10 най-добри безплатни доставчици на VPN услуги 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Изпитвайки екстремни онлайн ограничения и заплахи за поверителност, интернет потребителите се насочват към върховни инструменти за поверителност, сред които VPN печели изключително внимание. Въпреки че има някои надеждни VPN доставчици с чудесни потребителски отзиви, повечето хора се опитват за безплатни VPN услуги.


За съжаление сред хиляди безплатни VPN само няколко биха могли да бъдат изброени сред най-добрите безплатни VPN доставчици, които поддържат едновременно добро потребителско изживяване. С нахлуването на интензивни кибератаки, много от злонамерени дела са навън с фалшиви VPN услуги. Затова сме филтрирали най-добрите безплатни VPN услуги, които тествахме и сме свидетели на добри отзиви от техните потребители.

VPN услуга ви предоставя анонимност чрез криптиране на данни и промяна на вашия IP адрес. Тези функции за сигурност ви помагат да имате по-добро онлайн изживяване без никакви опасения за поверителност.

Ето списъка с най-добрите безплатни VPN доставчици, които сме избрали, за да ви помогнем да изберете продуктивен и ефективен.

10 най-добри безплатни VPN препоръки - актуализирано 2018 г.

CyberGhost VPN

Професионалисти:

 • 256-битово криптиране на OpenVPN
 • Политика без регистрация
 • Kill превключвател
 • Условия за плащане с биткойн

Недостатъци:

 • Пропуски в скоростта поради няколко едновременни връзки
 • Ефективността зависи от ценовите планове

CyberGhost VPN е първият ни избор за най-добрите безплатни VPN услуги. Той е световно популярен доставчик на VPN с почти 3,5 милиона потребители. Това е румънският VPN доставчик, който има политика без регистрация за своите клиенти. CyberGhost е сертифициран по ISO VPN, който има ясна политика за прозрачност, до която абонатите получават лесен достъп.

Обаче функциите за сигурност, предоставени от CyberGhost, също си заслужават да бъдат обмислени. Тя осигурява AES 256-битово криптиране за криптиране на потребителски данни. Също така, функциите като Kill превключвател и Pv6 / DNS защита от теч го правят силно защитен безплатен VPN доставчик.

Това го прави по-популярен е поддръжката му на P2P споделяне на файлове и предлагането на ефективни протоколи за защита, включително (OpenVPN, PPTP и L2TP / IPSec).

Пакетът Free CyberGhost VPN обаче е наличен за Windows, Mac и Android. Освен това, докато използвате безплатната му версия, можете да получите натрапчиви реклами и маркетингови неща.

Betternet VPN

Професионалисти:

 • Политика за нулева регистрация
 • Безплатни разширения за сърфиране на VPN
 • Без скрити такси
 • Регистрацията не е необходима

Недостатъци:

 • Не се предлага за устройства с Mac и Linux

Betternet VPN е услуга, която вече привлече много интернет потребители и придоби огромна популярност. Той има повече от 38 милиона клиенти в световен мащаб, които се увеличават със стабилни темпове. Причината да го считаме за една от най-добрите безплатни VPN услуги са абсолютно безплатните му услуги.

Това обаче не е единствената функция, която привлича клиенти от цял ​​свят. Функциите за защита, които предоставя, са и тези, предоставяни от най-високо платените VPN. Той криптира потребителските данни с 256-битово криптиране на AES в протокол OpenVPN и 128-битово AES-CBC криптиране на IPSec протокол.

Поддържайки поверителност на клиентите с висок приоритет, Betternet VPN има нулева политика за регистрация. Той просто събира информацията като общото количество прехвърлени данни на ден и времето за връзка на потребителя.

Можете да използвате този VPN на устройствата с платформи като iOS, Android и Windows 7/8/10. На смартфоните можете да използвате собственото си приложение за мобилни телефони, Hexatech, за бързи и сигурни връзки със сървъра.

