A legjobb ingyenes VPN a Firefox, Chrome, Safari 2019 számára

[ware_item id=33][/ware_item]

Utoljára frissítve: 2019. július 14


Egy tipikus VPN szolgáltatás az, amely fejlettebb funkciókat és jobb titkosítási protokollokat kínál. Ezen felül óriási lehetőségek vannak ügyfeleik számára; ezek beállítása és kezelése azonban kissé bonyolult, különösen azok számára, akik újak a VPN technológiában.

Másrészt a VPN kiterjesztés többnyire ingyenes szolgáltatás, amelyet a böngészők kínálnak. Mivel általában egy ingyenes VPN-kiterjesztést könnyű beállítani, és a használat során csatlakozik. Emellett a népszerű böngészők, mint például a Chrome, a Firefox és az Opera, a felhasználók számára főként hozzáférési gombokat biztosítanak a kiterjesztéshez, hogy egygombos megoldást biztosítsanak a VPN megnyitásához..

A teljes körű VPN-k kiváló megoldás azok számára, akik állandó megoldást keresnek minden adatvédelmi problémájukra, ideértve a korlátozott tartalom streamingjét, a torrent fájlokat és a P2P fájlmegosztást, valamint egyéb vágyaikat, amelyek óriási letöltési korlátokat igényelnek. Ennek ellenére egy ingyenes VPN-kiterjesztés könnyű alternatíva az alkalmi használatra, és kevesebb helyet fogyaszt, anélkül, hogy befolyásolja a hálózati sebességet.

Az olvasók gondozása és az egyszerű megoldás biztosítása érdekében kiválasztottuk a legnépszerűbb ingyenes VPN-kiterjesztést, amely a Chrome, a Firefox és az Opera számára elérhető. Ha elolvassa őket, jobb betekintést nyújthat róluk, és segít a megfontolásokban.

A legjobb ingyenes VPN kiterjesztés a FireFox számára:

Itt vannak a legjobb VPN-kiterjesztések, amelyeket ingyenesen kap, és telepítheti a Firefox böngészőbe.

1 - Zenmate - Biztonsági és adatvédelmi VPN

A legjobb ingyenes VPN a Firefox, Chrome, Safari 2019 számára

 • Korlátlan mennyiségű adat ingyenes VPN szolgáltatással
 • Nincs naplózási politika
 • Támogatott Windows, OSX, Android és iOS rendszereken

A Zenmate, amely egy népszerű VPN kiterjesztés, hatalmas mérföldkövet haladt meg, 41 millió felhasználó szerint. Ez egy ingyenes VPN szolgáltatás, amely Németországban található, és hatékonyan működik az összes népszerű böngésző, például a Chrome, a Firefox és az Opera között..

A Zenmate-felhasználók legnagyobb előnye, hogy nem kell szembesülniük azzal a frusztráló adatkezelési korláttal, amely a legtöbb ingyenes VPN-vel rendelkezik. Ezenkívül a felhasználó, miközben csatlakozik ehhez a VPN-kiterjesztéshez, felhasználóbarát és egyenes szolgáltatást élvez. A Zenmate VPN lehetővé teszi a blokkolt webhelyek és tartalmak elérését, amelyek helymeghatározókat biztosítanak.

Az ingyenes VPN szolgáltatásnak azonban csak négy kiszolgálóhelye van, és a böngészés során zavaró hirdetésekkel lehet szembesülni. Míg a prémium szolgáltatásra való váltás sokkal továbbfejlesztett élményhez vezethet, ha minden funkcióval tovább élünk.

Letöltés: Zenmate mint Chrome kiterjesztés, Firefox kiegészítő és Opera kiegészítő itt.

2 - DotVPN - jobb, mint a VPN

A legjobb ingyenes VPN a Firefox, Chrome, Safari 2019 számára

 • Könnyen kezelhető
 • Az integrált tűzfal letiltja az összes bejövő kapcsolatot a készülékkel
 • Korlátlan sebesség és sávszélesség

A DotVPN egy ingyenes VPN-kiterjesztés, rengeteg funkcióval, beleértve a szolgáltató állítását, miszerint képes feloldani az egész internetet. Ez a legkönnyebben működő VPN, azaz egyszerűen egyetlen kattintással bekapcsolhatja.

A DotVPN felhasználóinak 4096 bites kulcs titkosítása van, amely kétszer nagyobb, mint a banki szabvány. Számos olyan szolgáltatás létezik, amely szokatlan a legtöbb ingyenes VPN-kiterjesztésnél. Például a DotVPN az Ön adatait a tűzfalak védelmén keresztül védi a hirdetés, a nyomkövető és az elemző blokkoló révén. Rendelkeznek a statisztikákkal is, amelyek megmutatják az elmúlt héten blokkolt hirdetések, követők, hálózati támadások és elemzések számát.

