Beste VPN-services 2017 – Kwestie van beveiliging en betrouwbaarheid

[ware_item id=33][/ware_item]

Als het gaat om beveiligingstools, zijn beveiliging en betrouwbaarheid de belangrijkste factoren omdat u deze tools vertrouwt met gevoelige informatie. Virtual Private Network is een van die beveiligingshulpmiddelen die uw online identiteit en internetgegevens via internet beveiligt. Een paar dagen geleden publiceerden we een artikel over Waarom is VPN nodig voor Torrenting? Die goed werd ontvangen en onze gebruikers vroegen naar welke de beste VPN-services zijn omdat ze zich zorgen maken over hun persoonlijke informatie.


Omdat er in de branche veel VPN-services beschikbaar zijn; het roept een vraag op van betrouwbaarheid en veiligheid bij bedrijven. In dit artikel zullen we bespreken naar welke VPN-services vraag is, sleutelfactoren die een VPN-service betrouwbaar maken, en de functies van de beste VPN-services toelichten.

Vergelijkingslijst beste VPN-services 2017

 beste VPN-servicesexpressvpnlogoPureVPNPIA VPNIvacy VPN
Plaats Panama Britse Maagdeneilanden Hong Kong Verenigde Staten Hong Kong
Encryption 2048-bit SSL 256-bit AES 256-bit AES 256-bit AES 256-bit AES
Beveiligingsprotocollen PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN, IKEv2 PPTP, L2TP, IPSec, SSTP, OpenVPN PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN, IKEv2, SSTP PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN, IKEv2 (iOS), SSTP
Serverlocaties 57 87 141 24 50
bandbreedte & Snelheid Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
OS-ondersteuning Windows, Mac, Linux, Android, iOS, routers Windows, Mac, Linux, Android, iOS, routers Windows, Mac, Linux, Android, iOS, routers Windows, Mac, Linux, Android, iOS, routers Windows, Mac, Linux, Android, iOS, routers
Multi logins 6 apparaten 3 apparaten 5 apparaten 5 apparaten 5 apparaten
Geen logboekbeleid Geen logboeken Geen logboeken Geen logboeken Geen logboeken Geen logboeken
Website Bezoek provider Bezoek provider Bezoek provider Bezoek provider Bezoek provider
Aanbiedingen in de aanbieding 72% KORTING op winteruitverkoop 36% KORTING op uitverkoop 78% KORTING op winteruitverkoop 52% KORTING op uitverkoop 86% KORTING op winteruitverkoop
Prijs

$ 3,29 / mnd

$ 8,32 / mnd

$ 2,45 / maand

$ 3,33 / mnd

$ 1,66 / mnd

Bitcoin-ondersteuning Ja Ja Ja Ja Ja
Geldteruggarantie 30 dagen 30 dagen 7 dag 7 dag 7 dag


Verwant:
Beste VPN voor torrenting en P2P-bestandsuitwisseling 2017

Exclusieve functies die een VPN-service het beste maken

Elke VPN-service in de branche biedt twee basisfuncties, namelijk codering en IP-cloaking. Wat de beste VPN-service van de rest onderscheidt, zijn de exclusieve functies die het biedt. We vermelden enkele exclusieve functies van deze betrouwbare VPN-services.

beste VPN-services

NORDVPN | Keuze van de redactie | Lijst met beste VPN-services 2017

“De naam NordVPN werd geïnspireerd door de Noordse idealen die het vertrouwen, vertrouwen, vrijheid en innovatie betekenen. Het weerspiegelt hoe we onze klantvrijheid waarderen, hoe we ernaar streven om innovatief te zijn met onze technologie en hoe we werken. ”- NordVPN

Het bedrijf is meer gericht op ‘Beveiliging’ en heeft enkele van de beste functies die een beveiligingshulpprogramma zou kunnen hebben. Niet alleen zijn SSL-beveiligde servers geoptimaliseerd voor streaming en P2P maar ook beschermd met Anti-DDoS veiligheid.

