10 Penyedia Perkhidmatan VPN Percuma Terbaik 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Mengalami sekatan dalam talian dan ancaman privasi yang melampau, pengguna internet bergerak ke arah alat privasi yang utama di mana VPN mendapat perhatian yang luar biasa. Walaupun terdapat beberapa pembekal VPN yang boleh dipercayai dengan ulasan pengguna yang hebat, kebanyakan orang mencuba untuk perkhidmatan VPN percuma.


Malangnya, di kalangan ribuan VPN percuma, hanya beberapa yang boleh disenaraikan di antara pembekal VPN percuma yang terbaik yang mengekalkan pengalaman pengguna yang baik pada masa yang sama. Dengan, peningkatan serangan siber sengit, banyak dengan perbuatan jahat dilakukan dengan perkhidmatan VPN palsu. Oleh itu, kami telah menapis perkhidmatan VPN percuma yang terbaik yang telah kami uji dan menyaksikan ulasan yang baik dari pengguna mereka.

Perkhidmatan VPN memberikan anda tidak mahu dikenali melalui penyulitan data dan mengubah alamat IP anda. Ciri-ciri keselamatan ini membantu anda untuk mendapatkan pengalaman dalam talian yang lebih baik tanpa sebarang kebimbangan privasi.

Berikut adalah senarai pembekal VPN Terbaik yang kami pilih untuk membantu anda memilih yang produktif dan cekap.

10 Cadangan VPN Percuma Terbaik - Dikemaskini 2018

CyberGhost VPN

Kelebihan:

 • Penyulitan OpenVPN 256-bit
 • Dasar tidak log
 • Bunuh suis
 • Kemudahan pembayaran Bitcoin

Keburukan:

 • Kelemahan kelajuan kerana beberapa sambungan serentak
 • Kecekapan bergantung kepada rancangan harga

CyberGhost VPN adalah pilihan pertama kami untuk perkhidmatan VPN Terbaik. Ia adalah penyedia VPN yang popular di seluruh dunia dengan hampir 3.5 juta pengguna. Ini adalah penyedia VPN Romania yang mempunyai dasar tiada log untuk pelanggannya. CyberGhost adalah VPN yang disahkan ISO yang mempunyai dasar ketelusan yang jelas untuk pelanggan diberi akses mudah.

Walau bagaimanapun, ciri keselamatan yang disediakan oleh CyberGhost juga menjadikannya bernilai dipertimbangkan. Ia menyediakan penyulitan AES 256-bit untuk menyulitkan data pengguna. Selain itu, ciri-ciri seperti suis Kill dan perlindungan Pv6 / DNS Leak menjadikannya penyedia VPN percuma yang dilindungi.

Menjadikannya lebih popular adalah sokongan saham fail P2P dan menawarkan protokol keselamatan yang cekap termasuk (OpenVPN, PPTP, dan L2TP / IPSec).

Walau bagaimanapun, pakej VPN CyberGhost Percuma boleh didapati untuk Windows, Mac, dan Android. Selain itu, sambil menggunakan versi percuma, anda boleh mendapatkan iklan mengganggu dan barangan pemasaran.

VPN Betternet

Kelebihan:

 • Dasar pembalakan sifar
 • Sambungan melayari VPN percuma
 • Tiada caj tersembunyi
 • Pendaftaran tidak diperlukan

Keburukan:

 • Tidak tersedia untuk peranti dengan Mac dan Linux

Betternet VPN adalah perkhidmatan yang telah menarik banyak pengguna internet dan telah mendapat populariti yang besar. Ia mempunyai lebih daripada 38 juta pelanggan di seluruh dunia, yang semakin meningkat dengan pesat. Alasan untuk mempertimbangkannya di antara salah satu perkhidmatan VPN percuma terbaik ialah perkhidmatan percuma sepenuhnya.

Walau bagaimanapun, itu bukan satu-satunya ciri menarik pelanggan dari seluruh dunia. Ciri-ciri keselamatan yang disediakannya juga adalah yang disediakan oleh VPN berbayar terkemuka. Ia menyulitkan data pengguna dengan penyulitan AES 256-bit dalam protokol OpenVPN dan penyulitan 128-bit AES-CBC pada protokol IPSec.

Menjaga privasi pelanggan dengan keutamaan yang lebih tinggi, Betternet VPN mempunyai dasar sifar log. Ia hanya mengumpul maklumat seperti jumlah data yang dipindahkan setiap hari dan masa sambungan pengguna.

Anda boleh menggunakan VPN ini pada peranti dengan platform seperti iOS, Android dan Windows 7/8/10. Pada telefon pintar, anda boleh menggunakan aplikasi telefon bimbit mereka sendiri, Hexatech untuk sambungan pelayan yang cepat dan selamat.

