Beste (volledig) gratis VPN-services 2018 [opgelost]

[ware_item id=33][/ware_item]

Het Virtual Private Network, ook bekend als VPN's, wordt essentieel en elke gebruiker heeft dit nodig in de wereld van vandaag. VPN wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Het houdt niet alleen uw online activiteiten veilig en beveiligd door uw privacyadvertentie te beschermen die uw gegevens codeert. Maar het stelt u ook in staat om uw geografische locatie te wijzigen, zodat u gemakkelijk toegang hebt tot alle geblokkeerde inhoud vanuit elke hoek van de wereld.


Betaalde VPN-services om veel betere services te bieden, zoals het bieden van een veilige, beveiligde en privéverbinding, geografisch beperkte gratis internettoegang, maar al deze services kosten veel geld.

Maar wat als sommige VPN's volledig gratis te gebruiken zijn en u geen cent kosten? Ja! Je hoorde het goed; nu zijn er enkele VPN's die volledig gratis te gebruiken zijn en geen ernstige beperkingen met zich meebrengen.

Het woord ‘’ Gratis ’in gratis VPN's inspireert meestal de gebruikers, en ze voelen zich over het algemeen aangetrokken tot hen. Het is echter misschien geen geweldige versie die ook niet met alle functies komt, maar gebruikers zullen nog steeds aangetrokken worden alleen omdat ze geen geld hoeven te betalen.

Meestal zijn er twee kritieke nadelen van gratis VPN's die misschien niet een paar dollar per maand waard zijn die u bespaart door een betaald abonnement te kiezen.

De gratis VPN-services doen meestal het eenvoudige en eenvoudige minimumwerk voor hun gebruikers. De reden is vrij eenvoudig dat ze niet worden betaald voor hun diensten. Met andere woorden, het betekent ook dat ze een beperkt aantal servers beschikbaar hebben. Al hun gebruikers moeten dus het aantal beschikbare servers delen.

Bovendien ontvangt deze gratis VPN-service niet direct de betaling van de gebruikers, maar ze moeten geld verdienen. Om aan deze behoefte te voldoen, nemen deze VPN-providers gebruikers internetgegevens vaak over en verkopen deze aan wetshandhavingsinstanties, adverteerders en hogere autoriteiten.

Bovendien houden de gratis VPN's zich soms niet aan hun algemene voorwaarden en aan hun beloften met de gebruikers. Laten we het voorbeeld van Hola VPN nemen; de providers in hun privacybeleid hebben duidelijk vermeld dat ze geen logboeken bijhouden en het is volkomen veilig om het te gebruiken. Maar de realiteit is helemaal anders. De meeste gebruikers hebben negatieve beoordelingen over deze VPN gegeven en bovendien heeft het ook zijn privacybeleid overtreden door persoonlijke informatie en logs van gebruikers aan derden te verkopen.

Er zijn nog veel meer redenen waarom het niet wordt aanbevolen om een ​​gratis VPN-service te gebruiken. In plaats van gratis service kan een gebruiker kiezen voor een gratis proefservice die wordt aangeboden door verschillende VPN-providers. Op deze manier kunnen ze controleren hoe ze presteren en als ze niet tevreden zijn, kunnen ze ook hun bedrag terugkrijgen.

5 beste gratis VPN-lijst:

Hier bieden we u de beste gratis VPN-services die vandaag beschikbaar zijn. We hebben de vijf beste gratis VPN's op de shortlist gezet en hebben de nadruk gelegd op het beste gebruik voor elk van hen, zodat u snel kunt beslissen welke het beste past bij uw behoefte.

Gratis VPN beperkingen
Hotspot Shield VPN 500 MB per dag
TunnelBear VPN 500 MB per maand
Hide.Me VPN 2 GB gegevensoverdracht per maand
Windscribe VPN -10 GB gegevensoverdracht per maand
Verbergen. Man VPN 2 GB datagebruik per maand
Betternet VPN grenzeloos

Hotspot Shield:

Hotspot Shield is van de beste gratis VPN die miljoenen mensen heeft geholpen in hun tijd van nood. Het werd vaak gebruikt tijdens de staatsgreep van Turkije en de Arabische lente. De gebruikers krijgen niet alleen gratis toegang tot de VPN, maar ook als Chrome-extensie.

De Hotspot Shield VPN biedt een fantastische gratis versie voor de gebruikers. Het geeft u 500MB dataverbruik per dag. Hoewel, het is heel begrijpelijk dat het niet genoeg is voor streaming of torrenting. Maar het werkt prima als je een website wilt deblokkeren of je gegevens wilt beschermen, meestal tijdens het gebruik van openbare wifi.

