Best Free Popup Blocker – Izboljšajte svojo izkušnjo brskanja

[ware_item id=33][/ware_item]

Pojavni okni niso samo nadležni, ampak tudi povečajo uporabo strojne opreme. Zajemajo vsebino, ki jo želimo prebrati, tako da projiciramo pred zaslon. Včasih so povezane tudi z nameščanjem zlonamerne programske opreme v uporabnikovem sistemu. Popupui veljajo za zelo manipulativno obliko vsiljivega oglaševanja. Ker se pojavna okna motijo, jih je veliko spletnih mest preprosto prenehalo uporabljati kot prvotno sredstvo plačanega oglaševanja. Nekatera spletna mesta pa še vedno niso opustila uporabe teh pojavnih oken. Če se želite znebiti teh pojavnih oken, se morate odločiti za najboljši brezplačni zaviralec popup.


najboljši-free-block-popup-blocker

Najboljši brezplačni zaviralci popup vam bodo omogočili, da preprosto končate celoten nered, ki ga ustvarijo pojavni okni. Ti blokatorji pojavnih in oglaševalskih programov so zasnovani tako, da vašo izkušnjo brskanja spremenijo v hitro. V vsakem spletnem brskalniku najdete številne brezplačne blokatorje pojavnih oken. Poleg tega mnogi od njih pokrivajo vse spletne brskalnike.

Vendar večina sodobnih brskalnikov, kot je Google Chrome, ima vgrajene blokatorje pojavnih oken, ki onemogočajo pojavna okna. Če želite onemogočiti pojavna okna v brskalniku Google Chrome, morate najprej klikniti ikono s tremi pikami. Nato izberite »Nastavitve«, kliknite »Prikaži napredne nastavitve«. Nadalje izberite »Nastavitve vsebine« v razdelku »Zasebnost«. Pomaknite se navzdol in prišli boste do razdelka »Pojavna okna«. Tu lahko preverite »Ne dovolite, da se nobeno mesto prikaže pojavnih oken« po vaši želji.

Zakaj potrebujete najboljši brezplačni blokiralec pojavnih oken?

V vseh vrstah oglasov se lahko pojavijo rdeče zastave, zato se moramo seznaniti s preprečevalcem popup in adware. Oglasna programska oprema je vrsta zlonamerne programske opreme, ki jo je mogoče zaznati, če začnete v svojem sistemu prejemati veliko nezaželenih pojavnih oken..

Številna nezavarovana spletna mesta projicirajo običajne oglase, ki lahko naredijo tudi sistem, ki je nagnjen k virusnim napadom. Hekerji lahko prek teh oglasov širijo tudi zlonamerno programsko opremo. To sploh ne preseneča, saj smo seznanjeni z zlonamerno programsko opremo, ki se širi na največjih Yahoojevih spletnih mestih v letu 2015. Skupina za kibernetsko kriminaliteto je uporabljala oglase na največjih Yahoojevih spletnih mestih, kot so Yahoo.com in drugi, da bi okužila uporabniške sisteme z zlonamerno programsko opremo.

Zato se pojavi potreba, da se navadiš na najboljšega brezplačnega blokatorja pojavnih oken, ki bo zagotovil lastno varnost.

Razlika med blokiranjem pojavnih oken in blokiranjem oglasov

Blokiranje pojavnih oken in blokiranje oglasov sta dve stvari, ki sta ločeni na polovici glede na funkcijo. Zato ne bi smeli teh dveh obravnavati enako. Ti izrazi pa se še vedno uporabljajo zamenljivo.

Blokatorji pojavnih oken so tisti, ki bodo spletnim mestom preprečili pošiljanje poljubnih pojavnih oken. Prav tako preprečujejo, da bi se oglaševalsko programsko orodje začelo pomladiti. Vendar pa se pojavna okna lahko celo sprožijo ne le z oglasi, ampak na različne druge načine. Številna spletna mesta so na tem mestu, ki pojavne okne uporabljajo v zakonite namene, zato jih boste morda želeli dodati na seznam.

Blokatorji oglasov blokirajo ne glede na oglas, ki ga zazna na strani. Sem spadajo tudi oglasi na strani in pojavna okna. Blokatorji oglasov so ustvarili velik del celotne internetne ekonomije z blokiranjem teh oglasov na strani.