VPN на Hotspot Sheild

Професионалисти:

 • Осигурява връзки към 5 устройства едновременно
 • OpenVPN протокол с 256-битово криптиране
 • Защита от злонамерен софтуер

Недостатъци:

 • Ограничен в някои сайтове и за всички сървъри, които не се намират в САЩ

Една от най-добрите безплатни VPN услуги, привличащи вниманието на потребителите, е доставчикът на VPN Hotspot с повече от 10 милиона абонамента. Той предоставя на потребителите сигурно преживяване при сърфиране онлайн. Чрез маскиране на реалния IP адрес на потребителите се предоставя пълна анонимност, елиминирайки риска от захващане от който и да е киберпрестъпник или хлътнало око.

Тя осигурява криптиране на данни чрез OpenVPN протокол с AES 256-битово криптиране. Щитовият щит включва допълнителна функция за защита от защита от злонамерен софтуер, която може да блокира почти 3,5 милиона нелегитимни сайта.

Недостатъкът на Hotspot VPN е, че той не поддържа използването на протоколи като PPTP или L2TP / IPSec и има дневно ограничение на честотната лента. Също така, според потребителите на безплатната версия на Hotspot VPN, тя може да включва досадни реклами. Не можете да получите достъп до популярните стрийминг сайтове като Netflix или Hulu.

ZenMate VPN

Професионалисти:

 • Блокира зловреден софтуер
 • Kill превключвател
 • Няма изтичане на DNS

Недостатъци:

 • Поддръжката на P2P не е налична

За най-добрите ни безплатни VPN услуги, ZenMate VPN е една от препоръките. Функциите за поверителност, предоставени от него, грабват вниманието на потребителите. Клиентите могат да се възползват от опцията за превключване на Kill, когато има внезапни спадове на връзката. Чрез блокера на зловреден софтуер можете да останете защитени от кибер рискове.

Въпреки това популярният VPN протокол за криптиране AES 256-битов не се предлага от ZenMate VPN. Вместо това криптира потребителски данни чрез AES 125. И за това доставчиците на VPN твърдят този протокол като този с по-бърза скорост и сигурност.

Докато използвате ZenMate вашият IP, DNS и WebRTC са защитени от течове. Също така тази VPN съхранява ограничено количество потребителска информация с регистрационни файлове.

Не поддържа P2P споделяне на файлове, което го прави неподходящ VPN, който да се използва за целите на торента. ZenMate позволява достъп до сървърите, разположени в 4 държави, които са Германия, Румъния, Хонконг и Обединеното кралство. Можете обаче да получите достъп до други сървъри с техните първокласни услуги.

Windscribe VPN

Професионалисти:

 • Kill превключвател
 • DNS протектор за теч
 • P2P поддръжка
 • Защитена Wi-Fi

Недостатъци:

 • Ограничен трансфер на данни до 10 GB
 • Свързва едно по едно устройство
 • Няма клиенти на Android

Windscribe VPN, въпреки че е нова на пазара, придоби такава популярност, че я превърна в най-добрите безплатни VPN услуги. Той осигурява силно криптиране на AES 256-битов с отворен протокол. Той също така предлага SHA 512 удостоверяване на данни и ефективно RSA 4096 ръкостискане. С всички тези най-добрите функции за защита, това е една от най-сигурните безплатни VPN услуги.

Добавените функции за защита, като DNS протектор за защита от течове и превключвател, правят онлайн изживяването на потребителя много по-добро. Windscribe също осигурява защита, докато сте свързани с обществен Wi-Fi.

Една от уникалните функции, които Windscribe предлага, е нейният Secure.link, който ви помага да покажете редица песни, съществуващи на посетената уеб страница.

Докато се свързвате с този безплатен VPN, можете да се насладите на торент и P2P споделяне на файлове, без да се излагате чрез показване на IP адрес.

