13 най-добри частни търсачки за използване!

[ware_item id=33][/ware_item]

Търсачките се превърнаха в съществена част, докато сърфирате в интернет. Тези двигатели обаче рискуват и вашата поверителност, когато търсите нещо в Google, така че вашите данни често се записват.


Google може да записва вашия IP адрес и използва бисквитки за проследяване, за да създаде вашите цифрови профили, вашите ключови думи и връзките, които сте избрали, и след това запазва тази информация в база данни, която използва, за да ви насочи.

Търсачката може също да разкрие вашата поверителна и лична информация в зависимост от вашите търсения. Получените данни също се продават на трети страни и също така ви атакуват с реклами.

Въведени бяха частни търсачки, за да накарат потребителите да използват търсачките в безопасна и сигурна среда. Частните търсачки предлагат изцяло сигурен климат за всякакъв тип търсения. Използвайки частна търсачка, потребителят може свободно и анонимно да търси каквото и да е, без да се страхува да бъде проследен. Освен това, тази търсачка не съхранява нито историята на потребителя, нито техните регистрационни файлове.

Защо е жизненоважно да използвате частни търсачки:

Тъй като FCC отмени правилата за неутралност на мрежата, след което доставчиците на услуги и другите агенти за наблюдение получават лесно достъп до нашите данни и дейности.

Освен това съществува и значителен риск, докато споделяте информация с трети страни, докато сърфирате в мрежата. Поради тази причина частните търсачки са изгодни за потребителите.

Докато използвате частната търсачка, има малка възможност вашите търсения да бъдат проследени или изтекли. Повечето частни търсачки не проследяват информация, която може да ви свърже с вашите думи за търсене.

Частните търсачки не позволяват създаването на филтърни мехурчета, които ви отделят от резултатите, които може да се различават с вашите убеждения.

За да обобщим всички, по-добре е да използвате частна търсачка над всяка друга търсачка, тъй като осигурява по-добра поверителност и сигурност на своите потребители.

Как да изберем най-добрата частна търсачка:

Три неща са основни при избора на най-добрата частна търсачка. Ако сте начинаещ, който не знае за факторите, които са важни при избора на частна търсачка. Така че, не се притеснявайте Следват три важни елемента, които са от съществено значение при избора на частна търсачка:

Търсене Резултати: Експертите препоръчват внимателно да се прегледат резултатите от търсенето на търсачката. Изберете търсачка, която е ефективна и перфектна както по отношение на осигуряването на поверителност, така и дава добри резултати от търсенето.

поверителностТой е жизненоважен фактор при избора на търсачка. Винаги вижте каква информация съхранява търсещата машина, когато използвате тяхната услуга, и тогава вземете окончателното решение.

ДовериеДоверието е друг съществен фактор, който трябва да вземете предвид. Преди да изберете търсачка, винаги преглеждайте историята на фирмата, хората зад нея, имиджа и репутацията им на пазара.

Най-добрите 13 частни търсачки:

В тази епоха значението на личния живот е изключително. Търсачка винаги идва на помощ, за да ви осигури сигурна, сигурна и приятелска среда, докато сърфирате в интернет. Има няколко частни търсачки. Много от тях не могат да гарантират пълна анонимност и поверителност на потребителите.

Имайки предвид вашата онлайн поверителност, ние прегледахме различни частни търсачки. Филтрирахме най-добрите частни търсачки за вас. Споменатите по-долу са най-добрите частни търсачки, които несъмнено ще се окажат полезни и ще защитят вашата поверителност онлайн

Duck Duck Go:

Това е една от най-добрите частни търсачки със страхотната си функция, известна като „Bangs“.

Функцията взрив позволява на потребителите да търсят други сайтове като Amazon. Yelp, YouTube или Wikipedia, като инициирате своите искания с удивителен знак!

Известен като най-добрата частна търсачка, DuckDuckGo блокира всички нежелани реклами, които стават пречка, докато сърфирате в интернет. Той нито съхранява данните на потребителя, нито историята на сърфирането, нито ги продава на трети страни.

Тази частна търсачка предлага някои фантастични функции, които гарантират пълна анонимност и поверителност на потребителите. Наскоро добави най-новото разширение в продуктовата си линия.

Разширението осигурява най-добрата поверителност на потребителите, което го прави най-добрата частна търсачка. Търсачката също предлага малко допълнително свободно място за запазване на данни в облачния магазин.

Друга атрактивна функция, която DuckDuckGo предлага, е конфигурирането на настройките на местоположението. Потребителите чрез промяна на параметрите на сайта деактивират проследяването на интернет връзка.

