10 cei mai buni furnizori de servicii VPN gratuite 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Experimentând restricții online extreme și amenințări de confidențialitate, utilizatorii de internet se îndreaptă către instrumente de confidențialitate ultime, printre care un VPN primește o atenție extraordinară. Deși există unii furnizori VPN fiabili, cu recenzii excelente ale utilizatorilor, majoritatea oamenilor încearcă să ofere servicii VPN gratuite.


Din păcate, printre mii de VPN-uri gratuite, doar câteva dintre acestea ar putea fi listate printre cei mai buni furnizori de VPN gratuite care mențin o experiență bună a utilizatorului în același timp. Odată cu apariția unor atacuri cibernetice intense, mulți cu fapte malițioase sunt în afara serviciilor VPN false. Prin urmare, am filtrat cele mai bune servicii VPN gratuite pe care le-am testat și am asistat la recenzii bune de la utilizatorii lor.

Un serviciu VPN vă oferă anonimat prin criptarea datelor și schimbarea adresei IP. Aceste caracteristici de securitate vă ajută să aveți o experiență online mai bună fără probleme de confidențialitate.

Iată lista celor mai buni furnizori VPN gratuite pe care i-am selectat pentru a vă ajuta să alegeți unul productiv și eficient.

10 cele mai bune recomandări VPN gratuite - actualizate 2018

CyberGhost VPN

Pro:

 • Criptare OpenVPN de 256 biți
 • Politica fără jurnal
 • Ucide întrerupătorul
 • Facilitatea de plată Bitcoin

Contra:

 • Defecțiuni de viteză datorate mai multor conexiuni simultane
 • Eficiența depinde de planurile de stabilire a prețurilor

CyberGhost VPN este prima noastră alegere pentru cele mai bune servicii VPN gratuite. Este un furnizor VPN popular la nivel mondial, cu aproape 3,5 milioane de utilizatori. Acesta este un furnizor de VPN din România care are o politică fără log pentru clienții săi. CyberGhost este un VPN certificat ISO care are o politică clară de transparență la care abonaților li se oferă un acces ușor.

Cu toate acestea, caracteristicile de securitate oferite de CyberGhost merită luate în considerare și ele. Oferă criptarea AES de 256 biți pentru criptarea datelor utilizatorului. De asemenea, caracteristicile precum Kill switch și protecția Pv6 / DNS Leak îl fac un furnizor VPN gratuit protejat puternic.

Face-l mai popular este suportul său de partajare a fișierelor P2P și oferă protocoale de securitate eficiente, inclusiv (OpenVPN, PPTP și L2TP / IPSec).

Cu toate acestea, pachetul gratuit CyberGhost VPN este disponibil pentru Windows, Mac și Android. De asemenea, în timp ce utilizați versiunea sa gratuită, puteți obține anunțuri intruzive și lucruri de marketing.

VPN Betternet

Pro:

 • Politica de înregistrare zero
 • Extensii gratuite de navigare VPN
 • Fără taxe ascunse
 • Înregistrarea nu este necesară

Contra:

 • Nu este disponibil pentru dispozitivele cu Mac și Linux

Betternet VPN este un serviciu care a atras deja mulți internauți și a câștigat o imensă popularitate. Are peste 38 de milioane de clienți la nivel global, care cresc cu ritm robust. Motivul pentru a fi considerat unul dintre cele mai bune servicii VPN gratuite gratuite este serviciile sale absolut gratuite.

Totuși, aceasta nu este singura caracteristică care atrage clienți din întreaga lume. Funcțiile de securitate pe care le oferă sunt, de asemenea, cele furnizate de VPN-urile plătite de top. Criptează datele utilizatorului cu criptarea AES de 256 biți în protocolul OpenVPN și criptare AES-CBC pe 128 biți pe protocolul IPSec.

Păstrând confidențialitatea clienților la o prioritate ridicată, VPN Betternet are o politică de jurnal zero. Colectează doar informații, cum ar fi cantitatea totală de date transferate pe zi și timpul de conectare al utilizatorului.

Puteți utiliza această VPN pe dispozitivele cu platforme precum iOS, Android și Windows 7/8/10. Pe smartphone-uri, puteți utiliza propria lor aplicație de telefon mobil, Hexatech pentru conexiuni rapide și sigure la server.

