5 Best VPN Percuma Pada Pilihan Reddit

[ware_item id=33][/ware_item]

Percuma adalah sentiasa pesona sama ada anda boleh melabur atau tidak, jika anda mendapat produk percuma yang memuaskan maka mengapa tidak? Walau bagaimanapun, dalam kes reddit VPN percuma, terdapat banyak risiko yang terlibat dan anda tidak boleh mempercayai sebarang perkhidmatan rawak. Sebaliknya, laman web atau afiliasi perkhidmatan menyatakan pendapat yang berat sebelah mengenai sebarang VPN percuma. Oleh itu, kami telah merancang artikel untuk VPN Reddit terbaik selepas kajian dan analisis terperinci.


Best VPN Reddit bermakna VPN yang paling popular dan paling dipuji oleh Redditors. Reddit adalah sebuah laman web di mana Redditors (orang-orang yang mengulas mengenai Reddit) berkongsi pengalaman peribadi mereka atau berfikir tentang isu atau produk tertentu. Laman ini dipercayai oleh kebanyakan individu kerana operasi sistematik, undang-undang yang ketat, dan tentu saja pandangan yang tidak berat sebelah daripada pakar dan pengguna yang berkaitan.

Malangnya, seseorang perlu melaburkan masa yang lama dalam mencari jawapan yang sesuai dengan soalan-soalannya dan membuat keputusan yang pendapat yang paling biasa di kalangan pemantau.

Best VPN Reddit - 5 Pilihan Paling Popular

Pertanyaan carian untuk VPN percuma terbaik di Reddit telah berkembang lebih banyak dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Ini mungkin kerana banyak penyedia VPN percuma yang netizens boleh memilih VPN yang sesuai yang bebas risiko. Oleh itu, kami telah menganalisis banyak kategori VPN dan soalan yang ditanya mengenai VPN percuma dan selepas itu kami mendapati beberapa cadangan biasa.
Inilah senarai VPN Reddit terbaik mengikut pilihan Redditor.

Catatan: Adalah penting untuk menyebutkan bahawa dalam kebanyakan kategori Reddit banyak Redditors telah mencadangkan untuk mengelakkan VPN percuma kerana banyak sebab. Walau bagaimanapun, artikel itu berdasarkan pandangan individu yang telah menyatakan pilihan mereka.

CyberGhost VPN

CyberGhost VPN mempunyai kesan yang memuaskan seperti yang ditunjukkan oleh komen Redditors. Walau bagaimanapun, sebab untuk menyenaraikannya terlebih dahulu di antara VPN Reddit percuma adalah data tanpa had dengan versi percuma. Dalam banyak VPN lain, Redditors telah menunjukkan kebimbangan mengenai data terhad walaupun prestasi itu memuaskan.

Walau bagaimanapun, terdapat beberapa komen yang menyatakan bahawa kelajuan lambat berbanding dengan pelayan premium. Juga, pelayan P2P tidak tersedia dengan versi percuma CyberGhost.
Kad

Kad

Hola VPN

Hola VPN juga berjaya menjadi VPN Reddit percuma kerana ada cadangan mengenai prestasinya. Kebanyakan orang tidak mengulas mengenai ciri kompleks Hola VPN, namun para pengguna berkongsi ulasan yang memuaskan tentangnya.
Tidak terdapat had lebar jalur dengan Hola VPN tetapi terdapat beberapa kebimbangan privasi dengan VPN Hola. Juga, orang-orang melaporkan prestasi Hola VPN lancar semasa pelayaran biasa atau perkara-perkara seperti membuka laman web atau kandungan ditapis.

Kad

Kad

VPN Bercinta

VPcribed VPN mempunyai bilangan ulasan yang baik dalam Reddit sebagai VPN percuma. Para pengguna Windscribe berpuas hati dengan prestasi kelajuan dan sambungan. Walau bagaimanapun, terdapat kebimbangan dari beberapa pengguna bahawa data hanya terhad kepada 10 GB.
Walau bagaimanapun, ciri-ciri Windscribe termasuk 11 lokasi pelayan, perisian yang mudah digunakan dan 5GB data percuma pada tweet tunggal. Juga, VPN boleh dimuat turun ke Windows, Mac, iOS, Blackberry, Chrome, Firefox dan Opera.
https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/6qipti/best_free_vpn_to_use/dkxly12

Kad

Kad

VPN Betternet

Betternet VPN juga telah menjadi cadangan VPN Reddit yang terkenal manakala trend Reddit dianalisis. Kebanyakan pengguna hanya mengesyorkannya untuk mempunyai prestasi yang baik, tanpa menunjukkan apa-apa ciri khusus.
Keselamatan Betternet kurang berisiko kerana proses pendaftaran tidak memerlukan data peribadi walaupun bukan alamat e-mel. Juga, sambungan itu mudah, mudah digunakan dan satu paip. Bagaimanapun, mereka mendapat keuntungan dengan menunjukkan iklan kepada pelayar versi percuma perkhidmatan mereka.
Kad

Kad

VPN Opera

VPN Opera bukan VPN yang direka khas tetapi ia adalah VPN terbina dalam pelayar Opera yang kemudiannya diperkenalkan. Menariknya, Opera VPN telah mendapat populariti Reddit melalui penyediaan perkhidmatan yang memuaskan.
Ia telah mendapat lebih perhatian kerana pengguna tidak perlu melaksanakan usaha tambah tetapi mereka hanya mendapatkan suis satu klik di sebelah bar URL di sudut penyemak imbas Opera.
Kad

Kad