Best Free Blocker Blocker – Βελτιώστε την εμπειρία περιήγησης

[ware_item id=33][/ware_item]

Τα αναδυόμενα παράθυρα δεν είναι απλά ενοχλητικά αλλά αυξάνουν επίσης τη χρήση του υλικού. Καλύπτουν το περιεχόμενο που θέλουμε να διαβάσουμε προβάλλοντας μπροστά από την οθόνη. Μερικές φορές συνδέονται επίσης με την εγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού στο σύστημα ενός χρήστη. Τα αναδυόμενα παράθυρα θεωρούνται ως μια πολύ χειραγωγική μορφή παρεμβατικής διαφήμισης. Δεδομένου ότι τα αναδυόμενα παράθυρα είναι ενοχλητικά, πολλοί ιστότοποι απλά σταμάτησαν να τις χρησιμοποιούν ως το πρώτο μέσο πληρωμένης διαφήμισης. Ωστόσο, ορισμένοι ιστότοποι εξακολουθούν να μην έχουν εγκαταλείψει τη χρήση αυτών των αναδυόμενων παραθύρων. Έτσι, για να απαλλαγείτε από αυτά τα αναδυόμενα παράθυρα, πρέπει να επιλέξετε το το καλύτερο δωρεάν blocker.


best-free-popup-blocker

Οι καλύτεροι δωρεάν αναστολείς των αναδυόμενων παραθύρων θα σας επιτρέψουν απλά να θέσετε τέρμα σε ολόκληρο το χάος που δημιουργήθηκε από τα αναδυόμενα παράθυρα. Αυτοί οι αναδυόμενοι και αποκλεισμοί adware σχεδιάζονται για να μετατρέψουν την εμπειρία περιήγησής σας σε γρήγορη. Υπάρχουν διάφοροι δωρεάν αποκλεισμοί αναδυόμενων παραθύρων που θα βρείτε σε κάθε πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Επιπλέον, πολλά από αυτά καλύπτουν όλα τα προγράμματα περιήγησης ιστού.

Ωστόσο, τα περισσότερα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης, όπως το Google Chrome, έχουν ενσωματωμένους αποκλεισμούς αναδυόμενων παραθύρων για να απενεργοποιήσετε τα αναδυόμενα παράθυρα. Για να απενεργοποιήσετε τα αναδυόμενα παράθυρα στο Google Chrome, πρέπει πρώτα να κάνετε κλικ στο εικονίδιο τριών σημείων. Στη συνέχεια, επιλέξτε "Ρυθμίσεις", κάντε κλικ στην επιλογή "Εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων". Περαιτέρω επιλέξτε "Ρυθμίσεις περιεχομένου" στην ενότητα "Απόρρητο". Μετακινηθείτε προς τα κάτω και θα μεταβείτε στην ενότητα "Αναδυόμενα παράθυρα". Εδώ μπορείτε να ελέγξετε το "Μην επιτρέπετε σε κανέναν ιστότοπο να εμφανίζει αναδυόμενα παράθυρα" σύμφωνα με την επιθυμία σας.

Γιατί χρειάζεστε τον καλύτερο αποκλεισμό αναδυόμενων παραθύρων?

Sine όλα τα είδη των διαφημίσεων μπορούν να αυξήσουν τις κόκκινες σημαίες, ώστε να χρειαστεί να γνωρίσουμε τον εαυτό μας σε έναν αναδυόμενο και adware blocker. Ένα adware είναι ένα είδος κακόβουλου λογισμικού το οποίο μπορεί να εντοπιστεί αν αρχίσετε να λαμβάνετε πολλά ανεπιθύμητα αναδυόμενα παράθυρα στο σύστημά σας.

Πολλοί μη ασφαλείς ιστότοποι προβάλλουν κανονικές διαφημίσεις που μπορούν επίσης να κάνουν ένα σύστημα επιρρεπές σε επιθέσεις ιών. Οι χάκερ μπορούν να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό και μέσω αυτών των διαφημίσεων. Αυτό δεν προκαλεί καθόλου έκπληξη καθώς γνωρίζουμε ότι το κακόβουλο λογισμικό εξαπλώθηκε μέσω των μεγαλύτερων ιστότοπων της Yahoo το 2015. Μια ομάδα εγκληματικότητας στον κυβερνοχώρο χρησιμοποίησε διαφημίσεις στις μεγαλύτερες ιστοσελίδες της Yahoo, όπως το Yahoo.com και άλλοι, προκειμένου να μολύνει τα συστήματα των χρηστών με κακόβουλα προγράμματα.

