Bypass ISP Hitro in trajno odganja

[ware_item id=33][/ware_item]

Nazadnje posodobljeno 15. novembra 2019


Obsedenost s prenosom hudournikov, pretakanjem Netflixa ali spletnim pretakanjem drugih kanalov sili ponudnika internetnih storitev, da omeji pasovno širino. Temu pravimo tudi "drobljenje pasovne širine" ali "Internet Throttling."

ISP ve vse o tebi:
• Vaš cilj
• Uporabnikov naslov
• IP naslov
• Uporabnikovi dnevniki obiskov spletnih mest
• Vrste podatkovnih paketov
• vrste komunikacije
• Hitrost časovne premice dnevno

In zdaj zahvaljujoč Ajit Pai, predsednik FCC povrne račun za nevtralnost Net, zdaj lahko vaše dnevnike in informacije prodajajo oglaševalski agenciji, da vas bodo dobro spremljali - seveda prek oglasov!

Zakaj gredo?
Številni drugi razlogi bi lahko bili tudi zadaj. Pomembno pa je; ko enkrat ugotovijo tega uporabnika; Vzrok za to so predvsem pretakanje visokokakovostnih videoposnetkov ali nalaganje ton Torrentov.

Ali bo VPN deloval s tem?
Medtem ko ljudje na Redditu razpravljajo posebej o vprašanjih in medsebojno komunicirajo o rešitvi.

Preizkusil sem se s NordVPN in našel precej spodobne rezultate. To je smiselno tudi, če bodo ISP videli šifrirani promet, kako bodo ugotovili, kaj je bilo to.

Tako vam VPN pomaga, da se znebite filtriranja ponudnika internetnih storitev.

Poglobimo se v to temo.

ISP Throttling Ratio - ZDA, Velika Britanija in druge države

Ni nujno, da je vprašanje hitrosti vedno drobljenje pasovne širine.

Vendar obstaja večja možnost, da vaš ponudnik internetnih storitev zmanjšuje vašo hitrost interneta in v tem primeru morate vedeti, kako zaobiti ujemanje ponudnika internetnih storitev..

Po ocenah M-Lab, ki so bile opravljene med decembrom 2012 in decembrom 2013 na vsaj 100 povezavah, je bila stopnja ustavljanja v različnih državah;

Drobljenje v ZDA (14%), UK (28%), Na Poljskem (35%), Singapur (53%), Južna Koreja (74%), in Maleziji (61%).

Zdaj, ko bo na voljo nov pravilnik FCC, bo leto 2019 najverjetneje prineslo izjemno ponudbo internetnih storitev za vaše izkušnje brskanja brez zakonskih ovir.

Kaj je "Bandwidth Throttling"

Zaustavitev pasovne širine je izraz, ki se uporablja za zmanjšano hitrost interneta, ko ga vaš ponudnik interneta spreminja na različne načine.

Uspešnost interneta temelji na uporabi pasovne širine in ko posameznik preizkusi stvari, kot so hudourništvo in nalaganje pretočne vsebine, vaš ISP upočasni hitrost interneta. Tako boste imeli izkušen zastareli internet z omejeno hitrostjo in nalaganjem vsebine daljši čas.

Ponudniki interneta v določenih regijah pogosto lahko zmanjšajo omejitve pasovne širine, včasih pa ciljajo tudi na posameznega uporabnika zaradi različnih vzrokov.

Vendar pa so pravila, kot so novi predpisi o širokopasovnih povezavah FCC, povečala prednosti internetnih ponudnikov. Skrbi večine ljudi je, da lahko njihovi ponudniki internetnih storitev dostopajo do njih in spremljajo njihove internetne dejavnosti ter da lahko svoje osebne podatke delijo s katero koli tretjo osebo.

