Бързо и лесно 2019 отблокирайте уебсайтове в Chrome

[ware_item id=33][/ware_item]

Констатации на автора: Тази статия е специално създадена за много хора, които срещат трудности при деблокиране на сайтове или отблокиране на уебсайтове в Chrome. За да задоволим нуждите на нашия читател, ние създадохме обширна и подробна информация с лесни стъпки, които да следвате. За спестяване на време VPN като NordPVN е най-добрият начин за деблокиране на уебсайта.


Хората, които използват Chrome, обаче не могат да осигурят адекватно онлайн сърфиране чрез тези алтернативни техники за настройка. Вашата история на сърфиране може да бъде проследена по един или друг скрит начин, който обикновен потребител в интернет не може да разбере.

Почти всички методи за отблокиране на уебсайтове в Chrome са този, който не ограничава насочените реклами, което означава, че маркетолозите все още ви следят.

Също така, като използвате тези решения, можете да деблокирате ограничен брой уебсайтове и също така сте изложени на риск да бъдат хванати. Например безплатните VPN услуги като Zenmate и Hola са популярни сред интернет потребителите, но подобно на други, те също участват в продажбата на честотна лента на потребителя..

Операторът на 8chan борд за съобщения Fredrick Brennan твърди;

„Когато потребителят инсталира Hola, той се превръща в VPN крайна точка и други потребители на Hola мрежата могат да излязат през интернет връзката му и да вземат своя IP адрес. Това е, което го прави безплатен: Hola изобщо не плаща за честотната лента, която нейният VPN използва, и няма потребител, който да се откаже от това “,

Въпреки че могат да направят пробив в определени уебсайтове, обаче, повечето от същественото съдържание и търсените неща като HULU, Netflix и други са или недостъпни, или сложни за достъп чрез използването му.

Ето защо трябва да намерите решение, което е несложно, лесно за употреба и достатъчно прозрачно, за да можете да го разберете.

Разблокирайте уебсайтове с помощта на VPN услуга

RankProviderPriceCoupons
1 NordVPN: 2.99 - месец 78% отстъпка
2 ExpressVPN: 8.33 - месец 35% отстъпка
3 CyberGhost Pro: 2.90 - месец 73% отстъпка
4 PureVPN: 2.95 - месец 65% отстъпка
5 Частен достъп до Интернет: 3.33 - месец 12% OFF

Такова надеждно решение за поверителността ви може да бъде виртуална частна мрежа (VPN), която ви осигурява достъп до почти всички уебсайтове, включително любими неща като Netflix, Hulu, Amazon и други.

Освен това вашата онлайн идентичност се запазва анонимна чрез закриване на IP адрес и криптиране на данни от военна степен. Поради силно нарасналите изисквания към VPN услугите, хората вече са в състояние да ги получат, като просто разширят няколко долара на месец.

Така че би било интелигентна стъпка да имате VPN за всички проблеми, вместо да следвате различни действия за различни цели.

5 най-добри VPN за отблокиране на уебсайт в Chrome

Ето някои от най-добрите VPN за деблокиране на сайтове в Google Chrome.

(1) - NordVPN (Местоположение - Панама)

nordvpn за хром - отблокиране на уебсайтове

Плюсове минуси
Строга политика за нулева регистрация Безплатна пробна версия
Лесна настройка
30 дни гаранция за връщане на парите
Автоматичен ключ за убиване

NordVPN е перфектен избор за отблокиране на уебсайтове в Chrome. Това е VPN услуга, която ви осигурява лесен достъп до по-голямата част от глобалното съдържание със своите услуги в повече от 57 държави.

Функции като автоматичен превключвател за убийство са удобни за тези, които предават тежко съдържание, като онлайн игри и поточни неща. Понякога уеб страницата виси и това може да бъде досадно. Въпреки това, автоматичният превключвател за отстраняване решава този проблем.