Недостатъкът на тази VPN услуга е, че сървърите в 9 страни като САЩ, Великобритания, Канада, Хонконг, Франция, Германия, Люксембург и Холандия могат да бъдат достъпни само. Освен това потребителите на Windscribe са ограничени да използват само 10GB данни.

Но задоволителна причина за използването на тази безплатна VPN услуга е, че тя може да се използва с популярните устройства като Android, iOS, Linux, Windows и Mac.

Spotflux VPN

Професионалисти:

 • Над средната скорост
 • 256-битово криптиране на данни AES
 • Неограничена честотна лента

Недостатъци:

 • Не позволява едновременни връзки
 • Ръчна конфигурация на прокси
 • Блокирането на реклама не е налично

Неограничената ширина на честотната лента и подходящата скорост могат да се представят само с платена VPN услуга. Spotflux VPN обаче е една от най-добрите безплатни VPN услуги, позволяващи на своите потребители да имат гладко онлайн изживяване. Също така, той осигурява достъп до много от ограничените уебсайтове.

Той има услуга OpenVPN с протоколите PPTP, L2TP, SSTP и IKEv2. Spotflux е съвместим с устройства като Mac, iOS и Android системи, но въпреки това се смята, че е ефикасен VPN за Windows.

Тази безплатна VPN услуга съдържа голяма разширяемост на сървъра с повече от 300 сървъра в почти 25 държави. Тази функция заедно с споделения IP адрес ви предпазва от проследяване от Cyber ​​Goons и правителствените агенции.

С безплатна версия на Spotflux VPN обаче не можете да свържете повече от едно устройство едновременно. Освен това тя не ви осигурява лесното средство за блокиране на реклами.

Заедно с това не получавате автоматична конфигурация на прокси сървър с VPN Spotflux. Освен това, нямате възможност да изберете местоположение на сървъра, ако сте потребител на безплатен софтуер. И все пак, това е чудесен вариант да помислите дали искате безопасно браузване онлайн, без да харчите парите си.

TunnelBear VPN

Професионалисти:

 • Ефективна скорост
 • Условия за плащане с биткойн
 • 256-битово криптиране на данни AES
 • Удобен за потребителя

Недостатъци:

 • Ограничено използване на данни от 500 MB на месец
 • Споделянето на P2P файлове не е достъпно

VPN услугата TunnelBear предоставя отлични функции за сигурност и с безплатните си услуги. Именно това го прави сред най-добрите безплатни VPN доставчици.

С TunnelBear VPN бихте могли да имате лесно изживяване поради удобните за потребителя услуги. Той поддържа свързването на устройства, включително Windows, iOS, Android, Smart TV, Apple TV, Chromecast и Ruko. В Mac обаче работи сравнително по-ефективно.

С тази безплатна VPN услуга можете да изберете всеки сървър от 20 държави. TunnelBear предлага 256-битов протокол за криптиране на данни AES за Windows, OSX и Android платформи, но с iOS ви се предоставя автентификация на данни SHA1 с протокол IPSec.

Докато този VPN софтуер ви ограничава до използването на данни от само 500MB, което го прави малко недостатъчен за гледане на видеоклипове и игра на игри. И все пак, с туитър в Twitter относно софтуера TunnelBear, можете да увеличите ограничението на вашите данни до 1 GB.

VPN услугите на TunnelBear могат да бъдат увеличени чрез получаване на предлаганите им джунджурии. Например, можете да използвате GhostBear за подобряване на криптирането на вашите данни, правейки го по-малко податлив за проследяване от щъркащите очи. Разширение като отмяна на TCP може да ви помогне да избегнете течове на данни в момента на спада на връзката.

VPNBook

Професионалисти:

 • Неограничена честотна лента
 • 256-битово криптиране на данни AES

Недостатъци:

 • Предлага само 3 местоположения на сървъра
 • Няма добавени функции за сигурност

Ако искате VPN услуга, чрез която не би трябвало да се сблъсквате с проблеми със скоростта, отколкото VPNBook, е най-добрата безплатна VPN услуга, която избирате. Също така, той позволява деблокиране на много от ограничените уебсайтове, без да запазва трафика на уеб сърфиране.