Zato je vaša zgodovina brskanja izpostavljena, ko vaš ponudnik internetnih storitev prevzame nadzor nad njo. Na srečo bi se skrivanje zgodovine brskanja pred ponudnikom internetnih storitev lahko izkazalo za učinkovito rešitev, da se izognemo možnosti, da bi ponudnik internetnih storitev utihnil..

Najbrž se sprašujete, ali se tudi jaz dušim?

Da bi se spopadli s takšnimi pomisleki, bi bila storitev VPN najboljša in najpreprostejša rešitev za zaščito vaše zasebnosti.

Pri uporabi storitve VPN vaš ponudnik internetnih storitev ne bi mogel razbrati stvari, kot je vsebina, ki jo brskate, ko brskate po teh spletnih mestih in koliko časa tam preživite. Zato vam niso mogli omejiti pasovne širine s presojo težkih stvari, ki jih pretakate.

Kaj je Comcast Throttling?

Priljubljeni internetni ponudnik Comcast je izbrisal svojo zavezo o nevtralnosti omrežij takoj, ko je FCC napovedal razveljavitev.

Kljub temu jasnemu nagonu do Comcast-ove namere, ogromen seznam pritožb še naprej potrjuje obtožbe o hitrosti dušenja z njihovega konca.

Comcast je obljubil, da spletna mesta ali druge spletne aplikacije ne bodo zaračunane v zameno za prednostne ugodnosti. Zaveza Comcast je bila ustanovljena leta 2014, kjer omenjajo, da „Comcast ne daje prednost internetnemu prometu ali ustvarja hitrih plačanih poti.

„Vendar pa je bila po treh letih, 26. aprila 2017, črtana.

Kljub temu tiskovni predstavnik podjetja nenehno vztraja, da Comcast "nima načrtov" za vzpostavitev prakse plačevanja prednostnih nalog.

Medtem ko sta obljuba o pisnem dogovoru in trditev, da trenutno ni načrtov, dve različni situaciji.

Poleg tega so pravila demokratične dobe o nevtralnosti interneta omogočala ponudnikom internetnih storitev izvajanje ničelne ocene, vendar z nekaj izjemami.

Toda zdaj po razveljavitvi nevtralnosti omrežja so vsi načini ničelne ocene zakoniti, zato bi lahko Comcast spletnim ponudnikom zaračunal tudi izjeme glede omejitve podatkov brez kakršnih koli zakonskih omejitev.

To je bilo opaziti v zadnjih razpravah na družbenih straneh, kot je Reddit. Uporabniki Comcast-a so se pritoževali nad počasnimi hitrostmi med hudournikom in med izvajanjem drugih spletnih zadev.

ISP Throttling medtem ko Torrenting

Torrenting je postopek, ki potrebuje hitro hitrost, saj večina torrent datotek sestavlja ogromno podatkov in jih je mogoče prenesti le s hitro hitrostjo.

Po drugi strani je pomembno vedeti, da bi bilo redno soočanje s počasno hitrostjo, medtem ko so hudourniki, posledica utesnitve ponudnika internetnih storitev..

Obstajajo določeni razlogi, zaradi katerih bi lahko ponudnik internetnih storitev vašo hitrost med hudourniki zmanjšal.

 • Obremenitev strežnikov lokalnega omrežja se poveča, ko naložite torrent datoteke ali izvajate skupno rabo datotek P2P.
 • Obstajajo določene regije, kjer je omejevanje hudournikov, zato se lahko soočate z omejitvami pasovne širine ali omejitvami hitrosti..

Vaš ponudnik internetnih storitev iz nekaterih zakonskih razlogov zavira hudourniški promet, vendar bo morda nameraval izgubiti obremenitev svojih omrežnih strežnikov. Na srečo obstaja način, kako se izogniti zatiranju ponudnika internetnih storitev med hudourništvom.

Do težave pride, ko vaš ponudnik internetnih storitev razkrije vašo identiteto s sledenjem IP naslova, zato je najboljši način šifriranje podatkov in prikriti IP naslov med hudournikom.

