10 najboljših brezplačnih ponudnikov storitev VPN 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Uporabniki interneta se srečujejo s skrajnimi spletnimi omejitvami in grožnjami z zasebnostjo, ki se usmerjajo k vrhunskim orodjem za zasebnost, med katerimi je VPN deležen izjemne pozornosti. Čeprav obstaja nekaj zanesljivih ponudnikov VPN z odličnimi ocenami uporabnikov, se večina ljudi preizkusi za brezplačne VPN storitve.


Žal je bilo med tisoči brezplačnih VPN le nekaj takih, ki bi jih lahko uvrstili med najboljše brezplačne ponudnike VPN, ki hkrati ohranjajo dobro uporabniško izkušnjo. Z naletom intenzivnih kibernetskih napadov so mnogi z zlonamernimi dejanji zunaj ponarejenih storitev VPN. Zato smo filtrirali najboljše brezplačne storitve VPN, ki smo jih preizkusili in bili priča dobrim pregledom njihovih uporabnikov.

Storitev VPN vam omogoča anonimnost s šifriranjem podatkov in spreminjanjem vašega IP naslova. Te varnostne funkcije vam pomagajo do boljše spletne izkušnje brez pomislekov glede zasebnosti.

Tu je seznam najboljših brezplačnih ponudnikov VPN, ki smo jih izbrali, da vam bomo pomagali izbrati produktivnega in učinkovitega.

10 najboljših brezplačnih priporočil VPN - posodobljeno 2018

CyberGhost VPN

Prednosti:

 • 256-bitno šifriranje OpenVPN
 • Pravilnik brez dnevnika
 • Kill stikalo
 • Plačilno sredstvo Bitcoin

Slabosti:

 • Napake v hitrosti zaradi več sočasnih povezav
 • Učinkovitost je odvisna od cenovnih načrtov

CyberGhost VPN je naša prva izbira za najboljše brezplačne storitve VPN. Je svetovno priljubljen ponudnik VPN s skoraj 3,5 milijona uporabnikov. To je romunski ponudnik VPN, ki ima za svoje stranke pravilnik brez dnevnika. CyberGhost je certifikat ISO s potrdilom ISO, ki ima jasno politiko preglednosti, do katere je naročnikom omogočen enostaven dostop.

Vendar pa je vredno razmisliti tudi o varnostnih funkcijah, ki jih ponuja CyberGhost. Omogoča 256-bitno šifriranje AES za šifriranje uporabniških podatkov. Zaradi funkcij, kot sta stikalo Kill in zaščita pred puščanjem Pv6 / DNS, je močno zaščiten brezplačni ponudnik VPN.

Bolj priljubljena je njegova podpora za skupno rabo datotek P2P in ponudba učinkovitih varnostnih protokolov, vključno z (OpenVPN, PPTP in L2TP / IPSec).

Paket Free CyberGhost VPN je na voljo za Windows, Mac in Android. Med uporabo brezplačne različice lahko dobite vsiljive oglase in trženje.

Betternet VPN

Prednosti:

 • Politika ničelne beleženja
 • Brezplačne razširitve za brskanje po VPN
 • Brez skritih stroškov
 • Registracija ni potrebna

Slabosti:

 • Ni na voljo za naprave z operacijskim sistemom Mac in Linux

Betternet VPN je storitev, ki je že pritegnila številne uporabnike interneta in pridobila ogromno priljubljenost. V svetu ima več kot 38 milijonov kupcev, ki se krepijo z močnim tempom. Razlog, da ga uvrščamo med eno najboljših brezplačnih storitev VPN, so njegove popolnoma brezplačne storitve.

Vendar to ni edina lastnost, ki privablja kupce po vsem svetu. Varnostne funkcije, ki jih zagotavlja, so tudi tiste, ki jih zagotavljajo vrhunsko plačani VPN-ji. Uporabniške podatke šifrira z 256-bitnim šifriranjem AES v protokolu OpenVPN in 128-bitnim šifriranjem AES-CBC v protokolu IPSec.

Betternet VPN ohranja zasebnost strank na visoki prioriteti in nima ničesar dnevnika. Pravkar zbira podatke, kot je skupna količina prenosa podatkov na dan in čas povezave uporabnika.

Ta VPN lahko uporabljate v napravah s platformami, kot so iOS, Android in Windows 7/8/10. Na pametnih telefonih lahko za hitro in varno povezavo s strežnikom uporabite lastno aplikacijo Hexatech za mobilne telefone.

