Alternativă peerblock pentru turneul anonim

[ware_item id=33][/ware_item]

Ultima actualizare 12 septembrie 2019


Notă: 85% dintre persoanele care folosesc PeerBlock pentru descărcare Torrents anonime, dar vechea sa școală este acum. Acum au preferat să folosească VPN pentru torrenting. De ce?

 • Este mai bine în viteză
 • Este super criptat
 • Va oferi servere optimizate p2p
 • oferi securitate în timp ce descărcați torrenting
 • Ucide întrerupătorul
 • Protecție împotriva scurgerilor DNS

NordVPN este cel mai bun furnizor de servicii VPN și poate fi utilizat ca PeerBlock Alternative.

Să începem subiectul ...

Înainte de a intra în detaliile Alternative alternative peerblock, este important să știm mai multe despre cum funcționează Peerblock, ce este problema cu ea? De ce oamenii trec la alternative peer block? Si ce caracteristici distinctive oferă programe precum oferta Peerblock?

Există însă șanse mai mari de a fi utilizator de Peerblock și știi toate aceste lucruri. Prin urmare, articolul este împărțit în două secțiuni.

 • Alternative peerblock - Cele mai bune 7 opțiuni
 • Detaliile despre Peerblock - inclusiv funcționarea Peerblock, de ce oamenii trec la alternative Peerblock și dezavantaj.

Cea mai bună alternativă PeerBlock de utilizat în 2019

Iată câteva dintre cele mai recomandate alternative Peerblock pe care trebuie să le încercați o dată:

1 - NordVPN Ca alternativă la PeerBlock:

NordVPN este încă un alt serviciu VPN cel mai bun care vă poate îndeplini toate nevoile de torrenting. Comutatorul de ucidere, capacitatea de criptare și funcțiile VPN duble au făcut ca serviciul VPN să fie extrem de căutat.

Cu obscurizarea IP-ului, nu sunteți protejat doar în timp ce faceți torent, dar în tot timpul petrecut pe internet. NordVPN are caracteristici suplimentare pentru confidențialitate, precum și funcții care ar putea face torrenting-ul dvs. complet fără riscuri.

Merită luate în considerare caracteristicile din NordVPN sunt;

 • VPN dublu
 • CyberSec (blochează site-urile dăunătoare, controlul botnet și anunțurile intruzive.)
 • Servere optimizate P2P (lățime de bandă și viteză nelimitată)

Obțineți NordVPN

2 - ExpressVPN:

Deși discutăm VPN Express ca o alternativă Peerblock, funcțiile sunt incomparabile cu Peerblock. Obțineți anonimat, confidențialitate și criptare în același timp.

niste caracteristici torrent-friendly și în plus de la ExpressVPN o face cea mai bună alternativă Peerblock. Aceste caracteristici sunt;

 • Ucide întrerupătorul
 • Servere optimizate P2P (lățime de bandă și viteză nelimitată)
 • Nu există scurgeri IP Torrent
 • Protecție împotriva scurgerilor DNS

ExpressVPN este foarte cunoscut pentru capacitatea sa de lucru și poate oferi servicii uimitoare. Este foarte ușor de utilizat, oferă aplicații software bune și, de asemenea, serviciul pentru clienți este foarte bun.

Deblocarea site-ului, accesul la biblioteca Netflix din SUA și criptarea de grad militar sunt avantajele suplimentare pentru cei care caută o alternativă Peerblock.

Obțineți ExpressVPN

3 - PureVPN:

PureVPN este o alegere populară VPN datorită eficienței și a accesibilității în același timp. Oamenii preferă să plătească acea sumă mică pentru a putea primi funcții Peerblock cu o listă lungă de funcții VPN.

PureVPN oferă funcții uimitoare. Aceste caracteristici includ conectarea simultană pentru mai mulți utilizatori, numeroase protocoale de tunel, împreună cu politica de înregistrare zero a datelor. Acest lucru îl face unul dintre cei mai căutați și ieftini utilizatori VPN.

4 - tutore de la egal:

Spre deosebire de Peerblock, PeerGuardian este cea mai bună aplicație pentru firewall cu privire la confidențialitate, care cuprinde o listă de blocuri uriașă prin care detectează tone de adrese IP periculoase și riscante și vă asigură siguranța și securitatea.

Funcționează simplu blocând toate adresele IP declarate din lista blocurilor. Principalul lor obiectiv este de a preveni adresa IP periculoasă să obțină informații în timp ce descărcați un torrent.

5 - Perete simplu:

Simplewall este un instrument incredibil care organizează Windows Filtering Platform și poate, de asemenea, să modeleze activitatea rețelei. Are o interfață simplă, fără pop-upuri enervante și iritante. Lista simplă de blocuri interne de pereți vă permite să blocați spionul Windows.

