Alternatif Peerblock Untuk Torrenting Anonymous

[ware_item id=33][/ware_item]

Terakhir Dikemaskini 12 Sep 2019


Catatan: 85% orang menggunakan PeerBlock untuk memuat turun Torrents tanpa nama, tetapi sekolah lamanya sekarang. Sekarang mereka lebih suka menggunakan VPN untuk torrenting. kenapa?

 • Ia lebih baik dalam kelajuan
 • Ia disulitkan dengan super
 • Ia akan menyediakan pelayan dioptimumkan p2p
 • menyediakan keselamatan semasa anda memuat turun torrenting
 • Bunuh suis
 • Perlindungan kebocoran DNS

NordVPN adalah penyedia perkhidmatan VPN terbaik dan boleh digunakan sebagai PeerBlock Alternative.

Mari kita mulakan topik ...

Sebelum masuk ke butiran Alternatif Peerblock, adalah penting untuk mengetahui lebih lanjut bagaimana kerja Peerblock, apakah itu isu dengannya? Kenapa orang beralih ke alternatif blok peer? Dan apa ciri khas melakukan program seperti tawaran Peerblock?

Tetapi terdapat peluang yang lebih luas bahawa anda adalah pengguna Peerblock dan anda tahu semua perkara ini. Oleh itu, artikel itu dibahagikan kepada dua bahagian.

 • Alternatif Peerblock - Pilihan terbaik 7
 • Butiran mengenai Peerblock - termasuk Peerblock bekerja, mengapa orang beralih ke pilihan Peerblock, dan merugikan.

Alternatif PeerBlock Terbaik Untuk Digunakan Pada 2019

Berikut adalah beberapa pilihan Peerblock yang disyorkan yang terbaik yang anda mesti cuba sekali:

1 - NordVPN Sebagai alternatif PeerBlock:

NordVPN adalah satu lagi perkhidmatan VPN terbaik yang dapat memenuhi keperluan anda yang sangat penting. Suis membunuh mereka, keupayaan penyulitan, dan ciri VPN berganda telah menjadikannya perkhidmatan VPN yang sangat dicari.

Dengan IP mengaburi, anda tidak hanya dilindungi semasa mengecewakan tetapi sepanjang masa yang anda habiskan di internet. NordVPN mempunyai ciri-ciri tambahan untuk privasi serta ciri-ciri yang boleh membuat anda mengurai sepenuhnya tanpa risiko.

Bernilai mempertimbangkan ciri-ciri NordVPN adalah;

 • VPN berganda
 • CyberSec (menghalang tapak berniat jahat, kawalan botnet, dan iklan mengganggu.)
 • Pelayan dioptimumkan P2P (lebar jalur tanpa had dan kelajuan)

Dapatkan NordVPN

2 - ExpressVPN:

Walaupun kita sedang membincangkan Express VPN sebagai alternatif Peerblock, ciri-ciri ini tidak dapat dibandingkan dengan Peerblock. Anda tidak mahu dikenali, privasi, dan penyulitan pada masa yang sama.

Beberapa ciri mesra-torrent dan tambahan dari ExpressVPN menjadikannya alternatif Peerblock terbaik. Ciri-ciri tersebut adalah;

 • Bunuh suis
 • Pelayan dioptimumkan P2P (lebar jalur tanpa had dan kelajuan)
 • Tiada Torrent IP bocor
 • Perlindungan kebocoran DNS

ExpressVPN sangat terkenal dengan keupayaan bekerja dan dapat memberikan perkhidmatan yang luar biasa. Ia sangat mudah digunakan, menyediakan aplikasi perisian yang baik, dan juga perkhidmatan pelanggan yang sangat baik.

Laman web membuka kunci, akses kepada perpustakaan Netflix Amerika Syarikat dan penyulitan gred tentera adalah faedah tambahan untuk orang-orang yang mencari alternatif Peerblock hanya.

