6 най-добрите алтернативи на пиратския залив, които да използвате сега

[ware_item id=33][/ware_item]

Пиратският залив е като порой. Това е най-популярният уебсайт за споделяне на файлове в света, който ви позволява да изтегляте филми, музика, игри, приложение и много други. Това е известен и известен уебсайт, който е доста лесен за използване, носи активна общност и има индексирани милиарди торент.


Пиратски залив ли е свален?

Алтернативи на пиратския залив

За съжаление обаче уебсайтът се спуска много често от доста дълго време. Сайтът е изправен пред престой поради няколко неизвестни причини. Случва се както понякога поради технически проблеми, така и понякога поради правни проблеми. Освен това, поради увеличаване на правния натиск, Pirate Bay се блокира от различни доставчици на услуги по целия свят.

Ако и вие се сблъсквате със същите проблеми с Pirate Bay, препоръчваме ви да продължите Алтернативите на Пират Бей. Тези алтернативи със сигурност ще ви помогнат в торентите и можете да се насладите на същите функции, които се предлагат в Pirate Bay.

Пиратски алтернативи работи през 2018 година

Ние включихме в списъка някои алтернативи на Pirate Bay и те са както следва:

1 - RARBG:

Това е уебсайт на Torrent, създаден през 2008 г.. RARBG предоставя различни файлове за торент и магнитни връзки, за да позволи споделянето на файлове peer-to-peer, който използва BitTorrent протокол. Уебсайтът на RARBG има един от най-добре изглеждащите потребителски интерфейси. Освен това, на този уебсайт повечето от филмите и телевизионните предавания идват с миниатюри, а визуализацията прави сайта спокоен за навигация. Мястото получи толкова голяма популярност, че бе блокирано във Великобритания в началото на тази година.

Той е пълен пакет за своите потребители. Той предлага видеоклипове с висока разделителна способност към удобен за потребителя интерфейс, който прави желаното ви съдържание достъпно за търсене. Недостатъкът е, че може да го намерите ограничен в много части на света, но можете също да го отключите, като следвате ръководството.

Това е една от най-добрите алтернативи на Pirate Bay поради широката си известност и популярност, богата колекция от торенти и отлично онлайн изживяване, което вдъхновява и привлича потребителите много.

2 - YTS:

YTS е оригиналният уебсайт YTS или YIFY. Това обаче е отлична и страхотна реплика. Сайтът получи своето място след прекратяването на първоначалния сайт на YTS и YIFY. Поради уникалния си стил на външен вид на уебсайта, той постигна много признание и популярност.

YTS е чудесен източник, където можете лесно да гледате 720p, 1080 и 3D висококачествени видеоклипове. Най-удивителният факт за този сайт е, че можете да изтеглите файла му с най-малък размер с редовна скорост на интернет.

3 - 1337X:

Уебсайтът е създаден през 2007 г. Той има специална група потребители, която го поддържа актуализиран от време на време.

Това е още една търсачка за торент, която стартира новия си дизайн на уебсайт наскоро и подобрява трафика си и славата си постоянно. Въпреки че се сблъсква с някои проблеми, особено когато някои търсачки блокират своите индекси, той винаги печели подобни предизвикателства и удовлетворява своите потребители.

4 - Torrentz2:

Torrentz2 е клониран или готовност за истинския уебсайт Torrentz.eu. Мета-търсачката отваря факта, че уебсайтът не е свързан или свързан с реалния Torrentz. Той се представя като нова и по-добра версия, която търси в над 60 торент сайта.

Освен това той комбинира резултатите от много търсачки и твърди, че индексира 61,109,787 торента в 80 домейна.

5 - LimeTorrents:

След смъртта на ExtraTorrents и KickassTorrents, LimeTorrents придобива популярност и признание. Освен тези два сайта има някои други сайтове, които имат огромна библиотека от онлайн съдържание и се състои от проверени торент връзки. Преди няколко месеца, оперативните на сайта също започнаха торентовите кеш торенти, които се използват от няколко други търсачки за торент.

Страницата на уебсайта показва нова и по-чиста начална страница, която ясно показва лентата за търсене и куп други опции. Освен това ежедневно новите торенти се качват на този сайт. Състои се от огромна библиотека, която включва множество телевизионни предавания, игри, филми, музика и аниме. Всички тези характеристики правят LimeTorrents здрав и страхотен конкурент на пазара.

6 - iDope:

Това е още един най-добър заместник за Pirate Bay, който беше пуснат на пазара през 2016 г. На този сайт торентовият индекс се увеличава постоянно броя на аудиторията си през последните няколко години. iDope достъп до кабината също в Dark web. Освен това той влиза и в Plugin за Chrome и приложение за Android.

Цялостното изживяване в iDope е доста добро - в торент екрана ви не заливат много опции. Копирането на URL адреса на магнита е доста лесно в сравнение с други уебсайтове. В iDope опцията се показва отделно и видимо друго е само малък бутон, който е изключително трудно да се намери.

Има много повече заместници на Pirate Bay, но не всички предоставят отлично обслужване на потребителите. Трябва да сте изключително бдителни да вземете правилното решение, докато избирате алтернативата на Pirate Bay според вашите нужди и желания.