Байпас ISP Дръпване бързо и постоянно

[ware_item id=33][/ware_item]

Последно актуализирано на 15 ноември 2019 г.


Манията за изтегляне на торенти, стрийминг на Netflix или онлайн поточно предаване на други канали принуждава интернет доставчика да ограничи честотната лента. Което също се нарича "трафик на честотната лента" или "Интернет дроселиране".

Интернет доставчикът знае всичко за вас:
• Вашата дестинация
• Адрес на потребителя
• IP адрес
• Потребителски дневници на посещения на сайтове
• Типове пакети данни
• Видове комуникация
• Дневна скорост на скоростта

И сега благодарение на Ajit Pai председателят на FCC възстанови сметката за Net Neutrality, сега те могат да продават вашите регистрационни файлове и информация на рекламна агенция, за да ви проследят добре �� чрез реклами, разбира се!

Защо те тръпнат?
Много други причини също могат да стоят зад дросела. Но значимо е; след като разберат този потребител; стрийминг на висококачествени видеоклипове или изтегляне на тонове торенти най-вече са причина за това.

Ще работи ли VPN с това?
Тъй като хората обсъждат Reddit конкретно по въпросите, а също и общуват решението помежду си.

Тествах с NordVPN и намери доста прилични резултати. Това също има смисъл, ако ISP виждате кодирания трафик, как ще разберат какво е това.

Ето как VPN ви помага да се отървете от филтрирането на ISP.

Нека да се задълбочим в тази тема.

Contents

Коефициент на пропускане на ISP - САЩ, Великобритания и други страни

Не е необходимо проблемът с скоростта да е винаги заглушаване на честотната лента.

Въпреки това има по-голям шанс вашият интернет доставчик да намали скоростта на интернет и в този случай трябва да знаете начините за заобикаляне на дросела на ISP.

Според оценките на M-Lab, извършени между декември 2012 г. и декември 2013 г. на поне 100 връзки, скоростите на дроселиране в различни страни са;

Дросел в САЩ (14%), Великобритания (28%), Полша (35%), Сингапур (53%), Южна Кореа (74%), и Малайзия (61%).

Сега, когато наредът за нови правила на FCC е в ред, 2019 г. най-вероятно ще внесе крайно изключване на интернет доставчика във вашия опит за сърфиране без правни бариери.

Какво е „трафик на лентата“

Заглушаването на честотната лента е термин, използван за намалена скорост на интернет, когато вашият интернет доставчик го променя чрез различни средства.

Производителността в Интернет се основава на използването на честотна лента и когато човек изпробва неща като изтегляне и изтегляне на поточно съдържание, вашият интернет доставчик забавя скоростта на интернет. Това ви отнема да преживеете остарял вид интернет с ограничена скорост и изтегляне на съдържание удължено време.

Интернет доставчиците често са свободни да намалят ограниченията на честотната лента в определени региони и понякога те са насочени към отделен потребител поради различни причини.

Въпреки това, правила като новите разпоредби на FCC за широколентовите мрежи увеличиха силните страни на интернет доставчиците. Загрижеността на повечето хора е, че техните интернет доставчици могат да имат достъп и да наблюдават своите интернет дейности, а също така могат да споделят личните си данни с всяка трета страна.

Следователно историята на сърфирането ви е изложена, след като вашият интернет доставчик поеме контрола над нея. За щастие, скриването на историята ви на сърфиране от ISP може да се окаже ефективно решение за избягване на шансовете за заглушаване на ISP.

Сигурно се питате, и аз ли съм заглушен?

За да срещнете такива опасения, VPN услуга би било най-доброто и най-простото решение за осигуряване на вашата поверителност.

Когато използвате VPN услуга, вашият интернет доставчик не може да разбере неща като съдържанието, което разглеждате, когато разглеждате такива уебсайтове и колко време прекарвате там. Следователно те не можеха да ограничат вашата честотна лента, като преценяха тежките неща, които предавате.

Какво е Comcast Throttling?

Популярният интернет доставчик Comcast заличи обещанието си за неутралитет на мрежата веднага след като FCC обяви отмяна.

Въпреки този ясен инстинкт към намеренията на Comcast, огромен списък с оплаквания допълнително удостоверява обвинението за бързо намаляване на скоростта от техния край.

Comcast обещание заяви, че уебсайтовете или други онлайн приложения няма да бъдат таксувани в замяна на приоритетни предимства. Залогът на Comcast бе стартиран през 2014 г., където те споменават, че „Comcast не дава приоритет на интернет трафика или създава платени бързи ленти.

