13 beste privé-zoekmachines om te gebruiken!

[ware_item id=33][/ware_item]

Zoekmachines zijn een essentieel onderdeel geworden tijdens het surfen op het internet. Deze zoekmachines riskeren echter ook uw privacy wanneer u iets op Google zoekt, dus uw gegevens worden vaak vastgelegd.


Google is in staat uw IP-adres op te nemen en gebruikt tracking-cookies om uw digitale profielen, uw trefwoorden en de links die u selecteert te maken en bewaart deze informatie vervolgens in een database die het gebruikt om u te targeten.

Een zoekmachine kan ook uw vertrouwelijke en privé-informatie onthullen, afhankelijk van uw zoekopdrachten. De verkregen gegevens worden ook verkocht aan derden en vallen u ook aan met advertenties.

Particuliere zoekmachines zijn geïntroduceerd om gebruikers zoekmachines in een veilige omgeving te laten gebruiken. De particuliere zoekmachines bieden een volledig veilig klimaat voor alle soorten zoekopdrachten. Door een privé-zoekmachine te gebruiken, kan de gebruiker vrij en anoniem alles zoeken zonder bang te zijn om getraceerd te worden. Bovendien houdt deze zoekmachine noch de geschiedenis van de gebruiker, noch hun logboeken bij.

Waarom het van vitaal belang is om particuliere zoekmachines te gebruiken:

Omdat de FCC de regels voor netneutraliteit heeft vernietigd, waarna serviceproviders en andere bewakingsagenten gemakkelijk toegang krijgen tot onze gegevens en activiteiten.

Bovendien is er ook een aanzienlijk risico bij het delen van informatie met derden tijdens het surfen op het net. Om deze reden zijn privé-zoekmachines voordelig voor gebruikers.

Wanneer u de privé-zoekmachine gebruikt, is er een kleine mogelijkheid dat uw zoekopdrachten worden gevolgd of gelekt. De meeste particuliere zoekmachines volgen geen informatie die u aan uw zoektermen kan koppelen.

Particuliere zoekmachines staan ​​geen filterbellen toe die u scheiden van resultaten die kunnen verschillen met uw overtuigingen.

Samenvattend is het beter om een ​​privé-zoekmachine te gebruiken boven elke andere zoekmachine, omdat dit de gebruikers meer privacy en veiligheid biedt.

Hoe de beste privé-zoekmachine te kiezen:

Drie dingen zijn fundamenteel bij het selecteren van de beste privé-zoekmachine. Als u een beginner bent, die zich niet bewust is van de factoren die belangrijk zijn bij het kiezen van een privé-zoekmachine. Dus maak je geen zorgen. Hier volgen drie kritieke elementen die essentieel zijn bij het selecteren van een privé-zoekmachine:

Zoeken resultaten: Experts beveelt aan om de zoekresultaten van de zoekmachine zorgvuldig te beoordelen. Kies een zoekmachine die effectief en perfect is, zowel wat betreft het bieden van privacy als goede zoekresultaten.

PrivacyHet is een essentiële factor bij het kiezen van een zoekmachine. Kijk altijd naar wat voor soort informatie de zoekmachine bewaart wanneer u hun service gebruikt en neem dan de definitieve beslissing.

VertrouwenVertrouwen is een andere essentiële factor om te overwegen. Voordat u een zoekmachine kiest, bekijkt u altijd de geschiedenis van het bedrijf, de mensen erachter, hun imago en reputatie in de markt.

Beste 13 privézoekmachines:

In dit tijdperk is de betekenis van privacy buitengewoon. Een zoekmachine komt u altijd te hulp om u een veilige, beveiligde en vriendelijke omgeving te bieden tijdens het surfen op internet. Er zijn verschillende particuliere zoekmachines. Velen van hen kunnen de gebruikers geen volledige anonimiteit en privacy garanderen.

