10 legjobb, olcsó és megbízható SSL-szolgáltató

[ware_item id=33][/ware_item]

Az SSL tanúsítvány a vállalkozás működtetéséhez szükséges modern webhely alapvető és elemi része. Sokkal fontosabb az ügyfelek biztonságos és vendégszeretővé tétele, hogy bizalmas adataikat félelem nélkül megadhassák. Így a fogyasztó számára meg kell választani és ki kell választani egy olyan társaságot, amelynek erős lába van az e-kereskedelem területén. A társaságnak régóta elismert reputációval kell rendelkeznie, és az egyik legjobb SSL-szolgáltatónak kell lennie a minőségi szolgáltatások megvalósításában.


Hogyan válasszuk ki a legjobb SSL szolgáltatót?

Minden vállalatnak óriási felelőssége van az ügyfelek adatainak védelme. Ezért egyre népszerűbbé válik az a gyakorlat, hogy az SSL-tanúsítványokat minden webhelyen használják, nem csupán az e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyeken. Számos tényezőt kell azonban figyelembe venni a legjobb SSL-szolgáltató kiválasztásánál. Az alábbiakban felsoroljuk a legfontosabb szempontokat a legjobb SSL-szolgáltatók kiválasztására:

 • Magas szintű biztonság
 • Böngésző képessége
 • Garanciaösszeg
 • Trust Site Seal
 • Titkosítási tanúsítvány érvényesítési típusa
 • Pénzvisszatérítési eljárás
 • Próbaidő
 • Kibocsátási idő

Mi az SSL tanúsítvány??

Az SSL tanúsítvány biztonságos környezetet teremt online üzleti vállalkozásának. Segít az ügyfelek személyes adatainak védelmében is. Az olyan webhelyekre, mint a fizetési rendszerek, a pénzügyi és banki szektor, a bevásárló webhelyek stb., Mind SSL tanúsítvány szükséges. Technikailag ezek a tanúsítványok kis adatfájlok, amelyek az adatátvitel, a tranzakciók és a bejelentkezések stb. Védelmére készülnek. Az SSL tanúsítvány úgy működik, hogy kriptográfiai kulcsot kötődik a szervezet adataihoz digitálisan. A telepítés után egy SSL tanúsítvány automatikusan aktiválja a HTTPS protokollt. Így megbizonyosodik a biztonságos kapcsolatokról a webszerver és a böngésző között, valamint 128–256 bites katonai titkosítással együtt..

Ha azon kíváncsi, melyik a legjobb SSL-szolgáltatók, amelyeket megfontolhat webhelye titkosításában, akkor vegye figyelembe a legjobb SSL-szolgáltatókat, amelyeket felsoroltunk az Ön számára:

 1. Symantec legjobb SSL-szolgáltatók

A Symantec a legismertebb és legmegbízhatóbb márkanév az SSL szolgáltatók között. Ez a legjobb SSL-szolgáltató a Norton Secured Seal-t minden tanúsítványán keresztül kinyomtatja minden védett webhelyen. A Symantec-hez még nem adtak alternatívát. A Symantec 1991-ben alakult, és 2010-ben megszerezte a VeriSign-ot, amely az SSL világszerte vezető szerepe. Ez a kombináció biztonságos biztonságot és katonai titkosítást biztosít.

Néhány Symantec SSL tanúsítvány a következőket tartalmazza:

 • Symantec biztonságos webhely - $ 274.00 / év. (Spórolni rá $ 173.00)
 • A Symantec biztonságos webhelye az EV-vel - $ 699.00 / év. (Takarítson meg akár 392,00 USD-t)
 • Symantec Secure Site helyettesítő kártya - $ 1,582.67 / év. (Spórolni rá $ 347.00)
 • Symantec biztonságos webhely - $ 221,67 / év. (Spórolni rá $ 30.00)
 • SSL telepítési szolgáltatás - $ 24.99 / év. (Spórolni rá $ 24.01)

A Symantec SSL tanúsítványok azonnali és ingyenes hozzáférést biztosítanak néhány további prémium szolgáltatáshoz is. Így teljes webhelybiztonsági megoldási csomagokat kínál, amelyeket a világ valaha is ismert volt. Minden Symantec megoldás NetSecure Protection Plan-t kínál az iparág legnagyobb garanciájával. Ez az SSL szolgáltató sebezhetőségi értékelést és Seal-in-Search szolgáltatást is nyújt. Ezenkívül ingyenes SAN-t kínál az alaptartományhoz, lehetővé téve ezzel a nem www és a www domain biztonságát. A Symantec napi webhelyi malware szkennelési funkciót, valamint egy ellipszis görbe kriptográfiát (ECC) is biztosít, amely fokozza a teljesítményt.

