Най-добрите алтернативи на NYAA за преглед на аниме онлайн

[ware_item id=33][/ware_item]

Сривът на популярния аниме торент уебсайт NYAA дойде като шок за любителите на анимето и хентите по целия свят. След като вдигнаха тежка битка от 7 години срещу японските тролове за авторско право, легендарната NYAA беше свалена на 1 май 2017 г. Междувременно открихме, че настояването на алтернативите на NYAA е забелязано по този начин, за да облекчи безнадеждността на любителите на аниме, днес ще разкрием най-добрите алтернативи на NYAA. Тези алтернативи на NYAA ще ви служат с качествени аниме шоута за вашето забавление.


най-добри NYAA-алтернативи

Освен това, ако имате проблеми по отношение на вашата поверителност онлайн, трябва да използвате един от най-добрите VPN за Torrenting.

Препоръчителна статия: Torrent VPN: Защо VPN е необходимост за торент потребители?

Кога ще се върна NYAA?

NYAA беше основен център за BitTorrent за забавления в Югоизточна Азия. Много от потребителите на сайта бяха насочени за нарушаване на авторски права през 2011 г. В началото на септември 2014 г. сайтът се превърна в мишена на значителна DDoS атака. NYAA беше изключена без официално изявление, на което модераторите на сайта по-късно потвърдиха чрез IRC, че анонимният собственик на NYAA свали сайта доброволно.

Така че, ако се опитате да получите достъп до NYAA.se сега, ще получите следното съобщение:

най-добри NYAA-алтернативи

Откакто NYAA спадна, любителите на анимето по целия свят бомбардират форумите с постове и социални медии за възраждането на NYAA. WHOIS записите за NYAA домейни, включително NYAA.eu, NYAA.se и различни други домейни, посочват, че те са деактивирани. По този начин е трудно да се предвиди точната продължителност на спирането на NYAA.

най-добри NYAA-алтернативи

Най-добрите NYAA алтернативи

Най-добрите алтернативи на NYAA ще ви послужат с аниме от най-висок тип. По този начин тези алтернативи ще установят, че продължавате да получавате качествено забавление, докато NYAA се възвърне обратно. Най-добрите алтернативи на NYAA включват:

 1. AniRena най-добри NYAA-алтернативи

AniRena Torrent е уебсайт, който съдържа азиатско / японско съдържание. Известен е като клонинг на известния аниме торент на NYAA. Тази алтернатива на NYAA позволява на потребителите лесно да навигират в уебсайта чрез хоризонтално подравняване на раздели за медии на началната страница.

В момента AniRena е домакин на 14, 360 торента и 6 554 качващи файлове и има тенденция да расте повече. Потребителите се информират за текущото им състояние чрез уебсайта по отношение на данните, които са им прехвърлени. AniRena вярва в прозрачността, както и остава вярна на своите потребители.

 1. AniSearch.ru

  най-добри NYAA-алтернативи

Популярната алтернатива на NYAA, а именно „AniSearch.ru е домакин на неограничени тореми на аниме, включително Наруто, Юджо Сенки - Сага за Злото на Таня, Нацуме Юуинчоу Року и много други. AniSearch.ru предлага достъп до тези торенти чрез едно докосване.

AniSearch.ru работи от 2012 г. и се счита за надежден и търсещ сред любителите на аниме и хентай. Популярните аниме видеоклипове се предлагат и на AniSearch.ru с високо качество (HD), за да не разочароват потребителите.

 1. Ужасен подс най-добри NYAA-алтернативи

Веднага след като NYAA бе спрян, Horrible Subs беше сред първите уебсайтове, които се покачиха значително. Тъй като Horrible Subs е изграден около високоскоростни магнитни връзки, той се счита за най-добрият избор за алтернатива на NYAA от разочарованите торент потребители NYAA.

Horrible Subs е най-приемливата алтернатива на NYAA, тъй като е била силен конкурент на NYAA с дневна читателска база от около 1 милион и Alexa ранг 2,797. Той предлага категоризирана библиотека от подобни медии като NYAA.se. Освен това Horrible Subs има привлекателен интерфейс. Като уебсайт, удобен за потребителите, той позволява на своите потребители да изтеглят най-новото аниме съдържание без никакви препятствия.