Hotspot Sheild VPN

Kelebihan:

 • Menyediakan sambungan ke 5 peranti pada masa yang sama
 • Protokol OpenVPN dengan penyulitan 256-bit
 • Perlindungan perisian hasad

Keburukan:

 • Terhad di sesetengah tapak dan untuk semua pelayan yang tidak terletak di AS

Salah satu perkhidmatan VPN percuma yang mendapat perhatian pengguna ialah penyedia Hotspot VPN dengan lebih daripada 10 juta langganan. Ia menyediakan pengguna dengan pengalaman penyemakan imbas dalam talian yang selamat. Melalui masking alamat IP sebenar pengguna diberikan tanpa nama yang lengkap menghapuskan risiko ditangkap oleh mana-mana cybercriminal atau mata yang mengintip.

Ia menyediakan penyulitan data melalui protokol OpenVPN dengan penyulitan AES 256-bit. Perisai Hotspot termasuk ciri keselamatan tambahan perlindungan malware yang boleh menyekat hampir 3.5 juta tapak tidak sah.

Kelemahan Hotspot VPN adalah bahawa ia tidak menyokong penggunaan protokol seperti PPTP atau L2TP / IPSec dan mempunyai had lebar jalur harian. Juga, menurut pengguna versi percuma Hotspot VPN, ia mungkin termasuk iklan menjengkelkan. Anda tidak boleh mengakses tapak penstriman yang popular seperti Netflix atau Hulu.

ZenMate VPN

Kelebihan:

 • Blok malware
 • Bunuh suis
 • Tiada kebocoran DNS

Keburukan:

 • Sokongan P2P tidak tersedia

Untuk perkhidmatan VPN percuma terbaik kami, ZenMate VPN adalah salah satu cadangan. Ciri-ciri privasi yang disediakan olehnya menarik perhatian pengguna. Pelanggan boleh memanfaatkan pilihan untuk membunuh suis apabila terdapat sambungan sambungan tiba-tiba. Melalui penghalang perisian perosak, anda boleh terus dilindungi daripada risiko siber.

Walau bagaimanapun, protokol penyulitan VPN popular AES 256-bit tidak ditawarkan oleh ZenMate VPN. Sebaliknya, ia menyulitkan data pengguna melalui AES 125. Dan untuk itu, penyedia VPN mendakwa protokol ini sebagai yang mempunyai kelajuan lebih cepat dan keselamatan.

Semasa menggunakan ZenMate IP anda, DNS dan WebRTC dilindungi daripada kebocoran. Juga, VPN ini menyimpan sejumlah maklumat pengguna yang terhad dengan log sambungan.

Ia tidak menyokong perkongsian fail P2P yang menjadikannya VPN yang tidak sesuai untuk digunakan untuk tujuan yang mengerikan. ZenMate membolehkan akses kepada pelayan yang terletak di 4 negara iaitu Jerman, Romania, Hongkong, dan UK. Walau bagaimanapun, anda boleh mengakses pelayan lain dengan perkhidmatan premium mereka.

VPN Bercinta

Kelebihan:

 • Bunuh suis
 • Pelindung kebocoran DNS
 • Sokongan P2P
 • Wi-Fi selamat

Keburukan:

 • Pemindahan data terhad sehingga 10 GB
 • Menyambungkan satu peranti pada satu masa
 • Tiada pelanggan Android

VPN bertulis walaupun baru di pasaran telah mendapat populariti sedemikian yang telah menjadikannya perkhidmatan VPN percuma. Ia menyediakan penyulitan kuat AES 256-bit dengan protokol terbuka. Ia juga menawarkan pengesahan data SHA 512 dan handshaking RSA 4096 yang berkesan. Dengan semua ciri keselamatan terkemuka ini, ia adalah salah satu perkhidmatan VPN percuma yang paling selamat.

Ciri-ciri keselamatan tambahan seperti pelindung kebocoran DNS dan suis membunuh menjadikan pengalaman dalam talian pengguna lebih baik. Windscribe juga menyediakan perlindungan semasa anda disambungkan ke Wi-Fi awam.

Salah satu ciri unik yang menawarkan Windscribe ialah Secure.link yang membantu anda untuk menunjukkan beberapa jejak yang wujud pada halaman web yang dilawati.

Semasa menyambung ke VPN percuma ini, anda boleh menikmati perkongsian fail yang terencat dan P2P tanpa didedahkan melalui paparan alamat IP.

Walau bagaimanapun, keburukan perkhidmatan VPN ini adalah bahawa pelayan di 9 Negara seperti AS, UK, Kanada, Hong Kong, Perancis, Jerman, Luxemburg, dan Belanda, hanya boleh diakses. Selain itu, para pengguna Windscribe hanya terhad menggunakan data 10GB sahaja.

