5 Beste gratis VPN op Reddit-keuze

[ware_item id=33][/ware_item]

Gratis is altijd een charme, of je nu zou kunnen investeren of niet, als je een bevredigend gratis product krijgt, waarom niet? In het geval van gratis VPN-reddit zijn er echter veel risico's aan verbonden en kunt u geen willekeurige service vertrouwen. Aan de andere kant geven de servicewebsites of partners een bevooroordeelde mening over een gratis VPN. Daarom hebben we na een gedetailleerd onderzoek en analyse een artikel ontworpen voor de beste gratis VPN Reddit.


Beste gratis VPN Reddit betekent de VPN's die het populairst zijn en het meest worden geprezen door de Redditors. Reddit is een website waar Redditors (de mensen die commentaar geven op Reddit) hun persoonlijke ervaringen of gedachten over een bepaald probleem of product delen. De site wordt door de meeste mensen vertrouwd vanwege de systematische werking, strikte wetten en natuurlijk de onbevooroordeelde meningen van experts en gerelateerde gebruikers.

Helaas moet een persoon lange tijd investeren in het zoeken naar passende antwoorden op zijn vragen en een beslissing nemen welke mening het meest voorkomt bij redacteuren.

Beste gratis VPN-reddit - 5 populairste keuzes

De zoekopdracht voor de beste gratis VPN in Reddit is de laatste jaren meer gegroeid. Dit kan komen door de vele gratis VPN-providers waaruit netizens een geschikte VPN kunnen kiezen die risicovrij is. Daarom hebben we veel VPN-categorieën en vragen over gratis VPN geanalyseerd, waarna we enkele veel voorkomende aanbevelingen vinden.
Hier is de lijst met de beste gratis VPN Reddit volgens de keuze van de Redditor.

Notitie: Het is belangrijk om te vermelden dat in de meeste Reddit-categorieën veel Redditors om vele redenen hebben aanbevolen om gratis VPN te vermijden. Het artikel is echter gebaseerd op de opvattingen van de personen die hun keuze hebben uitgesproken.

CyberGhost VPN

CyberGhost VPN heeft een bevredigende impact, zoals blijkt uit de opmerkingen van Redditors. De reden om het als eerste onder de beste gratis VPN Reddit te plaatsen, is echter de onbeperkte gegevens met gratis versie. In veel andere VPN's hebben Redditors bezorgdheid getoond over beperkte gegevens, zelfs als de prestaties bevredigend waren.

Er waren echter enkele opmerkingen waarin snelheid werd gezegd dat de snelheid laag is in vergelijking met de premium servers. Bovendien zijn de P2P-servers niet beschikbaar met de gratis versie van CyberGhost.
Kaart

Kaart

Hola VPN

Hola VPN is er ook in geslaagd de beste gratis VPN-reddit te zijn, omdat er suggesties waren voor de prestaties. De meeste mensen hebben geen commentaar gegeven op de complexe functies van Hola VPN, maar de gebruikers hebben er een bevredigende beoordeling van gegeven.
Er zijn geen bandbreedtegrenzen met Hola VPN, maar er zijn enkele zorgen over de privacy met Hola VPN. Ook meldden de mensen soepele prestaties van Hola VPN tijdens regelmatig browsen of dingen zoals het deblokkeren van websites of gecensureerde inhoud.

Kaart

Kaart

Windscribe VPN

Windscribe VPN heeft voldoende aantal goede recensies in Reddit als een gratis VPN. De Windscribe-gebruikers waren tevreden over de snelheidsprestaties en de verbinding. Een aantal gebruikers vreesde echter dat de gegevens slechts beperkt waren tot 10 GB.
Toch zijn de functies van Windscribe onder meer 11 serverlocaties, eenvoudig te gebruiken software en 5 GB gratis data op een enkele tweet. Ook zou de VPN kunnen worden gedownload naar Windows, Mac, iOS, Blackberry, Chrome, Firefox en Opera.
https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/6qipti/best_free_vpn_to_use/dkxly12

Kaart

Kaart

Betternet VPN

De Betternet VPN is ook een prominente gratis VPN Reddit-suggestie geweest terwijl de Reddit-trend werd geanalyseerd. De meeste gebruikers bevelen het gewoon aan voor goede prestaties, zonder te wijzen op een specifieke functie.
Beveiliging van Betternet is minder riskant omdat het registratieproces geen persoonlijke gegevens vereist, zelfs niet het e-mailadres. De verbinding is ook eenvoudig, gemakkelijk te gebruiken en met één tik. Ze behalen echter winst door advertenties weer te geven in de gratis versie van hun service.
Kaart

Kaart

Opera VPN

Opera VPN is geen speciaal ontworpen VPN, maar het is de ingebouwde VPN in de Opera-browser die later werd geïntroduceerd. Interessant is dat de Opera VPN de populariteit van Reddit heeft verworven door een bevredigende service te bieden.
Het heeft meer aandacht gekregen omdat de gebruiker geen extra inspanningen hoeft te implementeren, in plaats daarvan krijgt hij een schakelaar met één klik naast de URL-balk in de hoek van de Opera-browser.
Kaart

Kaart