Също така политиката за криптиране на военни степени и нулева регистрация ви осигурява анонимност, докато деблокирате уебсайтове. Ето защо можете да се насладите на безгрижно сърфиране, без притесненията да бъдете проследени.

Свържете статия: какво е торент и как работи

Въпреки това, тяхната 30-дневна гаранция за връщане на парите, която ще разреши притесненията ви за загуба на пари. Ценовият им план е;

 • 1 месец [$ 11.95 на месец]
 • 6 месеца [$ 7,00 на месец - $ 42 за 6 месеца]
 • 12 месеца [$ 5.75 на месец - $ 69 за 12 месеца]

Специална ваканционна сделка

 • 2 години [$ 3.29 на месец - $ 79 за 2 години] * препоръчително *

Вземете NordVPN за Chrome

(2) - ExpressVPN (Местоположение - Британски Вирджински острови)

expressvpn за хром - отблокиране на уебсайтове

Плюсове минуси
Светкавична скорост Безплатна пробна версия не е налична
Клиентски приятелски
Неограничена честотна лента
Силно криптиране

ExpressVPN е доставчикът на VPN с най-много сървърно покритие, който ви позволява стабилна възможност за деблокиране на сайтове в Chrome. Той предоставя услуги в повече от 95 държави, което улеснява сърфирането в глобално съдържание.

От друга страна, ExpressVPN притежава софтуер, който го прави ефикасен за използване на всички устройства, включително Mac, iOS, Android, Router, Linux и др. наслаждавайте се на стрийминга без досадни прекъсвания.

Докато отблокирате съдържанието, вие сте склонни да бъдете хванати и поради тази причина е необходимо много силно криптиране. ExpressVPN предлага 256-битово криптиране на OpenVPN, а също така има строга политика без регистрация.

Имат 30-дневна гаранция за връщане на парите с три ценови плана;

 • 1 месец [$ 12.95 на месец]
 • 6 месеца [$ 9,99 на месец - $ 59,95 таксувани на всеки 6 месеца]
 • 12 месеца [$ 8.32 на месец - $ 99.95 се таксуват на всеки 1 година] * препоръчително *

Вземете ExpressVPN за Chrome

(3) - PureVPN (Местоположение - Хонконг)

Puredvpn за хром - отблокиране на уебсайтове

Плюсове минуси
Сплит тунел Въпрос на скоростта
Строга политика без регистрация
Задоволително изпълнение
Силно криптиране

За да деблокирате уебсайтове в Chrome, PureVPN също е сред предпочитаните услуги, които бихте могли да изберете. Той предлага функции като разделно тунелиране и виртуален рутер, които го отличават от другите VPN доставчици.

Разделеният тунел ви помага да преодолеете проблемите със скоростта, като ви предлага възможността да разпространявате данните си, които искате да шифровате, и друг маловажен, който да оставите нешифровани.

Чрез това бихте могли да имате стабилно изживяване при сърфиране в интернет в Chrome. Освен това можете да имате пет едновременни връзки наведнъж. PureVPN също криптира вашите данни чрез 256-битово криптиране и предлага протоколи за сигурност - IKEv2, OpenVPN, PPTP, SSTP и L2TP / IPSec.

Ценовият им план е;

 • 1 месец [$ 10.95 на месец]
 • 6 месеца [$ 8.95 на месец - $ 53.70 таксувани на всеки 6 месеца]
 • 2 години [$ 2,95 на месец - $ 70,80, таксувани на всеки 2 години] * препоръчително *

Вземете PureVPN за Chrome

(4) - Частен достъп до Интернет (Местоположение - САЩ)

Piavpn за хром - отблокиране на уебсайтове

Плюсове минуси
Достъпни цени Безплатна пробна версия
P2P поддръжка
Неограничена честотна лента
Силно криптиране

Ако искате отлична услуга за отблокиране на уебсайтове в Chrome с изключително достъпни цени, тогава PIA VPN е чудесен избор. Освен това огромното му покритие от 3250 сървъра в почти 25 страни улеснява разблокирането и поточното съдържание.