Met de gratis versie van Hotspot Shield kunt u slechts met één apparaat verbinding maken. Bovendien kunt u ook één server in de VS gebruiken. Als u dit doet, krijgt u geen toegang tot Netflix, Hulu of sommige andere streaming-websites. U hebt echter nog steeds toegang tot YouTube, Facebook of andere sociale mediasites die mogelijk in uw regio zijn geblokkeerd. Het is ook compatibel met alle primaire besturingssystemen.

Voors:

 • Het biedt betrouwbare gegevenscodering.
 • Gebruikers kunnen eenvoudig toegang krijgen tot geblokkeerde inhoud.
 • Het ondersteunt e-mails.

nadelen:

 • Het kan slechts op één apparaat worden aangesloten.
 • Het is beperkt tot 500 MB per dag.
 • Het komt met advertenties.

https: //www.hotspot-shield

TunnelBear:

De gratis VPN-versie van TunnelBear is de perfecte keuze voor beginners. Het is de meest gebruiksvriendelijke VPN. De gebruikers worden echter beperkt tot 500 MB datagebruik per maand. Als de gebruiker zo over het bedrijf tweet, kan hij elke maand 1 GB extra gegevens ontvangen.

De VPN is onlangs gekocht door McAfee en beschikt nu over de extra aanvullende bronnen die bij een belangrijke organisatie worden geleverd om de beveiligings- en privacy-upgrades voor hun VPN te blijven ontwikkelen. Het is veilig in gebruik en perfect beveiligd om nieuws te deblokkeren. Ook worden gebruikers geen persoonlijke gegevens en browsegegevens bewaard.

Voors:

 • Er zijn geen pop-upadvertenties.
 • Het biedt een gebruiksvriendelijk
 • Er is geen IP- en gegevensregistratie.

nadelen:

 • Het biedt zeer weinig geavanceerde instellingen.
 • Het biedt beperkte toegang tot servers.
 • Het werkt niet goed met Netflix.
 • Het is beperkt tot 500 MB per maand.

https://www.tunnelbear.com/

Verbergen. Me:

De verbergen. Me is een Maleisische VPN die briljante gratis service biedt. De gebruikers zijn beperkt tot alleen serverlocaties, d.w.z. Canada, Singapore en Nederland, en ze mogen 2 GB data per maand gratis gebruiken tot 80 Mbps..

Vanwege het ontbreken van serverlocaties is deze VPN niet geschikt voor het wereldwijd deblokkeren van content. Als u op zoek bent naar servers in de VS of het VK, dan Verbergen. Ik ben geen goede keuze. Verbergen. Me heeft een vast privacybeleid dat robuuste codering biedt om uw gegevens veilig te houden.

Voors:

 • Het is ook vrij van advertenties en logboekregistratie.
 • Het biedt volledige klantenondersteuning.
 • Het biedt een behoorlijke verbindingssnelheid.

nadelen:

 • Er is geen toegang tot Open VPN.
 • Het is slechts beperkt tot drie servers en er is geen server beschikbaar in de VS, het VK en Australië.
 • De limiet van 2 GB is niet genoeg voor verschillende activiteiten zoals streaming, torrenting en andere zware activiteiten.

https://hide.me

Windscribe:

In vergelijking met andere gratis VPN's is Windscribe VPN's de beste optie om het eens te proberen. De Windscribe gratis VPN maakt een dataverbruik van -10 GB per maand mogelijk. Bovendien houdt het nul logs bij, biedt het sterke codering waardoor het perfect is voor privacy en veiligheid.

De Windscribe gratis VPN is beschikbaar op een onbeperkt aantal apparaten. Het heeft 11 serverlocaties om uit te kiezen. Daarnaast hebt u ook toegang tot hun firewall- en advertentieblokkeringsfuncties. Al deze functies maken Windscribe tot een uitstekende VPN aller tijden.

Voors:

 • Het biedt een uitstekende hoge snelheid.
 • Het geeft toegang tot hun servers in meer dan tien
 • Het houdt geen logboeken bij.

nadelen:

 • De gegevensoverdracht is afgetopt.
 • U krijgt geen toegang tot alle servers.

https://windscribe.com/

HideMan VPN:

De Hide Man VPN is nog een uitstekende gratis VPN. Een gebruiker krijgt vier uur gratis toegang per week. Het is een in Londen gevestigde VPN die zijn bandbreedte beperkt tot 2 GB datagebruik per maand.

