10 beste gratis VPN-serviceproviders 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Internetgebruikers ervaren extreme online beperkingen en privacybedreigingen en gaan op weg naar ultieme privacytools, waaronder een VPN die buitengewone aandacht krijgt. Hoewel er enkele betrouwbare VPN-providers zijn met geweldige gebruikersrecensies, proberen de meeste mensen gratis VPN-services uit.


Helaas kunnen er van de duizenden gratis VPN's slechts enkele worden vermeld bij de beste gratis VPN-providers die tegelijkertijd een goede gebruikerservaring behouden. Met, de toename van intense cyberaanvallen, zijn veel met kwaadaardige daden uit met nep VPN-services. Daarom hebben we de beste gratis VPN-services uitgefilterd die we hebben getest en zijn getuige geweest van goede beoordelingen van hun gebruikers.

Een VPN-service biedt u anonimiteit door gegevens te coderen en uw IP-adres te wijzigen. Deze beveiligingsfuncties helpen u een betere online ervaring te hebben zonder zorgen over de privacy.

Hier is de lijst met de beste gratis VPN-providers die we hebben geselecteerd om u te helpen een productieve en efficiënte te kiezen.

10 beste gratis VPN-aanbevelingen - bijgewerkt 2018

CyberGhost VPN

Voors:

 • 256-bit OpenVPN-codering
 • Geen logboekbeleid
 • Dodemansknop
 • Bitcoin betalingsfaciliteit

nadelen:

 • Snelheidsfouten door verschillende gelijktijdige verbindingen
 • Efficiëntie hangt af van prijsplannen

CyberGhost VPN is onze eerste keuze voor de beste gratis VPN-services. Het is een wereldwijd populaire VPN-provider met bijna 3,5 miljoen gebruikers. Dit is een Roemeense VPN-provider die een logboekbeleid heeft voor zijn klanten. CyberGhost is een ISO-gecertificeerde VPN met een duidelijk transparantiebeleid waartoe de abonnees eenvoudig toegang krijgen.

De beveiligingsfuncties van CyberGhost maken het echter ook het overwegen waard. Het biedt AES 256-bit codering om gebruikersgegevens te coderen. Ook maken de functies zoals Kill-switch en Pv6 / DNS Leak-bescherming het een sterk beveiligde gratis VPN-provider.

Het populairder maken is de P2P-ondersteuning voor het delen van bestanden en het aanbieden van efficiënte beveiligingsprotocollen, waaronder (OpenVPN, PPTP en L2TP / IPSec).

Het gratis CyberGhost VPN-pakket is echter beschikbaar voor Windows, Mac en Android. Tijdens het gebruik van de gratis versie kunt u ook opdringerige advertenties en marketingmateriaal krijgen.

Betternet VPN

Voors:

 • Geen logboekregistratiebeleid
 • Gratis VPN-browserextensies
 • Geen verborgen kosten
 • Registratie niet nodig

nadelen:

 • Is niet beschikbaar voor apparaten met Mac en Linux

Betternet VPN is een service die al veel internetgebruikers heeft aangetrokken en die enorm populair is geworden. Het heeft wereldwijd meer dan 38 miljoen klanten, die steeds sneller worden. De reden om het als een van de beste gratis VPN-services te beschouwen, zijn de absoluut gratis services.

Dat is echter niet het enige dat klanten van over de hele wereld aantrekt. De beveiligingsfuncties die het biedt, zijn ook die van eersteklas betaalde VPN's. Het codeert de gebruikersgegevens met AES 256-bit codering in OpenVPN-protocol en 128-bit AES-CBC-codering op IPSec-protocol.

De privacy van de klant hoog in het vaandel, de Betternet VPN heeft een nullogbeleid. Het verzamelt alleen de informatie zoals de totale hoeveelheid gegevens die per dag worden overgedragen en de verbindingstijd van de gebruiker.

U kunt deze VPN gebruiken op apparaten met platforms zoals iOS, Android en Windows 7/8/10. Op smartphones kunt u hun eigen mobiele telefoonapp Hexatech gebruiken voor snelle en veilige serververbindingen.

