Beste gratis VPN voor uw Firefox, Chrome, Safari 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Laatst bijgewerkt op 14 juli 2019


Een typische VPN-service biedt u meer geavanceerde functies en betere coderingsprotocollen. Ook hebben ze uitgebreide opties voor hun klanten; ze zijn echter een beetje ingewikkeld om in te stellen en te beheren, vooral voor degenen die nieuw zijn in VPN-technologie.

Aan de andere kant is een VPN-extensie meestal een gratis service aangeboden door de browsers. Terwijl meestal een gratis VPN-extensie eenvoudig in te stellen is en verbinding maakt op het moment van gebruik. Ook bieden de populaire browsers zoals Chrome, Firefox en Opera hun gebruikers meestal een toegangsknop voor de extensie om een ​​one-tap oplossing te bieden om de VPN te openen.

Full-scale VPN's zijn een geweldige oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een permanente oplossing voor al hun privacyproblemen, waaronder streaming-beperkte inhoud, torrenting en P2P-bestandsuitwisseling en andere wensen die enorme downloadlimieten vereisen. Toch is een gratis VPN-extensie een lichtgewicht alternatief voor casual gebruik en verbruikt minder ruimte zonder de netwerksnelheid te beïnvloeden.

Om onze lezers van dienst te zijn en hen een gemakkelijke oplossing te bieden, hebben we enkele van de populairste gratis VPN-extensies geselecteerd die beschikbaar zijn voor Chrome, Firefox en Opera. Als u ze leest, kunt u ze beter begrijpen en kunt u erover nadenken.

Beste gratis VPN-extensie voor uw FireFox:

Hier zijn de beste VPN-extensies die u gratis kunt downloaden en in uw Firefox-browser kunt installeren.

1 - Zenmate - Beveiliging en privacy VPN

Beste gratis VPN voor uw Firefox, Chrome, Safari 2019

 • Onbeperkte gegevens met gratis VPN-service
 • Geen logboekbeleid
 • Ondersteund op Windows, OSX, Android en iOS

Zenmate is een populaire VPN-extensie en heeft volgens hen een enorme mijlpaal van 41 miljoen gebruikers bereikt. Het is een gratis VPN-service gevestigd in Duitsland en is efficiënt met alle populaire browsers zoals Chrome, Firefox en Opera.

Het grootste voordeel van Zenmate-gebruikers is dat ze niet geconfronteerd hoeven te worden met de frustrerende gegevenslimieten die de meeste gratis VPN's hebben. Ook ervaart een gebruiker terwijl hij verbonden is met deze VPN-extensie een gebruikersvriendelijke en ongecompliceerde service. Zenmate VPN geeft u toegang tot geblokkeerde sites en inhoud waarvoor ze locatieswitches bieden.

Er worden echter slechts vier serverlocaties aangeboden met de gratis VPN-service en u kunt tijdens het browsen opdringerige advertenties tegenkomen. Terwijl overschakelen naar de premium-service je zou kunnen brengen naar een veel verbeterde ervaring met de vooruitgang in elke functie.

Download: Zenmate als Chrome-extensie, Firefox-add-on en Opera-add-on hier.

2 - DotVPN - Beter dan VPN

Beste gratis VPN voor uw Firefox, Chrome, Safari 2019

 • Makkelijk te gebruiken
 • Geïntegreerde firewall blokkeert alle inkomende verbindingen met uw apparaat
 • Onbeperkte snelheid en bandbreedte

DotVPN is een gratis VPN-extensie met veel functies, waaronder een claim van de provider dat het in staat is 'het hele internet te deblokkeren'. Het is een van de gemakkelijkste VPN om te bedienen, d.w.z. u kunt het eenvoudig inschakelen met slechts een enkele klik.

De gebruikers van DotVPN krijgen 4096 bit-sleutelcodering die 2 keer groter is dan de bankstandaard. Er zijn verschillende extra functies die ongebruikelijk zijn bij de meeste gratis VPN-extensies. DotVPN beschermt bijvoorbeeld uw gegevens door firewallbeveiliging samen met de advertentie-, tracker- en analyseblokkering. U krijgt ook de statistieken te zien die het aantal advertenties, trackers, netwerkaanvallen en analyses in de afgelopen week blokkeren.

