7 Android-encryptie-apps zullen uw Android veiliger maken

[ware_item id=33][/ware_item]

Android is tegenwoordig het meest voorkomende mobiele besturingssysteem. Het is ook de focus van hacking-aanvallen, omdat het meer verbonden en gesynchroniseerd apparaat is met je dagelijkse leven. Gids voor Android-coderingsapps helpt u uw Android-apparaat te beveiligen.


Encryptie was ooit een technologie, veel gedachten werden verbannen naar spionnen en beveiligingsdiensten, maar deze technologie bestaat al een tijdje in het dagelijks leven van mensen. In het licht van wijdverspreide internetbewaking, als je nog niet hebt nagedacht over het krijgen van een Android-encryptie-app, dan is het misschien hoog tijd om het te overwegen.

Omdat het Android-besturingssysteem open source is, zit het vol mazen en kwetsbaarheden. Het meest gebruikelijk is om u te misleiden om websites te bezoeken met kwaadaardige codes in multimediabestanden zoals afbeeldingen, video en click-to-action-klikken. Een Android-coderingsapp beveiligt uw apparaat door uw gegevensverkeer te coderen en de sporen van uw oorspronkelijke telefoonlocatie te dekken die anders worden blootgesteld aan hackers en bedreigingen.

7 beste Android-encryptie-apps (bijgewerkt 2018)

Er zijn de laatste tijd een heleboel versleutelings-apps voor Android opgedoken, sommige zijn gewoon phishing-scams met advertenties en loggen uw gegevens om deze naar onbekende servers over te dragen. Sommige zijn goede VPN-encryptie-apps, maar ze bieden beperkte bandbreedte en snelheid. Dus, wat zijn de beste gratis Android-encryptie-apps? we hebben 5 beste VPN-apps weergegeven die beschikbaar zijn in de Google Play Store:

1 - NordVPN Android-app

NordVPN is een in Panama gevestigd bedrijf dat vriendelijk is voor digitale privacy. Het biedt 256-bit AES-codering met PPTP-, L2TP-, IPsec-, IKEv2- en OpenVPN-beveiligingsprotocollen. De service is aanwezig in meer dan 57 landen en verspreid over 570+ serverlocaties.

De Android-coderingsapp van NordVPN is zeer elegant en gebruiksvriendelijk en de instellingen zijn eenvoudig, zodat u geen professional hoeft te zijn om het te begrijpen. Het geïntegreerde IKEv2-protocol bewaakt het veranderende gedrag van het netwerk en past zich daaraan aan zonder de verbinding te verbreken, vooral wanneer u zich op een openbare wifi bevindt.

NordVPN Android-app

De servers zijn gecategoriseerd volgens behoeften zoals P2P, Ultra Fast TV, Anti-DDoS, etc. waardoor u de server het beste kunt gebruiken. De service heeft een extra ingebouwde Smart Play DNS om naadloze videostreaming mogelijk te maken. Als u op zoek bent naar meer beveiliging, biedt NordVPN dubbele codering (d.w.z. Onion-over-VPN, Double VPN) en IPv6 / DNS-lekoplosser.

voordelen

nadelen

Een enkel account kan op 6 meerdere apparaten worden gebruikt

Snelheidsreductie door dubbele codering

GEEN logboekbeleid

Ondersteuning voor Bitcoin-betaling

P2P toegestaan

Geweldige klantenservice

Internet kill schakelaar

Bezoek website

2 - ExpressVPN Android-coderings-APP

ExpressVPN is een op het Britse Maagdeneiland gevestigd bedrijf buiten de jurisdictie van VIJF ogenlanden, wat betekent dat GEEN logbeleid effectief is. Het biedt ook 256-bit AES-codering met SSTP-, L2TP-, IPsec-, PPTP- en OpenVPN-beveiligingsprotocollen. De service is uitgebreid naar 94 landen met honderden servers.

De Android-encryptie-app van ExpressVPN is vernieuwd om gebruikersvriendelijker en gebruiksvriendelijker te zijn. De functies zijn eenvoudig en redelijk automatisch, zodat u niet meteen hoeft te tweaken. De service heeft een internet-kill-schakelaar die al uw internetverkeer stopt als u een VPN-verbinding verliest, vooral op het openbare wifi-netwerk om uw veiligheid te garanderen.

expressvpn-app voor Android

De serverselectie is geautomatiseerd en selecteert automatisch de dichtstbijzijnde en snelle server; u kunt de server ook handmatig selecteren en controleren of de snelheidstest in de app is geïntegreerd. Alle servers staan ​​P2P en streaming toe, zodat u niet ingaat op de details van serverselectie.

