10 najboljših ponudnikov SSL, ki so poceni in vredni zaupanja

[ware_item id=33][/ware_item]

SSL certifikat je bistveni in sestavni del sodobne spletne strani, ki je potrebna za vodenje vašega podjetja. Veliko bolj pomembno je, da vaše stranke postanejo varne in gostoljubne, da lahko brez strahu dajo svoje občutljive podatke. Tako je za potrošnika potrebno iskati in izbrati podjetje, ki ima trdno oporo v industriji e-trgovine. Podjetje mora imeti dolgo uveljavljen ugled in mora biti eden najboljših ponudnikov SSL, ki izvaja kakovostne storitve.


Kako izbrati najboljše ponudnike SSL?

Vsako podjetje je odgovorno za varovanje podatkov svojih strank. Zato postaja uporaba SSL certifikata za vsa spletna mesta, ne le za spletna mesta e-trgovine, vse bolj priljubljena. Vendar pa je za izbiro najboljšega ponudnika SSL treba upoštevati več dejavnikov. Spodaj je navedenih nekaj ključnih vidikov izbire najboljših ponudnikov SSL:

 • Visoka stopnja varnosti
 • Sposobnost brskalnika
 • Znesek garancije
 • Zaupajte pečat spletnega mesta
 • Vrsta validacije potrdila o šifriranju
 • Politika vračil
 • Preizkusno obdobje
 • Čas izdaje

Kaj je SSL potrdilo?

SSL certifikat ustvarja varno okolje za vaše spletno poslovanje. Prav tako pomaga varovati osebne podatke vaše stranke. Spletna mesta, kot so plačilni sistemi, finančni in bančni sektor, nakupovalna spletna mesta itd., Vsebujejo SSL potrdilo. Tehnično so ta potrdila majhne podatkovne datoteke, ki jih ustvarijo za zaščito prenosa podatkov, transakcij in prijav itd. SSL Potrdilo deluje tako, da kriptografski ključ na podatke organizacije določi digitalno. Ko je nameščen SSL potrdilo, bo samodejno aktiviral protokol HTTPS. Tako bo zagotovil varne povezave med spletnim strežnikom in brskalnikom ter 128-bitno do 256-bitno vojaško šifriranje.

Če se sprašujete, kateri so najboljši ponudniki SSL, ki jih lahko upoštevate pri šifriranju vašega spletnega mesta, morate upoštevati najboljše ponudnike SSL, ki smo jih navedli za vas:

 1. Symantec najboljši SSL-ponudniki

Symantec je najbolj znana in zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki SSL. Ta najboljši ponudnik SSL-ja projicira zaščitni peč Norton prek vseh njihovih certifikatov na vsakem mestu, ki ga ščiti. Druge alternative za Symantec še niso bile izdane. Symantec je bil ustanovljen leta 1991, leta 2010 pa je pridobil VeriSign, ki je svetovni vodja na področju SSL. Ta kombinacija zagotavlja varnostno zaščito in šifriranje vojaškega razreda.

Nekateri certifikati Symantec SSL vključujejo:

 • Symantec Secure Site - 274,00 $ / let. (Shranite do 173,00 USD)
 • Symantec Varno spletno mesto z EV - 699,00 USD / let. (Prihranite do 392,00 USD)
 • Wildcard Symantec Secure Site - 1.582,67 USD / let. (Shranite do 347,00 USD)
 • Symantec varno spletno mesto - 221,67 USD / let. (Shranite do 30,00 USD)
 • Storitev namestitve SSL - 24,99 USD / let. (Shranite do 24,01 USD)

Symantec SSL certifikati omogočajo takojšen in brezplačen dostop do nekaterih dodatnih premium funkcij. Zato ponuja celovite pakete rešitev za varnost spletnih mest, ki jih je svet že kdaj poznal. Vsaka rešitev Symantec ponuja načrt zaščite NetSecure z največjo garancijo v industriji. Ta ponudnik SSL ponuja tudi oceno ranljivosti in funkcijo Seal-in-Search. Poleg tega ponuja brezplačen SAN za osnovno domeno, s čimer vam omogoča, da zaščitite tako ne-www kot www domene. Symantec ponuja tudi vsakodnevno funkcijo skeniranja zlonamerne programske opreme skupaj s kriptografijo Elliptic Curve - ECC - ki povečuje zmogljivost.

