7 приложения за шифроване на Android ще направят вашия Android по-сигурен

[ware_item id=33][/ware_item]

Android е най-разпространената мобилна ОС днес. В центъра на вниманието са и хакерските атаки, тъй като това е по-свързано и синхронизирано устройство с ежедневието ви. Ръководството за приложения за шифроване на Android ви помага да обезопасите устройството си с Android.


Шифроването някога е било технология, много мисли са били прехвърлени на шпиони и служби за сигурност, но всъщност този технология е известно време в ежедневието на хората. Пред широкото интернет наблюдение, ако все още не сте мислили да получите приложение за криптиране на андроид, може би е крайно време да го обмислите.

Тъй като Android OS е с отворен код, той е пълен с вратички и уязвимости. Най-често срещаният от тях е да ви подмамят да посещавате уебсайтове със злонамерени кодове в мултимедийни файлове като изображения, видео и кликвания с призив за действие. Приложение за криптиране за Android защитава вашето устройство, като криптира трафика ви на данни и покрива следите от първоначалното ви местоположение на телефона, които иначе са изложени на хакери и заплахи.

7 най-добри приложения за шифроване на Android (актуализирано 2018 г.)

Наскоро се появиха куп приложения за криптиране за Android, някои от тях са просто фишинг измами с пълна реклама и влезте в данните си, за да ги прехвърлите на непознати сървъри. Някои от тях са добри VPN приложения за криптиране на android, но осигуряват ограничена честотна лента и скорост. И така, кои са най-добрите безплатни приложения за криптиране на Android? изброихме 5 най-добри VPN приложения, налични в Google Play Store:

1 - Приложение за Android на NordVPN Android

NordVPN е компания, базирана в Панама, която е дружелюбна към дигиталната поверителност. Той предлага 256-битово AES криптиране с PPTP, L2TP, IPsec, IKEv2 и OpenVPN протоколи за сигурност. Услугата има присъствие в повече от 57 държави и се разпространява в 570+ сървър места.

Приложението за криптиране за Android от NordVPN е много елегантно и удобно за потребителя, а настройките са ясни, така че не е нужно да сте професионалист, за да го разберете. Интегрираният IKEv2 протокол следи промяната на поведението на мрежата и се адаптира към нея, без да прекъсва връзката, особено когато сте на обществен Wi-Fi.

Android приложението NordVPN

Сървърите са категоризирани според нуждите като P2P, Ultra Fast TV, Anti-DDoS и др., Което ви позволява да използвате най-добре сървъра. Услугата има допълнителен вграден Smart Play DNS, който позволява безпроблемно поточно видео. Ако търсите повече сигурност, NordVPN предлага двойно криптиране (т.е. Onion-over-VPN, Double VPN) и IPv6 / DNS резолюция за теч.

Предимства

Недостатъци

Един акаунт може да се използва на 6 множество устройства

Намаляване на скоростта поради двойно криптиране

НЕ политика на регистрация

Поддръжка на Bitcoin Payment

P2P е позволено

Отлично обслужване на клиенти

Превключвател за Интернет

Посети сайта

2 - Приложение за шифроване на Android ExpressVPN за Android

ExpressVPN е британска компания, базирана на Вирджински остров, извън юрисдикцията на петте страни, което означава, че НЕ политиката за регистрация е ефективна. Той също така предлага 256-битово AES криптиране със SSTP, L2TP, IPsec, PPTP и OpenVPN протоколи за сигурност. Услугата се разшири до 94 държави със стотици сървъри.

Приложението за криптиране на Android от ExpressVPN е преработено, за да бъде по-удобно за потребителите и лесно за използване. Функциите са прости и сравнително автоматични, така че не е нужно да настройвате от първа стъпка. Услугата има Internet Kill Switch, който спира целия ви интернет трафик, ако загубите VPN връзка, особено в обществена Wi-Fi мрежа, за да гарантира вашата сигурност.

приложение за expressvpn за android

Изборът на сървър е автоматизиран и автоматично избира най-близкия и бърз сървър; можете също да изберете ръчно сървъра и да проверите за тест за скорост, интегриран в приложението. Всички сървъри позволяват P2P и стрийминг, така че да не влизате в подробности относно избора на сървър.