Hotspot Sheild VPN

Voors:

 • Biedt verbindingen met 5 apparaten tegelijkertijd
 • OpenVPN-protocol met 256-bit encryptie
 • Malware bescherming

nadelen:

 • Beperkt op sommige sites en voor alle servers die zich niet in de VS bevinden

Een van de beste gratis VPN-services die de aandacht van de gebruiker trekt, is de Hotspot VPN-provider met meer dan 10 miljoen abonnementen. Het biedt de gebruikers een veilige online browse-ervaring. Door het echte IP-adres te maskeren, krijgen de gebruikers volledige anonimiteit en wordt het risico uitgesloten dat ze worden betrapt door een cybercrimineel of snuffelend oog.

Het biedt gegevenscodering via het OpenVPN-protocol met AES 256-bit codering. Hotspot-schild bevat een extra beveiligingsfunctie voor malwarebescherming die bijna 3,5 miljoen onwettige sites kan blokkeren.

Het nadeel van Hotspot VPN is dat het geen ondersteuning biedt voor het gebruik van protocollen zoals PPTP of L2TP / IPSec en een dagelijkse bandbreedtelimiet heeft. Volgens de gratis gebruikers van Hotspot VPN kan het ook vervelende advertenties bevatten. Je hebt geen toegang tot de populaire streaming-sites zoals Netflix of Hulu.

ZenMate VPN

Voors:

 • Blokkeert malware
 • Dodemansknop
 • Geen DNS-lek

nadelen:

 • P2P-ondersteuning is niet beschikbaar

Voor onze beste gratis VPN-services is ZenMate VPN een van de aanbevelingen. De privacyfuncties die het biedt, grijpen de aandacht van de gebruiker. Klanten kunnen gebruik maken van de optie Kill-schakelaar wanneer er plotselinge verbroken verbindingen zijn. Via malwareblokker kunt u beschermd blijven tegen cyberrisico's.

Het populaire VPN-versleutelingsprotocol AES 256-bit wordt echter niet aangeboden door ZenMate VPN. In plaats daarvan codeert het gebruikersgegevens via AES 125. En daarvoor beweren de VPN-providers dat dit protocol het protocol is met hogere snelheid en beveiliging.

Tijdens het gebruik van ZenMate worden uw IP, DNS en WebRTC beschermd tegen lekken. Ook bewaart deze VPN een beperkte hoeveelheid gebruikersinformatie met verbindingslogboeken.

Het ondersteunt geen P2P-bestandsuitwisseling, waardoor het een ongepast VPN is om te gebruiken voor het torrent-doel. ZenMate geeft toegang tot de servers in 4 landen, Duitsland, Roemenië, Hongkong en het VK. U kunt echter toegang krijgen tot andere servers met hun premium services.

Windscribe VPN

Voors:

 • Dodemansknop
 • DNS-lekbeschermer
 • P2P-ondersteuning
 • Veilige wifi

nadelen:

 • Beperkte gegevensoverdracht tot 10 GB
 • Verbindt één apparaat tegelijk
 • Geen Android-clients

Windscribe VPN is, ondanks dat het nieuw op de markt is, zo populair geworden dat het de beste gratis VPN-services is geworden. Het biedt een sterke versleuteling van AES 256-bit met een open protocol. Het biedt ook SHA 512-gegevensauthenticatie en een effectieve RSA 4096-handshaking. Met al deze eersteklas beveiligingsfuncties is het een van de veiligste gratis VPN-services.

De toegevoegde beveiligingsfuncties zoals DNS-lekbescherming en kill-schakelaar maken de online-ervaring van de gebruiker veel beter. Windscribe biedt ook bescherming terwijl u verbonden bent met een openbare wifi.

Een van de unieke functies die Windscribe biedt, is de Secure.link waarmee u een aantal tracks op de bezochte webpagina kunt laten zien.

Terwijl u verbinding maakt met deze gratis VPN, kunt u genieten van torrenting en P2P-bestandsuitwisseling zonder te worden blootgesteld via de weergave van het IP-adres.

Het nadeel van deze VPN-service is echter dat de servers in 9 landen zoals de VS, het VK, Canada, Hong Kong, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Nederland alleen toegankelijk waren. Ook zijn de gebruikers van Windscribe beperkt tot het gebruik van slechts 10 GB gegevens.

