13 καλύτερες ιδιωτικές μηχανές αναζήτησης για χρήση!

[ware_item id=33][/ware_item]

Οι μηχανές αναζήτησης έχουν γίνει ουσιαστικό μέρος κατά τη διάρκεια της περιήγησης στο διαδίκτυο. Ωστόσο, αυτοί οι κινητήρες διακινδυνεύουν επίσης το απόρρητό σας κάθε φορά που ψάχνετε οτιδήποτε στο Google έτσι, τα δεδομένα σας συχνά καταγράφονται.


Η Google είναι ικανή να καταγράφει τη διεύθυνση IP και χρησιμοποιεί cookie παρακολούθησης για να δημιουργήσει τα ψηφιακά προφίλ σας, τις λέξεις-κλειδιά σας και τους συνδέσμους που επιλέγετε και στη συνέχεια διατηρεί αυτές τις πληροφορίες σε μια βάση δεδομένων που χρησιμοποιεί για να σας στοχεύσει.

Μια μηχανή αναζήτησης μπορεί επίσης να αποκαλύψει τις εμπιστευτικές και ιδιωτικές πληροφορίες σας ανάλογα με τις αναζητήσεις σας. Τα δεδομένα που λαμβάνονται επίσης πωλούνται σε τρίτους και σας επιτίθενται με διαφημίσεις.

Οι ιδιωτικές μηχανές αναζήτησης εισήχθησαν για να κάνουν τους χρήστες να χρησιμοποιούν μηχανές αναζήτησης σε ένα ασφαλές και ασφαλές περιβάλλον. Οι ιδιωτικές μηχανές αναζήτησης προσφέρουν ένα ολόκληρο ασφαλές κλίμα για όλες τις αναζητήσεις. Με τη χρήση μιας ιδιωτικής μηχανής αναζήτησης, ο χρήστης μπορεί ελεύθερα και ανώνυμα να ψάξει οτιδήποτε χωρίς τον φόβο να εντοπιστεί. Επιπλέον, αυτή η μηχανή αναζήτησης δεν διατηρεί ούτε το ιστορικό του χρήστη ούτε τα αρχεία καταγραφής.

Γιατί είναι ζωτικής σημασίας η χρήση ιδιωτικών μηχανών αναζήτησης:

Δεδομένου ότι η FCC ανέτρεψε τους κανόνες για την ουδετερότητα δικτύου, μετά την οποία οι πάροχοι υπηρεσιών και άλλοι φορείς επιτήρησης έχουν εύκολη πρόσβαση στα δεδομένα και τις δραστηριότητές μας.

Επιπλέον, υπάρχει επίσης σημαντικός κίνδυνος, ενώ μοιράζονται πληροφορίες με τρίτους κατά την πλοήγηση στο δίκτυο. Για το λόγο αυτό, οι ιδιωτικές μηχανές αναζήτησης είναι επωφελείς για τους χρήστες.

Ενώ χρησιμοποιείτε την ιδιωτική μηχανή αναζήτησης, υπάρχει μικρή πιθανότητα οι αναζητήσεις σας να εντοπιστούν ή να διαρρεύσουν. Οι περισσότερες από τις ιδιωτικές μηχανές αναζήτησης δεν εντοπίζουν πληροφορίες που μπορούν να συσχετιστούν με τους όρους αναζήτησης.

Οι ιδιωτικές μηχανές αναζήτησης δεν επιτρέπουν τη δημιουργία φυσαλίδων φίλτρων που σας χωρίζουν από τα αποτελέσματα που μπορεί να διαφέρουν από τις πεποιθήσεις σας.

Για να συνοψίσουμε όλοι, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε την ιδιωτική μηχανή αναζήτησης σε οποιαδήποτε άλλη μηχανή αναζήτησης, καθώς παρέχει καλύτερη προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας στους χρήστες της.

