclintiți.

Practic, VPN vă oferă conexiunea la două diversiuni majore

 • Identificare schimbare: Conexiunea VPN a înlocuit IP-ul dvs. curent cu o altă locație IP unde doriți. astfel puteți obține acces deblocat la orice site.
 • intimitate & Criptarea: VPN creează un tunel privat care este criptat până la 256 biți, care este considerat protocol de criptare de grad militar.

2- FreeNet Secure Browser

FreeNet este printre cele mai bune alternative Tor și este combinat atât cu tehnologiile OpenNet, cât și cu Darknet. Software-ul de securitate P2P este credibil pentru deblocarea cenzurii. Această alternativă Tor nu are un server central; prin urmare, este dificil să-și pirateze sistemele, chiar și cei care sunt responsabili de întreținerea sistemului nu sunt accesibile informațiilor utilizatorului.

FreeNet adună datele în colegi și tot conținutul încărcat este livrat în nodurile sale. Din moment ce toate datele sunt criptate înainte de a fi stocate, prin urmare, ar putea părea cea mai bună alternativă Tor, dar este așa? Datele sunt stocate în așa fel încât să fie inexpugnabile atacatorilor și următorilor. Punctul crucial care trebuie remarcat aici este că producătorii de software FreeNet nu sunt în măsură să difere în tipul de date stocate de utilizatorii lor, astfel încât datele ar putea fi politice sau extrem de sensibile.

3- Browser I2P Ca o alternativă Tor

La fel ca Tor, I2P - Proiectul de internet invizibil - utilizează, de asemenea, tehnologia DarkNet. Această alternativă Tor criptează datele într-un mod similar stratului. I2P criptează traficul de rețea folosind chei publice și private.

I2P este ca un Internet pe Internet, deoarece construiește un strat de rețea în sesiunile TCP / IP și UDP. Astfel I2P devine un element ideal pentru traficul de rețea și pentru datele personale. De asemenea, putem spune că toate aceste abilități fac din I2P o alternativă demnă a browserului Tor.

4- Browser Yandex

Yandex se situează printre principalele alternative de browser Tor. Browserul Yandex este un produs al Yandex - gigantul tehnologic rus. Are o capacitate deosebită de a păstra datele utilizatorului în siguranță de privirile indurerate ale urmăritorilor. Această alternativă Tor poate scana fișiere și, de asemenea, păstrează, de asemenea, datele în siguranță de diferite forme de malware.

În afară de toată siguranța, furnizează datele utilizatorului, Yandex găzduiește câteva plug-in-uri orientate pentru confidențialitate și securitate online. De exemplu, blocatorii de reclame și extensiile de dezactivare a blițului și plug-in-urile protejează utilizatorul de site-uri web nesecurizate. Când utilizați Yandex Browser, scanarea antivirus Kaspersky integrată poate fi descărcată și în scopuri de securitate..

Această alternativă Tor este compatibilă cu Windows 7 și versiunile ulterioare. De asemenea, funcționează bine pe Linux și Mac OS X. Browserul Yandex este gratuit și poate fi descărcat cu ușurință de pe site-ul său web.

5 - Browserul criptat IprediaOS

iPrediaOS este un sistem de operare bazat pe Linux și este una dintre alternativele plauzibile de browser Tor disponibile. Această alternativă Tor are servicii de criptare programate care îi protejează pe utilizatorii săi de urmăritori și atacatori. Acest lucru se realizează prin criptarea traficului de rețea transformându-l astfel într-o alternativă sigură și privată pentru browserul Tor.

6 - Globus Secure Browser

Globus este o alternativă plătită pentru browserul Tor, care oferă și o versiune de încercare gratuită de 5 zile. Această alternativă a browserului tor oferă utilizatorului său un anonimat premium și securitate online. De asemenea, folosește o rețea VPN pentru a redirecționa traficul pe Internet. Aceasta înseamnă că, chiar dacă cineva dorește să vă urmărească, va găsi în schimb serverele Globus.

Această alternativă Tor permite utilizatorilor săi să aleagă locația de unde doresc să apară online. De exemplu, puteți să vă setați locația în Anglia, în timp ce stai liniștit în Germania, oferindu-le trackerilor tăi o percepție falsă. Rețeaua Tor este utilizată de Globus pentru deblocarea diferitelor site-uri și pentru protecția împotriva malware. Drept urmare, puteți accesa site-urile Tor fără Tor, dar cu Globus! Această alternativă Tor funcționează bine cu toate sistemele de operare majore.