 1. Аниме Тошо най-добри NYAA-алтернативи

Аниме Тошо може да се счита за точен клонинг на аниме торент на NYAA. Следва идентичен дизайн и навигация, както и медийното съдържание, е подобно на уебсайта на NYAA. Тази алтернатива на NYAA е напълно безплатна. Той предлага автоматизирана услуга, където е домакин на Usenet и DDL услуги.

Качването на медийно съдържание в Anime Tosho обикновено отнема няколко минути, тъй като бързо се качва. Този сайт твърди, че няколко минути се изразходват от приблизително 300 MB на файл, за да се огледално поне на един хост. Той се нарежда сред най-трудните конкуренти в списъка с уебсайтове на аниме торент.

 1. Пиратски залив най-добри NYAA-алтернативи

Непосредственият уебсайт, който се появява на главата ви за най-големите торентни хъбове, е не друг, освен Pirate Bay. Този торент уебсайт постоянно процъфтява любителите на аниме и торент през последните години. Счита се за най-добрите алтернативи за NYAA, тъй като е множество от стотици хиляди торенти за игри, както и популярни серии.

Въпреки че в миналото Pirate Bay страдаше от различни спирания, уебсайтът поради силните си опори в индустрията на торентите възстанови съществуването си заедно със своята аудитория.

 1. Споделяне на аниме най-добри NYAA-алтернативи

Споделянето на аниме се счита за най-популярната алтернатива на NYAA сред любителите на аниме и хентай. Потребителският интерфейс на Anime Sharing е подобен на ExtraTorrent и също така има добра търсачка, която е в състояние да осигури най-добрите резултати за изтегляне на аниме и хентай.

Тази алтернатива на NYAA има Alexa от 3,445 и хоства милиони ежедневни посетители. Освен това, Anime Sharing също има специален форум за любителите на аниме и хентай, така че те да могат да обсъждат открито своето мнение. Освен това той има календар, огромна общност, раздел с често задавани въпроси и бързи връзки. Споделянето на аниме служи като чудесна алтернатива на NYAA, но все пак трябва да работи повече, за да стане пряк заместител на торент уебсайта на NYAA.

 1. Проект Шана най-добри NYAA-алтернативи

Проектът Shana е нов уебсайт за аниме торент, но поради своите изключителни характеристики се счита за една от най-добрите алтернативи на NYAA. Този уебсайт позволява на потребителите си да автоматизират изтеглянията си от аниме. С тази функция потребителят може да позволи на BitTorrent клиентът автоматично да изтегля необходимото мултимедийно съдържание.

Проектът Shana е сравнително нов уебсайт, поради което му липсва малко в библиотеката на медийното съдържание. Въпреки че тази алтернатива на NYAA не предлага раздел от менюто за различни жанрове, тя позволява на потребителите си да търсят търсеното им съдържание чрез поле за търсене, намиращо се на началната страница.

 1. TheHylia.com най-добри NYAA-алтернативи

TheHylia служи като уебсайт за директно изтегляне, който най-често е избран от любителите на аниме и хентай. Първоначално е проектиран като централен хъб, за да събере любимите си серии на едно място, така че да се избегнат партньорските връзки, както и огромната рекламна буря. TheHylia се счита за най-добрата алтернатива на NYAA поради своя прост интерфейс и функция за управление на акаунта.

TheHylia не одобрява скъпите абонаменти и всякакъв вид реклама в домейна, която е необходима за привлекателна услуга за изтегляне на аудитория, разпространена по целия свят. Има и ограничение, което позволява на потребителите да изтеглят един файл наведнъж.

 1. Acrent Torrent най-добри NYAA-алтернативи

AcgnX - Anime Comics Games Novel X-Project, е друг претендент за най-добрата алтернатива на NYAA. Този торент уебсайт се състои от разширени функции, които няма други аниме уебсайтове в този списък. Въпреки това, AcgnX Torrent в момента трябва да разшири растежа си, така че е в търсене на качители. Това е така, защото след като торентът на NYAA спадна огромен трафик от аниме фенове, преминали към AcgnX Torrent.

Тази алтернатива на NYAA информира своите потребители, когато се добави нова функция към уебсайта или има някакви новини относно феновете на анимето. AcgnX Torrent в момента се развива с новото медийно съдържание. Това е причината, поради която се счита за сред най-добрите избори от любителите на анимето.