Ως εκ τούτου, αναγκάζεται να σας κάνει να συνηθίσετε με τον καλύτερο δωρεάν αναστολέα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που θα εξασφαλίσει τη δική σας ασφάλεια.

Η διαφορά μεταξύ αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων και μπλοκαρίσματος διαφημίσεων

Το μπλοκάρισμα των αναδυόμενων παραθύρων και το κλείδωμα των διαφημίσεων είναι δύο πράγματα που είναι διαφορετικά από τους πόλους όσον αφορά τη λειτουργία τους. Ως εκ τούτου, δεν πρέπει να θεωρήσουμε αυτά τα δύο το ίδιο πράγμα. Αυτοί οι όροι, ωστόσο, εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται εναλλακτικά.

Οι αναστολείς των αναδυόμενων παραθύρων είναι εκείνοι που θα εμποδίσουν τους ιστότοπους από το να στείλουν τα αναδυόμενα παράθυρα. Επίσης, εμποδίζουν το adware να δημιουργεί αναδυόμενα παράθυρα. Ωστόσο, τα αναδυόμενα παράθυρα μπορούν ακόμη και να ξεκινήσουν όχι μόνο με διαφημίσεις αλλά με διάφορα άλλα μέσα. Πολλοί ιστότοποι είναι εκεί που χρησιμοποιούν αναδυόμενα παράθυρα για νόμιμους σκοπούς, επομένως ίσως να θέλετε να τους κατατάξετε.

Οι αποκλειστές διαφημίσεων αποκλείουν οποιαδήποτε διαφήμιση ανιχνεύει σε μια σελίδα. Αυτό περιλαμβάνει διαφημίσεις εντός σελίδας και αναδυόμενα παράθυρα. Οι αποκλειστές διαφημίσεων έχουν σπάσει ένα τεράστιο μέρος ολόκληρης της οικονομίας του Διαδικτύου εμποδίζοντας αυτές τις διαφημίσεις στη σελίδα.

Όπως δήλωσε το Harvard Business Review, "Η συζήτηση σχετικά με την παρεμπόδιση των διαφημίσεων γίνεται όλο και περισσότερο πολωμένη. Εκείνοι που αντιτίθενται στον αποκλεισμό διαφημίσεων παρομοιάζουν την πειρατεία του περιεχομένου, υποστηρίζοντας ότι η έκθεση σε διαφημίσεις είναι η τιμή που πρέπει να πληρώσουν οι αναγνώστες για δωρεάν περιεχόμενο. Η άλλη πλευρά της συζήτησης υποστηρίζεται από εταιρείες που δημιουργούν λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων, καθώς και από τους σε απευθείας σύνδεση ακτιβιστές της ιδιωτικής ζωής. Επικρίνουν την επίδραση των διαφημίσεων στην εμπειρία των χρηστών, αλλά η μεγαλύτερη ανησυχία τους περιστρέφεται γύρω από τη συμπεριφορική παρακολούθηση, μια πρακτική που χρησιμοποιείται από πολλές διαφημιστικές εταιρείες για να μάθουν για τα ενδιαφέροντα των χρηστών με βάση την δικτυακή τους δραστηριότητα.

Η μεγαλύτερη απίστευτη συνέπεια της χρήσης των μηχανισμών αποκλεισμού διαφημίσεων είναι η επίδρασή τους στην οικονομία του Διαδικτύου και η ικανότητά τους να βάζουν ένα μεγάλο βαθούλωμα στο ελεύθερο περιεχόμενο ιστού. Έτσι, για να διατηρήσετε τα παροιμιώδη φώτα σε πολλές ιστοσελίδες χρησιμοποιούν τώρα παραπομπές ή συνδέσεις θυγατρικών. Έτσι, όταν χρησιμοποιείτε αποκλειστές διαφημίσεων, πρέπει να έχετε κατά νου ότι μπορεί να έχουν αντίκτυπο στους ιστότοπους που έχετε συνηθίσει, να απολαμβάνετε δωρεάν.