Начална страница:

Това е търсачка, базирана в Нидерландия. Поради строгите и мощни закони за поверителност на Холандия, тя е най-добрата частна търсачка сред всички свои потребители.

Той работи ефективно, за да осигури бързи резултати, като същевременно защитава вашето търсене и избягва запазването на следи от вашите записи. Това е най-добрата анонимна търсачка, защото препоръчва сърфиране през прокси сървър. Прокси сървърът ви защитава от интернет доставчици, които проследяват IP адреси и местоположение. За да осигурите поверителността си, можете да добавите прокси сървъра в браузъра си, като например в Chrome или Firefox. Можете също да конфигурирате цветовата тема.

Търсачката работи, като взема данни, но не използва вашия IP адрес за получаване на данни. За да ви направи анонимни, той променя IP адреса по време на търсене, така че никой не може да се опита да получи вашата история на сърфиране.

Търсене шифроване:

Криптирането за търсене е друго допълнение в каталога на частната търсачка. Търсите търсачка, която предлага необичайна, привлекателна функция, заедно с поверителността, тогава трябва да изберете търсене, за да криптирате.

Тази анонимна търсачка наскоро включва някои невероятно атрактивни функции за потребителите. Тези функции включват видеоклипове, новини и карти, подходящи за поверителност.

Търсачката е доста популярна сред потребителите, тъй като позволява на потребителите да гледат видеоклипове с допълнителна защита на поверителността и сигурността, а също така и с недостатъчно реклами преди пускане..

Търсачката използва локално криптиране, за да защити вашите търсения. Често се комбинира с AES-256 криптиране заедно със SSL протокол за криптиране, за да се гарантира поверителността на потребителите.

Най-отличителното криптиране за търсене на функции предлага, след като потребителите завършат търсенето, сроковете им за търсене изтекат. По този начин тяхната дейност остава анонимна, дори някой друг да получи достъп до тяхната система.

Те приемат поддържането на поверителност като основна задача. Освен това той не е в състояние да създава потребителски профили. Това е рядка функция, която другите търсачки не притежават. Ето защо търсенето криптира една от най-добрите частни търсачки.

BitClave:

BitClave е друга частна и сигурна търсачка, изработена с blockchain, за да се гарантира онлайн поверителността на потребителя. Той се класира сред най-добрите частни търсачки, тъй като позволява на потребителите да решават каква информация искат да споделят с публицистите.

Той ефективно премахва атаките на посредници по време на рекламния процес, като директно кара потребителите и рекламодателите да комуникират помежду си. Освен това по-късно той насърчава потребителите, като им предоставя маркери за потребителска активност, за да направят търсенето подходящо за съветниците.

Накратко, основната им цел е да осигурят сигурност и поверителност онлайн на потребителите. По този начин те предлагат удобен за потребителя интерфейс, което означава безопасно и сигурно сърфиране в приятелска среда.

Searx.ми:

Searx.me е анонимна търсачка, която е известна с това, че не съхранява информацията на потребителя. Освен това, той не създава потребителски профил на потребителя и съхранява тяхната информация, като се различава от другите търсачки.

Целта им е да защитят поверителността на потребителя и те не се интересуват от това, което потребителят търси. Те поддържат отлична поверителност на потребителите, като не споделят своите данни на трети страни.

Searx.me не компрометира поверителността на потребителите и затова е силно препоръчително да се използва.

Qwant:

Qwant започна да функционира през 2013 г. с обещание да защити поверителността на своите потребители. Той е сред най-добрите частни търсачки, тъй като се намира в рамките на европейската граница, която е строг последовател на съгласието за GDPR.

Техните данни за страница цитират, че не се интересуват от показване на нежелани реклами и жертви на потребителите според търсенията им.

Тази търсачка защитава от влиянието на пет очи и девет око съюз.

Освен това той предлага и подобна функция като Bang in DuckDuckGo. Тук тази функция е известна като преки пътища за търсене на Qwick, които позволяват директни изследвания на различни сайтове. Само като добавите символа „“&'' Или ''! '' След името на любимите си сайтове като Amazon и Wikipedia, можете да получите достъп до резултатите.

По този начин търсенията ви стават по-оптимизирани и също така спестявате вашето време.

Звучи интересно? След това бързо го изтеглете и се насладете на опита си.