 1. GeoTrust najboljši SSL-ponudniki

GeoTrust je med najboljšimi ponudniki SSL in je drugi največji ponudnik digitalnih potrdil na svetu. Storil je več kot 100.000 strank po vsem svetu. Osnovni certifikat šifriranja je na voljo od 149 USD, od 745 dolarjev za EV (Extended Validation) SSL potrdilo. Kot eden najboljših ponudnikov SSL ponuja svojim strankam 24-urno podporo strankam, skupaj z garancijsko in povračilno politiko.

Ta ponudnik SSL ponuja vrsto vrhunskih in varčnih SSL certifikatov. GeoTrust ponuja tudi 256-bitno šifriranje za zasebnost in varnost strank. Certifikat QuickSSL Premium Wildcard spremlja EV in ga je zato mogoče uporabiti za enkripcijsko ali večkratno šifriranje poddomena. Kljub temu je raven šifriranja lahko visoka kot 2048-bit, kar zagotavlja popolno zasebnost in zaupnost. Poleg tega traja le nekaj minut, da pridobite certifikat QuickSSL Premium SSL zaradi samodejnega preverjanja pristnosti in izdaje.

Poleg tega ima GeoTrust tudi izdelke za podpisovanje za digitalno podpisovanje vlog. Prav tako veže ljudi in dokumente ter sprejme celovitost kode na brezžične platforme. Tako predstavlja najnovejšo prihodnjo naslednjo tehnologijo.

 1. Comodo najboljši SSL-ponudniki

Comodo je uvrščen med najboljše ponudnike SSL, saj se je uveljavil kot certifikacijski organ, ki ponuja SSL certifikate za različne uporabnike. Ustanovljena je bila leta 1998 in ima sedež v Jerseyju, ZDA. Comodo ima ogromno ponudbo certifikatov SSL, od korporativnih spletnih strani do domačih uporabnikov itd. Pomagal je velikemu številu organizacij in podjetij pri varovanju njihovih podatkov z overitvijo in overjanjem. Comodo nudi napredno najsodobnejšo zaščito končnih točk s programom Comodo Device Manager, tako da razkrije zlonamerno programsko opremo, ki se skriva v omrežju.

Comodo ponuja zelo ugodne cene. Razpon cen, ki se začne od 64,95 USD do 359 USD za certifikate EV SSL, ustreza proračunu vseh uporabnikov..

V spletnem podjetju je najbolj zanesljiv način zavarovanja transakcij s strankami uporaba certifikata Comodo SSL. Ker so InstantSSL Premium certifikati vir strokovne razjasnitve za zaščito spletnih mest o e-trgovini. Poleg tega zagotavljajo privlačno vizualno zagotovilo, ki pomaga pri krepitvi zaupanja strank. Vsako naročilo Comodo InstantSSL Premium ima pečat spletnega mesta Trust Logo, ki obiskovalcem omogoča, da v kratkem času potrdijo poslovne podatke. To izboljša stopnjo konverzije obiskovalca, kar vodi do zvišanja povprečne kupnine.

Zaradi svoje 99,99-odstotne združljivosti je Comodo nedvomno eden najboljših izbir za SSL certifikate.

 1. DigiCert najboljši SSL-ponudniki

DigiCert je eden najboljših ponudnikov SSL in je najboljša izbira blagovnih znamk, kot so Amazon, NASA, Facebook, Yahoo itd. Zato je znan tudi po trpežnih SSL certifikatih. DigiCert ponuja do 2048-bitne SSL certifikate po dostopnih cenah.