Διαφορά μεταξύ των αποκλεισμένων αναδυόμενων παραθύρων Built-in και τρίτων

Τα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης ιστού όπως το Chrome, το Opera, το Safari και ο Firefox αποκλείουν αυτόματα τα αναδυόμενα παράθυρα. Αποκλείουν τα αναδυόμενα παράθυρα λόγω των ενσωματωμένων αναστολέων αναδυόμενων παραθύρων που αποκτήθηκαν με. Οι ενσωματωμένοι αναστολείς των αναδυόμενων παραθύρων λειτουργούν κλείνοντας τα παράθυρα φρεναρά.

Ωστόσο, οι αποκλεισμοί τρίτων είναι απλώς οι επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης ιστού ή τα επιμέρους προγράμματα που προσφέρουν λίγα πρόσθετα οφέλη επίσης. Οι αποκλεισμοί αναδυόμενων παραθύρων τρίτου μέρους αποκλείουν τη διαφήμιση και τα αναδυόμενα παράθυρα μέσω ενός πεδίου ή φιλτραρίσματος IP.

Οι αποκλειστές τρίτων αναζητούν το περιεχόμενο και αν δεν βρουν εξωτερικούς συνδέσμους στα αναδυόμενα παράθυρα ή στη σελίδα, τότε δεν τα αποκλείουν. Μερικές φορές νέα παράθυρα δεν ανοίγουν από τα αναδυόμενα παράθυρα από το πρόγραμμα περιήγησης αντί να προβάλλουν διαφημίσεις JavaScript που είναι ενσωματωμένες στον κώδικα της σελίδας. Δεδομένου ότι δεν δημιουργούν πρόσθετες σελίδες, οι ενσωματωμένοι αναστολείς των αναδυόμενων παραθύρων δεν λειτουργούν.

Οι ενσωματωμένοι αναστολείς των αναδυόμενων παραθύρων δεν είναι επομένως αρκετά φωτισμένοι, αλλά με εξαίρεση την Όπερα. Παρ 'όλα αυτά, οι αποκλειστές τρίτων είναι σχεδιασμένοι να είναι πιο αποκλειστικοί. Έχουν επίσης μια παραλλαγή με βάση το αν οι ρυθμίσεις μπορούν να ρυθμιστούν ή όχι.

Έλεγχος της απόδοσης του αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων

Από το τεράστιο πλήθος παρεμποδιστών που εμφανίζονται στην αγορά, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε πολλά από αυτά. Μεταξύ αυτών των αναστολέων των αναδυόμενων παραθύρων, υπήρχαν επίσης οι ενσωματωμένοι αναστολείς των αναδυόμενων παραθύρων του δημοφιλούς προγράμματος περιήγησης ιστού. Εκτός από τα ξεχωριστά προγράμματα περιήγησης ιστού που αποκτήθηκαν με λίγα πρόσθετα οφέλη.

Οι δοκιμές βασίστηκαν σε δύο διαφορετικές μεθόδους οι οποίες περιλάμβαναν:

 1. PopupTest.com - Παρέχει 17 διαφορετικές δοκιμές για διαφορετική μέθοδο popup. Μεταξύ αυτών των δοκιμών, τέσσερις δοκιμές είναι για καλές αναδυόμενες γραμμές που δεν πρέπει να μπλοκαριστούν από έναν έμπειρο αποκλεισμό αναδυόμενων παραθύρων.
 2. Η δεύτερη μέθοδος περιελάμβανε τη χρήση εγγενών δοκιμαστικών διαφημίσεων για διαφημίσεις στην σελίδα και αναδυόμενες διαφημίσεις που δημιουργήθηκαν στους ιστότοπους, όπως http://animefushigi.co/latest-anime/. Επιπλέον, περιλαμβάνει επίσης ένα καλό αναδυόμενο παράθυρο για σύνδεση από το Bungie.net

Ενσωματωμένοι αποκλεισμοί αναδυόμενων παραθύρων

Οι ενσωματωμένοι αναστολείς των αναδυόμενων παραθύρων που εξετάσαμε για ορισμένα δημοφιλή προγράμματα περιήγησης εξετάζονται παρακάτω:

 1. Google Chrome best-free-popup-blocker

Το Google Chrome πέρασε όλα τα popup δείγματα από το PopupTest.com, συμπεριλαμβανομένων των καλών αναδυόμενων παραθύρων. Ωστόσο, απέτυχε η δοκιμή εγγενούς διαφήμισης από το animefushigi.co/latest-anime/. Όλες οι διαφορετικές διαφημίσεις συνέχισαν να εμφανίζονται μαζί με το ενοχλητικό αναδυόμενο παράθυρο στο κάτω μέρος της σελίδας. Επιπλέον, πέρασε το καλό δοκιμαστικό popup για τη φόρμα σύνδεσης Bungie.net.