 1. GeoTrust legjobb SSL-szolgáltatók

A GeoTrust az egyik legjobb SSL szolgáltató, és a világ második legnagyobb digitális tanúsítvány szolgáltatója. Világszerte több mint 100 000 ügyfelet szolgált ki. Az alapértelmezett titkosítási igazolás 149 USD-tól elérhető, és 745 USD-ig terjedhet egy EV (Extended Validation) SSL tanúsítványhoz. Az egyik legjobb SSL-szolgáltató, 24 órás ügyfélszolgálatot kínál ügyfeleinek garancia- és visszatérítési politikával együtt.

Ez az SSL szolgáltató világszínvonalú és gazdaságos SSL tanúsítványokat kínál. A GeoTrust 256 bites titkosítást is kínál az ügyfelek adatvédelme és biztonsága érdekében. A QuickSSL Premium helyettesítő kártya tanúsítvány kíséri az EV-t, és így felhasználható egy vagy több aldomain titkosításához. Ennek ellenére a titkosítási szint akár 2048 bites is lehet, ami biztosítja a teljes adatvédelmet és a titoktartást. Ezenkívül csak néhány percig tart, amíg megkapja a QuickSSL Premium SSL tanúsítványt az automatikus hitelesítési és kiadási folyamat miatt.

A GeoTrust emellett rendelkezik olyan aláíró termékekkel is, amelyek az alkalmazás digitális aláírására szolgálnak. Emellett köti az embereket és a dokumentumokat, és elfogadja a kód integritását a vezeték nélküli platformokon. Így képviseli a legújabb jövő technológiát.

 1. Comodo legjobb SSL-szolgáltatók

A Comodo a legjobb SSL szolgáltatók közé tartozik, mivel igazolási hatóságnak bizonyult, amely különféle felhasználók számára nyújt SSL tanúsítványokat. 1998-ban alapították, székhelye Jersey, USA. A Comodo hatalmas SSL-tanúsítvány-portfólióval rendelkezik, akár a vállalati weboldalaktól a háztartási felhasználókig, stb. Nagyszámú szervezetnek és társaságnak segített információink érvényesítésén és hitelesítésén keresztül történő biztonságában. A Comodo fejlett korszerű végpontvédelmet nyújt a Comodo Device Manager segítségével, hogy felfedje a hálózatán rejlő rosszindulatú programokat..

Nagyon kedvezményes árakat kínál a Comodo. Az árkategória 64,95 dollártól kezdve és 359 dollárig elérve az EV SSL tanúsítványokat, az összes felhasználó költségvetésébe belefér.

Online üzleti vállalkozásban az ügyfelek tranzakcióinak biztonságosabbá tétele a Comodo SSL tanúsítvány használata. Míg az InstantSSL prémium tanúsítványok professzionális megvilágítás forrását jelentik az e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyek biztosítása érdekében. Ezen felül vonzó vizuális bizonyosságot nyújtanak, amely elősegíti az ügyfelek bizalmának növelését. Minden Comodo InstantSSL Premium megrendelés rendelkezik Trust Logo webhely pecséttel, amely lehetővé teszi a látogatók számára, hogy hamarosan érvényesítsék üzleti hitelesítő adataikat. Ez javítja a látogató konverziós arányát, ami az átlagos vételár növekedéséhez vezet.

A Comodo kétségkívül az egyik legkiválóbb SSL-tanúsítvány, 99,99% -os kompatibilitása miatt.

 1. DigiCert legjobb SSL-szolgáltatók

A DigiCert az egyik legjobb SSL-szolgáltató, és olyan márkák választéka, mint az Amazon, a NASA, a Facebook, a Yahoo stb. Ezért tartós SSL-tanúsítványairól is híres. A DigiCert akár 2048 bites SSL tanúsítványokat kínál megfizethető áron.

