Beste gratis pop-upblokkering – Verbeter uw surfervaring

[ware_item id=33][/ware_item]

Pop-ups zijn niet alleen vervelend, maar ze verhogen ook het gebruik van hardware. Ze dekken de inhoud die we willen lezen door voor het scherm te projecteren. Ze worden soms ook geassocieerd met het installeren van malware op het systeem van een gebruiker. Pop-ups worden beschouwd als een zeer manipulatieve vorm van opdringerige advertenties. Omdat pop-ups vervelend zijn, gebruiken veel websites ze gewoon niet meer als het eerste middel voor betaalde advertenties. Sommige sites hebben het gebruik van deze pop-ups echter nog steeds niet opgegeven. Dus om jezelf te ontdoen van deze pop-ups, moet je kiezen voor de beste gratis pop-upblokkering.


best-free-popup-blocker

Met de beste gratis pop-upblokkades kunt u eenvoudig een einde maken aan de hele puinhoop die door pop-ups wordt gemaakt. Deze pop-up- en adware-blokkers zijn ontworpen om uw surfervaring snel te maken. Er zijn een aantal gratis pop-upblokkers die u in elke webbrowser vindt. Bovendien dekken veel van hen alle webbrowsers.

De meeste moderne browsers zoals Google Chrome hebben echter pop-upblokkering om pop-upvensters uit te schakelen. Om pop-ups in Google Chrome uit te schakelen, moet u eerst op het pictogram met drie stippen klikken. Selecteer vervolgens "Instellingen", klik op "Geavanceerde instellingen weergeven". Selecteer verder "Inhoudsinstellingen" in het gedeelte "Privacy". Scroll naar beneden en u komt bij het gedeelte "Pop-ups". Hier kunt u de optie "Geen enkele site toestaan ​​om pop-ups weer te geven" aanvinken.

Waarom heb je de beste gratis pop-upblokkering nodig?

Sine allerlei advertenties kunnen de rode vlaggen verhogen, dus we moeten kennis maken met een pop-up en adware-blocker. Een adware is een soort malware die kan worden gedetecteerd als u veel ongewenste pop-ups op uw systeem begint te ontvangen.

Veel onbeveiligde websites projecteren normale advertenties die ook een systeem gevoelig kunnen maken voor virusaanvallen. Hackers kunnen via deze advertenties ook malware verspreiden. Dit is helemaal niet verwonderlijk, omdat we bekend zijn met de malware die in 2015 via de grootste websites van Yahoo is verspreid. Een cybercrime-groep gebruikte advertenties op de grootste websites van Yahoo, zoals Yahoo.com en anderen, om systemen van gebruikers te infecteren met malware.

Daarom ontstaat de noodzaak om u te laten wennen aan de beste gratis pop-upblokkering die voor uw eigen veiligheid zorgt.

Het verschil tussen pop-upblokkering en advertentieblokkering

Pop-upblokkering en advertentieblokkering zijn twee dingen die polen uit elkaar staan ​​wat betreft hun functie. Daarom moet men deze twee niet hetzelfde beschouwen. Deze termen worden echter nog steeds door elkaar gebruikt.

Pop-upblockers zijn degenen die voorkomen dat websites pop-ups verzenden. Ze voorkomen ook dat adware pop-ups laat verschijnen. Pop-ups kunnen echter zelfs worden geopend, niet alleen door advertenties, maar op verschillende andere manieren. Veel websites zijn er die pop-ups gebruiken voor legitieme doeleinden, dus u wilt ze misschien op de witte lijst zetten.

Advertentieblokkers blokkeren elke advertentie die op een pagina wordt gedetecteerd. Dit omvat ook on-page advertenties en pop-ups. Advertentieblokkers hebben een groot deel van de hele interneteconomie ingestort door deze on-page advertenties te blokkeren.