Ωστόσο, μπορείτε επίσης να προσθέσετε εξαιρέσεις στον αποκλεισμό αναδυόμενων παραθύρων της Google για να προσθέσετε αξιόπιστες διευθύνσεις URL. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης στο Web διαθέτει επίσης έναν αποκλειστικό εντοπισμού cookie παρακολούθησης.

Εν κατακλείδι, μπορούμε να πούμε ότι ο ενσωματωμένος αποκλεισμός αναδυόμενων παραθύρων της Google είναι καλός, αλλά δεν είναι εξαιρετικός. Αν και ο ενσωματωμένος αποκλεισμός αναδυόμενων παραθύρων του Google Chrome δεν θα εμποδίσει τα καλά αναδυόμενα παράθυρα, δεν θα μπορέσει να αποκλείσει τις πραγματικές διαφημίσεις.

 1. Firefox best-free-popup-blocker

Σε αντίθεση με το Chrome, ο Firefox διαθέτει ένα περιορισμένο σύνολο λειτουργιών στον ενσωματωμένο αποκλεισμό αναδυόμενων παραθύρων. Τα cookie παρακολούθησης και τα αναδυόμενα παράθυρα μπορούν να μπλοκαριστούν μαζί με το πρόσθετο χαρακτηριστικό του κατάλογου των διαφορετικών ιστότοπων μέσω εξαιρέσεων.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, ο Firefox πέρασε τα δείγματα popuptest από το Popuptest.com. Ωστόσο, μπλοκάρει επίσης τα καλά αναδυόμενα παράθυρα.

 1. Microsoft Internet Explorer

best-free-popup-blocker

Ο Microsoft Internet Explorer εξακολουθεί να περιλαμβάνεται στα νεότερα λειτουργικά συστήματα της Microsoft. Ωστόσο, η Microsoft αρέσει περισσότερο για το πρόγραμμα περιήγησης Edge της. Ο ενσωματωμένος αποκλεισμός αναδυόμενων παραθύρων του IE προσφέρει στους χρήστες του περισσότερες εναλλακτικές λύσεις και επιλογές. Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη δύναμη του αναδυόμενου παραθύρου και του αποκλεισμού διαφημίσεών σας και σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε εξαιρέσεις.

Με το έντονο επίπεδο αποκλεισμού, ο IE πέρασε όλα τα δείγματα popup από το PopupTest.com, συμπεριλαμβανομένων των καλών αναδυόμενων παραθύρων. Το IE στα μισά του δρόμου μπλοκάρει μια διαφημιστική προβολή και δεν κατάφερε να αποκλείσει το άλλο αναδυόμενο παράθυρο που παρουσιάστηκε από το animefushigi. Δεν εμπόδιζε τις διαφημίσεις στις σελίδες, αλλά εμπόδισε το καλό αναδυόμενο παράθυρο για σύνδεση από το Bungie.net.

Συνολικά, ο ενσωματωμένος αναστολέας αναδυόμενων παραθύρων του IE αποκλείει τα πράγματα που θέλετε να φορτώσετε, ενώ αποτυγχάνει να αποκλείσει τα πραγματικά αναδυόμενα παράθυρα.

 1. Microsoft Edge best-free-popup-blocker

Το Microsoft Edge εκτελέστηκε με παρόμοιο τρόπο με το Firefox και το Google Chrome στα popup δοκιμές PopupTest.com. Έχει αποκλειστεί αποτελεσματικά όλα τα popup δοκιμών από την ιστοσελίδα και επέτρεψε όλα τα καλά αναδυόμενα παράθυρα. Επιπλέον, αποκλείστηκε επίσης ένα από τα δύο αναδυόμενα παράθυρα που δημιουργήθηκαν στο animefushigi, τα οποία δεν μπόρεσαν να κάνουν οι Firefox, Chrome και IE. Δυστυχώς, με το δοκιμαστικό παράθυρο σύνδεσης στο Bungie.net, το παράθυρο έφτασε, αλλά απέτυχε να φορτώσει το περιεχόμενο με το Edge.