Mai mult decât atât, Simplewall permite utilizatorului să realizeze propria listă de blocuri personalizate unde își poate crea propriile reguli și regulamente pentru blocare și poate primi, de asemenea, suport pentru localizare.

6 - Iplist:

Pentru blocarea conexiunilor, IPlist este un alt program gratuit pentru Linux. Utilizează biblioteca Netlink- coadă Netfilter pentru blocarea conexiunilor dintr-o gamă specifică de gazde. Este disponibil și pentru distribuțiile Arch Linux, Ubuntu, Fedora, Gentoo, OpenSuSE, Mandriva, Debian și alte distribuții..

7 - BeeThink IP Blocker:

Blocatorul BeeThink IP este probabil una dintre cele mai bune alternative Peerblock. Acesta este unul dintre programele de blocare a IP-ului Windows care gestionează modul în care un computer interacționează cu alții dintr-o rețea. Acest program blochează ușor adresele IP nedorite. BeeThink IP Blocker este ușor și funcționează cu diferite variabile, cum ar fi adresa IP, protocolul, portul și alți factori.

Mai mult, acest blocant IP oferă Lista neagră și lista albă și actualizează automat lista de funcții IP. Acceptă mai multe formate de liste de IP precum Apache. Cu toate acestea, încasează o sumă de bani pentru a utiliza funcții avansate.

Ce este Peerblock?

Peerblock se remarcă datorită nevoii utilizatorilor torrenți de a ține ochii îndepărtați de rețelele de partajare a fișierelor. Clientii BitTorrent folosesc frecvent acest software deschis torrenting și, de asemenea, pentru blocarea adreselor IP a anumitor conexiuni de la egal la egal.

Acest software deschis blochează adresele IP ale anumitor terțe părți de la conectarea la sistemul informatic. Această aplicație software funcționează în mod similar la fel ca firewall-ul, făcând referire la o listă de IP-uri periculoase și evitând împiedicarea acestora să interacționeze și să interreleze cu sistemul.

Peerblock vă oferă opțiunile de a bloca anumite adrese IP de accesarea sistemului dumneavoastră. Așadar, unei entități dăunătoare i se va interzice să spioneze activitățile și sistemul dvs., în timp ce nu vor putea ști ce date încercați de fapt să accesați pe sistemul dvs..

Cum funcționează „Peerblock”?

În mod normal, descărcările de torrent funcționează conectând grupuri de utilizatori și le permit să facă schimb de bucăți din diferite fișiere.

Acest proces nu este anonim, deoarece adresa IP este distribuită în toată rețeaua. Pentru a verifica și urmări utilizatorii, aceste adrese IP pot fi folosite. Este nevoie de o terță parte să se alăture unui grup și să înceapă să se uite pe utilizatori, să facă o listă de IP-uri îndoielnice și să raporteze identitatea lor la furnizorul de servicii.

Peerblock împiedică adresa IP care spionează să vă vadă activitățile ori de câte ori vă conectați la un grup torrent pentru a partaja fișiere specifice și o terță parte se conectează în același grup. În acest fel, blocul de pariuri vă menține protejat și invizibil în timpul procesului de partajare a fișierelor.

Peerblock o face sugerând adrese IP malefice din lista de blocuri furnizate de furnizorul de servicii de internet. În cazul în care autoritățile legale, guvernul sau IP-ul conectat se conectează astfel, Peerblock a asigurat că nu vă vor observa existența.

Motive care obligă oamenii să treacă la „„ alternative peerblock ”:

Software-ul Peerblock este practic necontrolat și fără restricții. Utilizatorii Windows nu au nicio alternativă precisă pentru păstrarea adresei IP în condiții de siguranță și securitate în timp ce accesează diferite fișiere torrent. Acesta este cel mai mare dezavantaj al utilizării Peerblock.

Peerblock nu are precizie și calități excepționale în caracteristicile sale. Mai mult, pare imposibil să blocați toate adresele IP nesigure și riscante. Prin urmare, pentru a obține mai multe caracteristici de precizie și de calitate, au fost introduse programe precum „„ Peerblock Alternatives ”. Spre deosebire de Peerblock, aceste alternative funcționează mult mai precis din punct de vedere al caracteristicilor, sau au o bună bază de date actualizată regulat pentru a identifica toate IP-urile riscante..

Există alte motive care îi obligă pe utilizatori să apeleze la alternative de blocaj inter pares, iar aceste motive sunt următoarele:

1- Viteza torrentului scade peerblock:

Torrenting funcționează ca un sistem peer to peer. Când semeni o descărcare, atunci altcineva o descarcă din semința ta. Fiecare descărcare BitTorrent constă din sute și mii de utilizatori care partajează fișiere și au propria lor adresă IP.