Dapatkan ExpressVPN

3 - PureVPN:

PureVPN adalah pilihan VPN yang popular kerana kecekapan dan kemampuan pada masa yang sama. Orang lebih suka membayar sedikit jumlah itu supaya mereka boleh mendapatkan ciri-ciri Peerblock dengan senarai panjang ciri VPN juga.

PureVPN menawarkan ciri-ciri yang menakjubkan. Ciri-ciri ini termasuk log masuk serentak untuk lebih daripada satu pengguna, banyak protokol terowong bersama dengan dasar pembalakan data sifar. Ini menjadikannya salah satu pengguna VPN yang paling dikehendaki dan murah.

4 - Peer Guardian:

Tidak seperti Peerblock, PeerGuardian adalah aplikasi firewall berkaitan yang terbaik yang terdiri daripada senarai sekatan besar yang mengesan banyak alamat IP berbahaya dan berisiko dan memastikan keselamatan dan keselamatan anda..

Ia berfungsi dengan menyekat semua alamat IP yang dinyatakan di dalam senarai blok. Matlamat utama mereka adalah untuk menghalang alamat IP yang berbahaya daripada mendapatkan sebarang maklumat semasa anda memuat turun torrent.

5 - Dinding mudah:

Simplewall adalah alat yang luar biasa yang menganjurkan Platform Penapisan Windows dan juga boleh membentuk aktiviti rangkaian. Ia mempunyai antara muka yang mudah tanpa popup yang enraging dan menjengkelkan. Penyekat dalaman dinding mudah membolehkan anda menyekat pengintip Windows.

Selain itu, Simplewall membolehkan pengguna untuk membuat senarai blok tersendiri sendiri di mana mereka boleh membuat peraturan dan peraturan mereka sendiri untuk menyekat dan juga boleh mendapat sokongan penyetempatan.

6 - Iplist:

Untuk menyekat sambungan IPlist adalah satu lagi program percuma untuk Linux. Ia menggunakan pustaka Netfilter Netlink- barisan untuk menghalang sambungan dari pelbagai hos tertentu. Ia juga boleh didapati untuk Arch Linux, Ubuntu, Fedora, Gentoo, OpenSuSE, Mandriva, Debian, dan juga distribusi lain.

7 - BeeThink IP Blocker:

Penyekat IP BeeThink mungkin adalah salah satu alternatif Peerblock terbaik. Ini adalah salah satu program menghalang Windows IP yang menguruskan bagaimana satu komputer berinteraksi dengan orang lain dalam rangkaian. Program ini dengan mudah menghalang alamat IP yang tidak diingini. Penyekat IP BeeThink adalah ringan dan berfungsi dengan pembolehubah yang berbeza seperti alamat IP, protokol, pelabuhan, dan faktor lain.

Selain itu, penyekat IP ini menyediakan Senarai hitam dan senarai putih dan mengemas kini senarai ciri IP secara automatik. Ia menyokong pelbagai format senarai IP seperti Apache. Walau bagaimanapun, ia mengenakan sejumlah wang untuk menggunakan ciri-ciri canggih.

Apa itu Peerblock?

Peerblock menonjol kerana keperluan untuk pengguna torrent untuk menjaga mata yang jauh dari rangkaian perkongsian fail. Pelanggan BitTorrent menggunakan perisian terbuka ini dengan kerap untuk merosakkan dan juga untuk menyekat alamat IP daripada sambungan rakan sebaya tertentu.

Perisian terbuka menghalang alamat IP pihak ketiga tertentu dari menyambung ke sistem komputer. Sekeping perisian ini berfungsi sama seperti firewall tidak dengan merujuk senarai IP yang berbahaya dan mengelakkan mencegah mereka daripada berinteraksi dan saling berhubungan dengan sistem.

Peerblock memberi anda pilihan untuk menyekat alamat IP tertentu daripada mengakses sistem anda. Jadi, entiti yang berniat jahat juga akan dilarang daripada mengintip aktiviti dan sistem anda sedangkan mereka tidak akan dapat mengetahui data yang sebenarnya anda akses ke sistem anda.

Bagaimanakah '' Peerblock '' berfungsi?