VPN Hotspot Sheild

Prednosti:

 • Zagotavlja povezave s 5 napravami hkrati
 • OpenVPN protokol z 256-bitnim šifriranjem
 • Zaščita pred zlonamerno programsko opremo

Slabosti:

 • Omejeno na nekaterih spletnih mestih in za vse strežnike, ki niso v ZDA

Ena najboljših brezplačnih storitev VPN, ki pridobiva pozornost uporabnikov, je ponudnik VPN Hotspot z več kot 10 milijoni naročnin. Uporabnikom omogoča varno izkušnjo brskanja po spletu. S prikrivanjem resničnega naslova IP je uporabnikom zagotovljena popolna anonimnost, kar odstranjuje tveganje, da jih ujame katerikoli kibernetski kriminalec ali dremež.

Omogoča šifriranje podatkov s protokolom OpenVPN z AES 256-bitnim šifriranjem. Ščit Hotspot vključuje dodatno varnostno zaščito pred zlonamerno programsko opremo, ki lahko blokira skoraj 3,5 milijona nelegitimnih spletnih mest.

Slaba stran Hotspot VPN je, da ne podpira uporabe protokolov, kot sta PPTP ali L2TP / IPSec in ima dnevno omejitev pasovne širine. Po mnenju uporabnikov brezplačne različice Hotspot VPN lahko vključuje nadležne oglase. Do priljubljenih spletnih strani za pretakanje, kot sta Netflix ali Hulu, ne morete dostopati.

ZenMate VPN

Prednosti:

 • Blokira zlonamerno programsko opremo
 • Kill stikalo
 • Brez puščanja DNS

Slabosti:

 • Podpora za P2P ni na voljo

Za naše najboljše brezplačne VPN storitve je ZenMate VPN eno od priporočil. Funkcije zasebnosti, ki jih zagotavlja, pritegnejo uporabniške pozornosti. Kupci lahko izkoristijo možnost stikala Kill, kadar pride do nenadnih padcev povezave. Preko zlonamerne programske opreme lahko ostanete zaščiteni pred kibernetskimi tveganji.

Vendar priljubljeni 256-bitni protokol AES za šifriranje VPN ne ponuja ZenMate VPN. Namesto tega šifrira uporabniške podatke prek AES 125. In zato ponudniki VPN trdijo, da je ta protokol kot hitrejši in hitrejši.

Med uporabo ZenMate sta IP, DNS in WebRTC zaščitena pred puščanjem. Prav tako ta VPN hrani omejeno količino informacij o uporabnikih z dnevniki povezav.

Ne podpira skupne rabe datotek P2P, zaradi česar je neprimerno VPN, ki se uporablja za hudourniške namene. ZenMate omogoča dostop do strežnikov v 4 državah, ki so Nemčija, Romunija, Hongkong in Velika Britanija. Do drugih strežnikov pa lahko dostopate s storitvami premium.

Windscribe VPN

Prednosti:

 • Kill stikalo
 • DNS ščitnik za puščanje
 • Podpora P2P
 • Varen Wi-Fi

Slabosti:

 • Omejen prenos podatkov do 10 GB
 • Naenkrat poveže eno napravo
 • Brez odjemalcev Android

Windscribe VPN je kljub temu, da je nov na trgu, pridobil tako priljubljenost, da se je uvrstil med najboljše brezplačne storitve VPN. Omogoča močno šifriranje 256-bitnega AES-a z odprtim protokolom. Ponuja tudi preverjanje pristnosti podatkov SHA 512 in učinkovito rokovanje z RSA 4096. Z vsemi temi vrhunskimi varnostnimi funkcijami je ena najbolj varnih brezplačnih storitev VPN.

Dodane varnostne funkcije, kot sta zaščita za puščanje DNS in stikalo za ubijanje, uporabnikovo spletno izkušnjo veliko izboljšajo. Windscribe nudi tudi zaščito, ko ste povezani z javnim Wi-Fi-jem.

Ena izmed edinstvenih funkcij, ki jih ponuja Windscribe, je Secure.link, ki vam pomaga prikazati številne skladbe na obiskani spletni strani.

Medtem ko se povezujete s tem brezplačnim VPN, lahko uživate v hudourniških napravah in skupni rabi datotek P2P, ne da bi bili izpostavljeni prek prikaza IP naslova.

