7 aplicații de criptare Android vor face ca Androidul dvs. să fie mai securizat

[ware_item id=33][/ware_item]

Android este cel mai frecvent sistem de operare mobil de astăzi. Este, de asemenea, accentul atacurilor de hacking, deoarece este un dispozitiv mai conectat și sincronizat cu viața ta de zi cu zi. Ghidul aplicațiilor de criptare Android vă ajută să vă asigurați dispozitivul Android.


Criptarea a fost odată o tehnologie pe care multe gânduri au fost relegate la spioni și servicii de securitate, dar această tehnologie a fost de fapt o perioadă în viața de zi cu zi a oamenilor. În fața supravegherii la scară largă a internetului, dacă încă nu v-ați gândit să primiți o aplicație de criptare pentru Android, atunci este posibil să fie momentul să o luați în considerare.

Din moment ce sistemul de operare Android este open source, este plin de lacune și vulnerabilități. Cel mai obișnuit dintre ei este să te păcălești în vizitarea site-urilor web cu coduri rău intenționate în fișiere multimedia, cum ar fi imagini, video și clicuri de apel la acțiune. O aplicație de criptare Android securizează dispozitivul dvs. criptând traficul de date și acoperind urmele locației inițiale a telefonului dvs. care sunt altfel expuse hackerilor și amenințărilor.

7 cele mai bune aplicații de criptare pentru Android (actualizate în 2018)

În ultima perioadă au apărut o mulțime de aplicații de criptare pentru Android, unele dintre ele sunt doar escrocherii de tip phishing cu reclame pline și înregistrează datele dvs. pentru a le transfera pe servere necunoscute. Unele sunt aplicații bune de criptare android VPN, dar oferă o lățime de bandă limitată și viteză. Deci, care sunt cele mai bune aplicații gratuite de criptare Android? am enumerat 5 cele mai bune aplicații VPN disponibile pe magazinul Google Play:

1 - Aplicația Android NordVPN

NordVPN este o companie cu sediul în Panama, prietenoasă cu confidențialitatea digitală. Acesta oferă criptare AES de 256 biți cu protocoale de securitate PPTP, L2TP, IPsec, IKEv2 și OpenVPN. Serviciul are prezență în mai mult de 57 de țări și răspândit în peste 570 de locații server.

Aplicația de criptare Android de la NordVPN este foarte elegantă și ușor de utilizat, iar setările sunt simple, astfel încât nu trebuie să fiți un profesionist pentru a înțelege acest lucru. Protocolul IKEv2 integrat monitorizează schimbarea comportamentului rețelei și se adaptează la aceasta fără a renunța la conexiune, mai ales când sunteți pe un Wi-Fi public.

Aplicația Android NordVPN

Serverele sunt clasificate în funcție de nevoi precum P2P, Ultra Fast TV, Anti-DDoS etc., ceea ce vă permite să utilizați cel mai bine serverul. Serviciul are DNS Smart Play suplimentar încorporat pentru a permite transmiterea video fără probleme. Dacă doriți mai multă securitate, NordVPN oferă criptare dublă (adică Onion-over-VPN, Double VPN) și rezolvare de scurgeri IPv6 / DNS.

avantaje

Dezavantaje

Un singur cont poate fi utilizat pe 6 dispozitive multiple

Reducerea vitezei datorită dublei criptare

Nicio politică de jurnal

Suport pentru plata Bitcoin

P2P permis

Servicii excelente pentru clienți

Internet Kill Switch

Vizitati site-ul

2 - Aplicația de criptare Android ExpressVPN

ExpressVPN este o companie britanică din Insula Virgin Virgin din afara jurisdicției a CINCI țări cu ochi, ceea ce înseamnă că nici o politică de jurnal nu este eficientă. De asemenea, oferă criptare AES de 256 biți cu protocoale de securitate SSTP, L2TP, IPsec, PPTP și OpenVPN. Serviciul s-a extins în 94 de țări cu sute de servere.

Aplicația de criptare Android de ExpressVPN a reînnoit pentru a fi mai ușor de utilizat și ușor de utilizat. Funcțiile sunt simple și destul de automate, astfel încât nu trebuie să reglați din start. Serviciul are Internet Kill Switch care oprește tot traficul dvs. de Internet dacă pierdeți o conexiune VPN, în special în rețeaua Wi-Fi publică pentru a vă asigura securitatea.