NordVPN heeft speciaal TOR-over-VPN servers die u de kracht van TOR geven via een VPN-service voor een sterke beveiliging, waardoor het gebruik van een Tor-browser overbodig wordt. Bovendien, als u denkt dat de TOR-snelheid traag is maar toch dubbele beveiliging wilt, biedt deze ook een andere functie VPN-over-VPN genaamd DoubleVPN.

Verwant: NordVPN is ingeschakeld 72% korting op winteraanbiedingen als een tijdelijke aanbieding. Je kunt pakken 2 jaar abonnement in de prijs van een jaar en zo laag als $ 3,29 per maand met 30 dagen geld terug garantie.

Als u de voorkeur geeft aan mobiliteit en uw werk mobieler is, kunt u hun nieuwste mobiele beveiligingsprotocol gebruiken IKEv2 die op intelligente wijze het gedrag van elke netwerkverandering bewaakt en zich aanpast aan die veranderingen zonder de VPN-verbinding te laten crashen. De softwareclient heeft een ingebouwde Netwerkvergrendeling of Internet kill schakelaar die al het internetverkeer stopt voor het geval uw VPN-verbinding wordt verbroken, waardoor wordt voorkomen dat uw echte identiteit wordt gelekt.

beste VPN-service

EXPRESSVPN | 2e positie | Lijst met beste VPN-services 2017

“We hebben ExpressVPN gemaakt omdat we geloven dat iedereen, ongeacht hun niveau van technische ervaring, moeten internet vrij en veilig kunnen gebruiken.” - ExpressVPN

Het bedrijf is meer gericht op ‘Performance’ en heeft de meest verbeterde SSL-beveiligde servers in de branche. De service blijft elke week nieuwe serverlocaties bijwerken en installeren, zodat de gebruikers 99,9 procent server-uptime krijgen. Het heeft ook een actieve klantenservice met gratis Live chat ondersteuning om dergelijke prestaties te evenaren.

Verwant: ExpressVPN staat op een 36% korting verkoop voor een beperkte tijd. Je kunt pakken 1 jaar abonnement voor zo laag als $ 8,32 per maand met 30 dagen geld terug garantie.

ExpressVPN is een traditionele VPN-service, maar richt zich meer op het bieden van een betere gebruikerservaring. Het heeft bijvoorbeeld een eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken softwareclient met ingebouwde functies Internet-dodeschakelaar, snelheidstest, en Slimme locatie die de best mogelijke server selecteert, afhankelijk van uw verbinding. Als uw werk meer afhankelijk is van Point-to-Site Network (meestal gebruikt in Windows Azure), dan biedt ExpressVPN ondersteuning voor SSTP beveiligingsprotocol.

beste VPN-service

PUREVPN | 3e positie | Lijst met beste VPN-services 2017

"PureVPN is gemaakt met als enige motief om uw online privacy intact te houden en absolute internetvrijheid te bieden." - PureVPN

Het bedrijf is meer gericht op ‘Innovation’ en heeft enkele van de beste innovatieve functies in de branche. Niet alleen zijn SSL-beveiligde servers geoptimaliseerd voor streaming en P2P maar ook beschermd met Anti-DDoS (betaald) en NAT-firewall (betaalde) zekerheid.

PureVPN heeft een special Split Tunneling functie die u het voordeel van multitasking biedt door het internetverkeer te scheiden in ‘gecodeerd’ en ‘niet-gecodeerd’ verkeer.

Verwant: PureVPN is ingeschakeld 78% nieuwjaar verkoop als een tijdelijke aanbieding. Je kunt pakken 2 jaar abonnement in de prijs van 1 voor zo laag als $ 2,45 per maand met een 7 dagen geld terug garantie.