Kot navaja Harvard Business Review, "Razprava o blokiranju oglasov postaja vse bolj polarizirana. Tisti, ki nasprotujejo blokiranju oglasov, ga primerjajo s piratstvom vsebine in trdijo, da je izpostavljenost oglasom cena, ki jo morajo bralci plačati za brezplačno vsebino. Drugo stran razprave podpirajo podjetja, ki ustvarjajo programsko opremo za blokiranje oglasov, pa tudi spletni aktivisti za zasebnost. Kritizirajo vpliv oglasov na uporabniško izkušnjo, vendar se njihova največja skrb nanaša na vedenjsko sledenje, ki ga uporabljajo številna oglaševalska podjetja za spoznavanje interesov uporabnikov na podlagi njihove spletne dejavnosti. "

Največja nepomembna posledica uporabe oglaševalcev oglasov je njihov učinek na internetno ekonomijo in njihova sposobnost, da vdrejo veliko prostora v brezplačne spletne vsebine. Da bi ohranili pregovorne luči na številnih spletnih mestih zdaj uporabljajo napotnice ali podružnične povezave. Zato pri uporabi zaviralcev oglasov ne pozabite, da lahko vplivajo na spletna mesta, ki ste jih navajeni, da lahko brezplačno uživate.

Razlika med vgrajenimi in tretjimi blokiranci pojavnih oken

Sodobni spletni brskalniki, kot so Chrome, Opera, Safari in Firefox, se samodejno blokirajo. Blokirajo pojavna okna zaradi vgrajenih blokatorjev popup, s katerimi so pridobljeni. Vgrajeni blokatorji pojavnih oken delujejo tako, da okrnjeno zaustavijo okna.

Vendar so tretji zaviralci preprosto razširitve spletnega brskalnika ali posamezni programi, ki ponujajo tudi nekaj dodatnih prednosti. Tretji zaviralci pojavnih oken blokirajo oglase in pojavljajo se skozi filtriranje po domeni ali IP-ju.

Tretji blokiranci iščejo vsebino in če v pojavnih oknih ali na strani ne najdejo nobenih zunanjih povezav, jih ne blokirajo. Včasih okna ne odprejo okna v brskalniku, ampak projecirajo oglase JavaScript, ki so vgrajeni v kodo strani. Ker ne ustvarijo dodatnih strani, vgrajeni blokatorji popup ne delujejo.

Vgrajeni blokatorji popup zato niso povsem razsvetljeni, vendar z izjemo Opere. Kljub temu so tretji zaviralci zasnovani tako, da bodo bolj ekskluzivni. Različne so tudi glede na to, ali lahko nastavitve prilagodite ali ne.

Preizkušanje uspešnosti blokatorja pojavnih oken

Iz velike množice zaviralcev popup, ki so na voljo na trgu, smo se odločili, da jih bomo preizkusili v velikem številu. Med temi blokatorji popup so bili tudi vgrajeni blokatorji popup priljubljenega spletnega brskalnika. Prav tako so obstajali posamezni brskalniki spletnih brskalnikov, ki so pridobili le malo dodatnih prednosti.

Testiranje je temeljilo na dveh različnih metodah, ki so vključevale:

 1. PopupTest.com - Ponuja 17 različnih testov za različne popup metode. Med temi testi so štirje testi za dobre popup-e, ki jih ne bi smel blokirati ustrezen zaviralec popup.
 2. Druga metoda je bila uporaba preizkusov izvornih oglasov za oglase na strani in pojavne oglase, ustvarjene na spletnih mestih, kot je http://animefushigi.co/latest-anime/. Poleg tega vključuje tudi dober popup za prijavo s strani Bungie.net

Vgrajeni zaviralci pojavnih oken

Spodaj so razpravljali o vgrajenih zaviralcih popup, ki smo jih preizkusili za nekatere priljubljene brskalnike:

 1. Google Chrome najboljši-free-block-popup-blocker

Google Chrome je opravil vse vzorčne pojavne okna s PopupTest.com, vključno z dobrimi pojavnimi okni. Vendar pa ni uspelo preizkusu izvirnega oglasa iz animefushigi.co/latest-anime/. Vsi različni oglasi so se še naprej prikazovali, skupaj s težavno pojavno stranjo na dnu strani. Poleg tega je opravil dober test popup za prijavo na Bungie.net.

Kljub temu lahko dodate izjeme Googlovemu blokatorju pojavnih sporočil, če želite dodati zaupanja vredne naslove. Ta spletni brskalnik ima tudi zaviralec piškotkov za sledenje.