Το Microsoft Edge δεν επιτρέπει την προσαρμογή των ρυθμίσεων για τον ενσωματωμένο αποκλεισμό αναδυόμενων παραθύρων. Επομένως, είναι αδύνατο να συμπεριληφθούν εξαιρέσεις για διάφορους ιστότοπους. Ο χρήστης δεν μπορεί να ρυθμίσει τη δύναμη του μηχανισμού αποκλεισμού με οποιονδήποτε τρόπο. Ωστόσο, το Microsoft Edge λειτουργεί καλύτερα από τα άλλα προγράμματα περιήγησης σε αποκλεισμό αναδυόμενων παραθύρων.

 1. ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

  best-free-popup-blocker

Εκτός από τη γενική παρεμπόδιση των αναδυόμενων παραθύρων, η Opera προσφέρει επίσης μερικές δυνατότητες απορρήτου. Το πρόγραμμα περιήγησης Web Opera έχει σχεδιαστεί ώστε να περιλαμβάνει ενσωματωμένο VPN, αποκλεισμό cookie tracker και δυνατότητα αποκλεισμού διαφημίσεων στις σελίδες. Αυτός ο φυλλομετρητής περάσει όλα τα δείγματα popup που βάζουμε εμπρός μέσω Popuptest.com μαζί με την καλή δοκιμή popup. Δεδομένου ότι η Opera είναι ο μόνος ενσωματωμένος αποκλεισμός διαφημίσεων, αυτό εμπόδισε όλες τις διαφημίσεις στη σελίδα animefushigi και τα αναδυόμενα παράθυρα.

Το φόρτωσε το καλό popup για σύνδεση από το Bungie.net. Ο περιηγητής ιστού Opera φτάνει μπροστά από όλους τους άλλους φυλλομετρητές ιστού και πολλούς αποκλεισμούς τρίτων λόγω της λειτουργικότητάς του. Για να συνοψίσουμε, μπορούμε να πούμε ότι η Όπερα αποδείχθηκε αποκλειστικός ιστότοπος και στη συνέχεια όλα τα άλλα προγράμματα περιήγησης ιστού. Έχει μπλοκάρει αποτελεσματικά το δείγμα popuptest από Popuptest.com και επέτρεψε επίσης να φορτωθούν καλά popups. Αποκλείσει τα ανεπαρκή αναδυόμενα παράθυρα μέσω του φιλτραρίσματος IP. Έτσι η Όπερα θεωρείται ότι είναι ο καλύτερος και των δύο κόσμων.

Καλύτεροι αποκλεισμοί αναδυόμενων παραθύρων

Εφόσον τα προγράμματα περιήγησης ιστού που έχουν προεπιλεγμένες δυνατότητες αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων αφήνουν πολλά να είναι επιθυμητά, οι χρήστες προτιμούν τους καλύτερους δωρεάν αποκλεισμούς αναδυόμενων παραθύρων. Παρακάτω έχουμε καταχωρίσει μερικούς από τους καλύτερους αποκλεισμούς αναδυόμενων παραθύρων από τρίτους στους οποίους μπορείτε να εξοικειωθείτε:

 1. AdBlock best-free-popup-blocker

Το AdBlock είναι ένας από τους καλύτερους διαθέσιμους μηχανισμούς αποκλεισμού ανεπιθύμητων αναδυόμενων παραθύρων και επίσης πραγματοποιήθηκε αναμφισβήτητα καλά κατά τη δοκιμή. Παρά το γεγονός ότι απέτυχε τα popuptest.com popup δείγματα αυτό επέτρεψε καλές αναδυόμενα παράθυρα. Πέρασε το τεστ animefushigi και απενεργοποίησε όλες τις διαφημίσεις και τα αναδυόμενα παράθυρα στη σελίδα. Το AdBlock επέτρεψε επίσης στο popup του Bungie.net να φορτώσει χωρίς λάθος.