„Въпреки това, след три години, на 26 април 2017 г., той е заличен.

И все пак говорителят на компанията непрекъснато настоява, че Comcast няма „планове“ за установяване на практика за плащане на приоритети.

Докато обещаването на нещо на писмено споразумение и казването, че няма текущи планове, са две различни ситуации.

Нещо повече, правилата за неутралитет на мрежата от демократичната ера позволиха на доставчиците на интернет услуги да прилагат нулева оценка, но с някои изключения.

Но след отмяната на неутралитета на мрежата, всички начини с нулев рейтинг са законни и следователно Comcast би могъл също така да таксува онлайн доставчици за изключения за ограничаване на данни без никакви законови ограничения.

Това е видяно в последните дискусии в социални сайтове като Reddit. Потребителите на Comcast се оплакват от бавни скорости по време на торенти и докато изпълняват други онлайн въпроси.

ISP Throttling докато Torrenting

Torrenting е процес, който се нуждае от бърза скорост, тъй като повечето торент файлове се състоят от огромни данни и те могат да бъдат изтеглени само с бърза скорост.

От друга страна, важно е да знаете, че изправянето на бавна скорост редовно, докато торент може да бъде резултат от заглушаване на интернет доставчика.

Има определени причини, по които интернет доставчикът може да удържи скоростта ви, докато се търкаля.

 • Натоварването на вашите сървъри за локална мрежа се увеличава, когато изтегляте торент файлове или извършвате P2P споделяне на файлове.
 • Има определени региони, в които има ограничение на торент и затова може да се сблъскате с ограничения на честотната лента или ограничения на скоростта.

Вашият доставчик на интернет защитава трафик на торент по някакви законови причини, но може да възнамерява да изгуби натоварването от своите мрежови сървъри. За щастие, има начин да избегнете дроселирането на ISP, докато се търкаляте.

Проблемът възниква, когато вашият доставчик на интернет услуги разбере вашата самоличност чрез проследяване на вашия IP адрес, следователно, най-добрият начин е да шифровате данните си и да защитете IP адреса, докато изтегляте.

VPN за тази цел е най-добрият вариант, който бихте могли да имате. Ефективният VPN би могъл да ви спести от излагане на самоличност, както и да ви предпази от кибер заплахите, докато поредите.

Друго преимущество при използването на VPN по време на торент е, че ви осигурява адекватна скорост за изтегляне на тежки файлове.

Има някои тествани най-добрите VPN за торент, които имат задоволителна производителност по време на торента, но ExpressVPN има предимство поради своята светкавична скорост.

Как VPN Bypass ISP Throttling

VPN помага за криптиране на вашите данни, което го прави недостъпно за интернет доставчиците. Въпреки това VPN, използвайки защитени протоколи за тунелиране като UDP, L2TP, TCP и алгоритъм за криптиране, прави вашите данни да изглеждат нечувствителни към любопитен ISP.

Свързана статия:Какво вижда вашият интернет доставчик, когато използвате VPN

Когато използвате VPN услуга, за да избегнете ограничението на честотната лента на доставчиците на интернет услуги, той пренася вашия интернет трафик на своя сървър, където реалният му IP адрес е маскиран от друг. Също така истинското ви местоположение остава скрито от интернет доставчика, както и от всички субекти в интернет.

VPN промяната на вашия IP прави анонимността на вашата идентичност и местоположение на ISP.

Байпас ISP изхвърляне от вашите устройства

Големият опит и засилените проблеми със скоростта на интернет нараснаха досадата сред интернет потребителите и нараснаха отчаянието да заобиколят заглушаването на ISP.

Разглеждайки такива заявки, ние сме филтрирали различни начини за предотвратяване на заглушаване на ISP.

Всички те обаче са специализирани за едно устройство и освен това не са абсолютно оригинални, за да осигурят пълно преживяване от скоростното дроселиране.

Но VPN има някои стабилни предимства пред останалите практики;

 • С VPN бихте могли лесно решаване на проблеми със скоростта с дроселиране на всяко устройство, вместо да прилагат индивидуални решения за всяко устройство.
 • За разлика от сложното ръководство, VPN е лесна за настройка, лесен за използване и е съвместим с всяко устройство което също ви предлага едновременни връзки към повече от една система.
 • Тя ви предоставя a широк спектър от поточно съдържание включително популярни канали като Netflix, Hulu, HBO и други, които са ограничени в много региони.
 • При други решения отново можете да станете жертва на ограничаване на честотната лента на ISP, но VPN е постоянно решение, което бихте могли да имате.

