7 Android šifrirnih aplikacij bo vaš Android bolj zavarovan

[ware_item id=33][/ware_item]

Android je danes najpogostejši mobilni OS. V središču pozornosti so tudi taksistični napadi, saj je naprava bolj povezana in sinhronizirana z vsakodnevnim življenjem. Vodnik za aplikacije za šifriranje Android vam pomaga zaščititi androidno napravo.


Šifriranje je bilo nekoč tehnologija, na katero so številni pomisleki prepuščeni vohunom in varnostnim službam, vendar se ta tehnologija že nekaj časa pojavlja v vsakdanjem življenju ljudi. Če ste še vedno široko nadzorovali internet, če še niste razmišljali, da bi dobili aplikacijo za šifriranje androidov, je morda skrajni čas, da to razmislite.

Ker je operacijski sistem Android odprtokoden, je poln vrzeli in ranljivosti. Najpogostejša od njih je, da vas naletijo na obisk spletnih mest z zlonamernimi kodami v večpredstavnostnih datotekah, kot so slike, videoposnetki in klici k dejanju. Aplikacija za šifriranje Android zavaruje vašo napravo tako, da šifrira vaš podatkovni promet in zakriva sledove vaše prvotne lokacije telefona, ki so sicer izpostavljeni hekerjem in grožnjam.

7 najboljših aplikacij za šifriranje Android (posodobljeno 2018)

V zadnjem času se je pojavilo kopica šifrirnih aplikacij za Android, nekatere so zgolj navadne prevare z lažnim predstavljanjem, polne oglasov in beležijo vaše podatke, da jih prenesejo na neznane strežnike. Nekatere so dobre aplikacije za šifriranje androidov VPN, vendar zagotavljajo omejeno pasovno širino in hitrost. Katere so torej najboljše brezplačne aplikacije za šifriranje Android? našteli smo 5 najboljših aplikacij VPN, ki so na voljo v Googlovi trgovini Play:

1 - Android APP NordVPN

NordVPN je panamsko podjetje, ki je prijazno do digitalne zasebnosti. Ponuja 256-bitno šifriranje AES z varnostnimi protokoli PPTP, L2TP, IPsec, IKEv2 in OpenVPN. Storitev je prisotna v več kot 57 državah in se razprostira na več kot 570 lokacijah strežnikov.

Aplikacija za šifriranje sistema Android, ki jo izvaja NordVPN, je zelo elegantna in uporabniku prijazna, nastavitve pa preproste, tako da vam ni treba biti profesionalec, če želite to razumeti. Integrirani protokol IKEv2 spremlja spreminjanje vedenja omrežja in se mu prilagaja, ne da bi prekinili povezavo, še posebej, če ste na javnem omrežju Wi-Fi.

Android aplikacija NordVPN

Strežniki so razvrščeni glede na potrebe, kot so P2P, Ultra Fast TV, Anti-DDoS itd., Kar vam omogoča najboljšo uporabo strežnika. Storitev ima vgrajen dodaten Smart Play DNS, ki omogoča brezhibno pretakanje videoposnetkov. Če iščete več varnosti, NordVPN ponuja dvojno šifriranje (tj. On-over-VPN, Double VPN) in ločljivost puščanja IPv6 / DNS.

Prednosti

Slabosti

Za 6 računov lahko uporabljate en račun

Zmanjšanje hitrosti zaradi dvojne enkripcije

NI pravilnika o dnevnikih

Podpora za Bitcoin Payment

P2P je dovoljen

Odlična storitev za stranke

Internet Kill stikalo

Obiščite spletno mesto

2 - APP za šifriranje Android ExpressVPN

ExpressVPN je britansko podjetje na Deviškem otoku, ki ni v pristojnosti držav FIVE eyes, kar pomeni, da politika NO log ni učinkovita. Ponuja tudi 256-bitno šifriranje AES z varnostnimi protokoli SSTP, L2TP, IPsec, PPTP in OpenVPN. Storitev se je razširila na 94 držav z več sto strežniki.

Aplikacijo za šifriranje Android s strani ExpressVPN so prenovili tako, da je uporabnikom bolj prijazna in enostavna za uporabo. Funkcije so preproste in dokaj samodejne, tako da vam ni treba prilagajati nastavitev. Storitev ima internet Kill Switch, ki ustavi ves vaš internetni promet, če izgubite povezavo VPN, zlasti v javnem omrežju Wi-Fi, da zagotovite svojo varnost.

expressvpn aplikacija za android

Izbira strežnika je samodejna in samodejno izbere najbližji in hitri strežnik; lahko tudi ročno izberete strežnik in preverite, ali je v aplikaciji preizkus hitrosti. Vsi strežniki omogočajo P2P in pretakanje, tako da ne boste zajemali podrobnosti o izbiri strežnika.