Slaba stran te storitve VPN pa je, da so do strežnikov v 9 državah, kot so ZDA, Velika Britanija, Kanada, Hong Kong, Francija, Nemčija, Luksemburg in Nizozemska, lahko dostopali le. Uporabniki Windscribe so omejeni na uporabo le 10 GB podatkov.

Zadovoljiv razlog uporabe te brezplačne storitve VPN je, da jo je mogoče uporabljati s priljubljenimi napravami, kot so Android, iOS, Linux, Windows in Mac.

Spotflux VPN

Prednosti:

 • Nad povprečno hitrostjo
 • 256-bitno šifriranje podatkov AES
 • Neomejena pasovna širina

Slabosti:

 • Ne dovoli sočasnih povezav
 • Ročna konfiguracija proxyja
 • Blokiranje oglasa ni na voljo

Neomejeno pasovno širino in primerno hitrost si je mogoče predstavljati le s plačljivo storitev VPN. Vendar pa je Spotflux VPN ena najboljših brezplačnih storitev VPN, ki svojim uporabnikom omogoča nemoteno spletno izkušnjo. Prav tako omogoča dostop do številnih spletnih strani z omejenimi možnostmi.

Ima storitev OpenVPN s protokoli PPTP, L2TP, SSTP in IKEv2. Spotflux je združljiv z napravami, kot so Mac, iOS in Android, vendar velja, da gre za učinkovite VPN-je za Windows.

Ta brezplačna storitev VPN vsebuje veliko razširljivost strežnika z več kot 300 strežniki v skoraj 25 državah. Ta funkcija skupaj s skupnim IP-naslovom vam zagotavlja, da jo Cyber ​​Goons in vladne agencije ne bodo spremljale.

Vendar pa z brezplačno različico Spotflux VPN ne morete hkrati povezati več kot ene naprave. Prav tako vam ne omogoča enostavnosti orodja za blokiranje oglasov.

Poleg tega s Spotflux VPN ne dobite samodejne konfiguracije proxyja. Poleg tega vam ni na voljo izbira lokacije strežnika, če ste uporabnik brezplačne programske opreme. Vendar je odlična možnost, da razmislite, ali želite varno brskanje po spletu, ne da bi porabili denar.

TunnelBear VPN

Prednosti:

 • Učinkovita hitrost
 • Plačilno sredstvo Bitcoin
 • 256-bitno šifriranje podatkov AES
 • Uporabniku prijazno

Slabosti:

 • Omejena poraba podatkov na 500 MB na mesec
 • Skupna raba datotek P2P ni na voljo

Storitev TunnelBear VPN ponuja odlične varnostne lastnosti tudi s svojimi brezplačnimi storitvami. To je tisto, kar ga uvršča med najboljše brezplačne ponudnike VPN.

S TunnelBear VPN bi lahko imeli enostavne izkušnje zaradi uporabniku prijaznih storitev. Podpira povezovanje naprav, vključno z Windows, iOS, Android, Smart TV, Apple TV, Chromecast in Ruko. Vendar v Macu deluje razmeroma bolj učinkovito.

S to brezplačno storitvijo VPN lahko sami izberete kateri koli strežnik iz 20 držav. TunnelBear ponuja 256-bitni protokol za šifriranje podatkov AES za platforme Windows, OSX in Android, vendar z iOSom dobite SHA1 preverjanje pristnosti s protokolom IPSec.

Medtem ko vas ta VPN programska oprema omejuje na porabo podatkov le 500 MB, kar je nekoliko nezadostno za gledanje video posnetkov in igranje iger. Kljub temu pa lahko z Twitterjem na Twitterju glede programske opreme TunnelBear povečate omejitev podatkov na 1 GB.

Storitve TunnelBear VPN je mogoče povečati s pridobivanjem ponujenih pripomočkov. Na primer, lahko uporabite GhostBear za izboljšanje šifriranja podatkov, zaradi česar je manj nagnjen k sledenju po zaskočenih očeh. Razširitev, kot je preglasitev TCP, vam lahko pomaga preprečiti uhajanje podatkov v času padca povezave.

VPNBook

Prednosti:

 • Neomejena pasovna širina
 • 256-bitno šifriranje podatkov AES

Slabosti:

 • Ponuja samo 3 lokacije strežnika
 • Brez dodatnih varnostnih funkcij

Če želite storitev VPN, s katero se vam ne bi bilo treba soočiti s težavami s hitrostjo, je VPNBook najboljša brezplačna storitev, ki jo izberete. Prav tako omogoča deblokiranje številnih spletnih mest z omejenimi možnostmi, ne da bi obdržali vaš brskalni promet.