Aplicația expressvpn pentru Android

Selectarea serverului este automatizată și selectează automat cel mai apropiat și rapid server; puteți, de asemenea, să selectați manual serverul și să verificați testul de viteză integrat în aplicație. Toate serverele permit P2P și streaming, astfel încât să nu intrați în detaliile selectării serverului.

avantaje

Dezavantaje

Un singur cont poate fi utilizat pe 3 dispozitive multiple

Fără probă gratuită

Nicio politică de jurnal

Suport pentru plata Bitcoin

P2P permis

Servicii excelente pentru clienți

Internet Kill Switch

Vizitati site-ul

3 - Opera VPN App

aplicația de criptare android opera opera vpn

Opera este prima companie care a adăugat o caracteristică de blocare a anunțurilor în browser-ul său, atât în ​​aplicația desktop cât și în aplicația mobilă. Acum, după funcția de blocare a anunțurilor, a introdus un serviciu VPN complet gratuit francizei sale. După lansarea sa, descărcările de aplicații au ajuns la peste un milion în doar câteva săptămâni.

Aplicația include, de asemenea, o caracteristică încorporată „ad-tracker și blocant” pentru a împiedica terții să vă urmărească și un instrument Wi-Fi pentru securitate pentru a verifica puterea rețelei.

Aplicația de criptare Android

 • Dezvoltator: Operă
 • Necesită Android: 4.0.3 și versiuni ulterioare

4 - Aplicație Super VPN

aplicație de criptare Android super vpn

Super VPN de către dezvoltatorii din China este, de asemenea, o aplicație de încercare gratuită fără lățime de bandă și nelimitată. Nu necesită nicio înregistrare și vă protejează confidențialitatea. Aplicația oferă 21 de zile de încercare gratuită și după încheierea încercării gratuite, puteți utiliza fiecare sesiune timp de 60 de minute. Când ședința dvs. de 60 de minute s-a încheiat, vă puteți reconecta pentru a obține 60 de minute mai mult de fiecare dată.

Aplicația de criptare Android

 • Dezvoltator: SuperSoftTech
 • Necesită Android: 4.0.3 și versiuni ulterioare

5 - Aplicația VPN Cloud

aplicații de criptare Android

CloudVPN odată ce o aplicație VPN plătită este acum complet gratuită pentru utilizatorii săi. Nu necesită nicio înregistrare la instalare și nu are limite de lățime de bandă. Cloud VPN vă ajută să deblocați site-urile web și aplicațiile, adică YouTube, Facebook, Twitter, NetFlix și multe altele. Funcționează pe Wi-Fi, 3G, 4G și toți operatorii de telefonie mobilă

Aplicația de criptare Android

 • Dezvoltator: Bypass Net
 • Necesită Android: 4.0.3 și versiuni ulterioare

6 - CyberGhost VPN

aplicații de criptare Android

Folosit de peste 7,5 milioane de persoane arată fiabilitatea sa în rândul oamenilor. VPN-urile CyberGhost au reclame încorporate și protejează împotriva site-urilor web dăunătoare. Oferă lățime de bandă și viteză nelimitată și nu vă înregistrează datele. CyberGhost ocolește restricțiile pe Netflix, YouTube, Facebook și multe altele.

Aplicația de criptare Android

 • Dezvoltator: CyberGhost SRL
 • Necesită Android: 4.0.3 și versiuni ulterioare

7 - TunnelBearVPN

aplicații de criptare Android

Tunnelbear VPN este, de asemenea, o alegere comună printre mulți utilizatori de Android. Oferă un serviciu decent cu servere de peste 20 de țări, dar numai limita de lățime de bandă de 500 mb pe lună Această aplicație de versiune gratuită este bună doar pentru persoanele care se conectează ocazional la internet în timp ce se află în locuri publice. Prețurile abonamentului sunt în prezent, 7 dolari pe lună și 50 USD pe an.

Aplicația de criptare Android

 • Dezvoltator: TunnelBear, Inc.
 • Necesită Android: 4.0.3 și versiuni ulterioare

8 - VPN BetterNet

aplicație de criptare Android

Gratuit pentru totdeauna! cum spune această aplicație Betternet este cea mai utilizată și obișnuită aplicație VPN după Opera. Nu necesită nicio înregistrare și niciun anunț în aplicație. Oferă lățime de bandă și viteză nelimitată. De asemenea, ocolește restricțiile la SnapChat, Facebook și altele.

Aplicații de criptare Android

 • Dezvoltatori: Betternet Technologies Inc.
 • Necesită Android: 4.0.3 și versiuni ulterioare

Concluzie

Există întotdeauna mai multe aplicații de instalat. Dar, foarte puțini sunt autentici și de încredere. Fiecare aplicație va avea întotdeauna bug-uri, înainte de a descărca orice aplicație, citiți comentariile utilizatorului și interacțiunea dezvoltatorului. Nu numai că vă oferă ideea despre performanța aplicației, cum sunt serverele sale și dacă este plină de reclame. Acesta vă va oferi ideea cât de serios este dezvoltatorul aplicației în privința vieții private.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me