VPN Hotspot Sheild

Pro:

 • Oferă conexiuni la 5 dispozitive simultan
 • Protocolul OpenVPN cu criptare de 256 biți
 • Protecție împotriva programelor malware

Contra:

 • Restrâns pe anumite site-uri și pentru toate serverele care nu sunt localizate în SUA

Unul dintre cele mai bune servicii VPN gratuite care obțin atenția utilizatorilor este furnizorul VPN Hotspot cu peste 10 milioane de abonamente. Acesta oferă utilizatorilor o experiență sigură de navigare online. Prin mascarea adresei IP reale, utilizatorilor li se oferă un anonimat complet, eliminând riscul de a fi prinși de orice ochi cibercriminal sau înfiorător.

Oferă criptarea datelor prin protocolul OpenVPN cu criptare AES 256 biți. Scutul Hotspot include o caracteristică suplimentară de securitate a protecției împotriva malware, care poate bloca aproape 3,5 milioane de site-uri nelegitime.

Dezavantajul VPN-ului Hotspot este că nu acceptă utilizarea protocoalelor precum PPTP sau L2TP / IPSec și are o limită de lățime de bandă zilnică. De asemenea, potrivit utilizatorilor versiunii gratuite a Hotspot VPN, acesta poate include reclame enervante. Nu puteți accesa site-urile de streaming populare, cum ar fi Netflix sau Hulu.

VPN ZenMate

Pro:

 • Blochează programele malware
 • Ucide întrerupătorul
 • Fără scurgere DNS

Contra:

 • Asistența P2P nu este disponibilă

Pentru cele mai bune servicii VPN gratuite, rotativul ZenMate este una dintre recomandări. Caracteristicile de confidențialitate oferite de acesta atrag atenția utilizatorilor. Clienții ar putea folosi opțiunea comutatorului Kill ori de câte ori există scăderi bruște ale conexiunii. Prin intermediul blocantului malware, puteți rămâne protejat împotriva riscurilor informatice.

Cu toate acestea, popularul protocol de criptare VPN AES 256 biți nu este oferit de ZenMate VPN. În schimb, criptează datele utilizatorului prin AES 125. Și pentru asta, furnizorii VPN revendică acest protocol ca cel cu viteză și securitate mai rapide.

În timp ce utilizați ZenMate IP-ul dvs., DNS și WebRTC sunt protejate împotriva scurgerilor. De asemenea, acest VPN păstrează o cantitate limitată de informații despre utilizatori cu jurnalele de conectare.

Nu acceptă partajarea de fișiere P2P, ceea ce îl face un VPN necorespunzător pentru a fi utilizat în scopuri torrenting. ZenMate permite accesul serverelor situate în 4 țări care sunt Germania, România, Hongkong și Marea Britanie. Cu toate acestea, puteți accesa alte servere cu serviciile lor premium.

VPN pentru Windscribe

Pro:

 • Ucide întrerupătorul
 • Protector de scurgere DNS
 • Suport P2P
 • Wi-Fi securizat

Contra:

 • Transfer de date limitat până la 10 GB
 • Conectează un dispozitiv la un moment dat
 • Nu există clienți Android

VPN Windscribe, în ciuda faptului că este nou pe piață, a câștigat o astfel de popularitate încât a ajuns la cele mai bune servicii VPN gratuite. Oferă criptarea puternică a AES 256 biți cu un protocol deschis. De asemenea, oferă autentificare de date SHA 512 și o strângere de mână eficientă RSA 4096. Cu toate aceste caracteristici de securitate de top, este unul dintre cele mai sigure servicii VPN gratuite.

Funcțiile de securitate adăugate, cum ar fi protectorul de scurgere DNS și comutatorul de ucid, fac experiența online a utilizatorului mult mai bună. Windscribe oferă, de asemenea, protecție în timp ce sunteți conectat la un Wi-Fi public.

Una dintre caracteristicile unice pe care Windscribe le oferă este Secure.link care vă ajută să arătați un număr de piese existente pe pagina web vizitată.

În timp ce vă conectați la acest VPN gratuit, v-ați putea bucura de partajarea fișierelor torrenting și P2P fără a fi expus prin afișarea adreselor IP.

