5 най-добри безплатни VPN на Reddit избор

[ware_item id=33][/ware_item]

Безплатният винаги е чар дали бихте могли да инвестирате или не, ако получите задоволителен безплатен продукт, защо тогава не? Въпреки това, в случай на безплатен VPN reddit има много рискове и не можете да се доверите на произволна услуга. От друга страна, уебсайтовете или филиалите за услуги изразяват предубедено мнение за всеки безплатен VPN. Затова сме разработили статия за най-добър безплатен VPN Reddit след подробно проучване и анализ.


Best Free VPN Reddit означава VPN, които са най-популярни и най-високо оценени от Redditors. Reddit е уебсайт, където Redditors (хората, които коментират Reddit) споделят личния си опит или мисли за някакъв определен проблем или продукт. Сайтът се доверява на повечето хора поради системната работа, строгите закони и, разбира се, безпристрастните възгледи от експерти и свързани потребители.

За съжаление човек трябва да инвестира дълго време в търсене на подходящи отговори на въпросите си и да вземе решение кое мнение е най-често срещано сред червените редактори.

Най-добър безплатен VPN Reddit - 5 най-популярни избора

Заявката за търсене за най-добър безплатен VPN в Reddit се увеличава все повече през последните години. Това може да се дължи на многобройните безплатни VPN доставчици, от които netizens могат да изберат подходяща VPN, която е безрискова. Ето защо, ние анализирахме много категории VPN и въпроси, зададени за безплатен VPN, след което намираме няколко общи препоръки.
Ето списъка с най-добрите безплатни VPN Reddit според избора на Redditor.

Забележка: Важно е да се спомене, че в повечето категории Reddit много Redditors препоръчват да избягват безплатен VPN поради много причини. Статията обаче се базира на възгледите на хората, които са изразили своя избор.

CyberGhost VPN

CyberGhost VPN има задоволително въздействие, както е отразено в коментарите на Redditors. Причината обаче да се изброи първо сред най-добрите безплатни VPN Reddit са неограничените данни с безплатна версия. В много други VPN мрежи Redditors са проявили загриженост относно ограничените данни, дори ако производителността е задоволителна.

Въпреки това имаше някои коментари, в които се говори за скорост, че скоростта е бавна в сравнение с премиум сървърите. Също така P2P сървърите не са налични с безплатната версия на CyberGhost.
карта

карта

Hola VPN

Hola VPN също успя да бъде най-добрият безплатен VPN Reddit, тъй като имаше предложения относно представянето му. Повечето хора не са коментирали сложните характеристики на Hola VPN, но потребителите споделят задоволителен преглед на него.
Няма ограничения на честотната лента с Hola VPN, но има някои проблеми с поверителността при Hola VPN. Освен това хората съобщават за безпроблемна работа на Hola VPN, докато редовно сърфират или неща като деблокиране на уебсайтове или цензурирано съдържание.

карта

карта

Windscribe VPN

Windscribe VPN има адекватен брой добри отзиви в Reddit като безплатен VPN. Потребителите на Windscribe бяха доволни от скоростта на работа и връзката. Съществуваше обаче притеснение от страна на няколко потребители, че данните са ограничени до 10 GB.
Въпреки това, функциите на Windscribe включват 11 местоположението на сървъра, лесен за използване софтуер и 5 GB безплатни данни на един туит. Също така VPN може да бъде изтеглен в Windows, Mac, iOS, Blackberry, Chrome, Firefox и Opera.
https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/6qipti/best_free_vpn_to_use/dkxly12

карта

карта

Betternet VPN

Betternet VPN също беше видно предложение за безплатни VPN Reddit, докато тенденцията Reddit беше анализирана. Повечето от потребителите просто го препоръчват за прилично представяне, без да посочват някаква конкретна функция.
Сигурността на Betternet е по-малко рискована, тъй като процесът на регистрация не изисква лични данни, дори и имейл адреса. Освен това връзката е проста, лесна за използване и едно докосване. Те обаче постигат печалба, като показват реклами в безплатните браузъри на своята услуга.
карта

карта

Opera VPN

Opera VPN не е специално проектирана VPN, но е вградената VPN в браузъра Opera, която по-късно беше въведена. Интересното е, че Opera VPN придоби популярност Reddit чрез предоставяне на задоволителна услуга.
Той спечели повече внимание, тъй като потребителят не трябва да прилага допълнителни усилия, вместо това той просто превключва с едно кликване до URL лентата в ъгъла на браузъра Opera.
карта

карта