7 - Whonix Navigare anonimă

Whonix fiind una dintre alternativele browserului Tor este tipul unui sistem de operare care supraviețuiește minții fiecărui freak de securitate care dorește să se bucure de anonimat pe Internet. Programul de securitate al Whonix se bazează pe Tor și funcționează bine pe sistemul de operare Linux. Această alternativă Tor funcționează izolat, ceea ce înseamnă că orice lucru pe care un Netizen nu va avea ca rezultat dezvăluirea adresei IP a Netizenului pe Internet.

Chiar și DNS sau malware devin inutile dacă un Netizen a angajat Whonix, deoarece nu vor putea scurge locația sau informațiile personale ale respectivului Netizen. Software-ul Whonix are două părți principale. În primul rând, avem Whonix-Gateway care, după cum sugerează și numele, este o poartă care rulează doar pe Tor. A doua parte este Whonix-WorkStation care rulează pe o rețea izolată. Cu toate acestea, numai conexiunile făcute pe Tor pot trece prin rețeaua izolată.

Whonix este acea alternativă Tor care, atunci când este utilizată corect, poate forma un înlocuitor eficient pentru Tor.

8 - Dragonul de gheață Comodo

Browserul Comodo Ice Dragon este că alternativa browserului Tor are și funcții de confidențialitate. Este un software de securitate al cărui browser este bazat pe FireFox. Comodo Ice Dragon are caracteristici care îl fac printre cele mai sigure alternative Tor. De asemenea, oferă un serviciu DNS sigur care ajută la accelerarea activităților browserului unui Netizen. Această alternativă a browserului Tor este, din fericire, disponibilă gratuit.

9 - Deconectați browserul

Deconectarea este printre acele alternative de browser Tor care este capabilă să deconecteze utilizatorii de pe site-urile web cunoscute pentru a urmări rețelele de internet. Acesta urmărește acele site-uri sau companii de pe Internet care urmăresc Netizens și apoi vă întreabă dacă doriți să le blocați. Această alternativă Tor oferă, de asemenea, o gamă vastă de experiență de navigare.

Deconectarea permite utilizatorilor iOS, Windows și Android să caute și, prin urmare, să navigheze în siguranță. Cu toate acestea, acest software nu este ideal și exclusiv instrument de confidențialitate și securitate sau o alternativă impecabilă la Tor. Această alternativă Tor este totuși un supliment eficient și costă 5 dolari pe lună sau pentru 50 $ puteți obține abonamentul pe un an.

10 - Subgraf OS ca o alternativă Tor

Subgraph OS este una dintre alternativele browserului Tor care utilizează tehnologia Tor. Subgraph OS are un software dedicat pentru confidențialitate și ușurință în utilizare. Are o astfel de interfață concepută pentru a minimiza disconfortul, astfel încât sistemele de sistem Subgraph sunt destul de dificil de urmărit și de fisurat.

Această alternativă Tor folosește straturi pentru a analiza nivelul de siguranță al instalațiilor software pentru computer. Există, de asemenea, straturi de protecție precum firewall, nucleu întărit și meta-proxy.

11 - Freepto

Freepto se află printre instrumentele preferate de confidențialitate online pentru majoritatea internauților și este, fără îndoială, și o alternativă credibilă pentru browserul Tor. Anonimatul online este o caracteristică în care Freepto are expertiză. Această alternativă Tor este un software portabil, deoarece poate fi rulat pe orice computer după ce îl salvați pe un stick USB. Drept urmare, nu va trebui să-l instalați din nou, oriunde vă duceți.

Această alternativă Tor are software precum Tor și se rulează pe sistemul de operare Linux. Freepto salvează și criptează toate datele colectate pe disc. Acesta este motivul pentru care identitatea utilizatorilor Freepto rămâne în siguranță și de ochii indurerați ai hackerilor și ale trackerilor. Datorită acestor caracteristici, Freepto este considerată una dintre cele mai bune alternative de browser Tor.

12- Peerblock

Peerblock este o soluție demnă pentru a bloca anumite persoane și programe să vă urmărească. Este una dintre acele alternative de browser Tor care împiedică orice comunicare Java să vă urmărească sau să vă monitorizeze. De asemenea, vă ajută să controlați persoanele cu care vă conectați sau interacționați pe Internet.