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη ιδιωτική μηχανή αναζήτησης:

Τρία πράγματα είναι θεμελιώδη, ενώ επιλέγετε την καλύτερη ιδιωτική μηχανή αναζήτησης. Εάν είστε αρχάριος, ο οποίος δεν γνωρίζει τους παράγοντες που είναι σημαντικοί κατά την επιλογή μιας ιδιωτικής μηχανής αναζήτησης. Έτσι, μην ανησυχείτε. Ακολουθούν τρία κρίσιμα στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα κατά την επιλογή μιας ιδιωτικής μηχανής αναζήτησης:

Αναζήτηση Αποτελέσματα: Οι ειδικοί συνιστούν να εξετάσετε προσεκτικά τα αποτελέσματα αναζήτησης της μηχανής αναζήτησης. Επιλέξτε μια μηχανή αναζήτησης που είναι αποτελεσματική και τέλεια όσον αφορά την παροχή της ιδιωτικής ζωής και παράγει καλά αποτελέσματα αναζήτησης.

ΜυστικότηταΕίναι ένας σημαντικός παράγοντας κατά την επιλογή μιας μηχανής αναζήτησης. Ελέγχετε πάντα τι είδους πληροφορίες διατηρεί η μηχανή αναζήτησης όταν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία τους και στη συνέχεια λαμβάνετε την τελική απόφαση.

ΕμπιστοσύνηΗ εμπιστοσύνη είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που πρέπει να εξετάσουμε. Πριν από την επιλογή μιας μηχανής αναζήτησης επανεξετάζει πάντα το ιστορικό της επιχείρησης, τους ανθρώπους πίσω της, την εικόνα και τη φήμη τους στην αγορά.

13 καλύτερες ιδιωτικές μηχανές αναζήτησης:

Σε αυτή την εποχή, η σημασία της ιδιωτικότητας είναι εξαιρετική. Μια μηχανή αναζήτησης έρχεται πάντα στη διάθεσή σας για να σας παρέχει ένα ασφαλές, ασφαλές και φιλικό περιβάλλον κατά την περιήγηση στο Internet. Υπάρχουν πολλές ιδιωτικές μηχανές αναζήτησης. Πολλοί από αυτούς δεν μπορούν να εξασφαλίσουν πλήρη ανωνυμία και ιδιωτικότητα στους χρήστες.

Λαμβάνοντας υπόψη το ηλεκτρονικό σας απόρρητο, εξετάσαμε διάφορες ιδιωτικές μηχανές αναζήτησης. Έχουμε φιλτράρει τις καλύτερες ιδιωτικές μηχανές αναζήτησης για εσάς. Αναφέρονται παρακάτω οι καλύτερες ιδιωτικές μηχανές αναζήτησης που αναμφίβολα θα αποδειχθούν χρήσιμες και θα προστατεύσουν το ιδιωτικό σας απόρρητο

Duck Duck Go:

Είναι μια από τις καλύτερες ιδιωτικές μηχανές αναζήτησης με το δροσερό χαρακτηριστικό γνωστό ως '' Bangs ''.

Η λειτουργία έκρηξης επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν άλλους ιστότοπους όπως το Amazon. Yelp, YouTube ή Wikipedia θέτοντας τα αιτήματά τους με θαυμαστικό!

Γνωστή ως η καλύτερη ιδιωτική μηχανή αναζήτησης, το DuckDuckGo αποκλείει όλες τις ανεπιθύμητες διαφημίσεις, οι οποίες καθίστανται εμπόδιο κατά την πλοήγηση στο διαδίκτυο. Δεν αποθηκεύει τα δεδομένα του χρήστη ή το ιστορικό περιήγησης ούτε το πωλεί σε τρίτους.

Αυτή η ιδιωτική μηχανή αναζήτησης προσφέρει μερικά φανταστικά χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν πλήρη ανωνυμία και ιδιωτικότητα των χρηστών. Πρόσθεσε πρόσφατα την τελευταία επέκταση στη σειρά προϊόντων.

Η επέκταση παρέχει κορυφαία προστασία της ιδιωτικής ζωής στους χρήστες, καθιστώντας την την καλύτερη ιδιωτική μηχανή αναζήτησης. Η μηχανή αναζήτησης προσφέρει επίσης κάποιο επιπλέον ελεύθερο χώρο για τη διατήρηση δεδομένων στο κατάστημα cloud.

