7 εφαρμογές κρυπτογράφησης Android θα κάνουν το Android πιο ασφαλές

[ware_item id=33][/ware_item]

Το Android είναι το πιο κοινό κινητό λειτουργικό σύστημα σήμερα. Είναι επίσης το επίκεντρο των επιθέσεων χάκερ, καθώς είναι πιο συνδεδεμένη και συγχρονισμένη συσκευή με την καθημερινή σας ζωή. Ο οδηγός εφαρμογών κρυπτογράφησης Android σας βοηθά να προστατέψετε τη συσκευή Android.


Η κρυπτογράφηση ήταν κάποτε μια τεχνολογία που πολλές σκέψεις υποβιβάστηκαν στους κατασκόπους και στις υπηρεσίες ασφαλείας, αλλά αυτή η τεχνολογία ήταν στην πραγματικότητα γύρω από την καθημερινή ζωή των λαών. Ενόψει της εκτεταμένης παρακολούθησης μέσω Διαδικτύου, εάν δεν έχετε ακόμη σκεφτεί να αποκτήσετε μια εφαρμογή κρυπτογράφησης Android, τότε ίσως είναι καιρός να το εξετάσετε.

Δεδομένου ότι το Android OS είναι ανοικτού κώδικα, είναι γεμάτο κενά και ευπάθειες. Τα πιο συνηθισμένα από αυτά είναι να σας ξεγελάσουν να επισκέπτεστε ιστοσελίδες με κακόβουλους κωδικούς σε αρχεία πολυμέσων, όπως εικόνες, βίντεο και κλικ για δράση. Μια εφαρμογή κρυπτογράφησης Android διασφαλίζει τη συσκευή σας, κρυπτογραφώντας την επισκεψιμότητα των δεδομένων σας και καλύπτοντας τα ίχνη της αρχικής θέσης του τηλεφώνου σας, τα οποία εκτίθεντο σε hackers και απειλές.

7 καλύτερες εφαρμογές κρυπτογράφησης Android (Updated 2018)

Μια δέσμη εφαρμογών κρυπτογράφησης για το Android έχουν δημιουργηθεί πρόσφατα, μερικές από αυτές είναι απλές απάτες ηλεκτρονικού "ψαρέματος" (phishing) με πλήρη διαφήμιση και καταγραφή των δεδομένων σας για να μεταφερθούν σε άγνωστους διακομιστές. Μερικές είναι καλές εφαρμογές κρυπτογράφησης VPN Android, αλλά παρέχουν περιορισμένο εύρος ζώνης και ταχύτητα. Λοιπόν, ποιες είναι οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές κρυπτογράφησης Android; έχουμε καταχωρίσει 5 καλύτερες εφαρμογές VPN στο κατάστημα αναπαραγωγής Google:

1 - NordVPN Android APP

Το NordVPN είναι μια εταιρεία με έδρα το Παναμά που είναι φιλική προς την ψηφιακή ιδιωτικότητα. Προσφέρει κρυπτογράφηση AES 256-bit με πρωτόκολλα ασφαλείας PPTP, L2TP, IPsec, IKEv2 και OpenVPN. Η υπηρεσία έχει παρουσία σε περισσότερες από 57 χώρες και έχει κατανεμηθεί σε 570+ θέσεις διακομιστών.

Η εφαρμογή κρυπτογράφησης Android από το NordVPN είναι πολύ κομψή και φιλική προς το χρήστη και οι ρυθμίσεις είναι απλές, ώστε να μην χρειάζεται να είστε επαγγελματίας για να την καταλάβετε. Το ενσωματωμένο πρωτόκολλο IKEv2 παρακολουθεί τη συμπεριφορά αλλαγής δικτύου και προσαρμόζεται σε αυτό χωρίς να μειώνει τη σύνδεση, ειδικά όταν βρίσκεστε σε δημόσιο Wi-Fi.