Als u een Windows OS-gebruiker bent, dan de Virtuele router functie kunt u uw laptop of desktop omzetten in een virtuele router en deze gebruiken om verbinding mee te maken 10 meer apparaten. De softwareclient heeft Internet kill schakelaar een automatische Slimme selectie functie, met slechts een klik op een knop, d.w.z. Streaming, Beveiliging, Surfen, enz. om u een persoonlijke ervaring te bieden.

beste VPN-services

PIA VPN | 4e positie | Lijst met beste VPN-services 2017

“We geloven graag dat onze toepassing van privacy- en beveiligingslagen de meest effectieve oplossing is voor de problemen waarmee gebruikers tegenwoordig worden geconfronteerd. Onze oplossing voor privacy en beveiliging is het bieden van een beveiligde VPN-tunnel met supersterke codering. ”- PIA

Private Internet Access is de leider in traditionele VPN-services. Het heeft SSL-beveiligde servers die zijn geoptimaliseerd voor streaming en P2P bestanden delen. Als u af en toe een VPN-gebruiker bent, heeft PIA VPN de meest aantrekkelijke prijsplannen op de markt.

Verwant: Private Internet Access is ingeschakeld 52% korting verkoop voor een beperkte tijd. Je kunt pakken 1 jaar abonnement voor zo laag als $ 3,33 per maand met een 7 dagen geld terug garantie. 

De softwareclient is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken en heeft een ingebouwde Internet kill schakelaar en een Advertentie blokeerder die advertenties, malware en trackers blokkeert. Als uw werk afhankelijk is van proxy, biedt Private Internet Access aan Socks5 volmacht.

beste VPN-services

IVACY VPN | 5e positie | Lijst met beste VPN-services 2017

“Bij Ivacy is vindingrijkheid ingebed in onze productontwikkelingscyclus. Wij geloven in volledige online vrijheid, samen met ondoordringbare beveiliging van onze gebruikers. ”- Ivacy VPN

Ivacy is het op één na meest door innovatie gedreven bedrijf in de VPN-industrie. Niet alleen het bedrijf is het middelpunt van tractie vanwege zijn meest betaalbare prijzen maar ook met zijn innovatieve functies.

Ivacy VPN biedt een slimme DNS add-on om DNS-lekkage te voorkomen en al uw internetverkeer via zijn speciale DNS-servers te routeren. De softwareclient is eenvoudig te gebruiken en eenvoudig met de functionaliteit Internet kill schakelaar en Split Tunneling om uw internetverkeer te scheiden in ‘niet-gecodeerd’ en ‘gecodeerd’ zodat u kunt multitasken.

Verwant: Ivacy VPN is ingeschakeld 86% winter verkoop als een tijdelijke aanbieding. Je kunt pakken 2 jaar abonnement in de prijs van 1 voor zo laag als $ 1,66 per maand met een 7 dagen geld terug garantie

De servers zijn beveiligd met SSL technologie, IPv6 bescherming en geoptimaliseerd voor streaming en P2P het delen van bestanden waarmee u de meeste regionale beperkingen van websites kunt omzeilen.

Welke kernfactoren maken een VPN-service betrouwbaar?

Er zijn verschillende belangrijke factoren waarop u moet letten bij het kiezen van een VPN-service.

1. Geen logboekbeleid

Er zijn veel gratis VPN-services die uw internetactiviteiten registreren en derden, zoals adverteerders en overheidstoezichtbureaus, toegang geven tot uw gevoelige informatie. Of sommige betaalde VPN's in de bewakingsstaat, zoals de Verenigde Staten, kunnen zich aan de regels houden.

Een betrouwbare VPN-service moet strikt het Zero-Log-beleid volgen, wat betekent dat hun VPN-servers geen webactiviteit mogen registreren (bijv. Tijdstempels, URL's, cookies en enz.) Het is OK als de service enkele onpersoonlijke verbindingslogboeken gebruikt voor dataverbruik en connectiviteitstimings om hun service te behouden.

2. Bitcoin-betaalmethode

Wanneer u een online financiële transactie uitvoert, worden uw gegevens opgeslagen in de bedrijfsdatabase die op elk gewenst moment naar u kan worden herleid. Bitcoin is een anonieme betaalmethode waarmee mensen hun online transacties veilig en anoniem kunnen uitvoeren. Hier is een gids over hoe Bitcoin te kopen.