Επιτρέπει επίσης την προσαρμογή στις ρυθμίσεις του. Το AdBlock σάς επιτρέπει να αλλάζετε πολλές ρυθμίσεις σε αυτήν την επέκταση, συμπεριλαμβανομένου του αποκλεισμού λευκωμάτων και του εξατομικευμένου αποκλεισμού. Επιπλέον, σας επιτρέπει να αλλάξετε προσαρμοσμένα και προκαθορισμένα φίλτρα. Προσφέρει επίσης στους χρήστες του να επιτρέπουν διαφημίσεις κάνοντας δεξί κλικ και, επίσης, κατάλογοι λευκωμάτων συγκεκριμένων διαφημίσεων YouTube.

Το AdBlock είναι ο καλύτερος αποκλεισμός αναδυόμενων παραθύρων από τρίτους, καθώς είναι γεμάτο με εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Αυτός ο δωρεάν αποκλεισμός αναδυόμενων παραθύρων έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με το Chrome, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και στην Opera, κατεβάζοντας την επέκταση του Google Chrome.

 1. AdBlock Plus best-free-popup-blocker

Το AdBlock Plus είναι μια απλή εφαρμογή, όμως είναι γεμάτη με πολλές πρόσθετες επιλογές. Μπορείτε να δημιουργήσετε λίστες φίλτρων που επιτρέπουν ή αποκλείουν τα αναδυόμενα παράθυρα από διάφορους ιστότοπους. Αυτός ο καλύτερος δωρεάν αποκλεισμός αναδυόμενων παραθύρων μπορεί επίσης να επιτρέψει μη ενοχλητικές διαφημίσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γενική λειτουργία της λευκής κατάτμησης και μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τη δική σας λίστα σύνταξης φιλτραρίσματος.

Ωστόσο, το AdBlock Plus απέτυχε τα popupTest.om αναδυόμενα δείγματα, αλλά πέρασε τα καλά αναδυόμενα παράθυρα. Πέρασε επίσης το τεστ animefushigi αξιοσημείωτα. Το AdBlock Plus επίσης επέτρεψε στο Bungie.net να δημιουργήσει το αναδυόμενο παράθυρο σύνδεσης. Δεδομένου ότι το AdBlock Plus είναι ένας από τους καλύτερους δωρεάν μηχανισμούς αποκλεισμού τρίτων κατασκευαστών με ικανά χαρακτηριστικά. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες την απενεργοποίηση διαφημίσεων στις σελίδες.

 1. AdFender best-free-popup-blocker

Το AdFender, που συγκαταλέγεται στους καλύτερους δωρεάν μηχανισμούς αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων, έχει διάφορες επιλογές. Έρχεται με μια δοκιμαστική έκδοση και μπορεί να υπερηφανεύεται για την παρεμπόδιση περίπου τα πάντα. Λειτουργεί ως αναστολέας popup και adware. Ωστόσο, δεν μπλοκάρει κανένα από τα δείγματα αναδυόμενων παραθύρων από το Popuptest.com και επέτρεψε να ανοίξουν τα καλά αναδυόμενα παράθυρα.

Αυτός ο αποκλειστικός αποκλεισμός αναδυόμενων παραθύρων εμπόδισε αποτελεσματικά όλες τις διαφημίσεις σε animefushigi και προκάλεσε μια ανακατεύθυνση στη σελίδα αποκλεισμού διαφημίσεων αρκετά γρήγορα. Οι μετρήσεις του AdFender, που έγιναν προσβάσιμες από το δίσκο του συστήματος, έδειξαν ότι ένας τεράστιος όγκος διαφημίσεων έχει αποκλειστεί από τον ιστότοπο. Αυτός ο αποκλεισμός τρίτου μέρους επέτρεψε επίσης να φορτωθεί σωστά από το Bungie.net, χωρίς να παρεμποδίζεται.

Συμπερασματικά, μπορούμε να πούμε ότι η AdFender είναι μια από τις πιο προσαρμόσιμες επιλογές στον κατάλογο. Μπορείτε να προσαρμόσετε πολλές ρυθμίσεις στο AdFender, οι οποίες περιλαμβάνουν την εφαρμογή ρυθμίσεων διακομιστή μεσολάβησης, προσαρμόζοντας τη θύρα ακρόασης. Περιλαμβάνει επίσης ρυθμίσεις για τον αποκλεισμό των cookie παρακολούθησης, την ανώνυμη περιήγηση μέσω του Tor και την προβολή των στατιστικών αποκλεισμού. Ωστόσο, οι περισσότερες από τις λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο στην πλήρη έκδοση παρά στη δοκιμαστική έκδοση. Η δωρεάν έκδοση αποτελείται μόνο από την προκαθορισμένη παρεμπόδιση αναδυόμενων παραθύρων.

