A BitTorrent forgalom titkosítása – Teljes útmutató

[ware_item id=33][/ware_item]

Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan lehet titkosítani a Bittorent vagy az Utorrent forgalmat harmadik féltől származó eszközök használatával. Ilyen módon biztonságosan titkosíthatja torrentjeit!


de nem javasoljuk, mert az emberek panaszkodtak a kevésbé biztonságos és némi idejű részvétel miatt a DNS vagy IP kiszivárogtatásában. erősen javasoljuk a NordVPN használatát a szuper internetes sebességhez, valamint a titkosított kapcsolathoz, ugyanakkor olyan funkciókkal is rendelkezik, mint a Kill Switch és a DNS védelem..

A kígyózó némileg mindig sötét érzékeléssel rendelkezik. a BitTorrent illegális felhasználása miatt, mint például szerzői joggal védett anyagok letöltése, beleértve filmeket, zenét, szoftvereket és még sok másat. Ez az útmutató segít a BitTorrent forgalom titkosításában.

Az ilyen letöltések általában nagyok, és nagy nyomást gyakorolnak az (ISP) internetszolgáltató szervereire. Az ISP-k viszont fojtják a BitTorrent forgalmat a hálózatokon. Ilyen művelettel csökken a BitTorrent letöltése.

Mivel a torrenting annyira népszerű, egyre több internetszolgáltató alkalmazza a BitTorrent forgalom fojtásának módszereit (más néven alakító forgalom)..

Ha nem biztos benne, hogy a BitTorrent fojtott-e, tekintse meg az országspecifikus rossz internetszolgáltatók listáját.

De hogyan lehet megakadályozni, hogy az internetszolgáltatók megakadályozzák a BitTorrent forgalmat? A megoldás a titkosítás. A BitTorrent forgalom titkosításával megakadályozhatja az internetszolgáltatókat a fojtástól.

Mit csinál a titkosítás?? A titkosítás az Ön adatait - a kérdéses BitTorrent forgalmat - azonosíthatatlanná teszi, így az internetszolgáltatók számára nehézségekbe ütközik a BitTorrent forgalom nyomon követése és azonosítása. Bár a titkosítás a processzor energiáját igényli a titkosításhoz, szinte nulla százalékos esély van arra, hogy a BitTorrent forgalma kiszivárogjon és fojtott legyen.

Hogyan titkosíthatjuk a BitTorrent forgalmat

A BitTorrent forgalom titkosításának különféle módjai vannak.

 1. A BitTorrent kliens beépített titkosítási szolgáltatásai
 2. Peer Block [Peer Guard]
 3. Virtuális magán hálózat

Kapcsolódó cikk: 5 legjobb VPN a torrentinghez & P2P fájlmegosztás & Legfontosabb 2017-es ajánlás

1. BitTorrent kliens beépített titkosítási szolgáltatások

A legnépszerűbb BitTorrent-ügyfelek, például az Azureus, BitComet és uTorrent / BitTorrent beépített titkosítási funkciókkal rendelkeznek a BitTorrent-forgalom titkosításához. Engedélyezéséhez kövesse ezeket a lépéseket.

Azureus

 1. Nyissa meg az 'Azureus' BitTorrent klienst.
 2. Keresse meg a Eszközök > kettyenés Opciók > kiterjed Kapcsolat > választ Szállítás titkosítás.
 3. Jelölje be a jelölőnégyzetetTitkosított szállítást kell megkövetelni' választási lehetőség.
 4. Válassza az RC4 titkosítást a „Minimális titkosítási szint.”
 5. Jelölje be a jelölőnégyzetetEngedélyezze a nem titkosított kimenő kapcsolatokat, ha a titkosított csatlakozási kísérlet sikertelen.'Ez lehetővé teszi az ügyfél számára, hogy nem titkosított kapcsolatokat küldjön a kompatibilitás biztosítása érdekében. Ugyanakkor feltárja az internetszolgáltató valódi IP-címét a BitTorrent forgalom azonosításához. Azt tanácsoljuk, hogy hagyja jelölés nélkül, és ellenőrizze a vetőgépeket és a sebességet. Ha lelassítja a letöltési sebességet, jelölje be ezt a lehetőséget, és ellenőrizze újra.
 6. Kattintson a „Engedélyezze a nem titkosított bejövő kapcsolatokat.”
 7. Ez mind az Azureus esetében; a BitTorrent forgalom titkosításához.

Bitcomet

 1. Keresse meg a Opciók > kattintson preferenciák > kattintson Fejlett > választ Kapcsolat.
 2. Görgessen a "Protokoll titkosítás,Három mező lenne Auto felismerés, Mindig, és letiltása. Az automatikus észlelés opció több csatlakozást tesz lehetővé, de kevesebb védelmet nyújt az ISP fojtószelep ellen.
 3. Először próbáljon ki automatikus felismerést, ha az nem növeli a sebességet, majd kapcsolja át az „Mindig” beállítást.
 4. Ez mind a BitComet esetében; a BitTorrent forgalom titkosításához.

uTorrent / BitTorrent

 1. Keresse meg a Opciók > kattintson preferenciák > görgessen a kiválasztáshoz BitTorrent.
 2. Haladj a "Protokoll titkosítás,'Három lehetőség van'Bekapcsolt,''Kényszerű,”És„Tiltva.”
  Az 'Engedélyezve' opció több csatlakozást tesz lehetővé, de kevesebb védelmet nyújt az ISP fojtószelep ellen.
 3. Először próbálja ki a „kényszerített” kapcsolatot. Ha ez jelentősen csökkenti a sebességet, váltson az „engedélyezett” opcióra.
 4. Jelölje be a „Engedélyezze a bejövő régi kapcsolatokat,”, Ha nem titkosított bejövő forgalmat szeretne engedélyezni.
 5. Ez mind az uTorrent / BitTorrent esetében; a BitTorrent forgalom titkosításához.

