10 най-добри SSL доставчици, които са евтини и надеждни

[ware_item id=33][/ware_item]

SSL сертификатът е съществена и съществена част от съвременния уебсайт, необходим за осъществяването на вашия бизнес. Много по-важно е да направите клиентите си сигурни и гостоприемни, така че да могат безстрашно да дават своите чувствителни данни. По този начин за потребителя е необходимо да се търси и избере компания, която има силни опори в индустрията за електронна търговия. Компанията трябва да има дългогодишна репутация и трябва да бъде един от най-добрите доставчици на SSL, които да прилагат качествени услуги.


Как да изберем най-добрите SSL доставчици?

Всяка компания носи огромна отговорност за защита на данните на своите клиенти. Следователно практиката за използване на SSL сертификат за всички уебсайтове, а не само за уебсайтове за електронна търговия, набира популярност. Има обаче няколко фактора, които трябва да се вземат предвид при избора на най-добрия доставчик на SSL. По-долу са изброени някои основни аспекти на избора на най-добрите доставчици на SSL:

 • Високо ниво на сигурност
 • Възможност за браузър
 • Гаранционна сума
 • Доверете се печата на сайта
 • Тип валидиране на сертификата за криптиране
 • Политика за възстановяване
 • Пробен период
 • Време за издаване

Какво е SSL сертификат?

SSL сертификатът създава сигурна среда за вашия онлайн бизнес. Той също така помага да се пази личната информация на клиента ви. Уебсайтове като платежни системи, финансови и банкови сектори, уебсайтове за пазаруване и др. Всички изискват SSL сертификат. Технически тези сертификати са малки файлове с данни, създадени за защита на трансфер на данни, транзакции и влизания и т.н. SSL сертификат работи чрез свързване на криптографски ключ към данните на организацията цифрово. Веднъж инсталиран SSL сертификат, автоматично ще активира HTTPS протокола. По този начин тя ще установи сигурни връзки между уеб сървър и браузър, заедно с 128-битово до 256-битово военно криптиране.

Ако се чудите кои са най-добрите SSL доставчици, които можете да разгледате за криптиране на уебсайта си, тогава трябва да вземете предвид най-добрите SSL доставчици, които сме изброили за вас:

 1. Symantec най-добри SSL доставчици

Symantec е най-реномираната и доверена марка сред доставчиците на SSL. Този най-добър доставчик на SSL проектира печатащия печат на Norton чрез всичките им сертификати на всеки сайт, който защитава. Други алтернативи на Symantec все още не са пуснати. Symantec е основана през 1991 г. и през 2010 г. придоби VeriSign, който е световен лидер в SSL. Тази комбинация осигурява сигурност на желязото и военно криптиране.

Някои от SSL сертификатите Symantec включват:

 • Symantec Secure Site - $ 274.00 / год. (Спести до $ 173.00)
 • Symantec Secure Site with EV - $ 699.00 / год. (Спестете до $ 392,00)
 • Уайлдкард на Symantec Secure Site - $ 1,582.67 / год. (Спести до $ 347.00)
 • Безопасен сайт на Symantec - $ 221.67 / год. (Спести до $ 30.00)
 • Услуга за инсталиране на SSL - $ 24.99 / год. (Спести до $ 24.01)

Symantec SSL сертификатите ви позволяват да имате незабавен и безплатен достъп и до някои допълнителни Premium функции. По този начин той предлага цялостни пакети от решения за сигурност на сайта, които светът някога е познавал. Всяко решение на Symantec предлага план за защита на NetSecure с най-голямата гаранция в бранша. Този доставчик на SSL също предоставя оценка на уязвимостта и функция на Seal-in-Search. Освен това, той предлага безплатен SAN за базов домейн, като по този начин ви позволява да защитите както не www, така и www домейни. Symantec също осигурява ежедневна функция за сканиране на зловреден софтуер, заедно с криптография на Elliptic Curve - ECC - която повишава производителността.

 1. GeoTrust най-добри SSL доставчици

GeoTrust е сред най-добрите доставчици на SSL и е вторият най-голям доставчик на цифрови сертификати в света. Тя обслужва над 100 000 клиенти в световен мащаб. Основният сертификат за криптиране е наличен от $ 149, вариращ до $ 745 за EV (Extended Validation) SSL сертификат. Като един от най-добрите доставчици на SSL, той предлага денонощна поддръжка на клиенти, заедно с гаранция и политика за възстановяване на средства за своите клиенти.

Този SSL доставчик предлага редица световни и икономични SSL сертификати. GeoTrust също предлага 256-битово криптиране за поверителност и сигурност на клиента. Сертификатът QuickSSL Premium Wildcard придружава EV и следователно може да се използва за криптиране на единични или множество поддомейни. Независимо от това, нивото на криптиране може да бъде толкова високо, колкото 2048-битово, което гарантира пълна поверителност, както и конфиденциалност. Освен това отнема само няколко минути, за да получите вашия SSSS сертификат QuickSSL Premium поради процеса на автоматично удостоверяване и издаване.