Tetapi, penyebab yang memuaskan menggunakan perkhidmatan VPN percuma ini ialah ia boleh digunakan dengan peranti popular seperti Android, iOS, Linux, Windows, dan Mac.

Spotflux VPN

Kelebihan:

 • Di atas kelajuan purata
 • Penyulitan data AES 256-bit
 • Bandwidth tanpa had

Keburukan:

 • Tidak membenarkan sambungan serentak
 • Konfigurasi proksi manual
 • Penyekatan iklan tidak tersedia

Bandwidth tanpa had dan kelajuan yang sesuai hanya boleh dibayangkan dengan perkhidmatan VPN berbayar. Walau bagaimanapun, Spotflux VPN adalah salah satu perkhidmatan VPN percuma yang terbaik yang membolehkan penggunanya, untuk mempunyai pengalaman dalam talian yang lancar. Juga, ia memberikan akses kepada banyak laman web yang terhad.

Ia mempunyai perkhidmatan OpenVPN dengan protokol PPTP, L2TP, SSTP, dan IKEv2. Spotflux serasi dengan peranti seperti Mac, iOS, dan sistem Android, namun, ia dianggap sebagai VPN yang cekap Untuk Windows.

Perkhidmatan VPN percuma ini mengandungi pengembangan pelayan yang hebat dengan lebih dari 300 pelayan di hampir 25 Negara. Ciri ini bersama-sama dengan alamat IP Shared membuat anda selamat daripada dikesan oleh Cyber ​​Goons dan agensi-agensi Kerajaan.

Walau bagaimanapun, dengan versi percuma Spotflux VPN, anda tidak boleh menyambung lebih dari satu peranti pada masa yang sama. Juga, ia tidak memberi anda kemudahan kemudahan menyekat iklan.

Seiring dengan itu, anda tidak mendapat konfigurasi proksi automatik dengan Spotflux VPN. Selain itu, anda tidak diberi pilihan untuk memilih lokasi pelayan jika anda adalah pengguna perisian percuma. Namun, ini adalah pilihan yang baik untuk dipertimbangkan jika anda mahukan penjelajahan dalam talian selamat tanpa membelanjakan wang anda.

VPN TunnelBear

Kelebihan:

 • Kelajuan cekap
 • Kemudahan pembayaran Bitcoin
 • Penyulitan data AES 256-bit
 • Mesra pengguna

Keburukan:

 • Penggunaan data terhad 500 MB sebulan
 • Perkongsian fail P2P tidak tersedia

Perkhidmatan VPN TunnelBear menyediakan ciri keselamatan yang sangat baik dengan perkhidmatan percuma juga. Itulah yang menjadikannya antara penyedia VPN percuma yang terbaik.

Dengan TunnelBear VPN anda boleh mempunyai pengalaman yang mudah kerana perkhidmatan mesra pengguna. Ia menyokong sambungan peranti termasuk Windows, iOS, Android, TV Pintar, Apple TV, Chromecast, dan Rumbia. Walau bagaimanapun, di Mac, ia berfungsi dengan lebih cekap.

Dengan perkhidmatan VPN percuma ini, anda boleh memilih mana-mana pelayan dari 20 Negara sendiri. TunnelBear menawarkan protokol penyulitan data AES 256-bit untuk platform Windows, OSX dan Android, bagaimanapun, dengan iOS anda disediakan dengan pengesahan data SHA1 yang mempunyai protokol IPSec.

Sedangkan perisian VPN ini menghadkan anda kepada penggunaan data hanya 500MB yang menjadikannya sedikit tidak mencukupi untuk menonton video dan bermain permainan. Namun, dengan tweet di Twitter mengenai perisian TunnelBear, anda boleh meningkatkan had data anda kepada 1 GB.

Perkhidmatan VPN TunnelBear dapat dirangsang melalui mendapatkan widget yang ditawarkan. Sebagai contoh, anda boleh menggunakan GhostBear untuk meningkatkan penyulitan data anda menjadikannya lebih mudah untuk dijejaki oleh mata yang mengintip. Sambungan seperti override TCP boleh membantu anda mengelakkan kebocoran data pada masa turun sambungan.

VPNBook

Kelebihan:

 • Bandwidth tanpa had
 • Penyulitan data AES 256-bit

Keburukan:

 • Menawarkan hanya 3 lokasi pelayan
 • Tiada ciri keselamatan tambahan

Jika anda mahukan perkhidmatan VPN yang anda tidak perlu menghadapi masalah kelajuan berbanding VPNBook adalah perkhidmatan VPN percuma yang terbaik untuk anda pilih. Juga, ia membenarkan membuka sekatan laman web yang terhad tanpa mengekalkan trafik pelayaran internet anda.