Въпреки това той има малко бавна скорост в сравнение с VPN, обсъдени по-горе, но все пак, той е използваем. Изключително лесно е да настроите тази VPN услуга в устройството си с предварително инсталиран злонамерен софтуер и блокиране на реклами, за да ви предоставим непрекъснати услуги.

Те предлагат 7-дневна гаранция за връщане на парите с ценовите планове;

 • 1 месец [$ 6.95 на месец]
 • 6 месеца [$ 5,99 на месец - $ 35,95, таксувани на всеки 6 месеца]
 • 1 година [$ 3.33 на месец - $ 39.95 се таксуват на всеки 1 година] * препоръчително *

Вземете PIAVPN за Chrome

(5) - IvacyVPN (Местоположение - Сингапур)

Бързо и лесно 2019 отблокирайте уебсайтове в Chrome

Плюсове минуси
Евтин ценови план Възстановяване на средства при ограничени условия
Над средното представяне
Неограничена честотна лента

IvacyVPN е последната ни препоръка за избор за отблокиране на уебсайтове в Chrome. Тяхната политика за нулева регистрация ви помага да останете анонимни, докато деблокирате ограничено съдържание.

Ако искате добро изпълнение VPN с евтин ценови план, тогава IvacyVPN може да бъде оригинален избор. Има добро представяне на работния плот; това обаче не е много ефективно при мобилни устройства.

Ценовият им план с обусловена 7-дневна гаранция за връщане на парите е;

 • 1 месец [$ 8.10 на месец]
 • 6 месеца [$ 5.40 на месец - $ 32.40 таксувани на всеки 6 месеца]
 • 2 години [1,83 $ на месец (след купон) - $ 44,10, таксувани на всеки 2 години] * препоръчително *

Вземете Ivacy за Chrome

6 ефикасни техники за деблокиране на уебсайтове в Chrome

Тези техники за разблокиране на уебсайтове в Chrome са тези, които могат да бъдат продуктивни в училище, офис или на друго място, където се нуждаете от незабавен достъп до защитен уебсайт.

1 - Използвайте VPN за неограничен ограничен достъп

Искате най-доброто решение на проблема си с блокираните сайтове; тогава VPN услугата е най-добре да се противопостави на проблема ви. Когато се опитвате да деблокирате уебсайтове на хром, VPN може ефективно да задоволи вашите нужди и ще ви предостави най-добрия протокол за сигурност.

VPN променя вашия истински IP адрес на фалшив, който ви дава фалшива самоличност и вие оставате анонимни, докато разглеждате. Също така, чрез услуга като VPN, можете да преглеждате съдържание и уебсайтове на почти всеки регион без проблеми със скоростта.

За това обаче трябва да изберете VPN услуга да е автентична и уважавана сред потребителите. Напоследък засиленият интерес на хората към VPN даде шанс на много измамници да заблудят интернет потребителите чрез предлагане на фалшиви VPN услуги. Докато избирате VPN, винаги трябва да имате предвид VPN услуги като ExpressVPN и PureVPN.

VPN като тези могат да бъдат най-добрите, защото:

 • Те имат обширно покритие на сървъра, което ви предоставя по-големи възможности за деблокиране на уебсайтове в много сървърни места.
 • Бързата скорост и неограничената честотна лента ви дават отлично изживяване при сърфиране без никакво бързина.
 • Те имат строга политика без регистрация, която ви държи анонимни, докато деблокирате съдържание.
 • Шифроването с 256-битов AES и отворен протокол за защита на VPN извежда вашата поверителност и сигурност на много по-високо ниво.
 • Те са добавили функции за сигурност като разделен тунел и Tor-over-VPN, което ви осигурява изключително усилен и непроницаем протокол за сигурност.