Освен това GeoTrust разполага и с продукти за подписване, за да подписва приложението цифрово. Той също така обвързва хора и документи и приема целостта на кода към безжичните платформи. По този начин тя представлява най-новата бъдеща следваща технология.

 1. Comodo най-добри SSL доставчици

Comodo е класиран като най-добрите доставчици на SSL, тъй като се е утвърдил като сертифициращ орган, който предоставя SSL сертификати за различни потребители. Основана е през 1998 г. и седалище в Джърси, САЩ. Comodo разполага с огромно портфолио от SSL сертификати, било то от корпоративни уебсайтове до домашни потребители и др. Помогна на огромен брой организации и компании в осигуряването на тяхната информация чрез валидиране и удостоверяване. Comodo предоставя усъвършенствана най-съвременна защита от крайни точки с Comodo Device Manager, така че да разкрие злонамерения софтуер, скрит във вашата мрежа.

Комодо предлага силно намалени цени. Ценовият диапазон, като се започне от $ 64.95 и стигне до $ 359 за EV SSL сертификатите, се вписва в бюджета на всички потребители.

В онлайн бизнес най-надеждният начин за осигуряване на клиентски транзакции е използването на Comodo SSL сертификат. Като има предвид, че InstantSSL Premium сертификатите са източник на професионално изясняване за осигуряване на уебсайтове за електронна търговия. Освен това, те осигуряват атрактивна визуална сигурност, която спомага за изграждането на доверие на клиентите. Всяка поръчка на Comodo InstantSSL Premium има печат на уебсайта на Trust Logo, който позволява на посетителите да валидират вашите бизнес идентификационни данни за нула време. Това подобрява степента на реализация на посетителите, което води до повишаване на средната покупна цена.

Comodo несъмнено е един от най-добрите избори за SSL сертификати поради своята 99,99% съвместимост.

 1. DigiCert най-добри SSL доставчици

DigiCert е един от най-добрите доставчици на SSL и е най-добрият избор на марки като Amazon, NASA, Facebook, Yahoo и т.н., затова е известен и с трайните си SSL сертификати. DigiCert предлага до 2048-битови SSL сертификати на достъпни цени.

Основен DigiCert SSL сертификат може да бъде използван на цена от $ 156 годишно. Като има предвид, че ако искате EV SSL сертификат, тогава ще трябва да плащате приблизително 500 долара годишно. Но сумата, която плащате, струва на качествените услуги, които получавате в замяна. Сумата се поставя справедливо, тъй като довериеният печат, предоставен от тези сертификати, се разпознава от всички, символа на катинара и зелената адресна лента.

 1. Thawte най-добри SSL доставчици

Thawte се нарежда и сред най-добрите доставчици на SSL. Има опит в предоставянето на висококачествен SSL сертификат с надеждни функции. Този доставчик на SSL е този, който предлага сертификати на ниска цена. В диапазона от $ 149 на година, той предлага 256-битово криптиране на военни класове и достига до $ 600 на година за своите EV SSL сертификати. Ако обаче направите покупка от 2 години за Thawte, тогава ще получите някаква отстъпка от общата сметка (т.е. приблизително с 305 долара по-малко).

 1. GoDaddy най-добри SSL доставчици

GoDaddy е известен като най-голямата компания за регистрация на домейни. Но той се счита и за най-добрият SSL доставчик, тъй като предлага SSL сертификати. SSL сертификатите варират от 69,99 долара за стандартния пакет, докато струват около 89,99 долара за Deluxe пакета.

Поддръжката на клиенти, предоставяна от GoDaddy, е забележителна. Той също така предлага гаранция за връщане на пари и гаранция за всяка загуба, която може да настъпи през периода на валидност. Това прави GoDaddy един от най-добрите възможности за SSL доставчици.

 1. Мрежови решения най-добри SSL доставчици

Като един от най-добрите доставчици на SSL, Network Solutions предлагат SSL сертификати при добри сделки. Това ще се окаже наистина достъпно за вас, ако искате да закупите SSL сертификат за дълъг период от време. Например, SSL сертификат за тригодишен срок може да бъде закупен само за 59,99 долара годишно. Следователно ценообразуването е наистина икономично и по-евтино от другите доставчици на SSL.

Сертификатите, предоставени от Network Solutions, предлагат 256-битово криптиране. Той предлага и 99% разпознаване на браузъра. Освен това мрежовите решения предлагат и денонощна поддръжка, която включва и онлайн чат. Той също така предлага бързи срокове за издаване, както и безплатни преиздания. Network Solutions предоставя печат за доверие, който лесно се разпознава от потребителите в мрежата, тъй като този SSL доставчик е известна и надеждна марка.