Прекъснете търсенето:

Това е частна търсачка, която ефективно ви разделя от сайтовете / интерфейсите, които могат да проследяват вашите стъпки. Използва се напълно безопасно и безопасно, тъй като следва само онези уебсайтове, които могат да бъдат вредни за потребителите, които се страхуват, докато споделят личната си информация.

Search Disconnect Search работи, докато приемате заявката за търсене, след което показва резултата, който искате и мигновено показва и страничните съобщения. Тези съобщения са от онези сайтове, търсещи информация, които или съхраняват записи, или са опасни за това.

Накратко, безопасно е да се използва с приятелски интерфейс, който актуализира потребителя за сайта, който възнамерява да използва. Силно препоръчително!

Волфрам Алфа:

Ако търсите частна търсачка, която е новатор и предоставя най-автентичните и валидни резултати, тогава трябва да отидете с Wolfram Alpha.

Wolfram Alpha показва резултати от различни категории като изчисления и техники за алгоритми. Той ефикасно приема най-подходящия вход, търси резултата от горепосочените класове и също така гарантира одобрението и удовлетворението на потребителите, като предоставя валидна информация.

Това е изчислима търсачка, която предоставя най-точните отговори и също така предлага отворени знания за потребителите. Това е изпълнена със знания анонимна търсачка, която не проследява вашите дейности и търсенето на записи.

Hulbee:

Hulbee е поредната частна търсачка, която не се занимава с местоположението на потребителя, нито проследява техните дейности. Това е отличен вариант да се работи, тъй като изобщо не е заинтересован да съхранява никакви записи за дейността на потребителя и да гарантира пълната им анонимност.

Това позволява на потребителя да изтрие своите онлайн дейности, което ги прави най-добрата анонимна търсачка.

Oscobo:

Oscobo е една от най-добрите анонимни търсачки, която не е в състояние да проследи никакви данни или активност на потребителя. Той осигурява поверителност от висок клас на потребителите, като не позволява на трети страни да получат контрол върху своите данни.

Основната цел на тази търсачка е да запази и защити поверителността на потребителя, докато сърфира в интернет. Поради тази причина тя нито запазва следи от тяхната дейност, нито поддържа дневници.

Ако търсите търсачка без функция за регистрация, тогава трябва да опитате Oscobo.

Yippy:

Yippy също се нарежда сред най-добрите частни търсачки, тъй като осигурява отлична поверителност на своите потребители.

Изключително добре работи, когато искате да заобиколите наблюдението на правителството и интернет доставчика.

Ако искате да търсите ограничено или поверително съдържание, тогава трябва да отидете с Yippy! Той предоставя някои фантастични функции и рядко преживяване на данни на потребителите, които позволяват супер бърза и спонтанна оценка на информацията.

С Yippy можете сами да филтрирате резултатите според категорията и също така да маркирате всички неподходящи резултати, което прави вашето сърфиране напълно анонимно.

Най-добре е, тъй като блокира персонализирани реклами и не проследява и дейностите ви. Можете да се насладите на търсене на различни видове съдържание като блогове, новини, уеб, изображения и много други.

Не звучи ли страхотно?                                                                                                          

Дискретно търсене:

Тъй като дискретната търсачка не проследява информацията на потребителя и запазва дейностите им анонимни и поверителни по този начин, тя е известна и като най-добрата частна търсачка.

Ако някой търси някои изключително бързи резултати в удобен за потребителя интерфейс, тогава дискретното търсене е правилният избор.

За да гарантират поверителността на потребителя и да направят търсенията си частни, докато сърфират, използват криптиране от край до край.

MetaGer:

Това е най-подходящата търсачка за всеки резултат. Той осигурява перфектни резултати при всички свои търсения. MetaGer се смесва с прокси сървър, откъдето можете да преминете към всяка очаквана или неидентифицирана връзка от страницата с резултати от изследванията, като по този начин я прави най-добрата частна търсачка.

Търсачката обещава да защити вашите данни от загуба или проследяване. Освен това той защитава вашия IP адрес и ключови думи от проследяване от сайтовете, в които сте влезли.

Той ви предпазва от нежелани реклами, които могат да използват вашата страница за реклами. Единственият недостатък на използването на тази търсачка е, че езикът й по подразбиране е немски.

Финални мисли:

В тази световна епоха с повишен риск от кибератаки и заплахи, има силно желание да се използва частна търсачка. Следователно е важно да изберете известна и уважавана търсачка, за да осигурите пълна поверителност и анонимност.

Важно е винаги да вземете предвид факторите, които са необходими, преди да изберете подходящата търсачка според вашите нужди и желание.