Ένα άλλο ελκυστικό χαρακτηριστικό που προσφέρει το DuckDuckGo είναι η διαμόρφωση των ρυθμίσεων της τοποθεσίας. Οι χρήστες, αλλάζοντας τις παραμέτρους του ιστότοπου, απενεργοποιούν τον εντοπισμό της σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Αρχική σελίδα:

Είναι μια μηχανή αναζήτησης που βασίζεται στην Ολλανδία. Λόγω των ολλανδικών αυστηρών και ισχυρών νόμων περί απορρήτου, είναι η καλύτερη ιδιωτική μηχανή αναζήτησης μεταξύ όλων των χρηστών.

Λειτουργεί αποτελεσματικά για την παροχή γρήγορων αποτελεσμάτων, διασφαλίζοντας παράλληλα την αναζήτηση και την αποφυγή της διατήρησης ιχνών των αρχείων σας. Είναι η καλύτερη ανώνυμη μηχανή αναζήτησης επειδή συνιστά την περιήγηση μέσω διακομιστή μεσολάβησης. Ο διακομιστής μεσολάβησης σάς προστατεύει από τους ISP που εντοπίζουν τις διευθύνσεις IP και την τοποθεσία. Για να διασφαλίσετε την ιδιωτικότητά σας, μπορείτε να προσθέσετε το διακομιστή μεσολάβησης στο πρόγραμμα περιήγησης όπως στο Chrome ή τον Firefox. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε το θέμα χρώματος.

Η μηχανή αναζήτησης λειτουργεί με τη λήψη εισροών αλλά δεν χρησιμοποιεί τη διεύθυνση IP σας για τη λήψη δεδομένων. Για να σας κρατήσει ανώνυμο αλλάζει τη διεύθυνση IP κατά την αναζήτηση, ώστε κανένας να μην μπορεί να επιχειρήσει να πάρει το ιστορικό περιήγησής σας.

Αναζήτηση Κρυπτογράφηση:

Η κρυπτογράφηση αναζήτησης είναι μια άλλη προσθήκη στον κατάλογο της ιδιωτικής μηχανής αναζήτησης. Ψάχνετε για μια μηχανή αναζήτησης που προσφέρει ασυνήθιστο, ελκυστικό χαρακτηριστικό μαζί με το απόρρητο, τότε θα πρέπει να επιλέξετε την αναζήτηση για την κρυπτογράφηση.

Αυτή η ανώνυμη μηχανή αναζήτησης περιέλαβε πρόσφατα ορισμένα εκπληκτικά ελκυστικά χαρακτηριστικά για τους χρήστες. Αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν φιλικά προς την ιδιωτικότητα βίντεο, νέα και έρευνα χαρτών.

Η μηχανή αναζήτησης είναι αρκετά δημοφιλής μεταξύ των χρηστών, δεδομένου ότι επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν βίντεο με πρόσθετη προστασία και προστασία της ιδιωτικής ζωής, καθώς επίσης και μικρές διαφημίσεις πριν από την προβολή.

Η μηχανή αναζήτησης χρησιμοποιεί τοπική κρυπτογράφηση για να προστατεύσει τις αναζητήσεις σας. Συχνά συνδυάζεται με την κρυπτογράφηση AES-256 μαζί με το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL για να εξασφαλίσει την ιδιωτικότητα των χρηστών.

Οι πιο χαρακτηριστικές αναζητήσεις κρυπτογράφησης αναζήτησης χαρακτηριστικών μετά την ολοκλήρωση της αναζήτησης από τους χρήστες, λήγουν οι όροι αναζήτησης. Με αυτόν τον τρόπο, η δραστηριότητά τους παραμένει ανώνυμη ακόμη και όταν κάποιος άλλος αποκτά πρόσβαση στο σύστημά τους.

Λαμβάνουν τη διατήρηση της ιδιωτικής ζωής ως πρωταρχικό τους έργο. Επιπλέον, δεν είναι σε θέση να δημιουργήσει προφίλ χρηστών. Είναι ένα σπάνιο χαρακτηριστικό που άλλες μηχανές αναζήτησης δεν διαθέτουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η κρυπτογράφηση αναζήτησης είναι μία από τις καλύτερες ιδιωτικές μηχανές αναζήτησης.