Bagaimanapun, VPNbook menyimpan masa sambungan pengguna dan alamat IP yang dikeluarkan secara automatik selepas seminggu. Juga, protokol keselamatan yang paling popular dan dilindungi seperti PPTP dan OpenVPN ditawarkan kepada pengguna dengan penyulitan data AES 256-bit.

VPNBook serasi untuk digunakan dengan peranti seperti Windows, Mac OS X, iOS, Ubuntu, dan Android. Walau bagaimanapun, ia mempunyai pelayan di hanya tiga Negara iaitu AS, Kanada, dan Jerman.

VPNGate

Kelebihan:

 • Pengembangan pelayan yang hebat
 • Tiada had masa
 • Menawarkan protokol keselamatan seperti protokol VPN SSL-VPN / SoftEther, L2TP / IPSec, OpenVPN dan Microsoft SSTP.

Keburukan:

 • Dasar keselamatan tersembunyi

Ia adalah perkhidmatan VPN yang direka oleh pelajar Jepun di University of Tsukuba dengan tidak banyak populariti. Walau bagaimanapun, sehingga kini ia telah mendapat lebih daripada 100,000 muat turun dari seluruh dunia.

Dari segi menyediakan keselamatan, VPNGate adalah perkhidmatan VPN percuma yang terbaik di kalangan semua. Pelbagai protokol keselamatan seperti protokol VPN SSL-VPN / SoftEther, L2TP / IPSec, OpenVPN dan Microsoft SSTP ditawarkan oleh perkhidmatan VPN ini.

Ia mudah dikendalikan perisian VPN yang mana anda tidak memerlukan apa-apa jenis pendaftaran. Namun, semasa menggunakan Wi-Fi hotspot ia memberikan jaminan kepada anda.

PrivateTunnel

Kelebihan:

 • Mudah untuk digunakan
 • Pelbagai pelanggan

Keburukan:

 • Lokasi pelayan terhad
 • Prestasi kadang-kadang ketinggalan

PrivateTunnel adalah saranan terakhir kami untuk perkhidmatan VPN percuma yang terbaik. Bagaimanapun, dalam popularitinya di kalangan pengguna, ia adalah salah satu perisian VPN yang paling dimuatkan iaitu lebih 500,000 muat turun.

PrivateTunnel boleh didapati untuk platform seperti Windows, Mac, Android, dan iOS. Ia adalah perisian yang mudah dikendalikan oleh pengguna. Walau bagaimanapun, kelemahan yang banyak pengguna menuntut adalah prestasi yang keterlaluan pada masa-masa tertentu.

Adakah Perkhidmatan VPN Percuma Sebanding Dengan VPN Dibayar

Walaupun adalah baik untuk memiliki perkhidmatan VPN untuk privasi dalam talian anda dan bukannya tidak terkumpul dalam situasi seperti ancaman Siber yang besar. Walau bagaimanapun, anda harus mempunyai pemahaman yang jelas mengenai ketiadaan VPN percuma yang dapat bertahan.

Ia adalah pemerhatian yang jelas bahawa VPN percuma tidak mengandungi perkhidmatan yang cepat sebagai yang dibayar. Selalunya mereka meletakkan penutup lebar jalur kerana aliran dan perkara dalam talian lain mungkin menjengkelkan. Juga, data terhad oleh perkhidmatan VPN percuma mengehadkan anda daripada bermain permainan dan kandungan berat.

Juga, semasa menggunakan perkhidmatan VPN percuma, anda tidak disahkan dengan dasar privasi dan penyulitan data yang mereka berikan. Namun, adalah kemungkinan VPN tersebut boleh mengandungi iklan malware dan mengganggu yang boleh menjejaki aktiviti penyemakan imbas dan pilihan anda.

Walau bagaimanapun, dengan pelayan terhad yang tersedia anda terhad kepada jumlah kandungan tertentu. Selain itu, banyak VPN percuma juga tidak membenarkan pengguna memilih pelayan dengan pilihan mereka sendiri.

Akhir sekali, anda tidak pasti bahawa perisian VPN tersebut tidak menjejaki data anda kerana mereka boleh menyimpan dan menjual maklumat anda kepada pihak ketiga untuk mendapatkan keuntungan.

Kesimpulannya

Bagi individu yang ingin memiliki pengalaman dalam talian yang selamat tanpa membelanjakan wang, perkhidmatan VPN percuma terbaik adalah pilihan yang hebat. Di sini kami telah menyediakan semua pilihan yang efisien untuk pemilihan perisian VPN percuma.

Walau bagaimanapun, anda harus tetap jelas pada hakikat bahawa perkhidmatan VPN percuma tidak boleh menjadi alternatif kepada ciri-ciri yang disediakan oleh perkhidmatan VPN berbayar.