Za zaključek lahko rečemo, da je Googlov vgrajeni blokator pojavnih oken dober, vendar ni odličen. Čeprav vgrajeni blokator pojavnih oken v Google Chromu ne bo blokiral dobrih pojavnih oken, ne uspe blokirati resničnih oglasov.

 1. Firefox najboljši-free-block-popup-blocker

Za razliko od Chroma ima Firefox le omejen nabor funkcij vgrajenega blokatorja pojavnih oken. Piškotke in pojavna okna sledilcev lahko z izjemami blokirate, skupaj z dodatno funkcijo seznama različnih spletnih mest.

Med testiranjem je Firefox posredoval pojavne vzorce s strani Popuptest.com. Vendar je tudi blokiralo dobre popuse.

 1. Microsoft Internet Explorer

najboljši-free-block-popup-blocker

Microsoft Internet Explorer je še vedno vključen v novejših operacijskih sistemih Microsoft. Vendar se Microsoft še bolj hvali s svojim brskalnikom Edge. IE-jev vgrajeni blokator pojavnih oken ponuja uporabnikom več možnosti in možnosti. To vam omogoča, da prilagodite moč pojavnega okna in blokiranja oglasov, poleg tega pa vam omogoča dodajanje izjem.

Z intenzivnim blokiranjem je IE prenesel vse pojavne vzorce s PopupTest.com, vključno z dobrimi pojavnimi okni. IE na pol poti je blokiral en pojavni oglas in popolnoma ni uspel blokirati drugega pojavnega oglasa, ki ga je predstavil animefushigi. Na strani ni oglaševalskih oglasov, vendar je blokiral dobro pojavno okno za prijavo s strani Bungie.net.

Na splošno je IE vgrajen zaviralec popup blokira stvari, ki jih želite naložiti, medtem ko ne blokira dejanskih pojavnih oken.

 1. Microsoft Edge najboljši-free-block-popup-blocker

Microsoft Edge je na preizkusnih oknih PopupTest.com opravil na podoben način kot Firefox in Google Chrome. Učinkovito je blokiral vse testne popuse s spletne strani in omogočil vse dobre pojavne okne. Poleg tega je blokiral tudi eno od dveh pojavnih oken, ki sta bila ustvarjena na animefushigi, kar Firefox, Chrome in IE niso mogli storiti. Žal se je s popup testom za prijavo na Bungie.net pojavilo okno, vendar vsebine ni uspelo naložiti z Edge.

Microsoft Edge ne dovoljuje prilagajanja nastavitev vgrajenega blokatorja pojavnih oken. Zato ni mogoče vključiti izjem za različna spletna mesta. Uporabnik tudi ne more nikakor prilagoditi jakosti blokatorja. Vendar Microsoft Edge deluje bolje kot drugi brskalniki pri blokiranju pojavnih oken.

 1. Opera

  najboljši-free-block-popup-blocker

Poleg splošnega blokiranja pojavnih oken Opera ponuja tudi nekaj funkcij zasebnosti. Spletni brskalnik Opera je zasnovan tako, da vključuje vgrajen VPN, blokator piškotkov sledilca in možnost blokiranja oglasov na strani. Ta spletni brskalnik je opravil vse pojavne vzorce, ki smo jih predstavili preko Popuptest.com, skupaj z dobrim testom popup. Ker je Opera edini vgrajeni zaviralec oglasov, je blokiral vse oglase na strani animefushigi in tudi pojavna okna..

Na spletnem mestu Bungie.net se je naložilo dobro pojavno okno za prijavo. Spletni brskalnik Opera strelja pred vsemi drugimi spletnimi brskalniki in številnimi drugimi zaviralci zaradi svoje funkcionalnosti. Če povzamemo, lahko rečemo, da se je Opera izkazala kot ekskluzivni spletni brskalnik kot vsi ostali spletni brskalniki. Učinkovito je blokiral testni vzorec popup s strani Popuptest.com in omogočil, da se dobri pojavni okni naložijo. Preko IP filtriranja je blokiral neprimerne popup. Zato Opera velja za najboljšo iz obeh svetov.