Въпреки това, VPNbook съхранява времето за връзка на потребителя и IP адреса, които се премахват автоматично след седмица. Също така, най-популярните и защитени протоколи за защита като PPTP и OpenVPN се предлагат на потребителите с AES 256-битово криптиране на данни.

VPNBook е съвместим за използване с устройства като Windows, Mac OS X, iOS, Ubuntu и Android. Въпреки това той има сървъри само в три страни, които са САЩ, Канада и Германия.

VPNGate

Професионалисти:

 • Страхотна разширяемост на сървъра
 • Без ограничения във времето
 • Предлага протоколи за сигурност като SSL-VPN / SoftEther VPN протокол, L2TP / IPSec, OpenVPN и Microsoft SSTP.

Недостатъци:

 • Скрита политика за сигурност

Това е VPN услуга, която е проектирана от японски студент в университета в Цукуба с не много голяма популярност. Въпреки това, досега той е получил повече от 100 000 изтегляния от цял ​​свят.

По отношение на осигуряването на сигурност, VPNGate е най-добрата безплатна VPN услуга сред всички. Огромен набор от протоколи за сигурност като SSL-VPN / SoftEther VPN протокол, L2TP / IPSec, OpenVPN и Microsoft SSTP се предлагат от тази VPN услуга.

Това е лесно управляван VPN софтуер, за който нямате нужда от регистрация. И все пак, докато използвате Wi-Fi горещи точки, той ви осигурява сигурност.

PrivateTunnel

Професионалисти:

 • Лесен за използване
 • Широка гама от клиенти

Недостатъци:

 • Ограничени местоположения на сървъра
 • Производителността изостава понякога

PrivateTunnel е последната ни препоръка за най-добрите безплатни VPN услуги. Въпреки това, по своята популярност сред потребителите, той е един от най-изтегляните VPN софтуер, т.е. над 500 000 изтегляния.

PrivateTunnel се предлага за платформи като Windows, Mac, Android и iOS. Това е софтуер, който лесно може да се управлява от потребителите. Въпреки това, недостатък, за който много потребители твърдят, е изоставащата му ефективност на моменти.

Това е безплатна VPN услуга, сравнима с платената VPN

Въпреки че е добре да имате VPN услуга за вашата онлайн поверителност, вместо да бъдете оборудвани в такава ситуация на огромни кибер заплахи. Трябва обаче да имате ясно разбиране за изоставането на свободния VPN.

Очевидно е наблюдението, че безплатните VPN мрежи не съдържат толкова бърза услуга, колкото платените. Най-често те слагат ограничения на честотната лента, поради които стриймингът и други онлайн неща могат да бъдат досадни. Също така, ограничените данни от безплатните VPN услуги ви ограничават да играете игри и тежко съдържание.

Освен това, докато използвате безплатна VPN услуга, не сте потвърдени с правилата за поверителност и криптирането на данните, които предоставят. И все пак е възможно такива VPN да съдържат злонамерен софтуер и натрапчиви реклами, които могат да проследяват вашите дейности и предпочитания за сърфиране..

Въпреки това, с ограничените налични сървъри сте ограничени до определено количество съдържание. Освен това много от безплатните VPN мрежи дори не позволяват на потребителите да избират сървъра по свой избор.

И накрая, никога не сте сигурни, че такъв VPN софтуер не проследява вашите данни, тъй като те могат да съхраняват и продават вашата информация на трети страни, за да получат печалба.

заключение

За хората, които искат да имат сигурно онлайн изживяване, без да харчат пари, най-добрата безплатна VPN услуга е чудесен вариант. Тук сме ви предоставили всички ефективни опции, достъпни за избор на безплатен VPN софтуер.

Трябва обаче да останете ясни за факта, че безплатна VPN услуга никога не може да бъде алтернатива на функциите, предоставяни от платена VPN услуга.