Zoals Harvard Business Review verklaarde: “Het debat over het blokkeren van advertenties wordt steeds meer gepolariseerd. Degenen die zich verzetten tegen het blokkeren van advertenties, vergelijken het met inhoudspiraterij en stellen dat blootstelling aan advertenties de prijs is die lezers moeten betalen voor gratis inhoud. De andere kant van het debat wordt verdedigd door bedrijven die software voor het blokkeren van advertenties maken, evenals online privacyactivisten. Ze bekritiseren het effect van advertenties op de gebruikerservaring, maar hun grootste zorg draait om het volgen van gedrag, een praktijk die door veel reclamebureaus wordt gebruikt om meer te weten te komen over de interesses van gebruikers op basis van hun webactiviteit. "

Het grootste onbelangrijke gevolg van het gebruik van ad blockers is hun effect op de interneteconomie en hun vermogen om een ​​grote deuk in gratis webinhoud te leggen. Dus om het spreekwoordelijke licht op veel websites te behouden, gebruiken ze nu verwijzingen of gelieerde links. Dus bij het gebruik van ad blockers moet u er rekening mee houden dat ze een impact kunnen hebben op de websites die u gewend bent, om gratis van te genieten.

Verschil tussen ingebouwde en externe pop-upblokkering

De moderne webbrowsers zoals Chrome, Opera, Safari en Firefox blokkeren pop-ups automatisch. Ze blokkeren pop-ups vanwege de ingebouwde pop-upblokkering waarmee ze worden verworven. De ingebouwde popup-blokkers werken door vensters verwoed af te sluiten.

Blockers van derden zijn echter gewoon de webbrowser-extensies of de afzonderlijke programma's die ook weinig extra voordelen bieden. De pop-upblokkering van derden blokkeert advertenties en pop-ups via een domein- of IP-filtering.

De externe blokkers zoeken naar de inhoud en als ze geen externe links vinden in de pop-ups of op de pagina, blokkeren ze deze niet. Soms worden nieuwe vensters niet geopend door de pop-ups van de browser, maar projecteren ze JavaScript-advertenties die zijn ingebouwd in de code van de pagina. Omdat ze geen extra pagina's maken, werken de ingebouwde pop-upblokkers niet.

De ingebouwde pop-upblockers zijn daarom niet helemaal verlicht, maar met uitzondering van Opera. Niettemin zijn de blokkers van derden ontworpen om exclusiever te zijn. Ze hebben ook een variatie op basis van of de instellingen kunnen worden aangepast of niet.

De prestaties van Pop-ups blokkeren testen

Uit de enorme hoeveelheid pop-upblokkers die op de markt beschikbaar zijn, hebben we besloten er veel te testen. Onder deze pop-upblockers waren er ook de ingebouwde pop-upblockers van de populaire webbrowser. Evenals er waren de individuele webbrowser browsers die zijn verkregen met weinig extra voordelen.

De tests waren gebaseerd op twee verschillende methoden, waaronder:

 1. PopupTest.com - Het biedt 17 verschillende tests voor verschillende pop-upmethoden. Onder deze tests zijn vier tests voor goede pop-ups die niet mogen worden geblokkeerd door een ervaren pop-upblokkering.
 2. De tweede methode omvatte het gebruik van native ad-tests voor on-page- en pop-upadvertenties die zijn gegenereerd op websites zoals http://animefushigi.co/latest-anime/. Verder gaat het ook om een ​​goede pop-up om in te loggen vanaf Bungie.net

Ingebouwde pop-upblokkering

De ingebouwde pop-upblokkering die we voor enkele populaire browsers hebben getest, worden hieronder besproken:

 1. Google Chrome best-free-popup-blocker

Google Chrome heeft alle voorbeeldpop-ups van PopupTest.com doorstaan, inclusief de goede pop-ups ook. Het is echter mislukt met de native advertentietest van animefushigi.co/latest-anime/. Alle verschillende advertenties bleven verschijnen, samen met een lastige pop-up onderaan de pagina. Bovendien is het geslaagd voor de goede popup-test voor het aanmeldformulier Bungie.net.

Desondanks kunt u ook uitzonderingen toevoegen aan de pop-upblokkering van Google om vertrouwde URL's toe te voegen. Deze webbrowser heeft ook een tracking cookie blocker.

Concluderend kunnen we zeggen dat de ingebouwde pop-upblokkering van Google goed is, maar niet uitstekend. Hoewel de ingebouwde pop-upblokkering van Google Chrome de goede pop-ups niet blokkeert, worden de echte advertenties niet geblokkeerd.