Εφαρμογή NordVPN για Android

Οι διακομιστές κατηγοριοποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες όπως P2P, Ultra Fast TV, Anti-DDoS κ.λπ. που σας επιτρέπουν να αξιοποιήσετε καλύτερα το διακομιστή. Η υπηρεσία διαθέτει ενσωματωμένο πρόσθετο έξυπνο παιχνίδι DNS για να επιτρέψει την απρόσκοπτη ροή βίντεο. Αν ψάχνετε για περισσότερη ασφάλεια, το NordVPN προσφέρει διπλή κρυπτογράφηση (δηλ. Το Onion-over-VPN, το Double VPN) και τον διαχωριστή διαρροών IPv6 / DNS.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Ένας μεμονωμένος λογαριασμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε 6 πολλαπλές συσκευές

Μείωση ταχύτητας λόγω διπλής κρυπτογράφησης

ΟΧΙ πολιτική καταγραφής

Bitcoin Υποστήριξη πληρωμής

Επιτρέπεται P2P

Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών

Internet Kill Switch

Επισκέψου την ιστοσελίδα

2 - ExpressVPN Android Encryption APP

Το ExpressVPN είναι μια βρετανική εταιρεία που εδρεύει στη Νήσος των Παρθένων Νήσων, εκτός της δικαιοδοσίας των χωρών FIVE eyes, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει πολιτική αποτελεσματικότητας. Προσφέρει επίσης κρυπτογράφηση AES 256-bit με πρωτόκολλα ασφαλείας SSTP, L2TP, IPsec, PPTP και OpenVPN. Η υπηρεσία έχει επεκταθεί σε 94 χώρες με εκατοντάδες εξυπηρετητές.

Η εφαρμογή κρυπτογράφησης Android από την ExpressVPN ανανεώθηκε ώστε να είναι πιο φιλική προς το χρήστη και εύκολη στη χρήση. Οι λειτουργίες είναι απλές και αρκετά αυτόματες, ώστε να μην χρειαστεί να τσιμπήσετε από το get-go. Η υπηρεσία έχει το Internet Kill Switch, το οποίο σταματά όλη την κίνηση στο διαδίκτυο εάν χάσετε μια σύνδεση VPN, ειδικά στο δημόσιο δίκτυο Wi-Fi για να διασφαλίσετε την ασφάλειά σας.

εφαρμογή expressvpn για το Android

Η επιλογή διακομιστή είναι αυτοματοποιημένη και επιλέγει τον πλησιέστερο και ταχύτερο διακομιστή αυτόματα. μπορείτε επίσης να επιλέξετε το διακομιστή με μη αυτόματο τρόπο και να ελέγξετε ότι η δοκιμή ταχύτητας είναι ενσωματωμένη στην εφαρμογή. Όλοι οι διακομιστές επιτρέπουν το P2P και τη ροή έτσι ώστε να μην μπεις στις λεπτομέρειες της επιλογής του διακομιστή.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Ένας μεμονωμένος λογαριασμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε 3 πολλαπλές συσκευές

Δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή

ΟΧΙ πολιτική καταγραφής

Bitcoin Υποστήριξη πληρωμής

Επιτρέπεται P2P

Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών

Internet Kill Switch

Επισκέψου την ιστοσελίδα

3 - Εφαρμογή VPN Opera

app για την κρυπτογράφηση του Android

Η Opera είναι η πρώτη εταιρεία που προσθέτει μια δυνατότητα αποκλεισμού διαφημίσεων στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού τόσο στην επιφάνεια εργασίας όσο και στην εφαρμογή για κινητά. Τώρα, μετά από το χαρακτηριστικό ad-block, εισήγαγε μια εντελώς δωρεάν υπηρεσία VPN στο franchise. Μετά την κυκλοφορία του, οι λήψεις εφαρμογών έφτασαν τα περισσότερα από ένα εκατομμύριο σε λίγες μόνο εβδομάδες.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης μια ενσωματωμένη λειτουργία "tracker και blocker" για να εμποδίσει την παρακολούθηση τρίτου μέρους και ένα εργαλείο Wi-Fi για ασφάλεια για να ελέγξει τη δύναμη του δικτύου.

Android Encryption App

 • Προγραμματιστής: ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
 • Απαιτεί το Android: 4.0.3 και άνω

4 - Εφαρμογή Super VPN

Android εφαρμογών κρυπτογράφησης Android super vpn

Το Super VPN από τους προγραμματιστές της Κίνας είναι επίσης ένα δωρεάν απεριόριστο εύρος ζώνης και απεριόριστη δωρεάν δοκιμαστική εφαρμογή. Δεν απαιτεί εγγραφή και δεν προστατεύει το απόρρητό σας. Η εφαρμογή παρέχει δωρεάν δοκιμή 21 ημερών και μετά τη λήξη της δωρεάν δοκιμής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε συνεδρία για 60 λεπτά. Όταν ολοκληρωθεί η περίοδος των 60 λεπτών, μπορείτε να επανασυνδεθείτε για να πάρετε περισσότερα από 60 λεπτά κάθε φορά.