2 - В лентата с URL адреси на Chrome, Преобразувайте HTTP в HTTPS

Това е първият и най-лесният начин, ако не можете да се свържете с уебсайт поради блокадата. Много пъти, когато уеб страница не се свързва, можете да я направите достъпна чрез този най-лесен начин за промяна на HTTP на HTTPS в URL лентата на Chrome.

Това би могло да създаде объркване със софтуерната програма, която ограничава достъпа до уебсайта. Това решение обаче е само първоначалната стъпка за проверка дали може да работи или не за отблокиране на уебсайтове в Chrome.

3 - Ограничен списък на сайтове Разблокиране на уебсайтове в Chrome

Много пъти сте насочени към уебсайт, но не защото той е блокиран във вашето местоположение, а поради причината, че е бил ограничен за това конкретно устройство, на което използвате хром. За да разрешите този проблем, можете да изберете да деблокирате уебсайтове в браузъра Chrome от списък с ограничени сайтове. Следват лесните стъпки, които бихте могли да следвате, за да направите път през блокади.

 • Отворете браузъра Chrome и щракнете върху бутона на менюто в десния ъгъл, показан с три линии или точки.
 • Сега изберете опцията „Настройки“ от списъка.
 • Превъртете надолу и натиснете връзката „Покажи разширени настройки“ в долната част.
 • След това кликнете върху опцията „Промяна на настройките за прокси“ в мрежовия раздел.
 • Изберете раздела „Защита“ и след това изберете иконата „Ограничени сайтове“.
 • След това щракнете върху бутона „Сайтове“, за да отворите прозореца с ограничени сайтове.
 • И накрая, изберете блокирания уебсайт от списъка и след това кликнете върху бутона „премахване“, за да деблокирате конкретен уебсайт.
 • Сега затворете прозореца с ограничени сайтове, като щракнете върху опцията „затвори“, дадена по-долу, след което натиснете „Ок“, за да затворите прозореца за свойства на интернет.

Независимо дали става въпрос за офис, дом или училище, чрез този метод можете да деблокирате уебсайт на хром само за няколко минути.

4 - Използвайте разширенията на Google Chrome за разблокиране на сайтове

Много пъти, когато влизате в сайт, прекъсната страница с грешка ви показва, че „Тази уеб страница няма да се показва“. Това се дължи на блокадата, поставена на уебсайта във вашето местоположение или на мястото, където го свързвате.

Начин за отблокиране на такъв уебсайт е използването на хромирано разширение като Zenmate. Това са прости стъпки, които бихте могли да следвате, за да работите с това разширение.

Ето ръководството за Youtube:

 1. Отворете нов раздел в хромиран браузър и щракнете върху персонализирания и контролния бутон.
 2. Сега изберете „Още инструменти“ оттам.
 3. След това щракнете върху показаната опция „Разширение“ в списъка.
 4. Превъртете надолу и натиснете „Вземете още разширение“.
 5. Ще се появи лента на уеб магазина на Chrome, отидете там и напишете Zenmate.
 6. Изберете Zenmate сигурност, поверителност и деблокирайте VPN.
 7. Сега кликнете върху „Добавяне към опцията за Chrome“.
 8. От изскачащите опции изберете „Добавяне на разширение“.
 9. Сега въведете своя имейл и парола.
 10. Натиснете опцията „Регистрирайте се безплатно“, дадена по-долу.
 11. От десния ъгъл на страницата изберете „Икона на Zenmate“.
 12. След това изберете истинското си местоположение от мястото, където разглеждате уебсайта.
 13. След това, накрая, изберете „Ок“, за да отблокирате уебсайта на хром.

Сега вие сте готови да презаредите уебсайта, който беше блокиран и преди това се разтовари. Някои от уебсайтовете обаче са непроходими и чрез Zenmate. Това разширение на браузъра не е цялостно решение за поверителност и при деблокиране на уебсайтове.

Независимо дали става въпрос за офис, дом или училище, чрез този метод можете да деблокирате уебсайт на хром само за няколко минути.