Prednosti

Slabosti

Eden račun je mogoče uporabiti v 3 več napravah

Brez brezplačne preizkušnje

NI pravilnika o dnevnikih

Podpora za Bitcoin Payment

P2P je dovoljen

Odlična storitev za stranke

Internet Kill stikalo

Obiščite spletno mesto

3 - Opera VPN Opera

android encryption app opera vpn

Opera je prvo podjetje, ki je v svoj brskalnik dodalo funkcijo zaviranja oglasov, tako v namizni kot v mobilni aplikaciji. Zdaj je po funkciji bloka oglasov v svojo franšizo uvedel popolnoma brezplačno storitev VPN. Po izdaji je v samo nekaj tednih nalaganje aplikacij doseglo več kot milijon.

Aplikacija vključuje tudi vgrajeno funkcijo "sledilnik oglasov in zaviralec oglasov", s katero vas tretje osebe ne morejo slediti, in orodje Wi-Fi za varnost, da preverite moč omrežja.

Aplikacija za šifriranje Android

 • Razvijalec: Opera
 • Zahteva Android: 4.0.3 in novejši

4 - Super VPN aplikacija

android encryption app super vpn

Kitajski razvijalci Super VPN so tudi brezplačna neomejena pasovna širina in neomejena brezplačna preskusna aplikacija. Ne potrebuje nobene registracije in zaščiti vaše zasebnosti. Aplikacija ponuja 21-dnevno brezplačno preskusno različico in po končanem brezplačnem preskusu lahko vsako sejo uporabljate 60 minut. Ko je vaša 60-minutna seja končana, se lahko znova povežete, da dobite 60 minut več.

Aplikacija za šifriranje Android

 • Razvijalec: SuperSoftTech
 • Zahteva Android: 4.0.3 in novejši

5 - Aplikacija VPN v oblaku

aplikacije za šifriranje Android

CloudVPN nekoč plačana aplikacija VPN je zdaj za svoje uporabnike popolnoma brezplačna. Ob namestitvi ne zahteva registracije in omejitev pasovne širine. Cloud VPN vam pomaga odblokirati spletna mesta in aplikacije, na primer YouTube, Facebook, Twitter, NetFlix in še več. Deluje na Wi-Fi, 3G, 4G in vseh mobilnih operaterjih

Aplikacija za šifriranje Android

 • Razvijalec: Obvozite Net
 • Zahteva Android: 4.0.3 in novejši

6 - CyberGhost VPN

aplikacije za šifriranje Android

Uporablja ga več kot 7,5 milijona ljudi, kaže svojo zanesljivost med ljudmi. CyberGhost VPN imajo vgrajen blokator oglasov in ščitijo pred zlonamernimi spletnimi mesti. Zagotavlja neomejeno pasovno širino in hitrost in ne beleži vaših podatkov. CyberGhost zaobide omejitve za Netflix, YouTube, Facebook in drugo.

Aplikacija za šifriranje Android

 • Razvijalec: CyberGhost SRL
 • Zahteva Android: 4.0.3 in novejši

7 - TunnelBearVPN

aplikacije za šifriranje Android

Tunnelbear VPN je tudi pogosta izbira med številnimi uporabniki androidov. Ponuja dostojne storitve s strežniki 20+ držav, vendar je omejitev pasovne širine le 500MB na MESEC. Ta brezplačna različica je primerna samo za ljudi, ki se občasno povezujejo na internet, medtem ko so na javnih mestih. Cene naročnin so trenutno 7 USD na mesec in 50 USD na leto.

Aplikacija za šifriranje Android

 • Razvijalec: TunnelBear, Inc.
 • Zahteva Android: 4.0.3 in novejši

8 - BetterNet VPN

aplikacija za šifriranje Android

Brezplačno za vedno! kot pravi ta aplikacija Betternet je najpogosteje uporabljana in pogosta aplikacija VPN po Operi. Ne potrebuje nobene registracije in nobenih oglasov v aplikaciji. Ponuja neomejeno pasovno širino in hitrost. Prav tako zaobide omejitve za SnapChat, Facebook in še več.

Aplikacije za šifriranje Android

 • Razvijalci: Betternet Technologies Inc.
 • Zahteva Android: 4.0.3 in novejši

Zaključek

Vedno je več aplikacije za namestitev. Vendar je zelo malo pristnih in zanesljivih. Vsaka aplikacija bo vedno imela napake, pred nalaganjem katere koli aplikacije preberite njene komentarje uporabnikov in interakcijo razvijalca. Ne samo da vam predstavi, kako aplikacija resnično deluje, kako delujejo njeni strežniki in če je polna oglasov. Ponujal vam bo predstavo o tem, kako resen je razvijalec aplikacij glede vaše zasebnosti.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me