Maar een bevredigende oorzaak van het gebruik van deze gratis VPN-service is dat deze kan worden gebruikt met de populaire apparaten zoals Android, iOS, Linux, Windows en Mac.

Spotflux VPN

Voors:

 • Bovengemiddelde snelheid
 • AES 256-bit gegevenscodering
 • Onbeperkte Bandbreedte

nadelen:

 • Geen gelijktijdige verbindingen toestaan
 • Handmatige proxy-configuratie
 • Advertentieblokkering niet beschikbaar

Onbeperkte bandbreedte en een geschikte snelheid konden alleen worden gedacht met een betaalde VPN-service. Spotflux VPN is echter een van de beste gratis VPN-services waarmee gebruikers een soepele online ervaring kunnen hebben. Het biedt ook toegang tot veel van de beperkte websites.

Het heeft een OpenVPN-service met de protocollen PPTP, L2TP, SSTP en IKEv2. Spotflux is compatibel met apparaten zoals Mac-, iOS- en Android-systemen, maar er wordt gedacht dat het een efficiënte VPN is voor Windows.

Deze gratis VPN-service biedt geweldige serveruitbreiding met meer dan 300 servers in bijna 25 landen. Deze functie samen met het gedeelde IP-adres zorgt ervoor dat u niet wordt gevolgd door Cyber ​​Goons en de overheidsinstanties.

Met een gratis versie van Spotflux VPN kunt u echter niet meer dan één apparaat tegelijkertijd verbinden. Het biedt u ook niet het gemak van het blokkeren van advertenties.

Daarnaast krijg je geen automatische proxy-configuratie met de Spotflux VPN. Daarnaast krijgt u geen optie om een ​​serverlocatie te selecteren als u een gratis softwaregebruiker bent. Toch is het een geweldige optie om te overwegen of u veilig online wilt browsen zonder uw geld uit te geven.

TunnelBear VPN

Voors:

 • Efficiënte snelheid
 • Bitcoin betalingsfaciliteit
 • AES 256-bit gegevenscodering
 • Gebruikersvriendelijk

nadelen:

 • Beperkte datagebruik van 500 MB per maand
 • P2P-bestandsdeling niet beschikbaar

De TunnelBear VPN-service biedt ook uitstekende gratis beveiligingsfuncties. Dat maakt het tot een van de beste gratis VPN-providers.

Met TunnelBear VPN kunt u een eenvoudige ervaring hebben dankzij de gebruiksvriendelijke services. Het ondersteunt de verbinding van apparaten zoals Windows, iOS, Android, Smart TV's, Apple TV, Chromecast en Ruko. In Mac werkt het echter relatief efficiënter.

Met deze gratis VPN-service kunt u elke server uit 20 landen zelf selecteren. TunnelBear biedt AES 256-bit gegevenscoderingsprotocol voor Windows, OSX en Android-platforms, maar met iOS krijgt u SHA1-gegevensauthenticatie met IPSec-protocol.

Terwijl deze VPN-software je beperkt tot het datagebruik van slechts 500 MB, waardoor het een beetje onvoldoende is om video's te bekijken en games te spelen. Met een tweet op Twitter over de TunnelBear-software kunt u uw gegevenslimiet echter verhogen tot 1 GB.

TunnelBear VPN-services kunnen worden verbeterd door de aangeboden widgets te krijgen. U kunt bijvoorbeeld GhostBear gebruiken om uw gegevenscodering te verbeteren, waardoor deze minder snel kan worden gevolgd door rondneuzen. Een extensie zoals TCP-override kan u helpen om gegevenslekken te voorkomen op het moment dat de verbinding verbreekt.

VPNBook

Voors:

 • Onbeperkte Bandbreedte
 • AES 256-bit gegevenscodering

nadelen:

 • Biedt slechts 3 serverlocaties
 • Geen toegevoegde beveiligingsfuncties

Als u een VPN-service wilt gebruiken waarmee u geen snelheidsproblemen zou moeten ondervinden, is VPNBook de beste gratis VPN-service die u kunt selecteren. Het laat ook toe om veel van de beperkte websites te deblokkeren zonder uw internet browsing verkeer te behouden.