Az alapvető DigiCert SSL tanúsítvány évi 156 USD áron vehető igénybe. Míg ha EV SSL tanúsítványt akar, akkor évente körülbelül 500 dollárt kell fizetnie. De a fizetett összeg megéri a minőségi szolgáltatásokat, amelyeket cserébe kap. Az összeget igazságosnak tekintik, mivel az e tanúsítványok által biztosított bizalmi pecsét mindenki felismeri a lakat szimbólumot és a zöld címsort.

 1. Thawte legjobb SSL-szolgáltatók

Thawte a legjobb SSL-szolgáltatók közé tartozik. Szakértelemmel rendelkezik egy kiváló minőségű SSL tanúsítvány biztosításában, megbízható szolgáltatásokkal. Ez az SSL szolgáltató olcsó tanúsítványokat kínál. Az évi 149 dollártól kezdve 256 bites katonai titkosítást kínál, és évi 600 dollárba kerül az EV SSL tanúsítványokért. Ha azonban 2 évre vásárol a Thawte számára, akkor némi engedményt kap a teljes számláról (azaz kb. 305 dollárnál kevesebb).

 1. Hajrá apu legjobb SSL-szolgáltatók

A GoDaddy alapvetően a legnagyobb domain regisztrációs cég. Ugyanakkor a legjobb SSL szolgáltatónak is tekintik, mivel SSL tanúsítványokat kínál. Az SSL-tanúsítványok 69,99 USD-tól mozognak a Standard csomagnál, míg körülbelül 89,99 USD kerül a Deluxe csomagért.

Figyelemre méltó a GoDaddy által nyújtott ügyfélszolgálat. Pénzvisszafizetési garanciát és garanciát is nyújt az érvényességi időszak alatt esetlegesen felmerülő veszteségekre. Ez teszi a GoDaddy-t az SSL-szolgáltatók egyik legfontosabb választásává.

 1. Hálózati megoldások legjobb SSL-szolgáltatók

Az egyik legjobb SSL-szolgáltatóként a Network Solutions jó áron kínál SSL-tanúsítványokat. Kiderül, hogy valóban megfizethető az Ön számára, ha hosszú ideig szeretne vásárolni SSL tanúsítványt. Például az SSL tanúsítvány hároméves időtartamra évente csak 59,99 dollárért vásárolható meg. Ezért az árazás valóban gazdaságos és olcsóbb, mint más SSL szolgáltatóknál.

A Network Solutions által biztosított tanúsítványok 256 bites sebességű titkosítást kínálnak. 99% -os böngészőfelismerést is kínál. Ezenkívül a Network Solutions éjjel-nappal támogatást nyújt, amely magában foglalja az online csevegést is. Ezenkívül gyors kibocsátási időket és ingyenes újbóli kiadásokat kínál. A Network Solutions megbízhatósági pecsétet biztosít, amelyet a web felhasználók könnyen felismerhetnek, mivel az SSL szolgáltató elismert és megbízható márka.

 1. RapidSSL legjobb SSL-szolgáltatók

A RapidSSL megbízható CA - tanúsító hatóság - világszerte híres. Ha ezt az SSL-szolgáltatót az online hírneve alapján rangsoroljuk, akkor tudjuk, hogy az a diagram tetején helyezkedik el. Ennek oka az, hogy az internetes biztonsági piacon a RapidSSL-t a legmegbízhatóbb SSL-tanúsítvány-szolgáltatónak tekintik.

A RapidSSL által kínált SSL tanúsítványok felhasználóbarát webkonzolt tartalmaznak. Ez a webkonzol leegyszerűsíti az SSL / TLS tanúsítványkezelést. Így széles áttekinthetőséget nyújt az igazolás minden részletében. A RapidSSL tanúsítványok az ügyfelek tranzakcióit 256 bites adattitkosítással és webhely-hitelesítéssel biztosítják. Ez a legjobb SSL-szolgáltató SSL-tanúsítványokat kínál, 12,99 USD-ig 3 évre.

A RapidSSL helyettesítő tanúsítványok segítenek a korlátlan aldomainek biztonságában. 256 bites titkosítással és több mint 99% -os böngésző-támogatással biztosítják az ügyfelek érzékeny információit. Ezenkívül a RapidSSL helyettesítő tanúsítványok automatizálják a tartományvezérlés érvényesítését, amely gyorsan elvégzi a hely hitelesítését. Ezek a bizonyítványok 30 napos visszatérítési politikával rendelkeznek, és évente 149 dollár áron vásárolhatók meg.