 1. Firefox best-free-popup-blocker

In tegenstelling tot Chrome heeft Firefox slechts een beperkt aantal functies op de ingebouwde pop-upblokkering. Tracker-cookies en pop-ups kunnen worden geblokkeerd, samen met de extra functie om verschillende websites op een witte lijst te plaatsen via uitzonderingen.

Tijdens het testen heeft Firefox de pop-upvoorbeelden van Popuptest.com doorgegeven. Het blokkeerde echter ook de goede pop-ups.

 1. Microsoft Internet Explorer

best-free-popup-blocker

Microsoft Internet Explorer is nog steeds opgenomen in de nieuwere besturingssystemen van Microsoft. Microsoft opschept echter meer over zijn Edge-browser. De ingebouwde pop-upblokkering van IE biedt gebruikers meer alternatieven en opties. Hiermee kunt u de sterkte van uw pop-up en advertentieblokkering aanpassen en kunt u uitzonderingen toevoegen.

Met het intense blokkeerniveau, heeft IE alle pop-upmonsters van PopupTest.com doorgegeven, inclusief de goede pop-ups. IE blokkeerde halverwege een pop-upadvertentie en kon de andere pop-up van animefushigi volledig niet blokkeren. Het blokkeerde de advertenties op de pagina niet, maar het blokkeerde wel de goede pop-up om in te loggen vanaf Bungie.net.

Al met al blokkeert IE in de pop-upblokkering de dingen die u wilt laden, terwijl de huidige pop-ups niet worden geblokkeerd.

 1. Microsoft Edge best-free-popup-blocker

Microsoft Edge presteerde op een vergelijkbare manier als Firefox en Google Chrome in de PopupTest.com-testpop-ups. Het blokkeerde efficiënt alle testpop-ups van de website en stond alle goede pop-ups toe. Bovendien blokkeerde het ook een van de twee pop-ups die werden gegenereerd op animefushigi die Firefox, Chrome en IE niet konden doen. Helaas, met de login-popup-test op Bungie.net, kwam het venster op maar kon de inhoud niet met Edge worden geladen.

Microsoft Edge staat het aanpassen van de instellingen voor de ingebouwde pop-upblokkering niet toe. Het is dus niet mogelijk uitzonderingen op te nemen voor verschillende websites. De gebruiker kan de sterkte van de blocker op geen enkele manier aanpassen. Microsoft Edge werkt echter beter dan de andere browsers bij het blokkeren van pop-ups.

 1. Opera

  best-free-popup-blocker

Naast de algemene blokkering van pop-ups biedt Opera ook enkele privacyfuncties. Opera webbrowser is ontworpen om een ​​ingebouwde VPN, een tracker cookie-blocker en de mogelijkheid om advertenties op pagina's te blokkeren, te bevatten. Deze webbrowser heeft alle pop-upmonsters doorstaan ​​die we via Popuptest.com hebben gepresenteerd, samen met de goede pop-uptest. Aangezien Opera de enige ingebouwde ad blocker is, blokkeerde het alle advertenties op de animefushigi-pagina en de pop-ups ook.

Het heeft de goede pop-up voor inloggen van Bungie.net geladen. Opera-webbrowser schiet voor alle andere webbrowsers en veel van de externe blokkers vanwege de functionaliteit. Samenvattend kunnen we zeggen dat Opera een exclusieve webbrowser bleek te zijn dan alle andere webbrowsers. Het blokkeerde het pop-up testvoorbeeld van Popuptest.com efficiënt en liet ook toe dat goede pop-ups werden geladen. Het blokkeerde de onvoldoende pop-ups via IP-filtering. Opera wordt dus beschouwd als het beste van twee werelden.

Beste gratis pop-upblokkering

Omdat webbrowsers met standaard popup-blokkeervaardigheden veel te wensen overlaten, gaan gebruikers daarom voor de beste gratis popup-blokkers. Hieronder hebben we een aantal van de beste pop-upblokkering van derden ingeschakeld waarmee u kennis kunt maken:

 1. AdBlock best-free-popup-blocker

AdBlock is een van de beste gratis pop-upblockers die er is en het presteerde ook onmiskenbaar goed tijdens het testen. Hoewel het de pop-ups van Popuptest.com niet lukte, liet het goede pop-ups toe. Het heeft de animefushigi-test doorstaan ​​en alle advertenties en pop-ups op die pagina geblokkeerd. AdBlock stond ook toe dat Bungie.net inlogpop-up zonder fouten kon worden geladen.