BitClave:

Το BitClave είναι μια άλλη ιδιωτική και ασφαλή μηχανή αναζήτησης που γίνεται με blockchain για να διασφαλιστεί το ιδιωτικό απόρρητο του χρήστη. Κατατάσσεται στις καλύτερες ιδιωτικές μηχανές αναζήτησης, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να αποφασίζουν ποιες πληροφορίες θέλουν να μοιραστούν με τους δημοσιογράφους.

Καταργεί αποτελεσματικά τις ενδιάμεσες επιθέσεις κατά τη διάρκεια της διαφημιστικής διαδικασίας, καθιστώντας τους καταναλωτές και τους διαφημιστές απευθείας επικοινωνώντας μεταξύ τους. Επίσης, αργότερα ενθαρρύνει τους χρήστες, παρέχοντάς τους τα αναγνωριστικά αναγνωριστικής δραστηριότητας των καταναλωτών, ώστε να καταστεί η αναζήτηση κατάλληλη για τους συμβούλους.

Με λίγα λόγια, ο κύριος σκοπός τους είναι να παρέχουν στους χρήστες ασφαλή και ηλεκτρονικό απόρρητο. Έτσι, προσφέρουν μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή που σημαίνει ασφαλή και ασφαλή περιήγηση σε φιλικό περιβάλλον.

Searx.μου:

Το Searx.me είναι μια ανώνυμη μηχανή αναζήτησης η οποία είναι γνωστή για την μη αποθήκευση των πληροφοριών του χρήστη. Επιπλέον, δεν δημιουργεί το προφίλ του χρήστη και αποθηκεύει τις πληροφορίες τους καθιστώντας το ίδιο διαφορετικό από άλλες μηχανές αναζήτησης.

Στόχος τους είναι να προστατεύσουν το απόρρητο των χρηστών και δεν ενδιαφέρονται για ό, τι αναζητά ένας χρήστης. Διατηρούν εξαιρετική προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών, επειδή δεν μοιράζονται τα δεδομένα τους σε τρίτους.

Το Searx.me δεν διακυβεύει την προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών και συνεπώς συνιστάται ιδιαίτερα η χρήση τους.

Qwant:

Το Qwant άρχισε να λειτουργεί το 2013 με την υπόσχεση προστασίας της ιδιωτικής ζωής του χρήστη. Είναι μια από τις καλύτερες ιδιωτικές μηχανές αναζήτησης, επειδή βρίσκεται εντός των ευρωπαϊκών συνόρων που είναι αυστηρός οπαδός της GDPR συναινέσεως.

Η ιστοσελίδα τους αναφέρει ότι δεν ενδιαφέρονται να εμφανίζουν ανεπιθύμητες διαφημίσεις και να θυσιάζουν τους χρήστες ανάλογα με τις αναζητήσεις τους.

Αυτή η μηχανή αναζήτησης προστατεύει από την επίδραση πέντε ματιών και εννέα ματιών συμμαχία.

Επιπλέον, προσφέρει επίσης ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό όπως το Bang in DuckDuckGo. Εδώ αυτή η δυνατότητα είναι γνωστή ως συντομεύσεις αναζήτησης Qwick που επιτρέπουν άμεση έρευνα σε διάφορους ιστότοπους. Απλώς προσθέτοντας το σύμβολο ''&'' Ή ''! '' Ακολουθώντας το όνομα των αγαπημένων σας τοποθεσιών όπως το Amazon και το Wikipedia, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αποτελέσματα.

Με αυτόν τον τρόπο, οι αναζητήσεις σας γίνονται πιο βελτιστοποιημένες και επίσης εξοικονομεί χρόνο.

Ακούγεται ενδιαφέρον? Στη συνέχεια, κατεβάστε γρήγορα και απολαύστε την εμπειρία σας.

