A 10 legjobb víruskereső szoftver 2017 – Védje magát mindig

[ware_item id=33][/ware_item]

Tudja, mennyi veszélyes lehet, ha nincs telepítve víruskereső szoftver a rendszerében?

Igen, minden bizonnyal a számítógép és az android telefonok nagy veszélyben vannak, ha nincs telepítve spyware. Annak érdekében, hogy megvédje rendszereit a nem kívánt vírusoktól, a technológiai szakemberek néhány megoldást találtak anti-vírusok formájában. A vírusvédelmi szoftverek olyanok, mint a rendőrség a számítógépes rendszer kapuján, amely nem jelent semmi olyan fenyegetést, amely a rendszer belsejébe kerül. Figyelmeztetnek a lehetséges veszélyekre, és a lehető leghamarabb törlik a rosszindulatú programokat.


Miért szükséges az anti-vírus telepítése??

Az antivírus valódi munkája a vírus fenyegetéseinek felismerése a rendszerben, megtalálásuk, megsemmisítésük és eltávolításuk a rendszerből.

Nem mondhatjuk, hogy az antivírus ideális megoldás a rendszerben lévő összes rosszindulatú program fenyegetésére, de elmondhatjuk, hogy a legjobban védi a rendszert. Nem csak az antivírus szoftver telepítése fontos, hanem fontos, hogy időről időre frissítse a legújabb intézkedésekkel.

Az online adatvédelmi szoftver azonban már nem csupán a vírusok elleni küzdelemről szól. Annak ellenére, hogy ez egy anti-vírus fő funkciója, a személyes adatok védelme az emberek elsődleges prioritássá vált.

Hogyan válasszunk antivírust? Fizetett antivírus jobban, mint az ingyenes?

A modern világ egyre inkább technológiailag fejlődik, és a rosszindulatú programok is gyorsan fejlődnek. Ennek a helyzetnek a megoldására a technológiai szakértők azon dolgoznak, hogy a lehető legjobb vírusvédelmi megoldást biztosítsák a felhasználók számára.

Javasoljuk, hogy fizetett antivírus használata legyen ingyenes, mivel a fizetett antivírus jobb technikai fenntarthatóságot és pontosabb biztonsági funkciókat kínál. Míg az ingyenes víruskereső szoftverek fizetős csomagokat tudnak biztosítani, a pénzükért fuss.

A legjobb víruskereső szoftver az eszközéhez

A PC biztonsága sokkal több, mint a víruskereső telepítése. Frissítenie kell a vírusölőket, a kémprogramokat és a tűzfalat. Ismert, hogy néhány ingyenes víruskereső szoftver jobb, mint a többi. Fekete listát adnak az ismert fenyegetésekről és a legális feketelistát. A baj az, hogy manapság minden nap új fenyegetések jelennek meg, és egy barátjának az ellenségből történő megkülönböztetése nehézkessé vált.

Munkánk innen kezdődik. Költöttünk egy listát, amely áttekinti az ingyenes antivírus szoftvert és a fizetett szoftvereket. Mind az újak, mind a régi, ismert és ismeretlen is.

1. Avira:

Az Avira a legjobb ingyenes víruskereső szoftver, amely nagyon erős védelmet nyújt a közönséges és a nulla napos vírusok ellen. Az opcionálisan illesztett felület eleinte félelmetesnek tűnhet, és a lassabb számítógépeknél a beolvasás során problémát jelenthet a számítógép teljesítménye. Ennek ellenére az Avira a tökéletes ingyenes víruskereső szoftver, amely hatékony, magas szintű testreszabási lehetőségekkel és széles körű ingyenes kiegészítő szolgáltatásokkal rendelkezik, beleértve a VPN-ügyfelet és a magánélet-központú webböngészőt..

A 10 legjobb víruskereső szoftver 2017 - Védje magát mindig

2. A Bitdefender biztonsága: 

A Bitdefender Android biztonsági alkalmazása tökéletes védelmet nyújt a vírusok ellen, elhanyagolható teljesítményhatásokkal és a magánélet védelmével kapcsolatos szolgáltatásokkal, miközben az Android Wear órákat hozzáadja az alkalmazás lopásgátló jellemzőihez. Ez a víruskereső szoftver nem ingyenes, de megéri a kiadásokat.

A legfrissebb funkciókkal rendelkezik, amelyek megvédik az eszközt az új fenyegetésektől, például a ransomware ellen. Jó műszaki hírneve van. Olyan hasznos funkciókkal rendelkezik, amelyek nem hibázottak.

A 10 legjobb víruskereső szoftver 2017 - Védje magát mindig3. Panda:

A Panda ingyenes víruskereső szoftver, amely nem tűnik soknak, de nem erről van szó. Ideális megoldás azoknak az embereknek, akik jól tudják kezelni online adatvédelmi adataikat.

Miért kell használni??

A Panda használata egyszerű és szórakoztató, ritka hatással van a számítógépes rendszer teljesítményére, és konfigurációs lehetőségei megfelelőek a felhasználók meggyőzésére. Igény szerint és rendszeresen ellenőrzi a számítógépes rendszert. Kiterjedt védelmet nyújt az USB meghajtók számára.