Има някои най-добри VPN услуги, чрез които можете да изпитате непрекъснато сърфиране в интернет. VPN мрежите не позволяват на доставчиците на интернет услуги да намалят скоростта ви и да пречат на въпросите при сърфирането ви в интернет.

Трябва обаче да се грижите, докато избирате платен VPN абонамент и да изберете доставчик на VPN, който има собствени DNS сървъри. Можете да следвате нашето Ръководство за най-добри VPN услуги. Освен това има някои надеждни VPN мрежи с подходящ пробен период, така че можете да ги тествате, преди да инвестирате пари.

Статия, която може да помогне: 6 бързи проверки за установяване на фалшива VPN услуга

Задушен ли съм? Открийте го чрез тест за скорост на интернет

Предоставянето на ISP е проблем, който адресират повечето потребители по света.

Но възниква въпросът, че при какви обстоятелства бихте били наясно, че скоростта на вашия интернет е заглушена от интернет доставчик? Или на въпрос, който съм заглушен?

За обикновен интернет потребител, ограничаването на честотната лента може да бъде неясен проблем по отношение на измислянето му. Предимно проблемите с скоростта на интернет са изправени поради тежко изтегляне или при гледане на тежко съдържание.

Ще ви разкажем за някои техники и тест за скорост на интернет, за да откриете заглушаване на ISP.

(1) - Редовен Интернет тест за скорост

байпас изпитване

За да намалите скоростта на интернет, повечето интернет доставчици поставят ограничение на честотната лента на определен праг и след като натиснете това, скоростта на връзката ви спада.

Тестът за скорост е техника, чрез която можете да проверите дали вашият интернет доставчик намалява скоростта на вашия интернет, както го правят повечето интернет доставчици. За тест на скоростта има много инструменти като speedtest.net или testmy.net.

Повечето потребители се оплакват от това, когато месецът е към края си, скоростта на сърфиране се забавя. За да имате лесно сравнение, трябва да проверявате скоростта на интернет всяка седмица. Чрез това лесно ще откриете кога скоростта на вашия интернет се спира.

Също така, тестът за скорост ще ви каже за вашата максимална честотна лента, след като я използвате, за да можете да заобиколите дроселирането.

(2) - Трябва да се използва интернет здравен тест

isp дроселиране - здравна мрежа

Всякакъв вид слабост в Интернет или заглушаване на интернет доставчика може да бъде открит чрез инструмент за тестване на интернет. Чрез използване на инфраструктура и кодове от M-лаборатории той изпраща вашия трафик до устройство, работещо като измервателна точка извън вашата ISP мрежа.

Така че всеки признак на ограничение между вашия интернет доставчик и измервателна точка може да бъде открит. Ако покаже огромно противоречие между двете, това е признак на заглушаване на ISP.

Въпреки това, ако искате съответствие, трябва да инспектирате резултатите за около една седмица или повече, за да предприемете по-добри мерки за среща с ISP заглушаване.

(3) - Използвайте Glasnost за тест за скорост на интернет

ISP Throttling - Мониторинг на трафика

Производителността на интернет трафик от различни видове може да се провери чрез Glasnost. Можете да избирате между P2P приложения (BitTorrent, eMule, Gnutella), Стандартни приложения (имейл, HTTP, SSH трансфер, Usenet) и Видео по поръчка (YouTube). Glasnost отнема около осем минути време, за да следи този тип трафик, като проверява честотната лента между вашия компютър и съответните сървъри.

Интернет доставчиците, за да оправдаят функциите си, претендират за намаляване на честотната лента като „намаляване на задръстванията в мрежата“ или „управление на мрежовия трафик“. Това обаче е само начин да ги защитите. Но ако се притеснявате за поверителността си в интернет, бихте могли да предотвратите пускането на ISP чрез VPN.

Байпас ISP Дросел без VPN

Повечето от потребителите на интернет се оплакват, че изпитват бавна скорост в пиковия момент, който е, когато повечето хора използват интернет.

Това би могло да ги накара да се сблъскат с опасността от бавна скорост на изтегляне, спад на връзката и забавяне на потока.

Вие може да сте този, който се сблъсква с такива проблеми, но вместо да се притеснявате, трябва да изпробвате ръчния начин за заобикаляне на скоростта на ISP с дроселиране с тези стъпки.

