Cele mai bune alternative NYAA pentru a vizualiza Anime Online

[ware_item id=33][/ware_item]

Căderea site-ului popular torrent anime anime NYAA a venit ca un șoc pentru iubitorii de anime și hentai de pe tot globul. După ce am dus o luptă grea de 7 ani împotriva troll-urilor japoneze pentru drepturile de autor, legendarul NYAA a fost eliminat la 1 mai 2017. Între timp, am descoperit că nevoia alternativelor NYAA a picat în special, astfel încât să ușureze disperarea iubitorilor de anime, astăzi vom dezvălui cele mai bune alternative NYAA. Aceste alternative NYAA vă vor servi cu spectacole anime de calitate pentru divertisment.


best-NYAA-alternative

Mai mult, dacă aveți probleme cu privire la confidențialitatea online, atunci ar trebui să utilizați unul dintre cele mai bune VPN pentru Torrenting.

Articol recomandat: VPN Torrent: De ce este VPN o necesitate pentru utilizatorii Torrent?

Când va fi NYAA înapoi?

NYAA a fost un hub principal BitTorrent pentru divertisment din Asia de Sud-Est. Mulți dintre utilizatorii site-ului au fost vizați pentru încălcarea drepturilor de autor în 2011. La începutul lunii septembrie 2014, site-ul a devenit o țintă a unui atac semnificativ DDoS. NYAA a fost închisă fără nicio declarație oficială pentru care moderatorii site-ului au confirmat ulterior, prin intermediul IRC, că proprietarul anonim al NYAA a dat site-ul jos în mod voluntar.

Deci, dacă încercați să accesați NYAA.se acum, veți primi următorul mesaj:

best-NYAA-alternative

De când NYAA a coborât, iubitorii de anime din toată lumea au bombardat forumurile cu postări și social media despre renașterea NYAA. Înregistrările WHOIS ale domeniilor NYAA, inclusiv NYAA.eu, NYAA.se și alte alte domenii, afirmă că sunt dezactivate. Astfel, este dificil de a prezice durata exactă a suspendării NYAA.

best-NYAA-alternative

Cele mai bune alternative NYAA

Cele mai bune alternative enumerate NYAA vă vor servi cu anime-uri de cel mai înalt tip. Astfel, aceste alternative vă vor asigura că veți continua să beneficiați de divertisment de calitate până când NYAA va reînvia. Cele mai bune alternative NYAA includ:

 1. forumul AP best-NYAA-alternative

AniRena Torrent este un site web care găzduiește conținut asiatic / japonez. Este renumit ca o clonă a celebrului torrent anime NYAA. Această alternativă NYAA permite utilizatorilor să navigheze cu ușurință site-ul web alinind orizontal filele media pe pagina de pornire.

AniRena este în prezent o gazdă de 14, 360 de torrente și 6.354 de încărcători și tinde să crească mai mult. Utilizatorii sunt informați despre starea lor actuală prin intermediul site-ului web cu privire la datele care le-au fost transferate. AniRena crede în transparență și rămâne fidel utilizatorilor săi.

 1. AniSearch.ru

  best-NYAA-alternative

Alternativa populară din NYAA, respectiv „AniSearch.ru găzduiește torrente anime nelimitate, inclusiv Naruto, Youjo Senki - Saga of Tanya the Evil, Natsume Yuujinchou Roku și multe altele. AniSearch.ru oferă acces la aceste torrente printr-o singură atingere.

AniSearch.ru funcționează din 2012 și este considerat fiabil și la cerere în rândul iubitorilor de anime și hentai. Videoclipurile anime populare sunt disponibile și pe AniSearch.ru, de înaltă definiție (HD), pentru a nu dezamăgi utilizatorii.

 1. Subs oribile best-NYAA-alternative

De îndată ce NYAA a fost suspendată, Horrible Subs a fost printre primele site-uri web care s-au ridicat proeminent. Deoarece Horrible Subs este construit în jurul legăturilor magnetice de mare viteză, așa că este considerată cea mai bună alegere pentru alternativa NYAA de către utilizatorii de torrenți dezamăgiți NYAA.

Horrible Subs este cea mai acceptabilă alternativă NYAA, deoarece a fost un competitor puternic al NYAA, cu o bază de citire zilnică de aproximativ 1 milion și un rang Alexa de 2.797. Acesta oferă o bibliotecă clasificată cu suporturi similare ca NYAA.se. Mai mult, Horrible Subs are o interfață atrăgătoare. Fiind un site web ușor de utilizat, permite utilizatorilor săi să descarce cel mai recent conținut anime fără obstacole.