A DotVPN hatékony VPN kiterjesztés; bizonyos webhelyek feloldása azonban nehézségekbe ütközhet. Ezenkívül az ingyenes verzió nem teszi lehetővé, hogy Ön választja ki a kiszolgáló helyét. Ehelyett a leggyorsabb kiszolgálót jelölik ki, mint azt automatikusan megváltoztatja.

Letöltés Itt található a DotVPN Chrome kiterjesztés, a Firefox és az Opera kiegészítő.

3 - Hola VPN - Korlátlan ingyenes VPN

A legjobb ingyenes VPN a Firefox, Chrome, Safari 2019 számára

 • Hozzáférés a blokkolt webhelyekhez
 • Reklámmentes

A Hola VPN óriási figyelmet fordított a netizenekre és a weboldal szerint elérte a 10 millió letöltést. A Hola VPN egy teljesen más típusú VPN szolgáltatás, amely a forgalmat a felhasználókon keresztül továbbítja a szerver hálózat helyett.

A Hola VPN-n keresztül teljesen ingyenes szolgáltatásokkal feloldhatja webhelyeinek vagy cenzúrázott tartalmának feloldását az Ön országában, vállalatában vagy iskolájában. Ezenkívül nem szükséges további kiterjesztést vagy szolgáltatást letölteni ezzel az ingyenes VPN-sel a funkcionalitás fokozása érdekében. Teljesen ingyenes VPN szolgáltatás sávszélesség korlátozása nélkül. Ennek ellenére van néhány adatvédelmi kérdése, de jó a kereskedelmi célra.

tudsz Letöltés Hola VPN Chrome kiterjesztés, Firefox és Opera kiegészítő itt.

4 - Surfeasy VPN - Biztonság, adatvédelem, feloldás

A legjobb ingyenes VPN a Firefox, Chrome, Safari 2019 számára

 • Az IP-cím elrejtése
 • Könnyen kezelhető
 • Védi a biztonságot a Wi-Fi hotspotokban

A SurfEasy VPN kanadai VPN és Opera szoftvervállalat. Ez a VPN ellentétben a többi ingyenes VPN szolgáltatással egyértelmű bejelentkezési tilalmat követel meg ügyfelei számára, és anonim webes böngészést tesz lehetővé. A SurfEasy VPN szerverei 13 országban vannak, és megfelelő mennyiségű böngészési tartalmat biztosítanak a világ minden tájáról.

A korlátlan előfizetéshez és a fejlettebb szolgáltatásokhoz azonban a felhasználóknak korlátlan prémium csomagra kell váltaniuk. A nagyobb sávszélesség érdekében a felhasználók megoszthatják azt barátaival és további eszközök hozzáadásával a fiókjába.

A weboldal szerint a SurfEasy VPN több mint 14 millió letöltést ér el a világ minden tájáról.

Letöltés Itt szerezhet SurfEasy VPN Chrome-bővítményt, Firefox-kiegészítőt és Opera-kiegészítőt.

5 - Browsec VPN - Ingyenes és korlátlan VPN

A legjobb ingyenes VPN a Firefox, Chrome, Safari 2019 számára

 • Egy kattintással egyszerű kapcsolat
 • A csatlakozási sebesség akár 100 Mbit / s
 • Titkosítja a forgalmat

A Browsec VPN egy népszerű, ingyenes VPN-kiterjesztés, amely szerint világszerte több mint 2 millió ügyfél bíz meg benne. Ez lehetővé teszi a blokkolt tartalom elérését az IP-változáson keresztül. Könnyen kezelhető és könnyen kezelhető ingyenes VPN-kiterjesztés, amely négy virtuális helyet kínál, köztük Egyesült Királyság, Egyesült Államok, Szingapúr és Hollandia.

Rendkívüli előnye, amelyet a legtöbb ingyenes VPN nem nyújt, a Browsec VPN által kínált korlátlan adat..

Itt található a Browsec részletesebb áttekintése & alternatívák

tudsz Letöltés Böngészhet itt a Chrome, Firefox és az Opera ingyenes VPN-kiterjesztésével.

Fokozza a böngészési élményt a VPN kiterjesztésével

Ezek voltak azok a legjobb VPN-kiterjesztések, amelyek világszerte a felhasználók óriási pozitív választ kaptak. Mindazonáltal azoknak, akik hajlandóak a magánéletük teljes megoldásává tenni a VPN-t, ellenőrizniük kell a legjobb VPN-szolgáltatókat, ahelyett, hogy a jelenlegi ingyenes VPN-kiterjesztés prémium szolgáltatásaira váltanak.

Ennek oka az, hogy a VPN-kiterjesztés többé-kevésbé működik, és nem egyértelmű adatvédelmi politikájával rendelkezik, amely befolyásolhatja az állandó és hatékony adatvédelmi megoldást kereső internetfelhasználókat.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me