Cu toate acestea, dezavantajul acestui serviciu VPN este că serverele din 9 țări precum SUA, Marea Britanie, Canada, Hong Kong, Franța, Germania, Luxemburg și Olanda, ar putea fi accesate doar. De asemenea, utilizatorii Windscribe sunt limitați să utilizeze doar date de 10 GB.

Dar, o cauză satisfăcătoare a utilizării acestui serviciu VPN gratuit este că ar putea fi utilizat cu dispozitivele populare precum Android, iOS, Linux, Windows și Mac.

VPN Spotflux

Pro:

 • Viteza medie peste
 • Criptare AES de 256 biți
 • Lățime de bandă nelimitată

Contra:

 • Nu permite conexiuni simultane
 • Configurarea manuală a proxy-ului
 • Blocarea anunțurilor nu este disponibilă

Lățimea de bandă nelimitată și o viteză adecvată pot fi imaginate doar cu un serviciu VPN plătit. Cu toate acestea, Spotflux VPN este unul dintre cele mai bune servicii VPN gratuite care le permit utilizatorilor săi să aibă o experiență online lină. De asemenea, oferă acces la multe dintre site-urile web restricționate.

Are un serviciu OpenVPN cu protocoalele PPTP, L2TP, SSTP și IKEv2. Spotflux este compatibil cu dispozitive precum sistemele Mac, iOS și Android, cu toate acestea, se crede că este un VPN eficient pentru Windows.

Acest serviciu VPN gratuit conține o extindere mare a serverului cu peste 300 de servere în aproape 25 de țări. Această caracteristică împreună cu adresa IP comună vă împiedică să fiți urmăriți de Cyber ​​Goons și de agențiile guvernamentale.

Cu toate acestea, cu o versiune gratuită a Spotflux VPN, nu puteți conecta mai mult de un dispozitiv simultan. De asemenea, nu vă oferă posibilitatea de blocare a anunțurilor.

În paralel, nu veți obține o configurație proxy automată cu VPN Spotflux. În afară de asta, nu vi se oferă opțiunea de a selecta locația serverului dacă sunteți utilizator de software gratuit. Cu toate acestea, este o opțiune excelentă să aveți în vedere dacă doriți o navigare online sigură, fără a vă cheltui banii.

VPN TunnelBear

Pro:

 • Viteză eficientă
 • Facilitatea de plată Bitcoin
 • Criptare AES de 256 biți
 • Ușor de utilizat

Contra:

 • Utilizarea limitată a datelor de 500 MB pe lună
 • Partajarea fișierelor P2P nu este disponibilă

Serviciul VPN TunnelBear oferă funcții de securitate excelente și serviciile gratuite. Asta îl face printre cei mai buni furnizori de VPN gratuite.

Cu TunnelBear VPN puteți avea o experiență ușoară datorită serviciilor sale prietenoase. Acceptă conexiunea dispozitivelor, inclusiv Windows, iOS, Android, televizoare inteligente, Apple TV, Chromecast și Ruko. Cu toate acestea, în Mac, funcționează relativ mai eficient.

Cu acest serviciu VPN gratuit, puteți selecta singur orice server din 20 de țări. TunnelBear oferă protocolul de criptare AES de 256 biți pentru platformele Windows, OSX și Android, cu iOS, vi se oferă autentificare de date SHA1 având protocol IPSec.

Întrucât, acest software VPN vă limitează la utilizarea datelor de doar 500 MB, ceea ce îl face un pic insuficient pentru vizionarea videoclipurilor și jocul. Cu toate acestea, cu un tweet pe Twitter cu privire la software-ul TunnelBear, puteți crește limita de date la 1 GB.

Serviciile VPN TunnelBear ar putea fi îmbunătățite prin obținerea de widget-uri oferite. De exemplu, puteți utiliza GhostBear pentru a îmbunătăți criptarea datelor, făcând-o mai puțin predispusă la urmărirea de către ochii care schițează. O extensie precum TCP override vă poate ajuta să evitați scurgerile de date în momentul scăderii conexiunii.

VPNBook

Pro:

 • Lățime de bandă nelimitată
 • Criptare AES de 256 biți

Contra:

 • Ofera doar 3 locatii server
 • Fără caracteristici de securitate adăugate

Dacă doriți un serviciu VPN folosind care nu ar trebui să vă confruntați cu probleme de viteză decât VPNBook este cel mai bun serviciu VPN gratuit pe care îl puteți selecta. De asemenea, permite deblocarea multor site-uri web restricționate fără a vă menține traficul de navigare pe internet.