Datorită caracteristicilor excepționale ale Peerblock, diferite programe și persoane nu sunt în măsură să urmărească sau chiar să pătrundă în sistemul dvs. Cu toate acestea, aceleași consecințe apar cu tine, încât nici măcar nu poți pătrunde în sistemul oricărui alt utilizator. Dar totuși, trebuie să fii prudent, deoarece Peerblock este incapabil să împiedice TOȚI următorii să te urmărească. Astfel, aveți nevoie și de un alt software pentru a suplimenta această alternativă Tor. Partea cea mai bună este că Peerblock este gratuit pe piață.

13- LPS - securitate portabilă ușoară

Lightweight Portable Security - LPS - este software bazat pe Linux. Această alternativă Tor este un sistem de operare care necesită bootarea dintr-o infrastructură de memorie externă. LPS nu se conectează și nu comunică cu servere externe care sunt predispuse la urmărire. Acesta este motivul pentru care LPS poate fi considerat ca o alternativă excelentă pentru Tor.

14- Tox

Printre toate alternativele Tor, Tox este o opțiune favorizată de cei care sunt fani ai aplicației de mesagerie securizată. Tox este destinația pentru cei care își doresc criptarea serviciilor de comunicare. Oferă servicii, cum ar fi mesaje criptate de e-mail, IM, și multe altele. Tox oferă, de asemenea, servicii sigure de conferință video.

15- Epic

După cum sugerează și numele, această alternativă Tor este incontestabil epică. Epic este un browser orientat către confidențialitate și securitate și are capacitatea de a bloca reclame și scripturi care sunt mereu în mers pentru a-și urmări utilizatorii. Software-ul acestei alternative Tor este construit pe codul sursă Chromium.

De asemenea, Epic poate dezactiva memoria cache DNS și completarea automată online împiedicând terții să devină accesibile cookie-urilor. Acest software este o alternativă plauzibilă Tor, deoarece este o combinație de Tor, Chrome și FireFox.

16- CD-ul JonDo Live

JonDo este o altă alternativă a browserului Tor pe care o puteți utiliza pentru un sistem de operare bazat pe Linux. Renumitul sistem de operare GNU este o bază pentru această alternativă Tor. JonDo Live vine împreună cu unele programe preinstalate precum Thunderbird, Pidgin și Tor Browser, spre deosebire de alte programe software.

17- Cozi

Cozile se clasează printre cele mai bune alternative ale browserului Tor, datorită singularității sale. Tails are un sistem complicat, motiv pentru care este cel mai sigur, dar cel mai unic dintre toate alternativele Tor.

Prima caracteristică care se adaugă unicității Tails este că este un sistem de operare live care poate fi pornit de pe orice USB, DVD sau hard disk.

A doua caracteristică este că are un sistem de operare bazat pe Linux care are mai multe programe încorporate. Aceste programe sporesc eficiența Tails în ceea ce privește securitatea și anonimatul. Sistemul de operare Tails are, de asemenea, un client de e-mail și un client IM care face navigarea pe internet mai sigură și mai rapidă.

A treia caracteristică este cea a funcționării eficiente a Tails, adică utilizează rețeaua Tor, care oferă și alte funcții de securitate pentru Tails. Prin urmare, nu va fi inutil să spunem că Tails este o alternativă Tor mult mai bună.

Cu Tails, vă puteți șterge și traseul digital. Acest lucru se datorează faptului că, atunci când eliminați hard disk-ul sau unitatea USB, nicio dovadă a activității dvs. nu este lăsată pe sistem. Astfel, Tails asigură un anonimat complet și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la datele dvs. chiar dacă utilizați o rețea publică sau computerul unui prieten. Totul se stinge din sistem odată ce ați scos discul care conține sistemul de operare, deoarece sistemul pe care îl utilizați a fost independent de sistemul de operare USB instalat, astfel încât acesta revine la sistemul normal de operare.

Mai mult, Tails folosește numai RAM, prin urmare, după repornirea informațiilor dvs. nu rămâne salvată pe computer. Astfel, sistemul de operare devine un protector al tuturor datelor de care aveți nevoie, drept urmare, el face o soluție ideală pentru gestionarea informațiilor sensibile și a tuturor documentelor prețioase.

18- Psifon

Cea mai bună alternativă Tor pentru navigare anonimă în 2019

Psifhon este instrumentul gratuit și open source care ar putea lucra eficient pentru persoanele care găsesc o alternativă Tor. Psifhon folosește tehnicile tehnologiilor VPN și SSH, astfel încât ar putea oferi acces la internet deschis în zonele restrictive.