Om te voorkomen dat gevoelige informatie in hun database wordt opgeslagen; een betrouwbare VPN-service moet een Bitcoin-betaalmethode bieden om de informatie van de gebruiker anoniem en niet te traceren te houden. Niet alleen Bitcoin helpt u anoniem VPN te kopen, maar helpt ook bij andere online aankopen.

3. Brede VPN-servers met onbeperkte bandbreedte & Snelheid

Sommige services en websites zijn gescheiden in geografische locaties en beperken internetgebruikers deze geografische beperkingen te omzeilen door VPN-servers actief te blokkeren. Betrouwbare VPN-services moeten wijdverspreide VPN-servers op PRIME-locaties hebben om niet alleen de regionale beperkingen te omzeilen maar ook het bevolkte verkeer van internetgebruikers te beheren.

Veel Gestelde Vragen

V - Wat is Virtual Private Network of VPN?

Een Virtual Private Network is een technologie die twee externe computers via het web verbindt via een privéverbinding. Die privéverbinding wordt soms aangeduid als - Tunnel - die wordt gecodeerd met behulp van verschillende coderingsalgoritmen.

De technologie kwam uit de bedrijfsomgeving waar klanten (werknemers) verbinding maken met een host (bedrijfsnetwerk) om te werken vanaf externe locaties. Omdat de verbinding privacy op het web biedt, bieden veel commerciële VPN-services VPN-servers waarmee klanten privé toegang hebben tot internet.

V - Hoe beveiligt VPN mijn gegevens?

Wanneer u zich abonneert op een VPN-service, biedt deze u een softwareclient die een veilige en privé-verbinding tussen u en de externe VPN-server (s) over de hele wereld mogelijk maakt. De gegevens die tussen u en de server worden verzonden, worden vervolgens gecodeerd met behulp van verschillende coderingsalgoritmen en protocollen.

V - Is VPN legaal?

Ja. VPN is legaal te gebruiken omdat de technologie beveiliging biedt aan een bedrijfsnetwerk en uw gegevens beschermt tegen schade.

V - Voorkomt VPN dat ISP mijn gegevens bewaakt?

Ja. Aangezien VPN uw gegevens codeert met coderingsalgoritmen zoals 256-bit AES, kan uw ISP uw internetgegevens niet controleren.

V - Voorkomt VPN niet-gerichte massabewaking door de overheid?

Ja. Om dezelfde redenen die hierboven zijn beschreven, codeert VPN Tunnel uw volledige internetsessie van uw apparaat naar de VPN-server.

V - Is het OK om een ​​VPN-serviceprovider te vertrouwen??

Het verschilt van provider tot provider. Sommige VPN-providers hebben een transparant privacybeleid over wat ze zullen verzamelen en wat niet, terwijl sommige providers schaduwrijke beleid en dubbelzinnige verklaringen hebben over wat ze zullen verzamelen. Het is dus uw verantwoordelijkheid om het privacybeleid en de servicevoorwaarden van alle op abonnement gebaseerde serviceproviders te lezen.

V - Kan ik VPN gebruiken voor het streamen van geblokkeerde kanalen?

Ja. Je kunt VPN niet alleen gebruiken om toegang te krijgen tot geografisch geblokkeerde websites, maar ook om content van geblokkeerde streamingdiensten zoals Netflix en Hulu te streamen. U kunt onze gids over Beste VPN voor streaming volgen.

Laatste gedachten

We hebben deze betrouwbare en beste VPN-services gekozen nadat we hun privacybeleid en servicevoorwaarden hadden bekeken en hun klanten online hadden ondervraagd. Hoewel het noodzakelijk is om een ​​antivirusprogramma te installeren om uw systeem te beveiligen, is het ook noodzakelijk om te kiezen voor een betrouwbare VPN-service voor het beveiligen van uw online identiteit en internetgegevens. De hier vermelde VPN-services zijn strikt op hun Zero-Log-beleid en bieden de best mogelijke functies.