Az SSL-kapcsolat hibájának megoldása [Megoldva] 2018 Frissítve

[ware_item id=33][/ware_item]

Az összes híres böngésző saját biztonsági intézkedésekkel és védett rétegekkel rendelkezik, amelyek célja az, hogy a felhasználók számára további biztonsági és rosszindulatú programoktól mentes környezetet biztosítsanak. Ez az oka annak, hogy egyes felhasználók olyan hibákat kapnak, mint az SSL csatlakozási hiba vagy az err_ssl_protocol_error.


Több millió fertőzött és bizonytalan webhely található a világon, amelyekre a böngészők saját rendszereiket alkalmazzák és konfigurálják az ilyen rosszindulatú webhelyek megelőzése érdekében. Automatikusan felismerik és felugrik az „err_connection_closed” hibát, hogy felhasználói figyelmet kapjanak.

Ebben a cikkben megmutatom, hogyan lehet megszabadulni az SSL kapcsolathoz kapcsolódó hibáktól, amelyek tévesen fordulnak elő online szörfözés közben..

SSL hibák, amelyeket elsősorban a felhasználó PC okozott & A böngésző konfigurálása, és lehet, hogy a kiszolgálók végétől származik.

Olyan hibák, mint:

 • err_ssl_protocol_error
 • a kapcsolatod nem privát
 • err_ssl_protocol_error
 • err_connection_closed

Ezek a legfontosabb hibafogalmak, amelyeket leginkább akkor kap, ha online böngész, és beragad egy webhelyre vagy oldalra. Ha valamelyik ilyen hiba áldozata, ez a cikk segíthet Önnek.

Rendszerkonfiguráció: Ellenőrizze a rendszerbeállításokat

Mielőtt megvizsgálná a kiszolgáló oldalát, ellenőriznie kell ezeket a konfigurációkat, amelyek többnyire megoldják a problémát.

Ellenőrizze a rendszeridőt és az adatbeállításokat:

Ha az idő és a dátum nem megfelelő, akkor ezt okozhatja. Nullázza az időt, ha helytelen. Az SSL-kapcsolat hibájának megoldása [Megoldva] 2018 Frissítve

Antivírus szoftver:

Ha készülékein víruskereső szoftvert használ, akkor ezt ideiglenesen kapcsolja ki, hogy ellenőrizze, vajon van-e ezzel kapcsolatos probléma. Ennek oka az, hogy az antivírus blokkolja az SSL-kapcsolatot.

Kapcsolódó cikk: A 10 legjobb víruskereső szoftver 2017 & Legyen mindig védett

Ellenőrizze a tűzfalat:

A tűzfala szintén oka lehet ezeknek a hibáknak (“err_ssl_protocol_error”,„err_connection_closed”). Alapértelmezés szerint a tűzfal leállíthat minden olyan kapcsolatát, amely a lejárt SSL kapcsolatokon keresztül jön létre. Lehet, hogy le kell tiltania a tűzfalat, és újra fel kell nyitnia az oldalt, ellenőrizze, hogy működik-e.

Hálózati megosztási központ beállításai:

Ez a módszer csak akkor működik, ha Windows operációs rendszert használ, és az SSL-állapota esetleg blokkolja az SSL-kapcsolatot, így a következő lépéseket követheti a „tiszta SSL állapot

Mac felhasználók számára:

Kattintson MEGY > Alkalmazások > Hasznosság > KeyChain hozzáférés

SSL csatlakozási hiba

Windows felhasználó számára

Hálózati és megosztási központ

 • Start menü
  • Kezelőpanel
   • Hálózat és internet
    • Hálózati és megosztási központ

Tiszta SSL-állapot-ablakok

Lásd az ablak bal alsó sarkát, ahol a „internetes lehetőségekKattintson erre, és új ablakot nyit meg:Internet tulajdonságokKattintson most a „TartalomMajd kattintson a „Tiszta SSL állapot”.

Ez megoldhatja a problémát véglegesen. Ha nem, ugorjon a következő lépésre.

A böngésző beállításai az SSL-kapcsolat hibájának megoldására

Extensions:

Időnként ilyen típusú hibák fordulnak elő gyanús böngésző-bővítmények használatakor, ilyen esetben el kell távolítania vagy le kell tiltania a felesleges beépülő modulokat. Nyissa meg a Chrome-ot, és illessze be ezt a „chrome: // extensions /” mappát. Most megkapja a kiterjesztések listáját, amelyekhez mindent le kell tiltania. Nyissa meg újra a kívánt weboldalt és nyomja meg az Enter billentyűt. Ha nem működik, akkor tovább olvassa.

Az SSL-kapcsolat hibájának megoldása [Megoldva] 2018 Frissítve

Kapcsolódó cikk: Hogyan lehet feloldani a webhelyeket a Chrome-ban | Biztonságos kiterjesztések

A böngésző törlése a gyorsítótárból:

Az SSL-kapcsolat hibáját néha a lejárt és a régi tanúsítás okozza, amelyet a böngésző gyorsítótárában tárolnak akkor is, ha a problémát a weboldal tulajdonosa oldotta meg. Ennek oka az, hogy a böngésző gyorsítótárában van tárolva! Minden alkalommal, amikor meglátogatja az oldalt, ugyanazok az eredmények jelennek meg, amelyeket választottak, amikor a probléma fennáll.

Törölje a böngészési előzményeket, és próbálja meg újra az oldalt. Vagy inkognitómódban is kipróbálhatja, csak ellenőrzési célokra! Mivel az inkognitó fül nem követi a régi gyorsítótárat és az előzményeket.

Rövid gomb:

 • Windows felhasználók: CRTL + Shift + N
 • Mac felhasználók: parancs + shift + N

Frissítse böngészőjét:

Ezeket az „err_connection_closed” hibákat a régi verzióbeli böngészők is okozhatják, frissíteni kell a böngészőket, a beállítások alatt.

QUIC protokoll a Chrome-ban:

A Chrome alapértelmezés szerint „QUIC Protokoll”, a böngészők, mint például a króm, mindig ellenőrzik, hogy a meglátogatott webhely teljes mértékben megbízható és biztonságos-e a futtatásához. Ezenkívül megvédi a számítógépet a rosszindulatú programok letöltésétől és befecskendezésétől, amelyek többnyire nem megbízható webhelyekről származnak.

Javasoljuk, hogy tegye újra a folyamatot, ha már végzett ezzel a webhellyel.

A QUIC Protokoll letiltása a chrome-ban és más böngészőkben szintén hasznos lehet az „SSL_PROTOCOL_ERROR” SSL-kapcsolat hibájának megoldásában. Másolja ezt a kódot “chrome: // flags / # enable-quic

Az SSL-kapcsolat hibájának megoldása [Megoldva] 2018 Frissítve

Most kattintson a „Kísérleti QUIC protokoll”Válassza a„Tiltva" lehetőséget, és zárja be a Google chrome alkalmazást. Most futtassa újra a programot.

Ezt a cikket időről időre frissíteni kell ...

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me