 1. Pantsu NYAA най-добри NYAA-алтернативи

Pantsu NYAA е иновативната алтернатива на NYAA, създадена от потребители и администратори на торент уебсайта на NYAA. Той е домакин на всички торенти най-късно до 5 април 2017 г. Тази алтернатива на NYAA първоначално беше публикувана в групи от 4Chan и беше направена вирусна по-късно над Reddit.

Pantsu NYAA предлага и бутон за търсене. В момента тя е достъпна с по-голямата част от медийното съдържание на NYAA. Пълната функционалност, подобна на уебсайта на NYAA, се обещава да стартира скоро.

 1. Аниме байтове най-добри NYAA-алтернативи

Anime Bytes се нарежда сред най-добрите алтернативи на NYAA. Има голяма библиотека с медийно съдържание, но все пак, медийното съдържание на сайта не съвпада с NYAA. За да видите съдържание на аниме байтове, е необходима регистрация от този уебсайт.

Администраторите на Anime Bytes спряха да приемат нови регистрации в момента, но регистрациите им се отварят навреме. Това се случва главно, когато регистрацията е пълна.

 1. Токио Тошокан

най-добри NYAA-алтернативи

Токио Тошокан е друга алтернатива на NYAA. Това е цялостен уебсайт за аниме торенти и твърди, че е „Библиотека на BitTorrent на японските медии“. Той също така предоставя известните серии, които преди са били достъпни в NYAA. Токио Тошокан позволява на потребителите си да персонализират своята медийна библиотека. За да направите това, човек трябва да се регистрира на уебсайта.

Тази алтернатива на NYAA позволява на любителите на аниме и хентай да търсят медийно съдържание въз основа на размера на файла, като по този начин им позволяват да изтеглят необходимото съдържание. Уебсайтът и торентите, достъпни в индекса, обаче са доста бавни. Изглежда сайтът е непълен и може да изтегля само торент хеш файлове. По този начин може да е разочарование за тези, които желаят приличен и удобен за потребителя интерфейс.

 1. ExtraTorrent най-добри NYAA-алтернативи

ExtraTorrent се счита за сходен с PirateBay, който предоставя на своите потребители широка гама от анимационни сериали, предавания, както и филми, които могат лесно да се изтеглят.

Твърди се, че е най-популярната независима търсачка в света. Тази алтернатива на NYAA доставя медийно съдържание на своите потребители, което е напълно безплатно. Основното предимство на избора на ExtraTorrent е неговата усъвършенствана система за търсене. Заедно с това по-лесната навигация позволява на потребителите да се наслаждават на невероятно изживяване.

 1. RuTracker най-добри NYAA-алтернативи

RuTracker е руска услуга за индексиране на торенти, която е жертва на непрекъснати и постоянни спирания и тролинг точно като NYAA. Тази алтернатива на NYAA се счита за една от най-добрите алтернативи на NYAA. Торентният му индекс обхваща широк спектър от медийно съдържание, включително музика, игри, книги, аниме, филми и много други.

Тъй като тази алтернатива на NYAA е уебсайт на руска основа, така че ще трябва да превключите уебсайта на английски или друг език. Това може да стане чрез добавка за превод във вашия браузър. Той предлага форум, често задавани въпроси, специална функция за търсене, категоризирани торенти и архивно меню. Можете също да участвате в дискусии във форума след регистрация чрез акаунт на уебсайта. Трябва обаче да запомните, че по-голямата част от съдържанието ще бъде на руски или централноевропейски езици.

заключение

Популярният аниме торент уебсайт NYAA беше кръстен на котешката мяу на японски език. Това, обаче, може да се знае само от няколко любители на анимето и хентай, разпространени по целия свят. NYAA беше домакин на милиони ежедневни потребители и бе обявен за един от най-известните източници за медийно съдържание, особено за аниме съдържание.

За да намалим страданието на потребителите на NYAA, в това ръководство споменахме най-добрите алтернативи на NYAA. Тези алтернативи на NYAA ще ви ангажират с най-новата серия аниме и желаното от вас медийно съдържание. По този начин няма да получите шанс да пропуснете отново NYAA. Ако обаче сте загрижени за вашата онлайн сигурност и поверителност, тогава можете да наемете VPN, което ще ви помогне да станете анонимни по интернет.

Препоръчителен член: 5 най-добри VPN за торент & P2P споделяне на файлове - топ препоръка 2017