5 legjobb ingyenes VPN a Reddit Choice-on

[ware_item id=33][/ware_item]

A Free mindig bátorság, akár befektethet, akár nem, ha kielégítő ingyenes terméket kap, akkor miért nem? Az ingyenes VPN reddit esetén azonban sok kockázat merül fel, és egyetlen véletlenszerű szolgáltatásban sem bízhat meg. Másrészt a szolgáltatási webhelyek vagy leányvállalatok elfogult véleményt nyilvánítanak minden ingyenes VPN-ről. Ezért részletes kutatás és elemzés után elkészítettünk egy cikket a legjobb ingyenes VPN Reddit számára.


A legjobb ingyenes VPN Reddit azt a VPN-t jelenti, amelyet a Redditorok a legnépszerűbbek és a leginkább dicsértek. A Reddit egy olyan webhely, ahol a Redditors (az emberek, akik megjegyzéseket fűznek a Reddithez) megosztják személyes tapasztalataikat, vagy gondolkodnak valamilyen kérdésről vagy termékről. A webhelyet a legtöbb ember bízza a szisztematikus működés, a szigorú törvények, és természetesen a szakértők és a kapcsolódó felhasználók elfogulatlan nézetei miatt.

Sajnos az embernek hosszú időt kell fektenie a kérdéseire megfelelő válaszok keresésében, és olyan döntést kell hoznia, amely a redditorok körében a leggyakoribb véleményt hozza..

A legjobb ingyenes VPN Reddit - 5 legnépszerűbb választás

A Redditben a legjobb ingyenes VPN-re vonatkozó keresési lekérdezéseket az utóbbi években tovább növelték. Ennek oka lehet a számos ingyenes VPN-szolgáltató, amelyek közül a netizens kiválaszthatott egy megfelelő, kockázatmentes VPN-t. Ezért számos VPN-kategóriát és kérdést elemeztünk az ingyenes VPN-ről, amelyek után néhány általános ajánlást találtunk.
Itt található a legjobb ingyenes VPN Reddit listája a Redditor választása szerint.

jegyzet: Fontos megemlíteni, hogy a Reddit kategóriák többségében sok Redditor sok okból javasolta az ingyenes VPN elkerülését. A cikk azonban a választását kifejező egyének véleményén alapul.

CyberGhost VPN

A CyberGhost VPN kielégítő hatással rendelkezik, amint azt a Redditor megjegyzései is tükrözik. Azonban annak oka, hogy elsőként soroljuk be a legjobb ingyenes VPN Reddit közé, a korlátlan mennyiségű adat ingyenes verzióval. Sok más VPN-ben a Redditors megmutatta a korlátozott adatokkal kapcsolatos aggodalmat, még akkor is, ha a teljesítmény kielégítő volt.

Vannak azonban néhány megjegyzés, amelyekben a sebességről beszélt, hogy a sebesség lassabb a prémium szerverekhez képest. A P2P-kiszolgálók szintén nem érhetők el a CyberGhost ingyenes verziójával.
Kártya

Kártya

Hola VPN

A Hola VPN emellett a legjobb ingyenes VPN Reddit lett, mivel javaslatai voltak a teljesítményére vonatkozóan. A legtöbb ember nem kommentálta a Hola VPN összetett tulajdonságait, ám a felhasználók kielégítő áttekintést adtak róla.
A Hola VPN-rel nincs sávszélesség-korlátozás, de vannak gondok a Hola VPN-rel kapcsolatban. Az emberek arról is beszámoltak, hogy a Hola VPN zökkenőmentesen teljesítik a rendszeres böngészést, vagy például a webhelyek feloldását vagy cenzúrázott tartalmat..

Kártya

Kártya

Windscribe VPN

A Windscribe VPN elegendő számú jó véleményt tartalmaz Redditben, mint ingyenes VPN-t. A Windscribe felhasználók elégedettek voltak a sebességtel és a csatlakozással. Néhány felhasználó aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy az adatok csak 10 GB-ra korlátozódnak.
A Windscribe szolgáltatásai azonban 11 szerverhelyet, könnyen használható szoftvert és 5 GB ingyenes adatot tartalmaznak egy tweeten. A VPN letölthető a Windows, Mac, iOS, Blackberry, Chrome, Firefox és Opera operációs rendszerekre is.
https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/6qipti/best_free_vpn_to_use/dkxly12

Kártya

Kártya

Betternet VPN

A Betternet VPN emellett kiemelkedő ingyenes VPN Reddit javaslat volt a Reddit trend elemzése során. A legtöbb felhasználó csak azt ajánlja, hogy tisztességes teljesítményt nyújtson, anélkül, hogy rámutatna volna valamelyik sajátosságra.
A Betternet biztonsága kevésbé kockáztatott, mivel a regisztrációs folyamathoz még az e-mail címhez sem személyes adatokra nincs szükség. A kapcsolat egyszerű, könnyen használható és egyetlen érintéssel is elérhető. Ennek ellenére profitot szereznek azzal, hogy hirdetéseiket megjelenítik szolgáltatásuk ingyenes verziójának böngészőiben.
Kártya

Kártya

Opera VPN

Az Opera VPN nem kifejezetten VPN, de a beépített VPN az Opera böngészőben, amelyet később bevezettek. Érdekes módon az Opera VPN a Reddit népszerűségét nyerte el kielégítő szolgáltatás nyújtása révén.
Nagyobb figyelmet kapott, mivel a felhasználónak nem kell további erőfeszítéseket tennie, hanem csak egy kattintással vált át az URL-sáv mellett az Opera böngésző sarkában..
Kártya

Kártya

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me