Rekening houdend met uw online privacy, hebben we verschillende particuliere zoekmachines beoordeeld. We hebben de beste privé-zoekmachines voor u uitgefilterd. Hieronder worden de beste privé-zoekmachines genoemd die ongetwijfeld nuttig zullen zijn en uw online privacy zullen beschermen

Duck Duck Go:

Het is een van de beste privé-zoekmachines met zijn coole functie die bekend staat als ‘’ Bangs ’.

Met de Bang-functie kunnen gebruikers andere sites zoeken, zoals Amazon. Yelp, YouTube of Wikipedia door hun verzoeken te initiëren met een uitroepteken!

Bekend als een beste privé-zoekmachine blokkeert DuckDuckGo alle ongewenste advertenties die een hindernis vormen tijdens het surfen op het web. Het slaat geen gegevens van gebruikers of browsegeschiedenis op en verkoopt deze ook niet aan derden.

Deze privé-zoekmachine biedt een aantal fantastische functies die volledige anonimiteit en privacy van de gebruikers garanderen. Het heeft onlangs de nieuwste extensie in hun productlijn toegevoegd.

De extensie biedt eersteklas privacy aan de gebruikers en is daarmee de beste privé-zoekmachine. De zoekmachine biedt ook wat extra vrije ruimte voor het bewaren van gegevens in de cloud store.

Een ander aantrekkelijk kenmerk dat DuckDuckGo biedt, is het configureren van de instellingen van de locatie. Gebruikers door het wijzigen van de parameters van de site inactiveren de tracing van internetverbinding.

Startpagina:

Het is een op Nederland gebaseerde zoekmachine. Vanwege de strikte en krachtige privacywetgeving van Nederland is het de beste privé-zoekmachine onder al zijn gebruikers.

Het werkt effectief om snelle resultaten te bieden, terwijl uw zoektocht wordt beschermd en het bijhouden van sporen van uw gegevens wordt vermeden. Het is de beste anonieme zoekmachine omdat het aanbeveelt om te bladeren via een proxyserver. De proxyserver beschermt u tegen ISP's die IP-adressen en locatie traceren. Om uw privacy te waarborgen, kunt u de proxyserver aan uw browser toevoegen, zoals in Chrome of Firefox. U kunt ook het kleurenthema configureren.

De zoekmachine werkt door invoer te nemen, maar gebruikt uw IP-adres niet om gegevens te verkrijgen. Om u anoniem te houden, verandert het IP-adres tijdens het zoeken, zodat niemand kan proberen uw browsegeschiedenis te achterhalen.

Zoekcodering:

Search encrypt is een andere toevoeging in de catalogus van de privé-zoekmachine. Op zoek naar een zoekmachine die een ongewone, aantrekkelijke functie biedt naast privacy, dan moet u kiezen voor zoeken om te coderen.

Deze anonieme zoekmachine heeft recent enkele verbazingwekkend aantrekkelijke functies voor de gebruikers toegevoegd. Deze functies omvatten privacyvriendelijke video's, nieuws en kaartenonderzoek.

De zoekmachine is vrij populair bij de gebruikers, omdat het gebruikers in staat stelt video's te bekijken met extra privacybescherming en beveiliging en ook zonder pre-roll advertenties.

De zoekmachine gebruikt lokale codering om uw zoekopdrachten te beschermen. Het wordt vaak gecombineerd met AES-256-codering samen met SSL-coderingsprotocol om de privacy van de gebruikers te waarborgen.

De meest onderscheidende functie zoeken codeert aanbiedingen nadat gebruikers klaar zijn met zoeken, dus hun zoektermen vervallen. Op deze manier blijft hun activiteit anoniem, zelfs iemand anders krijgt toegang tot hun systeem.

Ze nemen het handhaven van privacy als hun primaire taak. Bovendien is het niet in staat om gebruikersprofielen te maken. Het is een zeldzame functie die andere zoekmachines niet bezitten. Dit is de reden waarom zoekcodering een van de beste privé-zoekmachines is.