Voors:

 • Het is elke week vier uur gratis.
 • Het biedt solide codering.
 • Het heeft intuïtieve en platformonafhankelijke software.

nadelen:

 • De gratis versie is minimaal.
 • Het lekt DNS.
 • De logs van gebruikers worden overgedragen en worden vaak 14 dagen bewaard.

https://www.hideman.net/

Betternet:

Betternet VPN is voor altijd gratis. De gratis VPN is een volledig gratis multi-platform waarmee gebruikers anoniem verbinding kunnen maken met internet. De VPN wordt gebruikt om verschillende redenen, zoals het doorgeven van geografische beperkingen en vermijd tracking. Zoals veel VPN-services die een jaarlijkse vergoeding vragen, heeft Betternet Free VPN geen jaarlijkse kosten.

Het is een app die met een enkele klik verbinding maakt met een VPN en toegang biedt wanneer dat nodig is. Er is geen registratie-advertentie nodig en er zijn geen datacaps. Al deze functies worden geleverd door incidentele advertenties en zelfs een gepromote premium-versie die redelijk beheersbaar en discreet is.

Als u op zoek bent naar iets, gebruik dan Betternet gratis VPN voor een perfecte ervaring.

Voors:

 • Er zijn geen datalimieten.
 • Het is gratis.
 • Het beperkt geen gegevens.

nadelen:

 • Het is veel langzamer dan betaalde versies.

https://www.betternet.co/

Er zijn verschillende fatsoenlijke opties als het gaat om gratis VPN's. De gratis VPN's werken echter niet zonder hun risico's en nadelen. Als u tevreden bent en als het voor u werkt, dus ermee. Download en geniet van je ervaring. Maar als u zich zorgen maakt over de risico's van gratis VPN's, kunt u ook de beste VPN's proberen met gratis proefopties.

Beste gratis VPN's voor iPhone:  

Het gebruik van VPN vertraagt ​​geleidelijk de internetsnelheid waarmee u toegang hebt tot internet, maar er wordt nog steeds voorgesteld om de VPN-service te gebruiken. Het is goed om een ​​VPN-service te gebruiken, vooral als u op een openbaar netwerk surft. Met de VPN-services hebt u ook toegang tot geografisch beperkte sites waartoe u anders geen toegang hebt.

Alle iPhone-gebruikers moeten ook overschakelen naar VPN's. Toen iPhones voor het eerst werden geïntroduceerd, stonden ze bekend om hun intacte beveiliging, maar met de tijd dat iPhones geconfronteerd werden met verschillende privacy- en cybersecurity-problemen. Ook heeft de FBI de iPhone van terroristen en criminelen gehackt die Apple weigert te ontgrendelen.

In dergelijke omstandigheden hebben alle iPhone-gebruikers snel toegang tot VPN's voor betere veiligheid en bescherming. Ze hebben alle soorten inkomend en uitgaand gegevensverkeer vanaf hun apparaten gecodeerd. Als gevolg hiervan hebben ze zichzelf beveiligd tegen overheidstoezicht, cybercriminelen en ISP-privacykwesties.

De iPhone-gebruikers krijgen talloze voordelen door het gebruik van VPN's. Ze kunnen gemakkelijk verschillende websites deblokkeren, de geografische beperkingen doorstaan, hun online gaming-ervaring verbeteren en kunnen streamen naar geblokkeerde video's en inhoud, en nog veel meer.

Hier zijn enkele beste gratis VPN's die een iPhone-gebruiker kan proberen.

 

Gratis VPN

 

beperkingen

 

Van waar te krijgen?

TunnelBear

500 MB per maand

https://www.tunnelbear.com/apps/ios

VPN door SurfEasy

250 MB

https://www.surfeasy.com/en/

VPN in contact

Onbeperkt

https://www.vpnintouch.com/

Hotspot-schild

500 MB per dag

https://www.hotspotshield.com/vpn/vpn-for-iphone/

Betternet

Onbeperkt

https://www.betternet.co/iphone-vpn/

Beste gratis VPN's voor Android-telefoons:

Net als de beste gratis VPN's voor iPhones, zijn er op dezelfde manier verschillende VPN-services beschikbaar in de Google Play Store voor Android-gebruikers en u kunt zeker in de war raken, wat de juiste keuze is. Als u ook door dezelfde situatie gaat, hoeft u zich geen zorgen te maken dat we u de beste gratis VPN-services voor Android-gebruikers bieden die u zeker zullen helpen.

 

 

Gratis VPN's

 

beperkingen

 

Van waar te krijgen?

TunnelBear

500 MB per maand

https://www.tunnelbear.com/

Finch VPN

3 GB per maand

https://www.finchvpn.com

Proton VPN

Onbeperkt browsen

https://free.protonvpn.com/

Super VPN

Onbeperkt

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrzheng.supervpnfree

Tik op VPN

Onbeperkt

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.northghost.touchvpn