Android Encryption App

 • Προγραμματιστής: SuperSoftTech
 • Απαιτεί το Android: 4.0.3 και άνω

5 - Εφαρμογή VPN Cloud

εφαρμογές κρυπτογράφησης του Android

Το CloudVPN όταν μια πληρωμένη εφαρμογή VPN είναι πλέον εντελώς δωρεάν για τους χρήστες της. Δεν απαιτεί καμία εγγραφή κατά την εγκατάσταση και κανένα όριο εύρους ζώνης. Το Cloud VPN σάς βοηθά να ξεκλειδώσετε ιστότοπους και εφαρμογές, δηλ. YouTube, Facebook, Twitter, NetFlix και πολλά άλλα. Λειτουργεί σε Wi-Fi, 3G, 4G και σε όλους τους φορείς κινητής τηλεφωνίας

Android Encryption App

 • Προγραμματιστής: Παράκαμψη δικτύου
 • Απαιτεί το Android: 4.0.3 και άνω

6 - CyberGhost VPN

εφαρμογές κρυπτογράφησης του Android

Χρησιμοποιείται από περισσότερα από 7,5 εκατομμύρια άτομα και δείχνει την αξιοπιστία του στους ανθρώπους. Το CyberGhost VPN διαθέτει ενσωματωμένο blocker ad και προστατεύει από κακόβουλους ιστότοπους. Παρέχει απεριόριστο εύρος ζώνης και ταχύτητα και δεν καταγράφει τα δεδομένα σας. Το CyberGhost παρακάμπτει τους περιορισμούς για Netflix, YouTube, Facebook και άλλα.

Android Encryption App

 • Προγραμματιστής: CyberGhost SRL
 • Απαιτεί το Android: 4.0.3 και άνω

7 - TunnelBearVPN

εφαρμογές κρυπτογράφησης του Android

Το Tunnelbear VPN είναι επίσης μια κοινή επιλογή μεταξύ των χρηστών του Android. Παρέχει αξιοπρεπή εξυπηρέτηση με διακομιστές 20+ χωρών, αλλά μόνο όριο εύρους ζώνης 500MB ανά μήνα. Αυτή η εφαρμογή δωρεάν έκδοσης είναι καλή μόνο για άτομα που μερικές φορές συνδέονται με το διαδίκτυο ενώ βρίσκονται σε δημόσιους χώρους. Οι τιμές συνδρομής είναι σήμερα 7 δολάρια ανά μήνα και 50 δολάρια για ένα χρόνο.

Android Encryption App

 • Προγραμματιστής: TunnelBear, Inc.
 • Απαιτεί το Android: 4.0.3 και άνω

8 - BetterNet VPN

app για κρυπτογράφηση του Android

Δωρεάν για πάντα! όπως λέει αυτή η εφαρμογή. Η Betternet είναι η πιο διαδεδομένη και κοινή εφαρμογή VPN μετά την Όπερα. Δεν απαιτεί καμία εγγραφή και καμία διαφήμιση στην εφαρμογή. Προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης και ταχύτητα. Παράλληλα παρακάμπτει τους περιορισμούς για το SnapChat, το Facebook και άλλα.

Εφαρμογές κρυπτογράφησης Android

 • Προγραμματιστές: Betternet Technologies Inc.
 • Απαιτεί το Android: 4.0.3 και άνω

συμπέρασμα

Υπάρχει πάντα περισσότερη εφαρμογή για εγκατάσταση. Αλλά, πολύ λίγοι είναι γνήσιοι και αξιόπιστοι. Κάθε εφαρμογή θα έχει πάντα σφάλματα, πριν να κατεβάσει οποιαδήποτε εφαρμογή διαβάσει τα σχόλια των χρηστών και την αλληλεπίδραση του προγραμματιστή. Όχι μόνο σας δίνει την ιδέα του πώς η εφαρμογή λειτουργεί πραγματικά, πώς είναι οι διακομιστές της, και αν είναι γεμάτη διαφημίσεις. Θα σας παρέχει την ιδέα του πόσο σοβαρός είναι ο προγραμματιστής της εφαρμογής σχετικά με το απόρρητό σας.