Najboljši brezplačni blokiranci pojavnih oken

Ker spletni brskalniki s privzetimi spretnostmi za blokiranje pojavnih oken puščajo veliko želenega, zato uporabniki iščejo najboljše brezplačne blokatorje pojavnih oken. Spodaj smo navedli nekaj najboljših drugih zaviralcev pojavnih oken, s katerimi se lahko sami seznanite:

 1. AdBlock najboljši-free-block-popup-blocker

AdBlock je eden najboljših brezplačnih blokatorjev popup, ki je na voljo tudi med testiranjem. Čeprav ni uspelo popup vzorcev Popuptest.com, je to omogočilo dobro pojavno okno. Izdal je test animefushigi in blokiral vse oglase in pojavne oglase na tej strani. AdBlock je dovolil tudi, da se pojavni pojavni prostor Bungie.net naloži brez napake.

V svojih nastavitvah omogoča tudi prilagoditev. AdBlock vam omogoča spreminjanje številnih nastavitev te razširitve, vključno s seznami s seznami in dovoljenjem. Poleg tega vam omogoča spreminjanje filmov po meri in prednastavljenih. Svojim uporabnikom ponuja tudi, da dovolijo oglase tako, da kliknejo z desno miškino tipko, in tudi sezname določenih oglasov YouTube.

AdBlock je najboljši tretji zaviralec pojavnih oken, saj je na voljo z izjemnimi funkcijami. Ta brezplačni blokator pojavnih oken je zasnovan za delo s Chromom, vendar ga je mogoče uporabiti tudi v Operi s prenosom razširitve za Google Chrome.

 1. AdBlock Plus najboljši-free-block-popup-blocker

AdBlock Plus je preprosta aplikacija, vendar je polna številnih dodatnih možnosti. Lahko ustvarite sezname filtrov, ki bodo dovolili ali onemogočili pojavna okna z različnih spletnih mest. Ta najboljši brezplačni blokator pojavnih oken lahko omogoča tudi vsiljive oglase. Izkoristite lahko splošno beli seznam, ustvarite pa lahko tudi svoj lastni seznam sintaksov za filtriranje.

Vendar pa AdBlock Plus ni uspel pojavnih vzorcev PopupTest.om, vendar je prenesel dobre pojavne okne. Prav tako je izjemno uspešno opravil test animefushigi. AdBlock Plus je dovolil tudi Bungie.net, da ustvari pojavno okno za prijavo. Ker je AdBlock Plus eden najboljših brezplačnih blokatorjev drugih proizvajalcev z ustreznimi funkcijami. Uporabnikom omogoča tudi onemogočanje oglasov na strani.

 1. AdFender najboljši-free-block-popup-blocker

AdFender, ki je med najboljšimi brezplačnimi zaviralci popup, ima na voljo različne možnosti. Na voljo je s preskusno različico in se ponaša s tem, da blokira približno vse. Deluje kot blokator pojavnih oken in adware. Vendar pa ni blokiral nobenega od pojavnih vzorcev s strani Popuptest.com in je omogočil odpiranje dobrih pojavnih oken.

Ta brezplačni zaviralec pojavnih oken je učinkovito blokiral vse oglase na animefushigi in precej hitro spodbudil preusmeritev na stran za preprečevanje oglasov. Meritve AdFenderja, ki so bile dostopne iz sistemske vrstice, so pokazale, da je bilo na spletnem mestu blokirano ogromno oglasov. Ta tretji zaviralec je tudi omogočil, da se dober popup z Bungie.net naloži brez kakršnih koli ovir.

Za zaključek lahko rečemo, da je AdFender med najbolj prilagodljivimi možnostmi na seznamu. V AdFenderju lahko prilagodite številne nastavitve, kar vključuje uporabo nastavitev proxyja in prilagajanje poslušalnih vrat. Vključuje tudi nastavitve za blokiranje sledenja piškotkom, anonimno brskanje po Toru in ogled statistike blokiranja. Vendar je večina funkcij na voljo samo v polni različici in ne v preizkusni različici. Brezplačna različica je sestavljena samo iz vnaprejšnjega blokiranja pojavnih oken.

 1. Ad Muncher najboljši-free-block-popup-blocker

Ta najboljši brezplačni blokator pojavnih oken ima na voljo veliko število možnosti prilagajanja. Ad Muncher ponuja nastavitve za prilagajanje vedenja spletnega mesta, kot so slike v ozadju, odstranjevanje glasbe itd. Ponuja tudi preprečevanje piškotkov sledilcev, samooznačevanje in zelo podrobne možnosti blokiranja oglasov. Možnosti prilagoditve vključujejo tudi onemogočanje intranetnih povezav, možnost spreminjanja blokovnega sporočila v vse, kar želite, ter podrobne in iskane dnevnike.