 • Кликнете старт меню в Microsoft Windows.
 • След това в лентата за търсене потърсете тичам. И кликнете върху представената опция.
 • Сега в изскачащия прозорец въведете MSC.
 • Ще видите прозорец с име „Редактор на местната групова политика“. Тук кликнете върху Конфигурация на компютъра> Административни шаблони> мрежа> QoS Packet Scheduler> Ограничете запазената честотна лента.
 • След това ще бъдете представени с прозореца за ограничаване на запазената честотна лента. Сега кликнете върху „Ограничение на честотната лента%, тип 0 и след това натиснете OK.
 • След това се върнете към стартовото меню и натиснете опцията за Контролен панел от списъка с опции от дясната страна.
 • Сега кликнете върху Мрежа и Интернет> Център за мрежа и споделяне> Промяна на настройките на адаптер (отляво)
 • Щракнете с левия бутон върху Локална връзка и изберете Имоти на дъното.
 • Тук трябва да поставите отметка, за да маркирате опцията „Версия 4 на интернет протокол (TCP / IPv4)".
 • Сега натиснете раздела Общи и променете настройките на DNS сървъра като;

Предпочитан DNS сървър: 8.8.8.8

Алтернативен DNS сървър: 8.8.4.4

Щракнете върху Ок и затворете всички отворени прозорци. И накрая, можете да изпитате относително по-голяма скорост на сърфиране, като получите достъп до браузъра си.

Но при тежко изтегляне и поточно предаване, можете да изпитате подобна скорост, ако не сте свързани с VPN.

Обходен капак за данни на ISP с помощта на VPN?

Капакът за данни е ограничение на честотната лента, внедрено или присвоено от доставчиците на интернет услуги на месец във вашия пакет данни.

Ако се чувствате бавна свързаност и връзка, докато разглеждате или изтегляте онлайн, може да е причината квотата ви за честотна лента да свърши.

Някои интернет доставчици ви дават спокойствие, когато капачката ви за данни приключи, те няма да прекъснат връзката ви, но ще намалят скоростта на връзката ви, за да получат внимание, което също се счита за ISP Throttling.

От друга страна, ако говорим за VPN, това всъщност няма нищо общо с вашата честотна лента. VPN току-що премести вашите данни, криптирани с криптирани тунели, ще използва честотната лента.

Използвайки VPN, вашият доставчик на интернет услуги може да види вашия трафик, но не може да види какво е това, поради криптиране.

Как да избегнете ISP Throttling на Android

Android е това, което веднага ни идва в съзнанието, когато мислим за най-използвания смартфон в целия свят. Най-възможно е и ефективно да се използва, независимо от типа на потребителя с основната операционна система Smartphone.

Свързана статия:най-доброто VPN приложение за android

Потребителите на android обаче също са изправени пред заглушаване на ISP, след като надхвърлят лимита си на данни. Поради такова поведение на интернет доставчиците, клиентите трябва да се сблъскат с прекъснато изтегляне и бавна интернет скорост. VPN може да помогне на потребителите на Android да избегнат подобни проблеми с дросела от ISP.

Това са няколко стъпки, които андроид потребител може да следва, за да се наслаждава на най-бързото изтегляне на филми, игра на игри и много други неща за стрийминг.

 1. Изберете най-добрата VPN услуга, дадена по-горе
 2. Направете акаунт на официалния уебсайт на избрания VPN
 3. На вашия Android телефон изтеглете приложението
 4. За да влезете, VPN, да получите достъп до него и да добавите вашите идентификационни данни
 5. Изберете подходящ сървър след успешното влизане.

И накрая, когато приключите с успешния абонамент за VPN, проверете скоростта на сърфиране на вашия Android, която определено би била по-бърза от преди.

Как да заобиколите дроселирането на T-mobile

Едно от най-големите имена в областта на телекомуникациите, T-mobile предоставя на своите потребители страхотен пакет пакет и ефективни функции. Но при тези функции, недостатъкът, с който се сблъскват потребителите на T-mobile, е когато надхвърлят ограничението за данни и трябва да се изправят срещу бавна скорост. За да преодолеете това раздразнение на скоростта, докато гледате филми, трябва да следвате тези стъпки, които са наистина полезни.

Стъпките за избягване на T-mobile дроселирането са:

 1. Меню за достъп на вашия телефон или таблет с Android
 2. Отидете в Настройки>Безжичен & мрежа
 3. Кликнете върху Мобилни мрежи
 4. След това щракнете върху Имена на точки за достъп и изберете T-Mobile APN
 5. Превъртете надолу, докато видите APN Type. Докоснете типа APN, за да го редактирате и просто добавите "Сивокафяв" в края, както е показано по-долу.