 1. Ad Muncher best-free-popup-blocker

Αυτός ο καλύτερος δωρεάν αποκλεισμός αναδυόμενων παραθύρων διαθέτει μεγάλο αριθμό επιλογών προσαρμογής. Ο Ad Muncher προσφέρει ρυθμίσεις για την προσαρμογή της συμπεριφοράς του ιστότοπου, όπως εικόνες φόντου, αφαίρεση μουσικής κλπ. Προσφέρει επίσης την πρόληψη από τα cookie παρακολούθησης, την αυτο-δημιουργία σελιδοδεικτών και τις πολύ λεπτομερείς επιλογές αποκλεισμού διαφημίσεων. Οι επιλογές προσαρμογής περιλαμβάνουν επίσης την απενεργοποίηση των συνδέσεων intranet, την επιλογή αλλαγής του μπλοκ μηνύματος σε οτιδήποτε θέλετε καθώς και λεπτομερή και καταληκτικά αρχεία καταγραφής.

Ο Ad Muncher λειτουργούσε περισσότερο ως αποκλειστικός μηχανισμός τρίτων κατασκευαστών, αλλά απέτυχε να αποκλείσει τα δείγματα αναδυόμενων παραθύρων από το Popuptest.com. Εντούτοις, επέτρεψε να περάσουν τα καλά τεστ και επέτρεψαν την γρήγορη φόρτωση του αναδυόμενου παραθύρου σύνδεσης από το Bungie.net. Αυτός ο δωρεάν αποκλεισμός αναδυόμενων παραθύρων απέτυχε να αποκλείσει οποιαδήποτε από τις διαφημίσεις επί της σελίδας, αλλά απέκλεισε τα δύο αναδυόμενα παράθυρα από το animefushigi.

Παρόλο που ο Ad Muncher απέτυχε να αποκλείσει τις διαφημίσεις στις σελίδες, εξακολουθεί να θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους δωρεάν αποκλεισμούς αναδυόμενων παραθύρων. Κάποιος μπορεί να κατεβάσει αυτήν την εφαρμογή εάν ενδιαφέρεται να διαβάσει τα αρχεία καταγραφής. Τα αρχεία καταγραφής που παρέχονται είναι πάντοτε λεπτομερή και μπορούν να αναζητηθούν. Πρόκειται για έναν αποκλειστικό αποκλεισμό αναδυόμενων παραθύρων για πραγματικές διαφημίσεις. Ωστόσο, για διαφημίσεις εντός σελίδας, ίσως χρειαστεί να επιλέξετε κάποιο άλλο δωρεάν δωρεάν blocker.

 1. uBlock best-free-popup-blocker

uBlock είναι ένα αποτελεσματικό αναδυόμενο παράθυρο και blocker adware. Αυτός ο καλύτερος δωρεάν αποκλεισμός αναδυόμενων παραθύρων, ωστόσο, έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα. Το μειονέκτημα είναι ότι έχουν διαθέσιμες μόνο περιορισμένες επιλογές προσαρμογής. Ωστόσο, επιτρέπει τον επιτρεπόμενο κατάλογο λευκώματος, δυναμικούς κανόνες φίλτρου, απόκρυψη παραληπτών μπλοκ και εμφάνιση περιορισμένου αριθμού δεδομένων καταγραφής. Ωστόσο, η ισχύς του φίλτρου δεν μπορεί να ρυθμιστεί.

Αυτό το αναδυόμενο παράθυρο και ο αποκλεισμός διαφημίσεων απέτυχαν τα δείγματα αναδυόμενων παραθύρων από το PopupTest.com, αλλά επέτρεψαν την φόρτωση των καλών αναδυόμενων παραθύρων. Το uBlock επέτρεψε επίσης να εμφανιστεί το αναδυόμενο παράθυρο σύνδεσης από το Bungie.net για να φορτώσει το περιεχόμενό του. Στο animefushigi, εμποδίζει όλα τα αναδυόμενα παράθυρα και τις διαφημίσεις εντός σελίδας καθώς και την ενεργοποίηση της ανακατεύθυνσης σελίδας αποκλεισμού διαφημίσεων.