voordelen

nadelen

Een enkel account kan op 3 meerdere apparaten worden gebruikt

Geen gratis proefperiode

GEEN logboekbeleid

Ondersteuning voor Bitcoin-betaling

P2P toegestaan

Geweldige klantenservice

Internet kill schakelaar

Bezoek website

3 - Opera VPN-app

android encryptie app opera vpn

Opera is het eerste bedrijf dat een adblocker-functie in zijn webbrowser heeft toegevoegd, zowel in desktop- als mobiele app. Nu, na ad-block-functie, heeft het een volledig gratis VPN-service geïntroduceerd in zijn franchise. Na de release bereikten de app-downloads meer dan een miljoen in slechts enkele weken.

De app bevat ook een ingebouwde functie "ad-tracker en blocker" om te voorkomen dat derden u volgen, en een Wi-Fi-tool voor beveiliging om de sterkte van het netwerk te controleren.

Android-coderingsapp

 • Ontwikkelaar: Opera
 • Android vereist: 4.0.3 en hoger

4 - Super VPN-app

Android-coderingsapp Super VPN

Super VPN door Chinese ontwikkelaars is ook een gratis onbeperkte bandbreedte en een onbeperkte gratis proef-app. Het vereist geen registratie en beschermt uw privacy. De app biedt 21 dagen gratis proberen en nadat uw gratis proefperiode voorbij is, kunt u elke sessie gedurende 60 minuten gebruiken. Wanneer uw sessie van 60 minuten voorbij is, kunt u opnieuw verbinding maken om elke keer 60 minuten meer te krijgen.

Android-coderingsapp

 • Ontwikkelaar: SuperSoftTech
 • Android vereist: 4.0.3 en hoger

5 - Cloud VPN-app

Android-encryptie-apps

CloudVPN eens een betaalde VPN-app is nu volledig gratis voor zijn gebruikers. Het vereist geen registratie bij installatie en geen bandbreedtebeperkingen. Cloud VPN helpt u bij het deblokkeren van websites en applicaties, zoals YouTube, Facebook, Twitter, NetFlix en meer. Werkt op wifi, 3G, 4G en alle mobiele providers

Android-coderingsapp

 • Ontwikkelaar: Bypass Net
 • Android vereist: 4.0.3 en hoger

6 - CyberGhost VPN

Android-encryptie-apps

Gebruikt door meer dan 7,5 miljoen mensen toont zijn betrouwbaarheid onder mensen. CyberGhost VPN heeft een ingebouwde ad-blocker en beschermt tegen kwaadaardige websites. Het biedt onbeperkte bandbreedte en snelheid en registreert uw gegevens niet. CyberGhost omzeilt beperkingen op Netflix, YouTube, Facebook en meer.

Android-coderingsapp

 • Ontwikkelaar: CyberGhost SRL
 • Android vereist: 4.0.3 en hoger

7 - TunnelBearVPN

Android-encryptie-apps

Tunnelbear VPN is ook een veel voorkomende keuze bij veel Android-gebruikers. Het biedt een fatsoenlijke service met servers van meer dan 20 landen, maar slechts 500 MB bandbreedte limiet PER MAAND. Deze gratis versie-app is alleen goed voor mensen die af en toe verbinding maken met internet terwijl ze zich op openbare plaatsen bevinden. Abonnementsprijzen zijn momenteel $ 7 per maand en $ 50 voor een jaar.

Android-coderingsapp

 • Ontwikkelaar: TunnelBear, Inc.
 • Android vereist: 4.0.3 en hoger

8 - BetterNet VPN

app voor Android-codering

Voor altijd vrij! zoals deze app zegt. Betternet is de meest gebruikte en meest voorkomende VPN-app na Opera. Het vereist geen registratie en geen advertenties in de app. Het biedt onbeperkte bandbreedte en snelheid. Het omzeilt ook beperkingen op SnapChat, Facebook en meer.

Android-encryptie-apps

 • ontwikkelaars: Betternet Technologies Inc.
 • Android vereist: 4.0.3 en hoger

Conclusie

Er is altijd meer app om te installeren. Maar zeer weinigen zijn echt en betrouwbaar. Elke app heeft altijd bugs, lees voordat u een app downloadt de opmerkingen van de gebruikers en de interactie tussen ontwikkelaars. Het geeft je niet alleen een idee van hoe de app echt presteert, hoe zijn de servers zijn en of deze vol advertenties staat. Het geeft u een idee van hoe serieus de app-ontwikkelaar is over uw privacy.