Apa yang Redditer Pikirkan Mengenai Avast Secureline – Kajian Reddit

[ware_item id=33][/ware_item]

Avast sebagai nama benar-benar popular untuk keselamatan dan mereka mendakwa diri mereka sebagai pusat keselamatan internet. Avast Secureline VPN adalah inisiatif dari kejayaan pasaran yang dianggap mempunyai keberkesanan yang sama.


Walau bagaimanapun, ramai orang ingin tahu tentang butiran sebelum memilihnya untuk diri mereka sendiri. Oleh itu, saya telah merancang kajian semula VPN Avast untuk menjawab persoalan berkaitan VPN yang popular seperti kecekapan torrent, keupayaan penstrakan dan pembasmian, keselamatan, dan sebagainya..

Untuk membuat keputusan lebih disahkan, ulasan pada Reddit telah dipantau yang sebahagian besarnya daripada pengguna Avast Secureline VPN dan para pakar bidang.

Avast VPN - Gambaran keseluruhan

Avast VPN adalah VPN mudah dengan prosedur persediaan mudah. Terdapat langkah pemasangan mudah di laman web rasmi mereka yang mana anda boleh mendapatkan Avast VPN bekerja dalam beberapa saat sahaja.

Mereka mempunyai persediaan hampir 52 pelayan di 33 negara di seluruh dunia. Walau bagaimanapun, ia adalah perkhidmatan VPN berasaskan Republik Czech yang dilancarkan pada tahun 2014. Avast VPN menyokong semua peranti utama dan sistem pengendalian seperti Windows, Mac, iOS, Android, dan sebagainya..

Pro untuk memilih Avast VPN adalah bahawa anda tidak perlu bimbang tentang had jalur lebar. Juga, mereka mempunyai sokongan sehingga lima peranti serentak tetapi dengan pelan harga yang berbeza. Ya! Semasa menjalankan kajian VPN Avast, saya mendapati bahawa rancangan harga VPN ini berbeza dari kebanyakan perkhidmatan.

Mereka mempunyai pelan yang berlainan bagi sambungan serentak untuk lima peranti, Mac atau PC, dan untuk rancangan itu untuk Android, iPhone atau iPad. Dengan semua rancangan anda diberikan Jaminan wang balik 30 hari dengan batasan seperti penggunaan data kurang daripada 30 GB dan di bawah 100 sambungan. Walau bagaimanapun, sebelum membayar untuk mana-mana rancangan VPN Avast, anda boleh menyemak prestasi melalui Percubaan percuma 7 hari tanpa apa-apa sekatan.

Walau bagaimanapun, tujuan yang mana kebanyakan pengguna VPN membeli perkhidmatan tersebut adalah Torrenting dan unblocking. Untuk penyerang torrent Avast VPN adalah berita baik; bagaimanapun, orang-orang yang ingin membuka kunci Netflix akan kecewa bahawa Avast Secureline VPN tidak berkesan di sini.

Tinjauan Keselamatan VPN Avast

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, Avast VPN adalah pembekal VPN berasaskan Republik Czech yang pada dasarnya membayangkan ia selamat dari pengawasan Five Eyes kerana ia bukan sebahagian daripada perjanjian secara langsung tetapi ia bekerjasama dengan negara-negara Five Eyes. Ini bukanlah keadaan yang membimbangkan tetapi sesetengah orang mengambil berat tentangnya.

Kajian dari laman web juga menunjukkan bahawa ujian malware Avast VPN telah menunjukkan adware yang dijumpai semasa memasang fail klien VPN. Ini secara automatik memuat turun adware berniat jahat boleh mengumpul data.

Bukan sahaja laman web tetapi pengguna Avast VPN mempunyai keluhan seperti itu, sebutan yang mana merupakan catatan Reddit ini.

Saya mempunyai Avast SecureLine dan apabila saya tidak menggunakan program ini, ia mempunyai proses latar belakang. Sekiranya saya bimbang? dari r / VPN

Walau bagaimanapun, jika kita bercakap mengenai ciri keselamatan dan privasi umum Avast Secureline VPN maka ia serupa dengan beberapa VPN yang baik. Ia menyediakan penyulitan AES-256 kepada data pengguna bersama-sama dengan ciri-ciri canggih perlindungan kebocoran DNS dan Kill-Switch.

Kajian VPN Avast; Dari Perspektif Redditor

Jika anda adalah orang yang mencari komen asli dari pengguna produk sebelum memilihnya maka Reddit adalah sumber paling sahih. Ramai orang merasa bingung untuk mencari semua kategori dan komen yang mengelirukan. Oleh itu, saya telah membaca semua soalan dan jawatan dari pengguna mengenai prestasi VPN Avast Secureline.

Pandangan umum yang saya dapat dari cadangan ini lebih kepada negatif. Kebanyakan orang berfikir bahawa Avast Secureline VPN tidak dapat menangani kualiti yang sama seperti sebelumnya untuk perkhidmatan antivirus mereka.

Kad

Hampir setiap orang telah mengesyorkan menggunakan VPN lain yang lebih murah serta mendapat lebih banyak perhatian pengguna.

Juga, sesetengah orang mempunyai kebimbangan mengenai bahawa VPN terlibat dalam data jualan atau mungkin mempunyai fail berniat jahat di latar belakang.

Kad

Terdapat perbincangan mengenai Avast VPN yang menunjukkan bahawa VPN juga membuat beberapa masalah semasa membuka kunci atau menghidupkan saluran. Sebagai contoh, pengguna telah memberikan rujukan Twitch.tv.

Avast Secureline VPN dari r / VPN

Kesimpulannya

Jawapan ringkas pada penghujung kajian VPN Avast ialah, anda tidak harus memilih Avast VPN. Pandangan ini tidak dibentangkan kerana ia mempunyai banyak kelemahan tetapi kerana terdapat beberapa alternatif yang kos efektif, selamat, lebih cepat dan bahkan mereka boleh menyahsekat Netflix.

Avast Secureline VPN bukan pilihan yang buruk tetapi ia juga bukan pilihan pintar. Dengan beberapa carian, anda boleh mendapatkan VPN yang lebih baik.