 1. Απόρρητο Badger best-free-popup-blocker

Το EFF δημοσίευσε το Privacy Badger ως έναν από τους καλύτερους δωρεάν αποκλεισμούς αναδυόμενων παραθύρων. Αλλά είναι κάπως δύσκολο να αξιολογηθεί από τους υπόλοιπους τρίτους και ενσωματωμένους αναστολείς. Όπως δηλώνει το EFF, το "Privacy Badger επικεντρώνεται στην απαγόρευση ορατών ή αόρατων σεναρίων τρίτων κατασκευαστών ή εικόνων που φαίνεται να σας παρακολουθούν ακόμα και αν απορρίψατε ρητά τη συγκατάθεσή σας στέλνοντας μια κεφαλίδα Do Not Track. Ακριβώς έτσι συμβαίνει ότι οι περισσότεροι (αλλά όχι όλοι) από αυτούς τους ιχνηλάτες τρίτων είναι διαφημίσεις. Όταν βλέπετε μια διαφήμιση, η διαφήμιση σάς βλέπει και μπορεί να σας παρακολουθήσει. Απορρήτου του Badger είναι εδώ για να σταματήσει αυτό. "Αυτό σημαίνει ότι αν το Privacy Badger αποκλείει μια διαφήμιση, τότε είναι ένας ιχνηλάτης. Απορρήτου Η Badger δεν αποκλείει συχνά τις ίδιες διαφημίσεις με τους άλλους αποκλειστικούς μηχανισμούς αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων και διαφημιστικών μηνυμάτων adware.

Δεδομένου ότι το Privacy Badger έχει περιορίσει τις πρόσθετες διαθέσιμες επιλογές, μπορείτε να ορίσετε τις ρυθμίσεις φίλτρου. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να προσθέσετε λευκώματα σε ιστοσελίδες, να αντικαταστήσετε κοινωνικά widget, να εμφανίσετε απαγορευμένες μετρήσεις διαφημίσεων και να αποτρέψετε τη διαρροή του WebRTC της διεύθυνσης IP σας.

Απόρρητο Το Badger που είναι ο καλύτερος δωρεάν blocker αποκλείστηκε αποτελεσματικά από τα κακά αναδυόμενα παράθυρα και πέρασε τα καλά αναδυόμενα παράθυρα του PopupTest.com. Δεν εμπόδιζε διαφημίσεις ή αναδυόμενα παράθυρα στη σελίδα animefushigi. Επομένως, μπορούμε να υποθέσουμε ότι δεν υπήρχαν διαφημίσεις παρακολούθησης στη σελίδα. Το μόνο μειονέκτημα που παρατηρήσαμε στο Privacy Badger ήταν ότι εμπόδισε την φόρτωση της εικόνας επιτρέποντας παράλληλα την αναδυόμενη παράθυρο σύνδεσης από το Bungie.net. Ωστόσο, αυτό δεν είναι αρκετά σημαντικό, καθώς επέτρεψε την επιτυχή φόρτωση του αναδυόμενου παραθύρου σύνδεσης.

συμπέρασμα

Είστε μέρος του όχλου που θέλει να θέσει τέρμα στις αναδυόμενες διαφημίσεις; Εάν ναι, τότε θα είστε εξοικειωμένοι με την ενόχληση που δημιουργούν τα αναδυόμενα παράθυρα μεταξύ των χρηστών. Ωστόσο, μπορείτε πολύ εύκολα να σβήνουν από το popup κόλαση κάνοντας τον εαυτό σας συνηθίσει με τους καλύτερους δωρεάν αναστολείς των pop-up. Έχουμε σπάσει το μαστίγιο και έχουμε φέρει σε λειτουργία τους καλύτερους μηχανισμούς αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων καθώς και τους μηχανισμούς αποκλεισμού adware. Περνώντας μέσα από το παραπάνω άρθρο, θα βρείτε τους καλύτερους διαθέσιμους ενσωματωμένους και τρίτους αποκλειστές που θα σας δώσουν μια ομαλή εμπειρία πλοήγησης στην ιστιοπλοΐα.