Biasanya, muat turun torrent berfungsi dengan menyambungkan kumpulan pengguna dan membolehkan mereka menukar kepingan pelbagai fail.

Proses ini tidak diketahui tanpa alamat IP dikongsi di seluruh rangkaian. Untuk menyemak dan melacak pengguna, alamat IP ini boleh digunakan. Ia mengambil pihak ketiga untuk menyertai kumpulan dan mula mengintip pengguna, untuk membuat senarai IP ragu dan melaporkan identiti mereka kepada pembekal khidmat.

Peerblock menghalang alamat IP mengintip dari melihat aktiviti anda apabila anda menyambung ke kumpulan torrent untuk berkongsi fail tertentu dan mengingati pihak ketiga yang menghubungkan dalam kumpulan yang sama. Dengan cara ini, blok peer membuat anda dilindungi dan tidak kelihatan semasa proses perkongsian fail.

The Peerblock melakukannya dengan mencadangkan alamat IP jahat dari senarai blok yang disediakan oleh penyedia perkhidmatan internet. Sekiranya mana-mana pihak berkuasa undang-undang, kerajaan, atau IP berkaitan menyambung demikian, Peerblock yakin mereka tidak akan melihat kewujudan anda.

Sebab-sebab Yang Memaksa Orang Beralih kepada 'Alternatif Peerblock':

Perisian Peerblock pada dasarnya tidak terkendali dan tidak terbatas. Pengguna Windows tidak mempunyai alternatif yang tepat untuk memastikan alamat IP mereka selamat dan terjamin ketika mengakses pelbagai fail torrent. Ini adalah kelemahan terbesar menggunakan Peerblock.

Peerblock tidak mempunyai ketepatan dan kualiti yang luar biasa dalam ciri-cirinya. Selain itu, ia kelihatan mustahil untuk menghalang semua alamat IP yang tidak selamat dan berisiko. Oleh itu, untuk mendapatkan lebih banyak ciri ketepatan dan kualiti, program seperti '' Peerblock Alternatives '' telah diperkenalkan. Tidak seperti Peerblock, alternatif ini berfungsi lebih tepat dari segi ciri atau mereka mempunyai pangkalan data yang kerap dikemas kini untuk mengenal pasti semua IP berisiko.

Terdapat beberapa sebab lain yang memaksa pengguna untuk beralih kepada alternatif blok rakan sebaya dan sebab-sebab ini adalah seperti berikut:

1- Peerblock Lowers Torrent Speed:

Torrenting berfungsi seperti sistem peer to peer. Apabila anda benih memuat turun, maka orang lain unduh dari benih anda. Setiap muat turun BitTorrent tunggal terdiri daripada ratusan dan ribuan pengguna yang berkongsi fail dan mempunyai alamat IP mereka sendiri.

Bilangan seeders lebih laju kadar muat turun. Peerblocks sebenarnya berfungsi dengan memasukkan senarai blok pelanggan ke dalam torrenting anda. Dengan cara ini, anda akan disambungkan ke program torrent dan akhirnya menyekat banyak IP. IP yang lebih sedikit anda menyambung ke kelajuan perlahan memuat turun fail yang anda akan dapat. Oleh itu, apabila anda menggunakan blok peer hilang maka akhirnya kelajuan muat turun anda menjadi rendah.

2- Peerblock Tidak Dapat Menyekat semua IP Risky:

Blok sebaya mempunyai banyak senarai alamat IP. Sesetengahnya dikemas kini manakala beberapa IP berbahaya dan berisiko adalah penting yang seterusnya bermakna banyak alamat IP berisiko yang tidak termasuk dalam senarai.

Oleh itu, ia membenarkan hakikat bahawa blok Peerblock, alamat IP tetapi kerana terdapat tan IP, oleh itu, ia tidak dapat menghalang semua IP berisiko.

3- Peerblock Jangan Sulitkan Data:

Idea asas menggunakan Peerblock adalah bahawa semua IP berbahaya, jahat dan berisiko tidak dapat melihat apa jenis fail yang dimuat turun tetapi ini tidak bermakna ISP tidak akan dapat log dan mengawasi torrent anda aktiviti. Dengan kata lain, blok peer tidak dapat menyulitkan semua data trafik.