След като направите тези стъпки, просто се върнете, рестартирайте телефона си и го рестартирайте. Сега можете да се насладите на бързо изтегляне и сърфиране, без да се притеснявате за ограничението на данните.

Как да ограничите iPhone Throttling

Когато говорим за iPhone, това е най-популярният и търсещ внимание смартфон в света. Неговите изключителни характеристики, невероятен дизайн и здрава хардуерна конфигурация го отличават от останалите.

IPhone обаче не предоставя никаква предпазна мярка или функция за спиране на пускането на ISP. Също така, потребителите на iPhone се оплакват от бавна скорост по време на изтегляне и стрийминг вероятно поради заглушаване на интернет доставчиците.

За да се сблъскат с този проблем и за да се насладят на бързия интернет, потребителите на iPhone трябва да използват реномиран VPN, даден по-горе.

Ето няколко лесни стъпки, които един iPhone потребител може да следва, за да избегне заглушаване на ISP.

 1. Вземете една от най-добрите VPN услуги за iPhone
 2. На сайта на доставчика на VPN направете акаунт
 3. на вашето устройство изтеглете и инсталирайте избрания VPN
 4. Стартирайте VPN, след като сте го инсталирали успешно и изберете VPN сървър от всяка задгранична държава.
 5. Накрая проверете скоростта си след тези стъпки, за да осигурите по-добро обслужване.

Сега, след като изпълните всички тези стъпки, ще се надяваме, че ще можете да се насладите на много по-добра скорост на сърфиране и изтегляне.

Как да заобикаляте ISP Throttling на Windows

Байпас ISP Дръпване бързо и постоянно

С потребителите на смартфони, изправени пред проблеми с скоростта на интернет, много хора, които използват лаптопи и персонални компютри, се оплакват от забавено изтегляне и бавна интернет скорост. Най-предварителната стъпка за потребителите е да проведат тест за скорост на интернет след деактивиране на всички фонови приложения.

Свързана статия: най-добрият VPN софтуер за Windows 10 и повече..

Въпреки това, скоростта, на която бяхме свидетели преди, определено ще бъде много по-бавна, след като успешно изтеглят и започнат да използват един от уважаваните VPN, дадени по-горе.

Някои други съвети също могат да бъдат полезни за заобикаляне на дросела на ISP и увеличаване на скоростта на сърфиране.

 1. Потребителите, които използват хром, могат лесно да намалят използването на данни, като позволяват компресиране на данни. В това отношение биха могли да се следват стъпки;
 2. Отидете на Настройки
 3. Кликнете върху Управление на лентата
 4. След това щракнете върху Намалете използването на данни и маркирайте активирайте компресията
 5. Проблемът с дросела лесно може да бъде избегнат в други браузъри като Opera и Safari чрез режими за запазване на данни, което също намалява консумацията на данни.

член: Най-добър сигурен браузър - 5 най-добри възможности за избор

Избягвайте надничането, причиняващо дроселиране на ISP

Понякога пиърсингът изглежда полезен, тъй като помага да се избегне пренаселеността. Peering е начинът, през който два свързани интернет доставчика обменят своя мрежов трафик. Този процес на надничане понякога води до сблъсъци между интернет доставчиците за съотношението на трафика.

Това може да доведе до ниска скорост, докато предавате тежки услуги като Netflix или HBO. Това се случва, когато един доставчик дава повече ограничение на честотната лента, а другият предлага намалена честотна лента.

Докато, за да избегнете този проблем, VPN ще ви помогне ефективно и би могло да убие дроселирането на ISP, причинено поради надничането. VPN предава Вашите данни през VPN сървър, а не към друг доставчик на интернет. Чрез този процес вашият трафик остава неидентифициран и също така намалената граница на честотната лента може да бъде преодоляна.

Използването на VPN определено ще ви даде много подобрена и бърза скорост на сърфиране.

Как да избегнем торентите & Стрийминг услуги ISP заглушаване

Популярните услуги като Netflix, BBC iPlayer, HBO NOW или Hulu и съдържанието на торенти, използвано от потребителя, се следят от интернет доставчиците. И след като интернет доставчиците забележат много ползването на тези услуги, те ограничават честотната лента на потребителя, което води до бавна скорост.