2. Peer Block

A PeerBlock egy praktikus eszköz a kiválasztott forgalom blokkolásához, megakadályozva az egyes IP-k csatlakozását a számítógéphez. Meg lehet csinálni az útválasztóval, de mi van, ha meg tudja csinálni közvetlenül a számítógépről?

Gyakran olyan anti-P2P-cégek, mint a kormány, a szerzői jogtulajdonosok, mint például az MPAA, az ügynökségek stb., Csatlakoznak a torrent fájlt megosztó társaikhoz, és elmenti az összes IP-címet, majd később jogsértési figyelmeztető leveleket küldenek internetszolgáltatóikhoz, amelyek viszont fojtsa le a sebességet, vagy ami a legrosszabb, vonja vissza az internet-előfizetését.

Hogyan lehet ez hasznos a BitTorrent forgalom számára? A PeerBlock blokkolja az ismert IP-címek széles skáláját, és teljesen blokkolja az IP-címek (társaik) közötti on-and-forgalom forgalmát..

bittorrent forgalom titkosítása

A PeerBlock indítóvarázslójának kezdete óta, ha a P2P, a Ads és a spyware elemeket választja a listából, a PeerBlock automatikusan letölti a kémprogramok ismert IP-tartományait, és blokkolja az IP-címeket..

Az egyedi IP-tartományok egyedi listájának hozzáadása egyszerű, a beállítási képernyőn létrehozhat egy IP-listát. Ezenkívül az IP tartományokat az internetről bárhonnan, például az IPBlockList és az iBlockList importálhatja.

bittorrent forgalom titkosítás

Felveheti az adott IP tartományát. Például, ha meg akarja blokkolni az összes IP-forgalmat Kínából. Kattintson a „lista létrehozása,Adja meg a leírás nevét és a fájl rendeltetési helyét.

bittorrent forgalom titkosítás

A következő képernyőn meg kell adnia a blokkolni kívánt IP-címek listáját. Ha csak azt akarja blokkolni az egész Kína IP tartományát, akkor lépjen az IPAddressLocation.org webhelyre, és használja az IP tartományok eszközt az ország összes hozzárendelt IP címének lekéréséhez..

bittorrent forgalom titkosítása

Másolja az összes IP mezőt egy szöveges fájlba, és mentse el .p2p kiterjesztés, hogy a PeerBlock által olvashatóvá váljon. Kattintson 'hozzáad'A fájl kiválasztásához.

bittorrent forgalom titkosítás

Ha befejezte a listák testreszabását, lépjen a fő képernyőre, ahol megmutatja az IP-címek tevékenységét, és figyeljen mindent. Az ablakban blokkolt IP-k láthatók. Kattintson a „megtekintheti az előzményeket'Gomb, ahol több időponti tevékenységeket láthat.

bittorrent forgalom titkosítás

A szoftver nemcsak a blokkolt IP-címeket jeleníti meg, hanem az engedélyezett IP-címeket is, amelyek kiváló felügyeleti eszközzé teszik azt.

A PeerBlock tökéletes, ha blokkolni szeretne bizonyos IP-címeket, és a többit a víruskereső és rosszindulatú programok ellen kívánja hagyni..

Tévkép a PeerBlockról

 1. A PeerBlock nem rejti el IP-címét a BitTorrent forgalomban.
 2. Nem blokkolja az összes IP címet, inkább egy meghatározott IP cím sorozatát. Ezért elavult, és naprakész blokklistákat igényel.

3. Virtuális magánhálózat

A VPN - virtuális magánhálózat - kiváló módszer a magánélet és a biztonság online védelmére. Titkosítja a BitTorrent forgalmat, és elrejti a valódi IP-címét a fájlt megosztó társak köréből, ami tökéletes eszközzé teszi annak megakadályozását, hogy a szerzői jogok tulajdonosai és az internetszolgáltatók azonosítsák a BitTorrent forgalmat és fékezzék az internet sebességét..

VPN titkosítás

Óvakodjon azonban az interneten elérhető ingyenes VPN-ről. Ezek az ingyenes VPN vagy naplózza a tevékenységeit, vagy kiszivárogtat az IP-címeket, vagy mindkettőt, ami a BitTorrent forgalmat érzékenyé teszi az internetszolgáltatók sebességének fojtására és a szerzői jogok tulajdonosainak IP követésére..

A fizetett VPN-szolgáltatásoknak külön VPN-kiszolgálói vannak, amelyek DNS szolgáltatással rendelkeznek az ilyen kockázatok kiküszöbölése és prémium szolgáltatások nyújtása érdekében.

Következtetés

Ha beépített BitTorrent kliens-titkosítást használ, akkor előnyösebb a PeerBlock. Ennek ellenére továbbra is fennáll a kockázata, hogy feltárja a BitTorrent forgalmat.

A VPN a legjobb módszer a BitTorrent forgalom titkosítására és megakadályozására, hogy az internetszolgáltatók megakadályozzák a BitTorrent forgalmat.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me