 1. RapidSSL най-добри SSL доставчици

RapidSSL е доверен CA - сертифициращ орган - известен в целия свят. Ако класираме този SSL доставчик въз основа на онлайн репутацията, тогава ще знаем, че той се нарежда на върха на класацията. Така е, защото на пазара на интернет сигурност RapidSSL се счита за най-доверения доставчик на SSL сертификати.

SSL сертификатите, предлагани от RapidSSL, съдържат удобна за потребителя уеб конзола. Тази уеб конзола опростява управлението на SSL / TLS сертификати. По този начин ви дава широка видимост на всички детайли на сертификата. RapidSSL сертификатите осигуряват транзакциите на клиента ви с 256-битово криптиране на данни, както и удостоверяване на сайта. Този най-добър доставчик на SSL предлага SSL сертификати за едва $ 12.99 за 3 години.

Сертификатите за Wildcard RapidSSL ви помагат да осигурите неограничен поддомейни. Те също така защитават чувствителната информация на вашите клиенти с 256-битово криптиране и повече от 99% поддръжка на браузъра. Освен това RapidSSL Wildcard сертификатите предлагат автоматизирана проверка на контрола на домейна, която бързо извършва удостоверяване на сайта. Тези сертификати идват с 30-дневна политика за възстановяване и могат да бъдат закупени на цена от 149 долара годишно.

 1. ClickSSL най-добри SSL доставчици

ClickSSL е най-добрият SSL доставчик, разположен в Съединените щати. Вълнуващият аспект на тази ИТ компания за сигурност е, че тя предлага опция за сделка. Той също така сравнява цената, което го прави още по-вълнуващо. Това, което трябва да направите, е просто да използвате страницата за сделки на ClickSSL. Тази страница ще ви позволи да намерите широк спектър от вълнуващи оферти за сертификати за Wildcard. Различните Wildcard SSL сертификати включват:

 • Comodo Positive SSL Wildcard - 1 година - $ 90,00
 • RapidSSL Wildcard - 1 година - 101,70 долара
 • Comodo Positive Multi-Domain Wildcard SSL - 1 година - $ 150,00
 • Thawte Wildcard SSL - 1 година - 261,75 долара
 • GeoTrust True BusinessID Wildcard - 1 година - 323,10 $

ClickSSL обещава да предостави разширена сигурност, както и доверчивост чрез SSL / TLS сертификати. Тяхното цялостно решение за SSL сертификат насърчава вашите уеб потребители да купуват продукти или други услуги чрез вашия уебсайт. Той също така предлага сигурна бизнес среда за своите клиенти. Този доставчик на SSL предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите. Той също така предлага денонощна поддръжка на клиенти, заедно с функция за чат на живо.

 1. GlobalSign най-добри SSL доставчици

GlobalSign е водещ облак и един от най-добрите SSL доставчици, присъстващи в световен мащаб. Той е локален доставчик на услуги за решения за електронна търговия и бизнес предприятия. GlobalSign предлага SSL сертификати на евтини цени за всички бизнес нива. Той също така предлага денонощна поддръжка на клиенти с опция за чат на живо.

Тази известна компания за идентификация е основана през 1996 г. и има централа в Портсмут, Ню Хемпшир, САЩ. GlobalSign доставя облачни PKI решения на компании, които желаят да осъществят сигурни връзки, както и безопасна електронна търговия. Той също така използва своя управляван IAM опит за генериране на мащабни и обемни решения за управление на идентичност за всички устройства, потребители и неща, свързани с Интернет на всичко.

GlobalSign предлага широка гама от SSL сертификати. Тези сертификати са защитени с най-силното 2048-битово криптиране. Той също така предлага различни функции с добавена стойност, за да гарантира пълна сигурност. Различните SSL сертификати включват OrganizationSSL, DomainSSL, ExtendedSSL и Multi-Domain & Уайлдскард SSL сертификати. С Wildcard и SANs - Тема за алтернативни имена, можете да обезопасите и множество домейни и поддомейни. Това може да се постигне с един SSL сертификат, на същия сървър, с един IP адрес.

Окончателна присъда

Тъй като всеки сертифициращ орган и техните съответни SSL сертификати имат несравними характеристики, следователно изборът на един CA за най-добрият е трудна задача.

Изведохме толкова информация, която може да бъде разбрана лесно и от нетехнологични. Гореспоменатите най-добри SSL доставчици ще ви помогнат да изберете надежден SSL доставчик за вашия уебсайт. Всички тези доставчици на SSL имат свои собствени канали за поддръжка и запитване, от които също може да се получи допълнителна информация. Изберете един от тези най-добри доставчици на SSL и превърнете вашия несигурен бизнес в много по-силен.