Semua aktiviti seperti menggunakan pelayar atau program torrent dan aktiviti perkongsian fail P2P diperiksa dan diperhatikan oleh penyedia perkhidmatan. Penyedia perkhidmatan sering menggunakan ini sebagai cara untuk mengawal bandwidth anda dan sering dikenali sebagai pembentukan bandwidth.

Oleh itu, apabila anda menggunakan Peerblock pembekal khidmat anda menyedari jenis data trafik anda.

4- Peerblock Jangan Sembunyikan Alamat IP:

Blok pejlok blok alamat IP lain dalam senarai tetapi masih, alamat IP anda mudah dicari. Ini adalah kerana apabila anda mengecilkannya, anda adalah sebahagian daripada kumpulan BitTorrent dan anda boleh dengan mudah memeriksa setiap alamat IP lain dalam kumpulan.

Dengan cara ini, Ppeerblock menyekat anda daripada menyambungkan alamat IP berisiko tetapi masih dapat melihat alamat IP anda yang bermaksud alamat IP anda tidak tersembunyi.

Kelemahan Alternatif Peerblock

Sebab utama dan sebab terbaik untuk menggunakan sesuatu selain blok rakan sebaya adalah alternatif Peerblock. Alternatif Peerblock memberikan keselamatan dan perlindungan yang lebih baik semasa torrenting dan jauh lebih baik daripada blok rakan sebaya.

Alternatif Peerblock datang dalam dua bentuk iaitu VPN dan Proksi. Walaupun kedua-dua perkhidmatan entah bagaimana sama dengan hasilnya dalam harga mereka, keupayaan bekerja, dan kerumitan dasar sangat berbeza.

Perkhidmatan Proksi:

Perkhidmatan proksi pada dasarnya adalah pelayan yang menghubungkan anda ke program yang diarahkan dan selekoh memberikan alamat IP dikongsi yang baru. Perkhidmatan proksi jauh lebih murah dan berfungsi lebih cepat daripada VPN. Walau bagaimanapun, ia tidak menawarkan keselamatan penyulitan dan juga tidak boleh digunakan untuk beberapa tujuan lain.

VPN:

VPN menyediakan privasi dalam talian yang lengkap dan juga tanpa nama yang unik digital. Untuk kekal selamat dan dilindungi dalam talian semasa menyemak imbas, melayari dan memuat turun pelbagai fail torrent VPN dikenali sebagai perkhidmatan yang terbaik.

Menggunakan VPN bermakna anda memasang aplikasi yang akan menghantar semua data lalu lintas komputer melalui pelayan jauh yang akan memberikan alamat IP baru dan juga akan menyulitkan data trafik internet anda. VPN menyulitkan data pengguna. Ia juga boleh digunakan untuk pelbagai tujuan seperti streaming Netflix, menjamin data anda di hotspot Wi-Fi awam, permainan, membeli-belah dalam talian, dan banyak lagi. Walau bagaimanapun, ia mungkin lebih perlahan daripada pelayan proksi.

Sebelum memilih VPN sebagai alternatif Peerblock, pengguna akan memeriksa harga, kelajuan, dan kemampuan penyulitannya. VPN yang bekerja dengan harga rendah pada kelajuan yang sangat laju, menawarkan keupayaan penyulitan, dan tidak mengumpulkan log dianggap VPN terbaik.

Kesimpulan:

Peerblock adalah kaedah yang tidak berkesan dan perlahan untuk menyekat alamat IP berbahaya semasa mengotorkan. Alternatif Peerblock telah menggantikan Peerblocks. Dua alternatif Peerblock terkenal termasuk VPN dan Proksi. VPN dan proksi selamat dan mudah digunakan. Bagaimanapun, proksi tidak menyulitkan trafik internet yang VPN mudah dan berkesan. Untuk hasil terbaik, gunakan alternatif Peerblock lain yang disyorkan.