 1. Anime Tosho best-NYAA-alternative

Anime Tosho poate fi considerat ca o clonă exactă a torrentului anime NYAA. Urmează un design și o navigare identică, precum și conținutul media, este similar cu site-ul web al NYAA. Această alternativă NYAA este complet gratuită. Oferă un serviciu automat unde găzduiește servicii Usenet și DDL.

Încărcarea conținutului media pe Anime Tosho durează în general câteva minute, deoarece este încărcat rapid. Acest site susține că câteva minute sunt consumate de aproximativ 300 MB dintr-un fișier pentru a fi oglindit la cel puțin o gazdă. Acesta se află printre cei mai duri concurenți din lista de site-uri de torrenturi anime.

 1. Pirate Bay best-NYAA-alternative

Site-ul imediat care vă apare în cap pentru cele mai mari hub-uri de torrent este nimeni altul decât Pirate Bay. Acest site web torrent a fost în continuă înflorire anime și iubitorii torrentului în ultimii ani. Este considerată printre cele mai bune alternative pentru NYAA, deoarece este o serie de sute de mii de torrente pentru jocuri, precum și seriale populare..

Deși Pirate Bay a suferit în trecut diverse opriri, site-ul web datorită punctelor sale puternice din industria torentelor și-a recăpătat existența împreună cu publicul său.

 1. Anime Sharing best-NYAA-alternative

Anime Sharing este considerată a fi cea mai populară alternativă NYAA în rândul iubitorilor de anime și hentai. Interfața de utilizare a Anime Sharing este similară cu ExtraTorrent și are, de asemenea, un motor de căutare bun, care este capabil să ofere cele mai bune rezultate de descărcare de anime și hentai torrent..

Această alternativă din NYAA are un Alexa de 3.445 și găzduiește milioane de vizitatori zilnici. Mai mult, Anime Sharing are și un forum dedicat pentru iubitorii de anime și hentai, astfel încât aceștia să poată discuta despre părerea lor. De asemenea, are un calendar, o comunitate uriașă, o secțiune de întrebări frecvente și legături rapide. Anime Sharing servește ca o alternativă excelentă din NYAA, dar încă trebuie să lucreze mai mult pentru a deveni un substitut direct al site-ului torrent NYAA.

 1. Proiect Shana best-NYAA-alternative

Shana Project este un nou site de anime torrent, dar datorită caracteristicilor sale deosebite, este considerat una dintre cele mai bune alternative NYAA. Acest site web permite utilizatorilor săi să își automatizeze descărcările de anime. Cu această caracteristică, un utilizator poate permite clientului BitTorrent să descarce automat conținutul media necesar.

Proiectul Shana este un site web relativ nou, deci lipsește un pic în biblioteca de conținut media. Deși această alternativă NYAA nu oferă o filă de meniu pentru diferite genuri, permite utilizatorilor săi să caute conținutul dorit printr-o casetă de căutare situată pe pagina principală.

 1. TheHylia.com best-NYAA-alternative

TheHylia servește ca un site web de descărcare directă, cel mai des ales de iubitorii de anime și hentai. Acesta a fost inițial conceput ca un hub central pentru a acumula seria ta preferată într-un singur loc, pentru a evita legăturile de afiliere, precum și uriașa furtună publicitară. TheHylia este considerată cea mai bună alternativă NYAA datorită interfeței sale simple și a unei funcții de administrare a contului.

TheHylia nu acceptă abonamentele costisitoare și niciun fel de publicitate pe domeniul care este necesară unui serviciu de descărcare atractiv pentru audiența răspândită în întreaga lume. Există, de asemenea, o limită care permite utilizatorilor să descarce un singur fișier simultan.

 1. Torrent AcgnX best-NYAA-alternative

AcgnX - Anime Comics Games Novel X-Project, este un alt concurent pentru cea mai bună alternativă din NYAA. Acest site web torrent este format din funcții avansate pe care nu le au alte site-uri anime din această listă. Cu toate acestea, AcgnX Torrent în prezent trebuie să își extindă creșterea, astfel că este în căutarea de încărcători. Acest lucru se datorează faptului că după ce torentul NYAA a coborât un trafic uriaș de fani anime s-au schimbat spre AcgnX Torrent.

Această alternativă NYAA își informează utilizatorii atunci când este adăugată o nouă funcție pe site sau dacă există noutăți despre fanii anime-ului. AcgnX Torrent este în plină expansiune cu noul conținut media. Acesta este motivul pentru care este considerat printre cei mai buni alegeri de către iubitorii de anime.