Het maakt aanpassing ook mogelijk in zijn instellingen. Met AdBlock kunt u veel instellingen op deze extensie wijzigen, waaronder whitelisting en geïndividualiseerde blokkering. Bovendien kunt u aangepaste en vooraf ingestelde filters wijzigen. Het biedt zijn gebruikers ook de mogelijkheid om advertenties toe te staan ​​door met de rechtermuisknop te klikken en ook whitelisting van bepaalde YouTube-advertenties.

AdBlock is de beste pop-upblokkering van derden omdat het boordevol buitengewone functies zit. Deze gratis pop-upblokkering is ontworpen om te werken met Chrome, maar kan ook worden gebruikt op Opera door de Google Chrome-extensie te downloaden.

 1. AdBlock Plus best-free-popup-blocker

AdBlock Plus is een eenvoudige toepassing, maar zit boordevol met talloze extra opties. U kunt filterlijsten genereren die pop-ups van verschillende websites toestaan ​​of weigeren. Deze beste gratis pop-upblokkering kan ook niet-intrusieve advertenties toestaan. De algemene whitelisting-functie kan worden gebruikt en u kunt ook uw eigen filtersyntaxislijst maken.

AdBlock Plus heeft de PopupTest.om-pop-upvoorbeelden echter niet gehaald, maar is geslaagd voor de goede pop-ups. Het is ook opmerkelijk geslaagd voor de animefushigi-test. Met AdBlock Plus kon Bungie.net ook een inlogpop-up maken. Omdat AdBlock Plus een van de beste gratis blokkers van derden is met geavanceerde functies. Hiermee kunnen gebruikers ook on-page advertenties uitschakelen.

 1. AdFender best-free-popup-blocker

AdFender behoort tot de beste gratis pop-upblokkering en heeft verschillende opties beschikbaar. Het wordt geleverd met een proefversie en heeft ongeveer alles te blokkeren. Het werkt als een pop-up en adware blocker. Het blokkeerde echter geen enkele pop-upvoorbeeld van Popuptest.com en liet de goede pop-ups openen.

Deze gratis pop-upblokkering blokkeerde efficiënt alle advertenties op animefushigi en leidde vrij snel tot een omleiding naar de anti-advertentieblokkerende pagina. De statistieken van AdFender, toegankelijk gemaakt vanuit het systeemvak, toonden aan dat een enorme hoeveelheid advertenties van de site is geblokkeerd. Met deze blocker van derden kon ook een goede pop-up van Bungie.net laden zonder enige obstructie.

Concluderend kunnen we stellen dat AdFender een van de meest aanpasbare opties in de lijst is. U kunt veel instellingen op AdFender aanpassen, waaronder het toepassen van proxy-instellingen en het aanpassen van de luisterpoort. Het bevat ook instellingen om trackingcookies te blokkeren, anoniem via Tor te browsen en uw blokkeerstatistieken te bekijken. De meeste functies zijn echter alleen beschikbaar in de volledige versie en niet in de proefversie. De gratis versie bestaat alleen uit het vooraf blokkeren van pop-ups.

 1. Ad Muncher best-free-popup-blocker

Deze beste gratis pop-upblokkering heeft een groot aantal aanpassingsopties beschikbaar. Ad Muncher biedt instellingen voor het aanpassen van sitegedrag zoals achtergrondafbeeldingen, het verwijderen van muziek, enz. Het biedt ook preventie tegen tracker-cookies, zelf-bookmarking en zeer gedetailleerde opties voor het blokkeren van advertenties. De aanpassingsopties omvatten ook het uitschakelen van intranetverbindingen, de optie om het blokbericht te wijzigen in alles wat u wilt, evenals gedetailleerde en doorzoekbare logboeken.