 1. ClickSSL legjobb SSL-szolgáltatók

A ClickSSL a legjobb SSL-szolgáltató az Egyesült Államokban. Ennek az informatikai biztonsági társaságnak az az izgalmas szempont, hogy lehetőséget kínál az alku megteremtésére. Összehasonlítja az árat is, ami még izgalmasabbá teszi. Csak annyit kell tennie, hogy egyszerűen használja a ClickSSL ajánlatait. Ezen az oldalon találhat izgalmas ajánlatokat a Wildcard tanúsítványokról. A különféle Wildcard SSL tanúsítványok a következőket tartalmazzák:

 • Comodo Positive SSL helyettesítő kártya - 1 év - 90,00 USD
 • RapidSSL helyettesítő kártya - 1 év - 101,70 USD
 • Comodo pozitív több domain domain helyettesítő SSL - 1 év - 150,00 USD
 • Thawte Wildcard SSL - 1 év - 261,75 USD
 • GeoTrust True BusinessID helyettesítő kártya - 1 év - 323,10 USD

A ClickSSL az SSL / TLS tanúsítványok révén fejlett biztonságot és hitelességet garantál. Átfogó SSL-tanúsítvány-megoldása arra ösztönzi az internetes felhasználókat, hogy termékeiket vagy egyéb szolgáltatásokat vásároljanak az Ön webhelyén. Ezenkívül biztonságos üzleti környezetet kínál ügyfelei számára. Ez az SSL szolgáltató 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. 24 órás ügyfélszolgálatot, valamint élő csevegési funkciót is kínál.

 1. GlobalSign legjobb SSL-szolgáltatók

A GlobalSign vezető felhő és a világ egyik legjobb SSL szolgáltatója. A helyszíni szolgáltató e-kereskedelmi megoldások és vállalati vállalkozások számára. A GlobalSign SSL tanúsítványokat kínál olcsón az összes üzleti szintre. Ezenkívül éjjel-nappal ügyfélszolgálatot is kínál élő chat lehetőséggel.

Ezt a jó hírű személyazonosság-szolgáltatót 1996-ban alapították, székhelye Portsmouth, New Hampshire, USA. A GlobalSign felhőalapú PKI-megoldásokat szállít azoknak a vállalatoknak, amelyek biztonságos kapcsolatokat és biztonságos e-kereskedelmet kívánnak végrehajtani. Ezenkívül a kezelt IAM tapasztalatait felhasználva nagyszabású és nagy volumenű identitáskezelési megoldásokat generál minden eszközre, felhasználóra és az Internet mindenjével kapcsolatos dolgokra..

A GlobalSign SSL tanúsítványok széles skáláját kínálja. Ezeket a tanúsítványokat a legerősebb 2048 bites titkosítás védi. Különféle hozzáadott értéket képviselő funkciókat is kínál a teljes biztonság érdekében. A különféle SSL-tanúsítványok magukban foglalják a OrganizationSSL, DomainSSL, ExtendedSSL és Multi-Domain tanúsítványokat & Helyettesítő karakterű SSL tanúsítványok. A helyettesítő karakterekkel és a SAN-kkal - alternatív tárgynevekkel - több domaint és aldomaint is biztosíthat. Ez elérhető egyetlen SSL tanúsítvánnyal, ugyanazon a szerveren, egyetlen IP-címmel.

Záró ítélet

Mivel minden hitelesítésszolgáltatónak és megfelelő SSL-tanúsítványának összehasonlíthatatlan tulajdonságai vannak, ezért nehéz egyetlen CA kiválasztása a legjobb.

Annyi információt hoztunk elő, amelyet a nem szakemberek is könnyen megérthetnek. A fent említett legjobb SSL-szolgáltatók segítenek Önnek megbízható SSL-szolgáltató kiválasztásában az Ön webhelyére. Az SSL-szolgáltatók mindegyike rendelkezik saját támogatási és információs csatornákkal, ahonnan további információk szerezhetők be. Válasszon egyet a legjobb SSL-szolgáltatók közül, és alakítsa a bizonytalan vállalkozást sokkal erősebbé.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me