 1. Pantsu NYAA best-NYAA-alternative

Pantsu NYAA este alternativa inovatoare NYAA fiind creată de către utilizatori și administratorii site-ului web torrent NYAA. Este o gazdă a tuturor torentelor cel târziu până pe 5 aprilie 2017. Această alternativă NYAA a fost postată inițial în grupuri 4Chan și a fost făcută viral mai târziu prin Reddit.

Pantsu NYAA oferă și un buton de căutare. În prezent este disponibil cu cea mai mare parte a conținutului media din NYAA. Funcția completă similară site-ului NYAA se promite să fie lansată în curând.

 1. Byte de anime best-NYAA-alternative

Anime Bytes se situează printre cele mai bune alternative NYAA. Are o bibliotecă mare de conținut media, dar totuși, conținutul media al site-ului nu este potrivit pentru NYAA. Pentru a vizualiza conținut pe Anime Bytes, este necesară o înregistrare de pe acest site web.

Administratorii Anime Bytes au încetat să mai accepte înregistrări noi în prezent, dar înregistrările lor se deschid la timp. Acest lucru se întâmplă mai ales atunci când înregistrarea este completă.

 1. Tokyo Toshokan

best-NYAA-alternative

Tokyo Toshokan este o altă alternativă din NYAA. Este un site web cuprinzător de torrenturi de anime și pretinde a fi „o bibliotecă BitTorrent de japoneză media”. De asemenea, oferă celebrele serii care au fost disponibile anterior pe NYAA. Tokyo Toshokan le permite utilizatorilor să-și personalizeze media media. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă înregistrați pe site-ul web.

Această alternativă NYAA permite iubitorilor de anime și hentai să caute conținut media pe baza dimensiunii fișierului, permițându-le astfel să descarce conținutul necesar. Cu toate acestea, site-ul web și torentele disponibile pe index sunt destul de lente. Site-ul pare incomplet și este capabil să descarce doar fișiere hash torrent. Astfel, poate fi o dezamăgire pentru cei care doresc o interfață decentă și ușor de utilizat.

 1. ExtraTorrent best-NYAA-alternative

ExtraTorrent este considerat a fi asemănător cu PirateBay, care oferă utilizatorilor săi o gamă largă de serii animate, spectacole, precum și filme care se pot descărca cu ușurință.

Se spune că este cel mai popular motor de căutare independent pentru torrent din lume. Această alternativă NYAA oferă conținut media utilizatorilor săi, care este complet gratuit. Principalul avantaj al opțiunii pentru ExtraTorrent este sistemul său avansat de motoare de căutare. Odată cu aceasta, navigarea mai ușoară permite utilizatorilor săi să se bucure de o experiență uimitoare.

 1. RuTracker best-NYAA-alternative

RuTracker este un serviciu de indexare a torenților din Rusia, care a fost victima unor suspendări continue și constante și trolling la fel ca NYAA. Această alternativă NYAA este considerată a fi printre cele mai bune alternative NYAA. Indicele torrentului său acoperă o gamă largă de conținut media, inclusiv muzică, jocuri, cărți, anime, filme și multe altele.

Deoarece această alternativă NYAA este un site web bazat pe rusă, va trebui să comutați site-ul la engleză sau orice altă limbă. Acest lucru se poate face printr-un supliment de traducere din browserul dvs. Oferă un forum, întrebări frecvente, funcție de căutare dedicată, torrenturi clasificate și meniu arhivat. De asemenea, puteți participa la discuții pe forum după înregistrarea prin intermediul unui cont de pe site-ul web. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că cea mai mare parte a conținutului va fi în limbile rusă sau central-europeană.

Concluzie

Site-ul popular torrent anime NYAA a fost numit după moașul pisicii în limba japoneză. Totuși, acest lucru ar putea fi cunoscut doar de câțiva iubitori de anime și hentai răspândiți în întreaga lume. NYAA a găzduit milioane de utilizatori zilnici și a fost declarată una dintre cele mai faimoase surse de conținut media, în special conținut de anime.

Pentru a reduce suferințele utilizatorilor NYAA, am menționat în acest ghid cele mai bune alternative NYAA. Aceste alternative NYAA vă vor angaja cu cele mai recente serii de anime și conținutul dorit al media. Astfel, nu veți mai avea nicio șansă de a rata din NYAA. Cu toate acestea, dacă vă preocupă securitatea și confidențialitatea online, atunci puteți utiliza o VPN care vă va ajuta să deveniți anonimi pe Internet.

Articol recomandat: 5 cel mai bun VPN pentru torrenting & P2P Filesharing - Top Recomandare 2017

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me