BitClave:

BitClave is een andere private en veilige zoekmachine gemaakt met blockchain om de online privacy van de gebruiker te waarborgen. Het behoorde tot de beste privé-zoekmachines omdat het gebruikers in staat stelt te beslissen welke informatie ze met de publicisten willen delen.

Het verwijdert efficiënt tussenpersonenaanvallen tijdens het advertentieproces door de consument en adverteerders rechtstreeks met elkaar te laten communiceren. Later moedigt het gebruikers ook aan door hen tokens voor consumentenactiviteit te bieden om zoeken relevant te maken voor de adviseurs.

Kortom, hun kerndoel is om gebruikers veiligheid en online privacy te bieden. Ze bieden dus een gebruikersvriendelijke interface die veilig browsen in een vriendelijke omgeving betekent.

Searx.me:

Searx.me is een anonieme zoekmachine die bekend staat om het niet opslaan van gebruikersinformatie. Bovendien maakt het geen gebruikersprofiel en slaat hun informatie op waardoor het zich onderscheidt van andere zoekmachines.

Hun doel is om de privacy van gebruikers te beschermen, en ze zijn niet geïnteresseerd in wat een gebruiker ook zoekt. Ze behouden een uitstekende privacy van de gebruikers door hun gegevens niet te delen met derden.

Searx.me doet geen afbreuk aan de privacy van gebruikers en wordt daarom ten zeerste aanbevolen om te gebruiken.

Qwant:

Qwant begon in 2013 te functioneren met een belofte om de privacy van zijn gebruikers te beschermen. Het is een van de beste privé-zoekmachines omdat het binnen de Europese grens ligt die een strikte opvolger is van de AVG-instemming.

Hun ongeveer pagina citaten dat ze niet geïnteresseerd zijn in het tonen van ongewenste advertenties en het slachtoffer maken van de gebruikers op basis van hun zoekopdrachten.

Deze zoekmachine beschermt tegen de invloed van vijf ogen en negen oogalliantie.

Bovendien biedt het ook een soortgelijke functie zoals Bang in DuckDuckGo. Hier staat deze functie bekend als Qwick-zoeksnelkoppelingen waarmee direct onderzoek naar verschillende sites mogelijk is. Gewoon door het symbool ‘’ toe te voegen&’’ Of ‘’! ’Na de naam van uw favoriete sites zoals Amazon en Wikipedia, heeft u toegang tot de resultaten.

Op deze manier worden uw zoekopdrachten optimaler en bespaart u ook tijd.

Klinkt interessant? Download het dan snel en geniet van je ervaring.

Verbinding verbreken:

Het is een privé-zoekmachine die u effectief ontkoppelt van de sites / interfaces die uw voetafdrukken kunnen volgen. Het is volkomen veilig en veilig te gebruiken omdat het alleen die websites volgt die schadelijk kunnen zijn voor gebruikers die angstig zijn terwijl ze hun privé-informatie delen.

Verbinding verbreken werkt terwijl u de zoekopdracht uitvoert en geeft vervolgens het gewenste resultaat weer en toont ook onmiddellijk de bijberichten. Deze berichten zijn van die informatiezoekende sites die ofwel registers bijhouden of het risico lopen dat te doen.

Kortom, het is veilig om te gebruiken met een vriendelijke interface die de gebruiker op de hoogte houdt van de site die hij van plan is te gebruiken. Sterk aanbevolen!

Wolfram Alpha:

Als u op zoek bent naar een privé-zoekmachine die een innovator is en de meest authentieke en geldige resultaten oplevert, moet u Wolfram Alpha kiezen.

Wolfram Alpha toont resultaten uit verschillende categorieën zoals berekeningen en algoritmetechnieken. Het neemt efficiënt de meest geschikte input, zoekt het resultaat uit de bovengenoemde klassen en zorgt er ook voor dat gebruikers goedkeuring en tevredenheid hebben door geldige informatie te verstrekken.

Dit is een berekenbare zoekmachine die de meest nauwkeurige antwoorden biedt en ook open kennis biedt aan de gebruikers. Het is een kennisrijke anonieme zoekmachine die uw activiteiten en zoekarchieven niet bijhoudt.