Въпреки това, услуги като торент и тежък онлайн стрийминг изискват висока скорост и увеличена честотна лента за гладко движение и изтегляне. И все пак интернет доставчикът твърди, че дроселирането му е акт за намаляване на задръстванията. Но истинската причина е, че когато достигнете граничен праг, определен от вашия интернет доставчик, те получават известие за количеството на консумираните данни.

Но ако искате лесно решение, за да избегнете заглушаване на ISP, докато парите и използвате торент, VPN би бил отличен избор. Чрез торент VPN скоростта на вашия интернет ще бъде променена и трафикът ви преминава по непрекъснат път.

Защо трафикът на честотната лента се приема като погрешна стъпка

Правилата за неутралност на мрежата, когато се отдадат на такова значение в света, отколкото пускането на ISP, определено биха се считали за лоша практика. Правилата за неутралност на мрежата обезкуражават интернет доставчиците, които не предоставят равни възможности на всички. Според тези правила не трябва да има разлика в цените, количеството данни и достъпа до всеки уебсайт. Новото предложение за правила за неутралност на мрежата обаче би могло изцяло да отмени тези поръчки, което е малко загрижено.

Скоростта на потребителите на ISP за дроселиране е явно отричане на прилаганите правила за неутралност на мрежата. Именно това кара потребителите да мислят за заобикаляне на дроселирането на ISP, тъй като им се предоставят повече правомощия за контрол на скоростта на сърфиране. За да се сблъскат с проблема, много потребители се насочват към VPN технологията.

Също така, тактиката, използвана от интернет доставчиците за деградиране на други стрийминг услуги, е, че те предлагат собствено стрийминг съдържание на потребителите. За да избегне дроселирането на тяхното съдържание, Netflix е платил пари на много интернет доставчици. Така че, ако сте готови да избегнете подобно раздразнение от спада на скоростта, VPN е подходяща опция за гладко преживяване на поточно предаване.

Проблеми, с които потребителите трябва да се сблъскат като резултат от пропускането на интернет доставчика

Благодарение на заглушаването на ISP потребителите се сблъскват с много проблеми, които ги смущават и създават безпокойство сред тях. Ние наблюдаваме и анализираме тези заявки, от които потребителите най-често се оплакват. И за да се сблъскаме с такива досадни проблеми, предложихме решения, които биха ви помогнали да избегнете заглушаване на ISP.

Ето някои най-докладвани проблеми, с които се сблъскват интернет потребителите;

Изправяне на трафик на честотна лента при използване на обществени мрежи

Обществената мрежа включва интернет връзката, която се предлага в кафенета, образователни институти, пазари, ресторанти, летища и други обществени места. На такива места честотната лента е ограничена, за да се премахне натоварването от сървърите.

За тази цел бихме ви предложили да проверите дали други хора на мястото са изправени пред такъв проблем или не. Ако не, тогава трябва да почистите браузъра си по начина, посочен по-горе. Но ако други също са изправени пред такъв проблем, най-вероятно връзката ви е прекъсната.

За да избегнете такъв проблем, най-ефективният начин е да използвате VPN, което би повишило скоростта ви и също така спаси данните ви от хакване от обществен Wi-Fi.

Бавна скорост, докато използвате Xbox Live & Онлайн игри

Докато играе онлайн игри и използва Xbox, потребителят непрекъснато консумира данни и в такава ситуация ISP обикновено намалява скоростта на интернет. Също така, проблемите с пинг шиповете и латентността възникват по време на онлайн игри.

Вашата интернет активност и данни трябва да бъдат кодирани, така че да останат недостъпни за хакери и интернет доставчици и да избегнат подобни проблеми на пинг шипове, проблеми с лаг и DDOS атаки. В тази връзка VPN би бил най-добрият вариант за криптиране на всичките ви данни. Също така, можете да се насладите на онлайн игри, Xbox животи и много други.

Но тук бихме предложили на потребителите да изберат VPN с широко покритие на сървъра, за да можете да се наслаждавате на безплатните онлайн игри.

заключение

Мрежата на ISP за дроселиране на потребител е акт, който се отрича от почти всеки интернет потребител. Освен това, това е нещото, което създава досада и безсилие сред потребителите. Въпреки това, за да заобиколите ISP заглушаване, VPN би било полезно за потребителите.

За да имате по-добра VPN услуга, трябва да изберете реномирана и популярна VPN, която е ефективна в поддръжката на клиентите. По-горе изброените най-добри VPN услуги са тези, от които бихте могли да изберете, за да имате отлично интернет сърфиране. Тези VPN услуги са тези, които поддържат висока конфиденциалност на клиента и протокол за сигурност.