Noha negatív pontjai közé tartozik a lassú szkennelés, a díjszabás kiegészítő szolgáltatásai, a túl sok hirdetés felbukkanó pop-upja, valamint a böngésző beállításait is megpróbálja eltéríteni..

A 10 legjobb víruskereső szoftver 2017 - Védje magát mindig4. AVG:

Az AVG az elmúlt évben javította vírusdetektálási arányát, hogy versenyezze a vezető antivírusszoftver-iparágot. Az AVG ingyenes víruskereső szoftver széles körű konfigurálási lehetőségeket kínál, néhány extra funkcióval, és nem lassítja le a PC-jét.

Mi a baj ebben az ingyenes víruskereső szoftverben??

Kikapcsolja a felhasználókat azáltal, hogy folyamatosan arra készteti őket, hogy frissítsék őket fizetett AVG szoftverre.

A 10 legjobb víruskereső szoftver 2017 - Védje magát mindig5.Avast:

Az Avast kiváló ingyenes víruskereső szoftver, jó felülettel, észrevehetetlen hatással van a számítógépes rendszerre, kielégítő konfigurációs lehetőségekkel és néhány hasznos kiegészítő funkcióval, például a jelszókezelővel és a hálózati szkennerrel. A legjobb azoknak a felhasználóknak, akik már használnak más Avast termékeket, például az Avast ingyenes mobilbiztonságát az androidhoz.

A 10 legjobb víruskereső szoftver 2017 - Védje magát mindig6. Windows Microsoft védő:

A Windows Microsoft védőjének rosszindulatú programjainak felismerése egyre javul, de használata továbbra sem kielégítő. Nem kínál ingyenes extra funkciókat; ez nagymértékben befolyásolja a számítógépes rendszereket a szkennelés során, és nem védi a számítógépet az online rosszindulatú programoktól, ha nem Microsoft böngésző.

A 10 legjobb víruskereső szoftver 2017 - Védje magát mindig7. Malwarebytes Anti-malware:

Ez nem ingyenes víruskereső szoftver. Nem tudja megvédeni a számítógépet a vírusoktól, de óriási teljesítményű a rendszerében már létező rosszindulatú programok törlésével, és nem zavarja a számítógépes rendszerben már létező antivírus szoftvereket. Legjobb tulajdonsága a kaméleon, amely lefedi a Malwarebyte-t, hogy a csúnya programokat nehezen tudják megtudni. Ez nem teljes antivírus szoftver, de megőrizheti ezt ingyenes programjának kiegészítő programjaként.

A 10 legjobb víruskereső szoftver 2017 - Védje magát mindig8. Sophos:

Ön szülő? El akarja rejteni a haszontalan tartalmakat azért, hogy gyermekeik gondolataiba áramoljanak?

Ezután a Sophos vírusölő a legjobb szülői célokra, akik el akarják rejteni az értéktelen tartalmat a kisgyermekektől. Ez az ingyenes víruskereső lehetővé teszi a távoli vizsgálatokat, ellenőrzéseket és a webhelyek blokkolását. Ezenkívül olyan funkcióval rendelkezik, amely a tiltott oldalak naplóit tartja, amikor valaki megpróbálja elérni őket. A Sophos antivírus szerény felülettel rendelkezik, és csekély hatással van a rendszer teljesítményére.

A 10 legjobb víruskereső szoftver 2017 - Védje magát mindig9. Kaspersky:

Teljes Internet biztonságot akar?

Kaspersky a válasz erre. Ez a víruskereső szoftver fantasztikus extra biztonsági funkciókkal rendelkezik, szülői felügyelettel és a webkamera lezárási lehetőségeivel. Azt is megakadályozhatja, hogy a webhelyek megállítsák őket a böngészési tevékenységek nyomon követése érdekében. Minimális hatással van a rendszer teljesítményére.

A 10 legjobb víruskereső szoftver 2017 - Védje magát mindig10. Norton mobilbiztonság:

A tavalyi ellentétben a Norton mobilbiztonsága nem tartotta meg a legjobb szolgáltatásokat a fizetett verzió számára. Ebben az évben bemutatták olyan szolgáltatásaikat, mint a hívás / szöveg blokkolása és a névjegyek biztonsági mentése ingyenes víruskereső szoftverükhöz. A Norton legjobban fizetett szolgáltatása az App Advisor, amely nemcsak a telepített szoftvereket, hanem a Google Play Áruházot is megvizsgálja a biztonsági és adatvédelmi kockázatok szempontjából. Új funkciók közé tartozik az alkalmazászár és a jelszókezelő. Mindkettő ingyenes és különálló alkalmazás.

 

  A 10 legjobb víruskereső szoftver 2017 - Védje magát mindig

Következtetés:

Antivírus szoftver használata szükséges ahhoz, hogy a számítógépet vagy az eszközt távol lehessen a rosszindulatú programoktól. Javasoltuk a legnépszerűbb víruskereső szoftverek némelyikét, ezek többsége ingyenes és néhány fizetős. A fizetetteket érdemes költeni. Tehát ne gondoljon tovább: válassza ki a készülékéhez a legjobb ingyenes víruskereső szoftvert, alaposan elemezve azt a cikket, amelyben mindegyik megmagyarázza jellemzőit.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me