Предимства

Недостатъци

Един акаунт може да се използва на 3 множество устройства

Без безплатно изпробване

НЕ политика на регистрация

Поддръжка на Bitcoin Payment

P2P е позволено

Отлично обслужване на клиенти

Превключвател за Интернет

Посети сайта

3 - App VPN на Opera

андроид приложение за криптиране опера vpn

Opera е първата компания, която добави функция за блокиране на реклами в своя уеб браузър както в настолни, така и в мобилни приложения. Сега, след функцията на рекламния блок, тя въведе напълно безплатна VPN услуга на своя франчайз. След пускането му изтеглянията на приложението достигат повече от милион само за няколко седмици.

Приложението включва също вградена функция „проследяване на реклами и блокер“, за да спре трети страни да ви следят, и Wi-Fi инструмент за сигурност за проверка на здравината на мрежата.

Приложение за шифроване на Android

 • Разработчик: опера
 • Изисква Android: 4.0.3 и по-нови

4 - Приложение Super VPN

приложение за криптиране на Android супер vpn

Super VPN от разработчиците на Китай също е безплатна неограничена честотна лента и неограничено безплатно пробно приложение. Тя не изисква никаква регистрация и защитава вашата поверителност. Приложението предоставя 21-дневна безплатна пробна версия и след като безплатната ви пробна версия приключи, можете да използвате всяка сесия в продължение на 60 минути. Когато вашата 60-минутна сесия приключи, можете да се свържете отново, за да получите 60 минути повече всеки път.

Приложение за шифроване на Android

 • Разработчик: SuperSoftTech
 • Изисква Android: 4.0.3 и по-нови

5 - Облачно VPN приложение

приложения за криптиране на Android

CloudVPN някога платено VPN приложение вече е напълно безплатно за своите потребители. Тя не изисква никаква регистрация при инсталиране и няма ограничения на честотната лента. Облачният VPN ви помага да деблокирате уебсайтове и приложение, т.е. YouTube, Facebook, Twitter, NetFlix и др. Работи на Wi-Fi, 3G, 4G и всички мобилни оператори

Приложение за шифроване на Android

 • Разработчик: Байпас Net
 • Изисква Android: 4.0.3 и по-нови

6 - CyberGhost VPN

приложения за криптиране на Android

Използван от повече от 7,5 милиона души, показва неговата надеждност сред хората. CyberGhost VPN имат вграден рекламен блокер и защитават от злонамерени уебсайтове. Той осигурява неограничена честотна лента и скорост и не регистрира вашите данни. CyberGhost заобикаля ограниченията за Netflix, YouTube, Facebook и други.

Приложение за шифроване на Android

 • Разработчик: CyberGhost SRL
 • Изисква Android: 4.0.3 и по-нови

7 - TunnelBearVPN

приложения за криптиране на Android

Tunnelbear VPN също е често срещан избор сред много потребители на android. Той осигурява прилично обслужване със сървъри 20+ страни, но само 500MB честотна лента ограничава PER MONTH. Това безплатно приложение е добро само за хора, които от време на време се свързват с интернет, докато са на обществени места. В момента цените на абонамента са 7 долара на месец и 50 долара за година.

Приложение за шифроване на Android

 • Разработчик: TunnelBear, Inc.
 • Изисква Android: 4.0.3 и по-нови

8 - VPN на BetterNet

приложение за криптиране на Android

Безплатно завинаги! както казва това приложение Betternet е най-широко използваното и често срещано VPN приложение след Opera. Не изисква никаква регистрация и никакви реклами в приложението. Той предлага неограничена честотна лента и скорост. Освен това заобикаля ограниченията за SnapChat, Facebook и други.

Приложения за шифроване на Android

 • разработчици: Betternet Technologies Inc.
 • Изисква Android: 4.0.3 и по-нови

заключение

Винаги има още приложение за инсталиране. Но много малко са истински и надеждни. Всяко приложение винаги ще има грешки, преди да изтегли всяко приложение, прочетете коментарите на потребителите и взаимодействието му с програмиста. Не само ви дава представа за това как приложението наистина се представя, как са неговите сървъри и дали е пълно с реклами. Ще ви предостави идеята колко сериозен е разработчикът на приложения за вашата поверителност.