Cu toate acestea, VPNbook stochează timpul de conectare a utilizatorului și adresa IP care sunt eliminate automat după o săptămână. De asemenea, cele mai populare și protejate protocoale de securitate, cum ar fi PPTP și OpenVPN, sunt oferite utilizatorilor cu AES 256 biți criptare.

VPNBook este compatibil cu dispozitivele precum Windows, Mac OS X, iOS, Ubuntu și Android. Cu toate acestea, are servere în doar trei țări care sunt SUA, Canada și Germania.

VPNGate

Pro:

 • Extensibilitate mare a serverului
 • Fără limite de timp
 • Ofera protocoale de securitate precum SSL-VPN / SoftEther protocol VPN, L2TP / IPSec, OpenVPN și Microsoft SSTP.

Contra:

 • Politica de securitate ascunsă

Este un serviciu VPN care a fost proiectat de un student japonez la Universitatea din Tsukuba, cu nu prea multă popularitate. Cu toate acestea, până acum a câștigat peste 100.000 de descărcări din întreaga lume.

În ceea ce privește asigurarea securității, VPNGate este cel mai bun servicii VPN gratuite dintre toate. Serviciul VPN oferă o gamă largă de protocoale de securitate, cum ar fi protocolul SSL-VPN / SoftEther VPN, L2TP / IPSec, OpenVPN și Microsoft SSTP..

Este un software VPN ușor de utilizat pentru care nu aveți nevoie de niciun fel de înregistrare. Cu toate acestea, în timp ce utilizați hotspoturi Wi-Fi, vă oferă securitate.

PrivateTunnel

Pro:

 • Ușor de folosit
 • O gamă largă de clienți

Contra:

 • Locații limitate pe server
 • Uneori, performanța rămâne uneori

PrivateTunnel este ultima noastră recomandare pentru cele mai bune servicii VPN gratuite. Cu toate acestea, în popularitatea sa printre utilizatori, este unul dintre cele mai descărcate software VPN, adică peste 500.000 de descărcări.

PrivateTunnel este disponibil pentru platforme precum Windows, Mac, Android și iOS. Este un software care poate fi folosit cu ușurință de utilizatori. Cu toate acestea, un dezavantaj pe care îl susțin mulți utilizatori este performanța scăzută uneori.

Este un serviciu VPN gratuit, comparabil cu VPN plătit

Deși este bine să ai un serviciu VPN pentru confidențialitatea ta online, în loc să fii echipat într-o astfel de situație de imense amenințări cibernetice. Cu toate acestea, ar trebui să aveți o înțelegere clară despre întârzierile pe care un VPN gratuit le poate persista.

Este evident că observațiile VPN gratuite nu conțin servicii la fel de rapide ca și cele plătite. Cel mai adesea pun capete de lățime de bandă din cauza cărora streamingul și alte chestii online ar putea fi enervante. De asemenea, datele limitate de serviciile VPN gratuite vă restricționează să jucați jocuri și conținut greu.

De asemenea, în timp ce utilizați un serviciu VPN gratuit, nu vi se confirmă politicile de confidențialitate și criptarea datelor pe care le furnizează. Cu toate acestea, este posibil ca astfel de VPN-uri să conțină un malware și anunțuri intruzive care vă pot urmări activitățile și preferințele de navigare..

Cu toate acestea, cu serverele limitate disponibile, sunteți restricționat la o anumită cantitate de conținut. În afară de aceasta, multe dintre VPN-urile gratuite chiar nu permit utilizatorilor să selecteze serverul cu propria lor alegere.

În cele din urmă, nu sunteți niciodată sigur că un astfel de software VPN nu vă urmărește datele, deoarece acestea pot stoca și vinde informațiile dvs. către terți pentru a obține profit..

Concluzie

Pentru persoanele care doresc să aibă o experiență online sigură, fără a cheltui bani, cel mai bun serviciu VPN gratuit este o opțiune excelentă. Aici v-am oferit toate opțiunile eficiente disponibile pentru selectarea software-ului VPN gratuit.

Cu toate acestea, trebuie să rămâneți clar că un serviciu VPN gratuit nu ar putea fi niciodată o alternativă la caracteristicile oferite de un serviciu VPN plătit.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me