Osnovni DigiCert SSL certifikat je na voljo po ceni 156 USD na leto. Če boste želeli potrdilo EV SSL, boste morali plačati približno 500 USD na leto. Toda znesek, ki ga plačate, je vreden kakovostnih storitev, ki jih dobite v zameno. Znesek je pravičen, če vsi, prepoznavni simbol in zelena naslovna vrstica prepoznajo pečat zaupanja, ki ga nudijo ti certifikati.

 1. Thawte najboljši SSL-ponudniki

Thawte se uvršča tudi med najboljše ponudnike SSL. Ima strokovno znanje o zagotavljanju visokokakovostnega SSL certifikata z zanesljivimi funkcijami. Ta ponudnik SSL je tisti, ki ponuja potrdila z nizkimi stroški. V razponu od 149 dolarjev na leto ponuja 256-bitno šifriranje vojaškega razreda in za njihove SS SSL certifikate znaša do 600 dolarjev na leto. Če pa za Thawte opravite nakup v dveh letih, boste prejeli nekaj popusta na skupni račun (tj. Približno 305 USD manj).

 1. GoDaddy najboljši SSL-ponudniki

GoDaddy je v osnovi znan kot največje podjetje za registracijo domen. Vendar pa velja tudi za najboljšega ponudnika SSL, saj ponuja SSL certifikate. SSL certifikati znašajo od 69,99 USD za paket Standard, medtem ko stanejo približno 89,99 USD za paket Deluxe.

Podpora za stranke, ki jo nudi GoDaddy, je izjemna. Ponuja tudi jamstvo za vračilo denarja in garancijo za kakršno koli izgubo, ki se lahko pojavi v obdobju veljavnosti. Zaradi tega je GoDaddy ena najboljših možnosti za ponudnike SSL.

 1. Omrežne rešitve najboljši SSL-ponudniki

Kot eden najboljših ponudnikov SSL ponuja Network Solutions dobre certifikate SSL. Izkazalo bi se, da je za vas res cenovno ugodno, če želite kupiti SSL potrdilo za daljše časovno obdobje. Na primer, SSL certifikat za triletni mandat lahko kupite za samo 59,99 USD na leto. Zato je cena res ekonomična in cenejša od drugih ponudnikov SSL.

Potrdila, ki jih nudijo Network Solutions, ponujajo 256-bitno šifriranje. Ponuja tudi 99-odstotno prepoznavnost brskalnika. Poleg tega omrežne rešitve nudijo tudi podporo, ki vključuje celodnevno podporo, ki vključuje tudi spletni klepet. Ponuja tudi hitro izdajo in brezplačno ponovno izdajo. Network Solutions ponuja pečat zaupanja, ki ga uporabniki spletnih strani zlahka prepoznajo, saj je ta ponudnik SSL priznana in zaupanja vredna blagovna znamka.

 1. RapidSSL najboljši SSL-ponudniki

RapidSSL je zaupanja vreden CA - Certificate Authority - znan po vsem svetu. Če tega ponudnika SSL uvrstimo na podlagi spletnega ugleda, bomo vedeli, da se uvršča na vrh lestvice. Tako je, ker na trgu internetne varnosti RapidSSL velja za najbolj zaupanja vrednega ponudnika SSL certifikatov.

SSL certifikati, ki jih ponuja RapidSSL, vsebujejo uporabniku prijazno spletno konzolo. Ta spletna konzola poenostavlja upravljanje potrdil SSL / TLS. Tako vam omogoča široko vidnost vseh podrobnosti certifikata. Potrdila RapidSSL zavarujejo transakcije vaše stranke s 256-bitnim šifriranjem podatkov in preverjanjem pristnosti spletnega mesta. Ta najboljši ponudnik SSL ponuja certifikate SSL za kar 12,99 USD za 3 leta.