Vendar pa VPNbook shrani čas povezave uporabnika in IP naslov, ki se samodejno odstrani po enem tednu. Uporabnikom so na voljo tudi najbolj priljubljeni in zaščiteni varnostni protokoli, kot sta PPTP in OpenVPN, z 256-bitnim šifriranjem podatkov AES.

VPNBook je združljiv za uporabo z napravami, kot so Windows, Mac OS X, iOS, Ubuntu in Android. Vendar pa ima strežnike v samo treh državah, ZDA, Kanadi in Nemčiji.

VPNGate

Prednosti:

 • Velika razširljivost strežnika
 • Brez časovnih omejitev
 • Ponuja varnostne protokole, kot so SSL-VPN / SoftEther VPN protokol, L2TP / IPSec, OpenVPN in Microsoft SSTP.

Slabosti:

 • Skrita varnostna politika

Gre za storitev VPN, ki jo je oblikoval japonski študent na univerzi Tsukuba z ne tako veliko priljubljenostjo. Vendar je do zdaj pridobil več kot 100.000 prenosov z vsega sveta.

Z vidika zagotavljanja varnosti je VPNGate najboljša brezplačna storitev VPN med vsemi. Ta storitev VPN ponuja ogromno varnostnih protokolov, kot so SSL-VPN / SoftEther VPN protokol, L2TP / IPSec, OpenVPN in Microsoft SSTP..

To je enostavno upravljano programsko opremo VPN, za katero ne potrebujete nobene registracije. Kljub temu pa vam Wi-Fi žariščne točke zagotavlja varnost.

PrivateTunnel

Prednosti:

 • Enostaven za uporabo
 • Širok spekter strank

Slabosti:

 • Omejene lokacije strežnika
 • Zmogljivost včasih zaostaja

PrivateTunnel je naše zadnje priporočilo za najboljše brezplačne storitve VPN. Vendar je po svoji priljubljenosti med uporabniki ena izmed najbolj prenesenih programov VPN, to je več kot 500.000 prenosov.

PrivateTunnel je na voljo za platforme, kot so Windows, Mac, Android in iOS. To je programska oprema, ki bi jo uporabniki lahko enostavno upravljali. Vendar pa slabost, za katero trdijo številni uporabniki, je včasih njeno zaostajanje.

Je brezplačna storitev VPN, primerljiva s plačanim VPN

Čeprav je dobro imeti storitev VPN za svojo spletno zasebnost, namesto da bi se v takšnih razmerah ogromnih kibernetskih groženj opremili. Vendar morate imeti jasno razumevanje zaostankov, ki jih lahko ohrani brezplačni VPN.

Očitno je, da brezplačni VPN-ji ne vsebujejo tako hitre storitve kot plačani. Najpogosteje postavljajo zgornje meje pasovne širine, zaradi katerih bi bilo lahko pretočno in druge spletne stvari moteče. Tudi omejeni podatki brezplačnih storitev VPN vas omejujejo pri igranju iger in težkih vsebin.

Poleg tega med uporabo brezplačne storitve VPN niste potrjeni s pravilniki o zasebnosti in šifriranjem podatkov, ki jih zagotavljajo. Vendar obstaja možnost, da bi takšni VPN lahko vsebovali zlonamerno programsko opremo in vsiljive oglase, ki bi lahko spremljali vaše dejavnosti in nastavitve brskanja..

Z omejenimi strežniki, ki so na voljo, ste omejeni na določeno količino vsebine. Poleg tega veliko brezplačnih VPN-jev uporabnikom celo ne dovoljuje izbire strežnika po lastni izbiri.

Nazadnje nikoli niste prepričani, da takšna programska oprema VPN ne spremlja vaših podatkov, saj lahko shranjujejo in prodajajo vaše podatke tretjim osebam, da dobijo dobiček.

Zaključek

Za posameznike, ki želijo imeti varno spletno izkušnjo brez porabe denarja, je najboljša brezplačna storitev VPN odlična možnost. Tu smo vam ponudili vse učinkovite možnosti, ki so na voljo za izbiro brezplačne programske opreme VPN.

Vendar morate ostati jasni glede dejstva, da brezplačna storitev VPN nikoli ne bi mogla biti alternativa funkcijam, ki jih ponuja plačljiva storitev VPN.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me