5 Cel mai bun VPN gratuit la Reddit Choice

[ware_item id=33][/ware_item]

Gratuitul este întotdeauna un farmec, indiferent dacă ai putea investi sau nu, dacă primești un produs gratuit satisfăcător, atunci de ce nu? Cu toate acestea, în cazul reddit VPN gratuit, există multe riscuri implicate și nu puteți avea încredere în niciun serviciu aleatoriu. Pe de altă parte, site-urile sau afiliații serviciilor exprimă o părere părtinitoare despre orice VPN gratuit. Prin urmare, am conceput un articol pentru cel mai bun VPN Reddit gratuit după o cercetare detaliată și analiză.


Cel mai bun Reddit VPN gratuit înseamnă VPN-urile care sunt cele mai populare și mai lăudate de Redditori. Reddit este un site web în care Redditors (persoanele care comentează Reddit) își împărtășesc experiența personală sau s-au gândit la o anumită problemă sau produs. Site-ul este de încredere de majoritatea indivizilor din cauza funcționării sistematice, a legilor stricte și, desigur, a opiniilor nepărtinitoare ale experților și utilizatorilor înrudiți.

Din nefericire, o persoană trebuie să investească mult timp în căutarea răspunsurilor adecvate la întrebările sale și să ia o decizie care opinie este cea mai frecventă în rândul reditorilor.

Cel mai bun Reddit VPN gratuit - 5 cele mai populare alegeri

Întrebarea de căutare pentru cel mai bun VPN gratuit din Reddit a crescut mai mult în ultimii ani. Acest lucru s-ar putea datora numeroșilor furnizori de VPN-uri gratuite de la care internauții ar putea alege o VPN adecvată care să nu prezinte riscuri. Prin urmare, am analizat multe categorii VPN și întrebări adresate despre VPN gratuit, după care găsim câteva recomandări comune.
Iată lista celor mai bune reddit VPN gratuite, în funcție de alegerea Redditorului.

Notă: Este important de menționat că în majoritatea categoriilor Reddit, mulți Redditori au recomandat să evite VPN-ul gratuit din multe motive. Cu toate acestea, articolul se bazează pe opiniile persoanelor care și-au exprimat alegerea.

VPN CyberGhost

VPN-ul CyberGhost are un impact satisfăcător, așa cum sunt reflectate de comentariile Redditors. Cu toate acestea, motivul pentru a o enumera pe primul loc printre cele mai bune VPN Reddit gratuit este datele nelimitate cu versiune gratuită. În multe alte VPN-uri, Redditorii au arătat îngrijorarea pentru datele limitate, chiar dacă performanța a fost satisfăcătoare.

Cu toate acestea, au fost câteva comentarii în care despre viteză s-a vorbit că viteza este lentă în comparație cu serverele premium. De asemenea, serverele P2P nu sunt disponibile cu versiunea gratuită a CyberGhost.
Card

Card

VP Hola

Hola VPN a reușit să fie și cel mai bun Reddit VPN gratuit, deoarece au existat sugestii cu privire la performanțele sale. Majoritatea oamenilor nu au comentat caracteristicile complexe ale VPN Hola, însă utilizatorii au împărtășit o recenzie satisfăcătoare a acesteia.
Nu există limite de lățime de bandă cu Hola VPN, dar există unele probleme de confidențialitate cu VPN Hola. De asemenea, oamenii au raportat performanța lină a VPN Hola în timp ce navigarea obișnuită sau lucruri precum deblocarea site-urilor web sau conținut cenzurat.

Card

Card

VPN pentru Windscribe

VPN pentru Windscribe are un număr adecvat de recenzii bune în Reddit ca VPN gratuit. Utilizatorii Windscribe au fost mulțumiți de performanța rapidă și de conexiune. Cu toate acestea, există o preocupare din partea cuplului de utilizatori că datele sunt limitate doar la 10 GB.
Cu toate acestea, caracteristicile Windscribe includ 11 locații ale serverului, software ușor de utilizat și date gratuite de 5 GB pe un singur tweet. De asemenea, VPN-ul poate fi descărcat pe Windows, Mac, iOS, Blackberry, Chrome, Firefox și Opera.
https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/6qipti/best_free_vpn_to_use/dkxly12

Card

Card

VPN Betternet

VPN Betternet a fost, de asemenea, o sugestie proeminentă VPN Reddit gratuită, în timp ce analiza tendinței Reddit. Cei mai mulți dintre utilizatori o recomandă doar pentru a avea o performanță decentă, fără a evidenția vreo caracteristică specifică.
Securitatea Betternet este mai puțin riscată, deoarece procesul de înregistrare nu necesită date personale, chiar și adresa de e-mail. De asemenea, conexiunea este simplă, ușor de utilizat și un singur robinet. Cu toate acestea, aceștia obțin profit prin afișarea anunțurilor în browserele de versiune gratuite ale serviciului lor.
Card

Card

Opera VPN

Opera VPN nu este un VPN special conceput, ci este VPN-ul încorporat în browserul Opera care a fost ulterior introdus. Interesant este că VPN-ul Opera a câștigat popularitatea Reddit prin furnizarea unui serviciu satisfăcător.
Acesta a câștigat mai multă atenție, deoarece utilizatorul nu trebuie să implementeze eforturi suplimentare, ci doar să obțină un comutator cu un singur clic de lângă bara de URL din colțul browserului Opera.
Card

Card

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me