RapidSSL Wildcard potrdila vam pomagajo zagotoviti neomejene poddomene. Prav tako zaščitijo občutljive podatke vaših strank z 256-bitno šifriranjem in več kot 99-odstotno podporo brskalnika. Poleg tega RapidSSL Wildcard certifikati ponujajo avtomatizirano preverjanje domene, ki hitro izvede preverjanje pristnosti spletnega mesta. Ta potrdila imajo 30-dnevno politiko vračila in jih je mogoče kupiti po ceni 149 USD na leto.

 1. ClickSSL najboljši SSL-ponudniki

ClickSSL je najboljši ponudnik SSL, ki se nahaja v ZDA. Navdušujoč vidik tega podjetja za varovanje IT je, da ponuja možnost pogajanja. Primerja tudi ceno, zaradi katere je še bolj navdušujoča. To morate preprosto uporabiti na strani s pogodbami ClickSSL. Na tej strani boste našli široko paleto zanimivih ponudb za certifikate Wildcard. Različni certifikati Wildcard SSL vključujejo:

 • Comodo Positive SSL Wildcard - 1 leto - 90,00 USD
 • RapidSSL Wildcard - 1 leto - 101,70 USD
 • Comodo Positive Multi-Domain Wildcard SSL - 1 leto - 150,00 USD
 • Thawte Wildcard SSL - 1 leto - 261,75 USD
 • GeoTrust True BusinessID Wildcard - 1 leto - 323,10 USD

ClickSSL obljublja, da bo zagotovil napredno varnost in verodostojnost prek SSL / TLS certifikatov. Njihova celovita rešitev SSL certifikatov spodbudi vaše spletne uporabnike k nakupu izdelkov ali drugih storitev prek vašega spletnega mesta. Za svoje stranke ponuja tudi varno poslovno okolje. Ta ponudnik SSL ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja. Ponuja tudi podporo za stranke 24/7 skupaj s funkcijo klepetanja v živo.

 1. GlobalSign najboljši SSL-ponudniki

GlobalSign je vodilni oblak in eden najboljših ponudnikov SSL na svetu. Je ponudnik lokalnih ponudnikov rešitev za e-trgovino in podjetja. GlobalSign ponuja SSL certifikate po poceni cenah za vse poslovne ravni. Ponuja tudi podporo za stranke, ki deluje kot celo uro, in možnost klepeta v živo.

To cenjeno podjetje za identitetno storitev je bilo ustanovljeno leta 1996 in ima sedež v Portsmouthu v New Hampshireu v ZDA. GlobalSign ponuja podjetja, ki želijo vzpostaviti varne povezave in varno e-poslovanje, v oblaku zasnovane rešitve PKI. Svojo izkušnjo z upravljanim IAM-om uporablja tudi za ustvarjanje obsežnih in obsežnih rešitev za upravljanje identitete za vse naprave, uporabnike in stvari, povezane z internetom vsega.

GlobalSign ponuja široko paleto SSL certifikatov. Ti certifikati so zaščiteni z najmočnejšo 2048-bitno enkripcijo. Ponuja tudi različne funkcije z dodano vrednostjo, ki zagotavljajo popolno varnost. Različni SSL certifikati vključujejo organizacijeSSL, DomainSSL, ExtendedSSL in večdomena & SSD certifikati Wildcard. Z Wildcard in SAN-ji - nadomestnimi imeni predmeta lahko tudi zavarujete več domen in poddomena. To je mogoče doseči z enim SSL certifikatom na istem strežniku z enim naslovom IP.

Pravnomočna razsodba

Ker imajo vsi certifikacijski organi in njihovi SSL certifikati neprimerljive lastnosti, je zato izbira enega samega CA kot najboljšega težka naloga.

Navedli smo toliko informacij, ki jih lahko razumejo tudi netehnološki strokovnjaki. Zgoraj navedeni najboljši ponudniki SSL vam bodo pomagali izbrati zanesljivega ponudnika SSL za vaše spletno mesto. Vsi ti ponudniki SSL imajo svoje kanale za podporo in poizvedbe, od koder lahko dobijo tudi dodatne informacije. Izberite enega najboljših ponudnikov SSL in vaše negotovo podjetje spremenite v veliko močnejšega.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me