Acesta ascunde adresa IP a unui utilizator și oferă anti-cenzură. Este o sursă gratuită, dar oferă și o versiune pro, însă are aplicații gratuite pentru Android și iOS. Un lucru puțin dezamăgitor este faptul că are o lățime de bandă limitată de 2 Mbps pentru utilizatorii versiunii gratuite. Cu toate acestea, viteza maximă pe care o furnizează este de 5 Mbps, inclusiv toate planurile premium Psiphon.

Această alternativă Tor vă poate oferi securitatea împotriva identităților amețitoare, cum ar fi agențiile guvernamentale, ISP-uri și alte terțe părți.

Navigator sigur, precum Tor:

Browserul securizat precum TOR deschide și creează întotdeauna conexiunea cu propriile servere virtuale, ceea ce face ca traficul dvs. de rutare să dispară de la furnizorul de servicii de internet, precum și de la alte agenții de supraveghere..

Celălalt lucru cel mai bun pe care îl fac! Nu stochează cookie-urile sau alte informații pe care le scurge cu ușurință alt browser, aici puteți verifica ce scurge browserul dvs. De asemenea, vă protejează împotriva injecțiilor malware și, de asemenea, împiedică dezvăluirea amprentelor. Să facem un test rapid, acum folosesc Mac Book Pro și se află undeva în statele unite, astfel încât să aruncăm o privire.

Tor-alternative

FBI a reușit să dezvăluie aproximativ 30 de milioane de Tor prin Operațiunea Torpedo. Unul dintre dezvoltatorii Tor, Matt Edman, a fost contractat de către FBI pentru a-l introduce astfel, după operațiune, nu este înțelept să folosiți Tor până și dacă nu doriți să folosiți Tor pentru a vă mări doar confidențialitatea și securitatea împreună cu un VPN.

O rețea privată virtuală - VPN - va cripta dublu și activitatea de Internet și utilizarea Tor. Acesta vă va furniza o adresă IP partajată, astfel încât IP-ul dvs. să nu poată fi urmărit. Prin urmare, asigurarea anonimatului, chiar dacă Tor este compromis din nou.

Deși serviciile oferite de Tor sunt extraordinare și, astfel, majoritatea alternativelor Tor nu vor ajunge acolo în curând. Dar dorim, de asemenea, să explorați alternativele Tor, de asemenea, în cazul în care nu doriți să utilizați browserul Tor după ce ați aflat despre compromisul în eficiența sa.

TOR este ilegal de utilizat?

Este o dezbatere îndelungată despre utilizarea ilegală sau legală a acestora. În constatarea mea, nu am găsit nimic care să ateste că utilizarea TOR Browser este ilegală!

Lucrurile care afectează Tor în sine sunt problema. Tor deschide toate ușile care pot fi deschise la biroul Hitman, droguri, pornografie și multe alte piețe ilegale, care sunt interzise sau blocate de browserul obișnuit. Totuși, asta nu face ca Tor să fie ilegal.

Browserul TOR este sigur de utilizat?

Itself Tor este cel mai sigur browser, dar nu te va proteja de un site rău intenționat. Există o mulțime de oameni care se plâng de lenta experiență de navigare, dar în opinia mea, ei presupun să încetinească conexiunea dvs. la internet din cauza criptării.

TOR oferă cea mai anonimă conexiune fără niciun fel de suplimente de urmărire, cum ar fi, amprentele, WebTRC și altele, ceea ce vă face mai sigur să vă gândiți la asta.

Dar, întrucât nu furnizează suplimente pentru a vă urmări, nu vă va apăra de site-urile dăunătoare. Este foarte recomandat să folosiți un fel de software antivirus pentru asta.

Concluzie

Compromisul serviciilor Tor a devenit un mare șoc pentru utilizatorii săi de încredere. Mulți dintre utilizatorii Tor au evitat să folosească serviciile sale. și, de asemenea, caută acum o alternativă care să se potrivească cel mai bine în pantofii Tor. Prin urmare, am crăpat biciul și am adunat cele mai bune alternative de browser 17 Tor pentru tine.

Alternativele de browser Tor menționate mai sus sunt printre cele mai excepționale alternative. Asta vă va ajuta să îl găsiți pe cel care vi se potrivește cel mai bine. Starea departe de browserele comune și utilizarea unuia dintre cele mai bune alternative de browser Tor vă poate ajuta să navigați pe Internet rapid și în siguranță.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me