Ad Muncher functioneerde meer als een blocker van derden, maar kon de pop-upvoorbeelden van Popuptest.com niet blokkeren. Het liet echter de goede tests door en liet ook de inlogpop-up van Bungie.net snel laden. Deze gratis pop-upblokkering kon geen advertenties op de pagina blokkeren, maar blokkeerde de twee pop-ups van animefushigi.

Hoewel Ad Muncher de advertenties op de pagina niet kon blokkeren, wordt het nog steeds beschouwd als een van de beste gratis pop-upblokkers. Men kan deze applicatie downloaden als hij geïnteresseerd is in het lezen van de logboeken. De aangeboden logboeken zijn steevast gedetailleerd en doorzoekbaar. Het is een eersteklas pop-upblokkering voor echte advertenties. Voor advertenties op pagina's moet u echter misschien kiezen voor een andere beste gratis pop-upblokkering.

 1. uBlock best-free-popup-blocker

uBlock is een efficiënte pop-up en adware blocker. Deze beste gratis pop-upblokkering heeft echter een groot nadeel. Het nadeel is dat er slechts beperkte aanpassingsopties beschikbaar zijn. Maar het staat whitelisting, dynamische filterregels toe, verbergt blokplaatshouders en toont een beperkte hoeveelheid loggegevens. De sterkte van het filter kan echter niet worden aangepast.

Deze pop-up en adblocker hebben de pop-upvoorbeelden van PopupTest.com niet gehaald, maar de goede pop-ups konden worden geladen. Met uBlock kon de login-popup van Bungie.net ook de inhoud laden. Op animefushigi blokkeert het alle pop-ups en de advertenties op de pagina en activeert zo de omleiding van de advertentieblokkerende pagina..

 1. Privacy Badger best-free-popup-blocker

EFF heeft Privacy Badger uitgebracht als een van de beste gratis popup-blokkers. Maar het is enigszins moeilijk om te beoordelen van de rest van de externe en ingebouwde blokkers. Zoals EFF stelt, “Privacy Badger richt zich op het weigeren van zichtbare of onzichtbare“ derde partijen ”scripts of afbeeldingen die jou lijken te volgen, ook al heb je specifiek toestemming geweigerd door een Do Not Track-header te sturen. Het gebeurt gewoon zo dat de meeste (maar niet alle) van deze trackers van derden advertenties zijn. Wanneer u een advertentie ziet, ziet de advertentie u en kan deze u volgen. Privacy Badger is hier om dat te stoppen. ”Dit betekent dat als Privacy Badger een advertentie blokkeert, het een tracker is. Privacy Badger blokkeert niet vaak dezelfde advertenties als andere gratis pop-upblokkeringen en adware-blokkers.

Omdat Privacy Badger beperkte extra opties beschikbaar heeft, kunt u filterinstellingen instellen. Bovendien kunt u websites op de witte lijst plaatsen, sociale widgets vervangen, geblokkeerde advertentietellingen weergeven en voorkomen dat WebRTC uw IP-adres lekt.

Privacy Badger is de beste gratis pop-up blocker die de slechte pop-ups efficiënt blokkeerde en de goede pop-ups van PopupTest.com doorliep. Het heeft geen advertenties of pop-ups op de animefushigi-pagina geblokkeerd. We kunnen dus aannemen dat er geen trackingadvertenties op de pagina waren. Het enige nadeel dat we in Privacy Badger hebben waargenomen, was dat de afbeelding niet kon worden geladen terwijl de inlogpop-up van Bungie.net werd toegestaan. Dit is echter niet helemaal belangrijk omdat het de login pop-up mogelijk heeft gemaakt om succesvol te laden.

Conclusie

Maak jij deel uit van de menigte die een einde wil maken aan de pop-upadvertenties? Zo ja, dan bent u bekend met de ergernis die deze pop-ups bij de gebruikers veroorzaken. Je kunt echter heel gemakkelijk uit de pop-uphel gaan stampen door jezelf vertrouwd te maken met de beste gratis pop-upblokkers. We hebben de zweep gekraakt en hebben de beste gratis popup-blokkers en de adware-blokkers naar voren gebracht. Door het bovenstaande artikel te doorlopen, vindt u de best beschikbare ingebouwde en externe blokkers die u een vlotte surfervaring bieden tijdens het zeilen.