Hulbee:

Hulbee is nog een andere privé-zoekmachine die zich niet bezig houdt met de locatie van de gebruiker, noch zijn activiteiten traceert. Het is een uitstekende optie om mee te gaan, omdat het helemaal niet geïnteresseerd is in het bijhouden van gegevens van de activiteit van de gebruiker en te zorgen voor volledige anonimiteit.

Hiermee kan de gebruiker zijn online activiteiten wissen waardoor hij de beste anonieme zoekmachine is.

Oscobo:

Oscobo is een van de beste anonieme zoekmachines die niet in staat is om gegevens of activiteiten van de gebruiker te traceren. Het biedt high-end privacy aan de gebruikers door derden geen controle over hun gegevens te laten krijgen.

Het hoofddoel van deze zoekmachine is het beschermen en beschermen van de privacy van gebruikers tijdens het surfen op internet. Om deze reden houdt het noch sporen van hun activiteiten bij, noch houdt het logboeken bij.

Als u op zoek bent naar een zoekmachine zonder logboekfunctie, moet u Oscobo proberen.

yippy:

Yippy behoort ook tot de beste privé-zoekmachine omdat het uitstekende privacy biedt aan zijn gebruikers.

Het werkt uitzonderlijk goed als u de overheid en ISP-bewaking wilt omzeilen.

Als u naar beperkte of vertrouwelijke inhoud wilt zoeken, moet u met Yippy gaan! Het biedt een aantal fantastische functies en zeldzame gegevenservaring voor de gebruikers die een supersnelle en spontane evaluatie van informatie mogelijk maken.

Met Yippy kunt u zelf de resultaten filteren op basis van de categorie en ook ongepaste resultaten markeren waardoor uw surfervaring volledig anoniem is.

Het is het beste omdat het aangepaste advertenties blokkeert en ook uw activiteiten niet traceert. U kunt genieten van het zoeken naar verschillende soorten inhoud, zoals blogs, nieuws, internet, afbeeldingen en nog veel meer.

Klinkt het niet geweldig?                                                                                                          

Discrete zoeken:

Aangezien de discrete zoekmachine de informatie van gebruikers niet bijhoudt en hun activiteiten dus anoniem en privé houdt, staat deze ook bekend als de beste privé-zoekmachine.

Als iemand op zoek is naar een buitengewoon snelle resultaten in een gebruiksvriendelijke interface, dan is de discrete zoekopdracht de juiste keuze om te maken.

Om de privacy van de gebruikers te waarborgen en hun zoekopdrachten privé te houden tijdens het surfen gebruiken ze end-to-end encryptie.

MetaGer:

Het is de meest geschikte zoekmachine voor elk resultaat. Het biedt perfecte resultaten in al zijn zoekopdrachten. MetaGer combineert met een proxyserver van waaruit u naar elke verwachte of niet-geïdentificeerde link van de pagina met onderzoeksresultaten kunt gaan, waardoor het de beste privé-zoekmachine is.

De zoekmachine belooft om uw gegevens te beschermen tegen verlies of bijgehouden worden. Bovendien beschermt het ook uw IP-adres en trefwoorden zodat deze niet kunnen worden getraceerd vanaf de sites waarop u zich aanmeldt.

Het beveiligt u tegen ongewenste advertenties die uw pagina voor advertenties kunnen gebruiken. Het enige nadeel van het gebruik van deze zoekmachine is dat de standaardtaal Duits is.

Laatste gedachten:

In dit wereldwijde tijdperk met een verhoogd risico op cyberaanvallen en bedreigingen, is er een uiterste drang om een ​​privé-zoekmachine te gebruiken. Daarom is het essentieel om een ​​bekende en gerenommeerde zoekmachine te kiezen om volledige privacy en anonimiteit te waarborgen.

Het is van essentieel belang om altijd de factoren te overwegen die nodig zijn voordat u de geschikte zoekmachine kiest volgens uw behoefte en wens.