Αποσύνδεση αναζήτησης:

Είναι μια ιδιωτική μηχανή αναζήτησης που σας αποσυνδέει αποτελεσματικά από τις τοποθεσίες / διεπαφές που είναι σε θέση να παρακολουθήσουν τα ίχνη σας. Είναι απολύτως ασφαλές και ασφαλές για χρήση, καθώς ακολουθεί μόνο εκείνες τις ιστοσελίδες που μπορεί να είναι επιβλαβείς για τους χρήστες που φοβούνται ενώ μοιράζονται τις προσωπικές τους πληροφορίες.

Η λειτουργία "Αποσύνδεση αναζήτησης" λειτουργεί ενώ πραγματοποιείται η αναζήτηση και στη συνέχεια εμφανίζεται το αποτέλεσμα που ζητάτε και εμφανίζει στιγμιαία τα πλευρικά μηνύματα. Αυτά τα μηνύματα είναι εκείνα τα στοιχεία που αναζητούν ιστότοπους που είτε κρατούν αρχεία είτε κινδυνεύουν να το κάνουν.

Εν ολίγοις, είναι ασφαλές να το χρησιμοποιήσετε με μια φιλική διεπαφή η οποία ενημερώνει τον χρήστη για τον ιστότοπο που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει. Συνιστάται!

Wolfram Alpha:

Αν ψάχνετε για μια ιδιωτική μηχανή αναζήτησης που είναι καινοτόμος και παρέχει τα πιο αυθεντικά και έγκυρα αποτελέσματα, τότε πρέπει να πάτε με Wolfram Alpha.

Το Wolfram Alpha παρουσιάζει αποτελέσματα από διάφορες κατηγορίες όπως υπολογισμοί και τεχνικές αλγορίθμων. Παίρνει αποτελεσματικά την καταλληλότερη είσοδο, αναζητά το αποτέλεσμα από τις προαναφερόμενες κατηγορίες και επίσης εξασφαλίζει ότι η έγκριση και η ικανοποίηση των χρηστών παρέχοντας έγκυρες πληροφορίες.

Πρόκειται για μια αξιόπιστη μηχανή αναζήτησης που παρέχει τις πιο ακριβείς απαντήσεις και προσφέρει επίσης ανοικτές γνώσεις στους χρήστες. Πρόκειται για μια ανώνυμη μηχανή αναζήτησης γεμάτη γνώση, η οποία δεν παρακολουθεί τις δραστηριότητές σας και αναζητά αρχεία.

Hulbee:

Ο Hulbee είναι μια άλλη ιδιωτική μηχανή αναζήτησης που δεν ασχολείται ούτε με την τοποθεσία του χρήστη ούτε με τις δραστηριότητές του. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για να προχωρήσουμε, καθώς δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την τήρηση αρχείων της δραστηριότητας του χρήστη και για την εξασφάλιση της πλήρους ανωνυμίας τους.

Επιτρέπει στον χρήστη να διαγράψει τις δραστηριότητές του στο διαδίκτυο καθιστώντας τον ως την καλύτερη ανώνυμη μηχανή αναζήτησης.

Oscobo:

Το Oscobo είναι μια από τις καλύτερες ανώνυμες μηχανές αναζήτησης που δεν είναι σε θέση να ανιχνεύσουν οποιαδήποτε δεδομένα ή δραστηριότητα του χρήστη. Παρέχει απόρρητο απόρρητο στους χρήστες, μη αφήνοντας τους τρίτους να ελέγχουν τα δεδομένα τους.

Ο πρωταρχικός στόχος αυτής της μηχανής αναζήτησης είναι να προστατεύει και να προστατεύει το ιδιωτικό απόρρητο του χρήστη κατά τη διάρκεια της περιήγησης στο Διαδίκτυο. Για το λόγο αυτό, δεν κρατούν ούτε ίχνη των δραστηριοτήτων τους ούτε φυλάσσουν αρχεία καταγραφής.

Αν ψάχνετε για μια μηχανή αναζήτησης που δεν διαθέτει λειτουργία καταγραφής, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το Oscobo.

Yippy:

Ο Yippy κατατάσσεται επίσης ανάμεσα στην καλύτερη ιδιωτική μηχανή αναζήτησης καθώς παρέχει άριστη προστασία στους χρήστες του.