Cu cât este mai rapid rata de descărcare a numărului de semănători. Peerblocks funcționează de fapt prin încorporarea listei de blocuri a clienților în torentul dvs. În acest fel, te conectezi la programul torrent și sfârșești prin a bloca o mulțime de IP-uri. Cu cât se conectează mai puține IP-uri la viteza mai mică de descărcare a fișierelor pe care le veți obține. Prin urmare, atunci când utilizați blocul de pariuri pierdut, astfel încât, în cele din urmă, viteze de descărcare sunt mici.

2- Peerblock nu poate bloca toate IP-urile riscante:

Blocul peer are multe liste de adrese IP. Unele dintre acestea sunt actualizate, în timp ce unele IP-uri periculoase și riscante sunt cruciale, ceea ce înseamnă, la rândul lor, o mulțime de adrese IP riscante, care nu sunt incluse în listă.

Astfel, se justifică faptul că blocurile Peerblock, adresele IP, dar din moment ce există tone de IP-uri, prin urmare, nu este în măsură să blocheze toate IP-urile riscante.

3- Peerblock Nu criptați datele:

Ideea de bază a utilizării Peerblock este că toate IP-urile periculoase, malefice și riscante nu pot vedea ce fel de fișiere sunt descărcate, dar acest lucru nu înseamnă că ISP nu va putea să vă conecteze și să fie atent la torrent. activitate. Cu alte cuvinte, blocul de la egal nu poate cripta toate datele despre trafic.

Toate activitățile, cum ar fi utilizarea unui browser sau a unui program torrent și a activității de partajare a fișierelor P2P este verificată și respectată de furnizorii de servicii. Furnizorii de servicii folosesc frecvent acest lucru ca o modalitate de a controla lățimea de bandă și este adesea cunoscut sub numele de modelarea lățimii de bandă.

Prin urmare, atunci când utilizați un Peerblock, furnizorul dvs. de servicii cunoaște bine tipul de date despre trafic.

4- Peerblock Nu ascundeți adresa IP:

Peerblock blochează alte adrese IP din listă, dar totuși, adresa dvs. IP este ușor de găsit. Acest lucru se datorează faptului că atunci când faceți o torentă, faceți parte din grupul BitTorrent și puteți verifica cu ușurință toate celelalte adrese IP din grup..

În acest fel, Ppeerblock vă împiedică să conectați o adresă IP riscantă, dar vă pot vedea totuși adresa IP, ceea ce înseamnă că adresa dvs. IP nu este ascunsă.

Dezavantajele alternativelor peerblock

Principalul și cel mai bun motiv pentru a utiliza altceva decât blocul de la egal este alternativele Peerblock. Alternativele Peerblock oferă o mai bună securitate și protecție în timpul torentingului și sunt mult mai bune decât blocurile de la egal la egal.

Alternativele peerblock sunt în două forme, adică VPN și Proxy. Deși ambele servicii sunt oarecum similare în rezultatul lor final în prețul lor, capacitatea de lucru și complexitatea de bază este foarte diferită.

Serviciu Proxy:

Un serviciu proxy este practic un server care vă conectează la un program direcționat și, la rândul său, vă oferă o nouă adresă IP partajată. Un serviciu proxy este mult mai ieftin și funcționează mai repede decât VPN. Cu toate acestea, nu vă oferă securitatea de criptare și, de asemenea, nu poate fi utilizat în alte scopuri.

VPN:

Un VPN oferă confidențialitate online completă și, de asemenea, anonimatul digital perfect. Pentru a vă menține securizat și protejat online în timp ce navigați, navigați și descărcați diverse fișiere de torrent, VPN este cunoscut ca cel mai bun serviciu.

Utilizarea unei VPN înseamnă că instalați o aplicație care va trimite toate datele de trafic ale computerului printr-un server de la distanță, care vă va oferi o nouă adresă IP și va cripta, de asemenea, datele dvs. despre traficul de internet. VPN criptează datele utilizatorului. Poate fi folosit și în diverse scopuri, precum streamingul Netflix, securizarea datelor dvs. în hotspot-uri publice Wi-Fi, jocuri de noroc, cumpărături online și multe altele. Cu toate acestea, poate fi mai lent decât serverul proxy.

Înainte de a alege o VPN ca alternativă Peerblock, faceți utilizatorul să verifice prețul, viteza și capacitatea de criptare. Un VPN cu preț scăzut funcționează la o viteză excepțional de rapidă, oferă o capacitate de criptare și nu colectează jurnalele este considerat cel mai bun VPN.

Concluzie:

Peerblock este o metodă ineficientă și lentă pentru blocarea adresei IP periculoase în timp ce este torent. Alternativa Peerblock a înlocuit Peerblocks. Două alternative binecunoscute Peerblock includ VPN și Proxy. VPN și proxy sunt sigure și mai ușor de utilizat. Cu toate acestea, proxy-ul nu criptează traficul de internet pe care îl face o VPN ușor și eficient. Pentru cele mai bune rezultate posibile, utilizați alte alternative recomandate Peerblock.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me