VPNbook slaat echter de verbindingstijd en het IP-adres van de gebruiker op, die na een week automatisch worden verwijderd. Ook worden de meest populaire en beschermde beveiligingsprotocollen zoals PPTP en OpenVPN aangeboden aan de gebruikers met AES 256-bit gegevenscodering.

VPNBook is compatibel voor gebruik met apparaten zoals Windows, Mac OS X, iOS, Ubuntu en Android. Het heeft echter servers in slechts drie landen, namelijk de VS, Canada en Duitsland.

VPNGate

Voors:

 • Geweldige serveruitbreidbaarheid
 • Geen tijdslimieten
 • Biedt beveiligingsprotocollen zoals SSL-VPN / SoftEther VPN-protocol, L2TP / IPSec, OpenVPN en Microsoft SSTP.

nadelen:

 • Verborgen beveiligingsbeleid

Het is een VPN-service die is ontworpen door een Japanse student aan de Universiteit van Tsukuba met niet veel populariteit. Tot nu toe heeft het echter meer dan 100.000 downloads van over de hele wereld gekregen.

Wat beveiliging betreft, is de VPNGate de beste gratis VPN-service onder alle. Een enorm scala aan beveiligingsprotocollen zoals SSL-VPN / SoftEther VPN-protocol, L2TP / IPSec, OpenVPN en Microsoft SSTP worden aangeboden door deze VPN-service.

Het is eenvoudig te bedienen VPN-software waarvoor u geen enkele vorm van registratie nodig heeft. Toch biedt het u tijdens het gebruik van Wi-Fi-hotspots beveiliging.

PrivateTunnel

Voors:

 • Makkelijk te gebruiken
 • Breed scala aan klanten

nadelen:

 • Beperkte serverlocaties
 • Prestaties blijven soms achter

PrivateTunnel is onze laatste aanbeveling voor de beste gratis VPN-services. In zijn populariteit onder de gebruikers is het echter een van de meest gedownloade VPN-software, d.w.z. meer dan 500.000 downloads.

PrivateTunnel is beschikbaar voor de platforms zoals Windows, Mac, Android en iOS. Het is software die eenvoudig door de gebruikers kan worden bediend. Een nadeel dat veel gebruikers beweren, is echter dat de prestaties soms achterblijven.

Is een gratis VPN-service vergelijkbaar met betaalde VPN

Hoewel het goed is om een ​​VPN-service te hebben voor uw online privacy in plaats van niet uitgerust te zijn in een dergelijke situatie van immense Cyber-bedreigingen. U moet echter een duidelijk begrip hebben van de vertragingen die een gratis VPN zou kunnen hebben.

Het is een voor de hand liggende opmerking dat de gratis VPN's niet zo snelle service bevatten als de betaalde. Meestal plaatsen ze bandbreedte caps waardoor streaming en andere online spullen vervelend kunnen zijn. Ook beperkt de beperkte data door de gratis VPN-services je van het spelen van games en zware content.

Tijdens het gebruik van een gratis VPN-service wordt u ook niet bevestigd met het privacybeleid en de gegevenscodering die ze bieden. Het is echter een mogelijkheid dat dergelijke VPN's malware en opdringerige advertenties kunnen bevatten die uw browse-activiteiten en voorkeuren kunnen volgen.

Met de beperkte beschikbare servers bent u echter beperkt tot een bepaalde hoeveelheid inhoud. Daarnaast laten veel gratis VPN's gebruikers zelfs niet toe om de server met hun eigen keuze te selecteren.

Ten slotte weet u nooit zeker of dergelijke VPN-software uw gegevens niet bijhoudt, omdat ze uw informatie mogelijk opslaan en verkopen aan derden om winst te maken.

Conclusie

Voor de personen die op zoek zijn naar een veilige online ervaring zonder geld uit te geven, is de beste gratis VPN-service een geweldige optie. Hier hebben we u alle efficiënte opties geboden die beschikbaar zijn voor de selectie van gratis VPN-software.

U moet echter duidelijk blijven dat een gratis VPN-service nooit een alternatief zou kunnen zijn voor de functies van een betaalde VPN-service.