Λειτουργεί εξαιρετικά καλά όταν θέλετε να παρακάμψετε την κυβέρνηση και την επιτήρηση ISP.

Εάν θέλετε να αναζητήσετε οποιοδήποτε περιορισμένο ή εμπιστευτικό περιεχόμενο, τότε πρέπει να πάτε με το Yippy! Παρέχει μερικά φανταστικά χαρακτηριστικά και εμπειρία σπάνιων δεδομένων στους χρήστες, οι οποίες επιτρέπουν μια εξαιρετικά γρήγορη και αυθόρμητη αξιολόγηση των πληροφοριών.

Με το Yippy, εσείς μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την κατηγορία και μπορεί επίσης να σηματοδοτήσει τυχόν ακατάλληλα αποτελέσματα καθιστώντας την εμπειρία σας σερφ εντελώς ανώνυμη.

Είναι καλύτερο επειδή εμποδίζει προσαρμοσμένες διαφημίσεις και δεν εντοπίζει τις δραστηριότητές σας πάρα πολύ. Μπορείτε να απολαύσετε την αναζήτηση διαφόρων ειδών περιεχομένου, όπως blogs, ειδήσεις, ιστούς, εικόνες και πολλά άλλα.

Δεν ακούγεται υπέροχο?                                                                                                          

Διακριτική αναζήτηση:

Δεδομένου ότι η διακριτή μηχανή αναζήτησης δεν παρακολουθεί τις πληροφορίες του χρήστη και διατηρεί τις δραστηριότητές του ανώνυμες και ιδιωτικές έτσι, είναι επίσης γνωστή ως η καλύτερη ιδιωτική μηχανή αναζήτησης.

Αν κάποιος ψάχνει για κάποια εξαιρετικά γρήγορα αποτελέσματα σε ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον, τότε η διακριτική αναζήτηση είναι η σωστή επιλογή που πρέπει να κάνετε.

Για να διασφαλιστεί το απόρρητο του χρήστη και να γίνει ιδιωτική η αναζήτηση κατά τη διάρκεια της πλοήγησης, χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο.

MetaGer:

Είναι η πιο κατάλληλη μηχανή αναζήτησης για οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Παρέχει τέλεια αποτελέσματα σε όλες τις αναζητήσεις. Το MetaGer αναμιγνύεται με έναν διακομιστή μεσολάβησης από τον οποίο μπορείτε να μεταβείτε σε οποιονδήποτε αναμενόμενο ή μη αναγνωρισμένο σύνδεσμο από τη σελίδα αποτελεσμάτων της έρευνας, κάνοντας έτσι την καλύτερη ιδιωτική μηχανή αναζήτησης.

Η μηχανή αναζήτησης δεσμεύεται να προστατεύσει τα δεδομένα σας από την απώλεια ή την παρακολούθηση. Επιπλέον, προστατεύει επίσης τη διεύθυνση IP και τις λέξεις-κλειδιά από τον εντοπισμό από τις τοποθεσίες που συνδέεστε.

Σας προστατεύει από ανεπιθύμητες διαφημίσεις που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη σελίδα σας για διαφημίσεις. Το μόνο μειονέκτημα της χρήσης αυτής της μηχανής αναζήτησης είναι ότι η προεπιλεγμένη γλώσσα είναι η γερμανική.

Τελικές σκέψεις:

Σε αυτήν την παγκόσμια εποχή με αυξημένο κίνδυνο επιθέσεων στον κυβερνοχώρο και απειλών, υπάρχει μια απόλυτη ανάγκη να χρησιμοποιηθεί μια ιδιωτική μηχανή αναζήτησης. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να επιλέξετε μια γνωστή και αξιόπιστη μηχανή αναζήτησης για να εξασφαλίσετε πλήρη προστασία της ιδιωτικής ζωής και ανωνυμία.

Είναι σημαντικό να λαμβάνονται πάντα υπόψη οι παράγοντες που είναι απαραίτητοι πριν από τη συλλογή της κατάλληλης μηχανής αναζήτησης σύμφωνα με την ανάγκη και την επιθυμία σας.