5 - Използвайте Chrome Proxy

Настройването на хромиран прокси също може да ви помогне да деблокирате уебсайтове в Chrome. Има лесен начин, по който можете да го активирате в браузъра си Chrome, просто това, което трябва да направите, е да следвате тези лесни стъпки;

 • На първо място, отидете в менюто на Chrome
 • Изберете „настройки“ от показаните опции.
 • Превъртете до края на страницата и натиснете връзката „Покажи разширени настройки“.

Разблокиране на сайтове на хром - първа стъпка

 • От мрежовия раздел изберете опцията „Промяна на настройките на прокси сървъра“.

Разблокиране на сайтове на хром - 2 стъпка

 • Сега изберете раздела „Връзки“ и от там кликнете върху бутона „Настройки на LAN“.

Разблокиране на сайтове на хром - 3 стъпка

 • В настройките на LAN премахнете отметката от секцията „Настройки за автоматично откриване“ и след това в секцията на прокси сървъра щракнете върху полето с надпис „Използване на прокси сървър за вашата LAN…“.
 • В секцията „Адрес“ въведете IP адреса на вашия прокси сървър и номера на порта на прокси сървъра в полето Порт. Ще получите IP адрес и номер на порта на вашия прокси сървър в отделен имейл.

Разблокиране на сайтове на хром - 4 стъпки

 • И накрая, натиснете бутона „Ok“, за да затворите раздела за настройки на локалната мрежа и след това отново щракнете върху „Ok“, за да запазите настройките си за прокси.

Сега, когато отворите блокиран уебсайт, ще го сърфирате чрез използване на прокси връзки. Но когато за първи път ще свържете уеб страницата, в зависимост от настройките за удостоверяване на вашия акаунт, ще бъдете попитани относно идентификационните данни, които сте получили в имейла.

Използването на прокси обаче може да забави скоростта на сърфиране в интернет, което може да накара уебсайтовете и други неща да отнемат дълго време. Ако сте готови да компрометирате скоростта за отблокиране на уебсайтове в хром, то само прокси би бил по-добър избор.

Като има предвид, че за да деактивирате прокси услуга, просто трябва да повторите горните стъпки, но премахнете отметката от опцията „използвайте прокси сървър за вашата локална мрежа“ и след това повторно поставете отметка „Автоматично откриване на настройките“ в настройките на LAN.

6 - Използвайте TOR

Бързо и лесно 2019 отблокирайте уебсайтове в Chrome

Ако търсите начин да деблокирате уебсайтове в Chrome, TOR може да бъде наистина ефективен и би се оказал полезно решение. Tor е мрежа от множество възли, за да се предотврати скремблирането на данни, което е, интернет браузър, предназначен да криптира чувствителни към войната и поверителни комуникации.

Tor може да деблокира сайтове и предпазва данните от проследяване. Недостатъкът, с който интернет потребителите трябва да се сблъскат, докато работят с TOR, е бавната скорост на браузване.

Освен това, поради увеличената му употреба, много измамници и киберпрестъпници го използват и това е, което може да ви накара да се хванете и вие. Това е рискован начин, тъй като не е много ефективен в осигуряването на пълна анонимност.

Заключение: Много неща и уебсайтове в интернет са ограничени и са недостъпни. Това създава досада и не ви остава друга възможност, освен да се откажете. Въпреки това, има много полезни начини и техники за деблокиране на уебсайтове в Chrome.

За да преодолеете проблема, ви казахме много опции чрез тези статии, които успешно биха могли да бъдат вашия път към тези блокирани сайтове.

Но всички те не са стопроцентовият лек за вашия проблем, тъй като много от тях създават проблеми със скоростта, а някои са лишени от проблеми със сигурността. Само VPN услуга е тази, която обслужва всичките ви проблеми без никакви недостатъци.

Но и за това трябва да изберете най-добрите VPN услуги, които са популярни сред потребителите.