DotVPN is een effectieve VPN-extensie; u kunt echter problemen ondervinden bij het deblokkeren van bepaalde websites. Bovendien kunt u met de gratis versie geen serverlocatie naar keuze kiezen. In plaats daarvan wijzen ze u de snelste server toe dan deze automatisch wijzigt.

Download DotVPN Chrome-extensie, Firefox-add-on en opera-add-on hier.

3 - Hola VPN - Onbeperkte gratis VPN

Beste gratis VPN voor uw Firefox, Chrome, Safari 2019

 • Toegang tot geblokkeerde websites
 • Reclamevrij

Hola VPN heeft enorme aandacht getrokken van de netizens en heeft volgens de website 10 miljoen downloads bereikt. Hola VPN is een geheel ander soort VPN-service die verkeer doorgeeft aan gebruikers in plaats van aan het servernetwerk.

Via Hola VPN kunt u websites of gecensureerde inhoud in uw land, bedrijf of school deblokkeren met absoluut gratis services. Met deze gratis VPN hoeft u ook geen extra extensie of service te downloaden om de functionaliteit te verbeteren. Het is een absoluut gratis VPN-service zonder bandbreedtegrenzen. Het heeft echter enkele privacykwesties, maar is goed voor het commerciële doel.

Jij kan downloaden Hola VPN Chrome-extensie, Firefox-add-on en Opera-add-on hier.

4 - Surfeasy VPN - Beveiliging, privacy, deblokkeren

Beste gratis VPN voor uw Firefox, Chrome, Safari 2019

 • Maskeert uw IP-adres
 • Makkelijk te gebruiken
 • Beschermt uw veiligheid op wifi-hotspots

SurfEasy VPN is een in Canada gevestigde VPN en een softwarebedrijf van Opera. Deze VPN in tegenstelling tot de andere gratis VPN-services claimt een duidelijk no-log beleid voor zijn klanten en stelt u in staat anoniem te surfen op het web. SurfEasy VPN heeft zijn servers in 13 landen en biedt een voldoende hoeveelheid browse-inhoud van over de hele wereld.

Voor een onbeperkt abonnement en meer geavanceerde functies moeten gebruikers echter overschakelen naar een onbeperkt premium abonnement. Voor verhoogde bandbreedte konden gebruikers het delen met hun vrienden en door meer apparaten aan hun account toe te voegen.

Volgens de website heeft SurfEasy VPN meer dan 14 miljoen downloads van over de hele wereld behaald.

Download Je kunt hier de SurfEasy VPN Chrome-extensie, Firefox-add-on en Opera-add-on krijgen.

5 - Browsec VPN - Gratis en onbeperkte VPN

Beste gratis VPN voor uw Firefox, Chrome, Safari 2019

 • Enkele klik eenvoudige verbinding
 • Verbindingssnelheid tot 100 Mbit / sec
 • Versleutelt verkeer

Browsec VPN is een populaire gratis VPN-extensie die beweert te worden vertrouwd door meer dan 2 miljoen klanten over de hele wereld. Hiermee hebt u toegang tot de geblokkeerde inhoud via IP-wijziging. Het is gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk te beheren gratis VPN-extensie die vier virtuele locaties biedt, waaronder het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Singapore en Nederland.

Een ongebruikelijk voordeel dat de meeste gratis VPN's niet bieden, zijn de onbeperkte gegevens die worden aangeboden door de Browsec VPN.

Hier is meer gedetailleerd overzicht van Browsec & alternatieven

Jij kan downloaden Browsec gratis VPN-extensie voor Chrome, Firefox en Opera hier.

Verbeter uw surfervaring met VPN-extensie

Dit waren enkele van de beste VPN-extensies die een enorm positieve reactie hebben gekregen van gebruikers over de hele wereld. Degenen die bereid zijn om VPN als een complete oplossing voor hun privacy te hebben, moeten echter de beste VPN-providers bekijken in plaats van over te schakelen naar de premium services van hun huidige gratis VPN-extensie.

Dit komt omdat een VPN-extensie min of meer hetzelfde werkt en een onduidelijk privacybeleid heeft dat van invloed kan zijn op internetgebruikers die op zoek zijn naar een permanente en efficiënte privacyoplossing.