5 καλύτερες δωρεάν VPN στην επιλογή Reddit

[ware_item id=33][/ware_item]

Το δωρεάν είναι πάντα μια γοητεία αν θα μπορούσατε να επενδύσετε ή όχι, αν έχετε ικανοποιητικό ελεύθερο προϊόν τότε γιατί όχι; Ωστόσο, στην περίπτωση του δωρεάν VPN Reddit, υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι που εμπλέκονται και δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε οποιαδήποτε τυχαία υπηρεσία. Από την άλλη πλευρά, οι ιστοτόποι υπηρεσιών ή οι συνεργάτες εκφράζουν μια προκατειλημμένη γνώμη σχετικά με οποιοδήποτε δωρεάν VPN. Ως εκ τούτου, έχουμε σχεδιάσει ένα άρθρο για το καλύτερο δωρεάν VPN Reddit μετά από λεπτομερή έρευνα και ανάλυση.


Το Best Free VPN Reddit σημαίνει τα VPN που είναι τα πιο δημοφιλή και τα πιο επαίνικά από τους Redditors. Το Reddit είναι ένας ιστότοπος όπου οι Redditors (οι άνθρωποι που σχολιάζουν την Reddit) μοιράζονται την προσωπική τους εμπειρία ή σκέφτονται για κάποιο συγκεκριμένο ζήτημα ή προϊόν. Ο ιστότοπος εμπιστεύεται τα περισσότερα άτομα λόγω της συστηματικής λειτουργίας, των αυστηρών νόμων και φυσικά των αμερόληπτων απόψεων εμπειρογνωμόνων και συναφών χρηστών.

Δυστυχώς, ένα άτομο πρέπει να επενδύσει πολύ καιρό για να αναζητήσει τις κατάλληλες απαντήσεις στις ερωτήσεις του και να αποφασίσει ποια γνώμη είναι πιο κοινή μεταξύ των redditors.

Best Free VPN Reddit - 5 πιο δημοφιλείς επιλογές

Το ερώτημα αναζήτησης για το καλύτερο δωρεάν VPN στο Reddit αυξήθηκε περισσότερο τα τελευταία χρόνια. Αυτό μπορεί να οφείλεται στους πολυάριθμους δωρεάν πάροχους VPN από τους οποίους οι νέοι χρήστες θα μπορούσαν να επιλέξουν ένα κατάλληλο VPN χωρίς κινδύνους. Ως εκ τούτου, έχουμε αναλύσει πολλές κατηγορίες VPN και ερωτήσεις σχετικά με το δωρεάν VPN, μετά από τις οποίες βρίσκουμε λίγες κοινές συστάσεις.
Εδώ είναι ο κατάλογος των καλύτερων δωρεάν VPN Reddit σύμφωνα με την επιλογή του Redditor.

Σημείωση: Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι στις περισσότερες από τις κατηγορίες Reddit πολλοί Redditors συνέστησαν να αποφύγουν το δωρεάν VPN για πολλούς λόγους. Ωστόσο, το άρθρο βασίζεται στις απόψεις των ατόμων που έχουν εκφράσει την επιλογή τους.

CyberGhost VPN

Το CyberGhost VPN έχει ικανοποιητικό αντίκτυπο όπως αντικατοπτρίζεται από τα σχόλια των Redditors. Ωστόσο, ο λόγος για τον κατάλογο πρώτα μεταξύ των καλύτερων δωρεάν VPN Reddit είναι τα απεριόριστα δεδομένα με δωρεάν έκδοση. Σε πολλά άλλα δίκτυα VPN, οι Redditors έχουν δείξει την ανησυχία τους για περιορισμένα δεδομένα, ακόμη και αν η απόδοση ήταν ικανοποιητική.

Ωστόσο, υπήρξαν κάποια σχόλια σε ποια ταχύτητα λέγεται ότι η ταχύτητα είναι αργή σε σύγκριση με τους premium servers. Επίσης, οι διακομιστές P2P δεν είναι διαθέσιμοι με την δωρεάν έκδοση του CyberGhost.
Κάρτα

Κάρτα

Hola VPN

Το Hola VPN κατάφερε επίσης να είναι το Best Free VPN Reddit καθώς υπήρχαν προτάσεις σχετικά με την απόδοσή του. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν σχολιάσει τα περίπλοκα χαρακτηριστικά του Hola VPN, ωστόσο οι χρήστες μοιράστηκαν μια ικανοποιητική ανασκόπηση του.
Δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης με το VPN Hola, αλλά υπάρχουν ορισμένες ανησυχίες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής με το VPN Hola. Επίσης, οι άνθρωποι ανέφεραν ομαλή απόδοση του VPN Hola ενώ η κανονική περιήγηση ή πράγματα όπως η απεμπλοκή ιστότοπων ή η λογοκρισία περιεχομένου.

Κάρτα

Κάρτα

Εγγραφείτε στο VPN

Το Windscribe VPN διαθέτει επαρκή αριθμό καλών αναθεωρήσεων στο Reddit ως δωρεάν VPN. Οι χρήστες του δρομολογίου ήταν ικανοποιημένοι με την ταχύτητα και τη σύνδεση. Ωστόσο, υπήρξε μια ανησυχία από δυο χρήστες ότι τα δεδομένα περιορίζονται μόνο σε 10 GB.
Ωστόσο, τα χαρακτηριστικά του Windscribe περιλαμβάνουν 11 τοποθεσίες διακομιστών, εύκολο στη χρήση λογισμικό και 5GB δωρεάν δεδομένα σε ένα μόνο tweet. Επίσης, το VPN θα μπορούσε να μεταφορτωθεί στα Windows, Mac, iOS, Blackberry, Chrome, Firefox και Opera.
https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/6qipti/best_free_vpn_to_use/dkxly12

Κάρτα

Κάρτα

Betternet VPN

Το Betternet VPN υπήρξε επίσης μια σημαντική δωρεάν πρόταση VPN Reddit ενώ αναλύθηκε η τάση Reddit. Οι περισσότεροι από τους χρήστες το συστήνουν μόνο για να έχουν μια αξιοπρεπή απόδοση, χωρίς να επισημαίνουν κάποια συγκεκριμένη λειτουργία.
Η ασφάλεια της Betternet κινδυνεύει λιγότερο, δεδομένου ότι η διαδικασία εγγραφής δεν απαιτεί προσωπικά δεδομένα, ακόμη και όχι τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επίσης, η σύνδεση είναι απλή, εύκολη στη χρήση και με ένα πάτημα. Ωστόσο, επιτυγχάνουν κέρδη προβάλλοντας διαφημίσεις στα προγράμματα περιήγησης δωρεάν έκδοσης της υπηρεσίας τους.
Κάρτα

Κάρτα

Opera VPN

Το Opera VPN δεν είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο VPN, αλλά είναι το ενσωματωμένο VPN στον περιηγητή Opera που παρουσιάστηκε αργότερα. Είναι ενδιαφέρον ότι το Opera VPN έχει κερδίσει τη δημοτικότητα του Reddit παρέχοντας ικανοποιητική εξυπηρέτηση.
Έχει κερδίσει περισσότερη προσοχή επειδή ο χρήστης δεν χρειάζεται να εφαρμόσει πρόσθετες προσπάθειες αντί να πάρει ένα διακόπτη με ένα κλικ στο δίπλα στη γραμμή URL στη γωνία του προγράμματος περιήγησης Opera.
Κάρτα

Κάρτα