Ad Muncher je deloval bolj kot tretji zaviralec, vendar ni uspel blokirati pojavnih vzorcev s strani Popuptest.com. Vendar je omogočilo, da so dobri preizkusi uspešno prestali, in tudi omogočilo, da se je popup za prijavo z Bungie.net hitro naložil. Ta brezplačni blokator pojavnih oken ni uspel blokirati nobenega od oglasov na strani, vendar je dve pojavni okenci blokiral animefushigi.

Čeprav Ad Muncher ni uspel blokirati oglasov na strani, še vedno velja za najboljše zaviralce popustov. Nekdo lahko prenese to aplikacijo, če ga zanima branje dnevnikov. Zagotovljeni dnevniki so vedno podrobni in jih je mogoče iskati. Je vrhunski zaviralec pojavnih okenc za prave oglase. Za oglase na strani pa se boste morda morali odločiti za kateri koli drug najboljši brezplačni blokator pojavnih oken.

 1. uBlock najboljši-free-block-popup-blocker

uBlock je učinkovit zaviralec popup in adware. Ta najboljši zaviralec brezplačnih pojavnih oken ima veliko pomanjkljivost. Pomanjkljivost je, da ima na voljo le omejene možnosti prilagajanja. Toda omogoča bela seznama, pravila dinamičnega filtriranja, skriva blokade nadomestkov in prikaže omejeno količino podatkov dnevnika. Vendar trdnosti filtra ni mogoče prilagoditi.

Ta blokator pojavnih oken in oglaševalcev ni uspel z vzorci pojavnih oken s strani PopupTest.com, vendar je dobrim pojavnim oknom omogočil nalaganje. uBlock je tudi dovolil, da se pojavni popust z Bungie.net naloži njegova vsebina. Pri animefushigi blokira vse pojavne okne in oglase na strani ter tako sproži preusmeritev strani za blokiranje oglasov.

 1. Badger zasebnosti najboljši-free-block-popup-blocker

EFF je objavil zasebnost Badger kot enega najboljših zaviralcev brezplačnih pojavnih oken. Vendar je nekoliko težko oceniti od drugih drugih in vgrajenih blokatorjev. Kot navaja EFF, se „Badger zasebnosti osredotoča na to, da ne dovoli vidnih ali nevidnih scenarijev ali slik tretje osebe, za katere se zdi, da vas spremljajo, čeprav ste posebej zavrnili privolitev s pošiljanjem glave Ne sledite. Tako se zgodi, da je večina (vendar ne vseh) slednjih drugih oglaševalcev. Ko vidite oglas, vas oglas vidi in vas lahko spremlja. Varnostnik zasebnosti je tu, da to ustavi. "To pomeni, da če zasebni badger blokira oglas, potem je sledilnik. Badger zasebnosti pogosto ne blokira istih oglasov kot drugi brezplačni blokatorji pojavnih oken in zaviralci programske opreme.

Ker ima zasebni badger dostopne dodatne možnosti, lahko nastavite nastavitve filtra. Poleg tega lahko spletno mesto dodate na seznam belih listov, zamenjate socialne pripomočke, prikažete blokirano število oglasov in preprečite, da bi WebRTC uhajal vaš IP naslov.

Badger zasebnosti je najboljši zaviralec brezplačnih popup, ki je učinkovito blokiral slabe popuse in prenašal dobre popuse PopupTest.com. Na strani animefushigi ni blokiral nobenih oglasov ali pojavnih oken. Tako lahko domnevamo, da na strani ni bilo sledilnih oglasov. Edina pomanjkljivost, ki smo jo opazili pri Badgerju o zasebnosti, je bila, da je blokirala nalaganje slike in hkrati omogočila pojavno okno z Bungie.net. Vendar to ni ravno pomembno, saj je omogočilo uspešno nalaganje pojavnih prijav.

Zaključek

Ste del mafije, ki želi končati pojavne oglase? Če je odgovor pritrdilen, potem bi bili dobro seznanjeni z nadlego, ki jo pojavljajo te pojavne skupine med uporabniki. Vendar se lahko zelo enostavno odtisnete iz peklenskega okna, tako da se navadite na najboljše brezplačne blokatorje popup. Bič smo pokvarili in ustvarili najboljše brezplačne blokatorje popup kot tudi zaviralce adware. Skozi zgornji članek boste našli najboljše razpoložljive vgrajene in zunanje zaviralce, ki vam bodo omogočili gladko izkušnjo brskanja..

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me