V ta namen je VPN najboljša možnost. Učinkovit VPN bi vas lahko rešil pred izpostavljanjem identitete in vas varoval pred kibernetskimi grožnjami med hudourniki.

Druga prednost uporabe VPN-ja med hudourništvom je, da vam omogoča primerno hitrost za prenos težkih datotek.

Obstaja nekaj preizkušenih najboljših VPN-jev za hudournike, ki imajo zadovoljive zmogljivosti med hudourništvom, vendar ima ExpressVPN prednost zaradi strelovodne hitrosti.

Kako VPN Bypass ISP Throttling

VPN pomaga šifrirati vaše podatke, zaradi česar so nedosegljivi za ponudnike internetnih storitev. Vendar pa VPN, ki uporablja varne protokole za tuneliranje, kot so UDP, L2TP, TCP in algoritem za šifriranje, naredi, da se vaši podatki zdijo neobčutljivi za radovednega ponudnika internetnih storitev.

Sorodni članek:Kaj vidi vaš ponudnik internetnih storitev, ko uporabljate VPN

Ko uporabljate storitev VPN, da se izognete omejitvi pasovne širine ponudnika internetnih storitev, vaš internetni promet preusmeri na strežnik, kjer njegov resnični naslov IP prikrije drug. Tudi vaša prava lokacija ostane skrita pred ponudnikom internetnih storitev in vsemi subjekti na internetu.

Če VPN spreminja vaš IP, bo vaša identiteta in lokacija anonimna za ponudnike internetnih storitev.

Obvozite ponudnika internetnih storitev, ki ga poganjate iz svojih naprav

Obsežno izkušene in povečane težave s hitrostjo interneta so med uporabniki interneta nagajile in močneje obupale, da bi obšla ISP.

Če pogledamo takšne poizvedbe, smo izfiltrirali različne načine, da preprečimo dušenje ISP-ja.

Vsi pa so specializirani za eno samo napravo in prav tako niso popolnoma pristni za zagotavljanje popolnega podoživljanja hitrosti.

Toda VPN ima nekaj močnih prednosti pred drugimi praksami;

 • Z VPN bi lahko preprosto reševanje težav s hitrostjo na vsaki napravi, namesto da bi za vsako napravo implementirali posamezne rešitve.
 • Za razliko od zapletenega vodnika je VPN enostavna za namestitev, enostaven za uporabo in je združljiv z vsako napravo ki vam nudi tudi istočasne povezave na več sistemov.
 • Zagotavlja vam a širok razpon pretočne vsebine vključno s priljubljenimi kanali, kot so Netflix, Hulu, HBO in drugi, ki so v mnogih regijah omejeni.
 • Pri drugih rešitvah lahko znova postanete žrtev zaviranja pasovne širine ponudnika internetnih storitev, vendar je VPN stalna rešitev, ki bi jo lahko imeli.

Obstaja nekaj najboljših VPN storitev, prek katerih lahko doživite neprekinjeno brskanje po internetu. VPN-ji preprečujejo, da bi ponudniki internetnih storitev omejili vašo hitrost in motili vaše brskanje po internetu.

Vendar pa morate biti pozorni, ko se odločite za naročnino za plačano VPN in izberite ponudnika VPN, ki ima svoje DNS strežnike. Sledite našemu vodiču za najboljše storitve VPN. Obstaja tudi nekaj zaupanja vrednih VPN-jev z ustreznim preskusnim obdobjem, da jih lahko preizkusite, preden vložite denar.

Članek, ki bi lahko pomagal: 6 hitrih preverjanj, kako opaziti ponarejeno storitev VPN

Ali me pretirava? Zaznajte ga s hitrostnim preskusom interneta

Zaustavitev ponudnika internetnih storitev je vprašanje, ki ga obravnava večina uporabnikov po vsem svetu.

Postavlja pa se vprašanje, da v kakšnih okoliščinah bi se zavedali, da je internetni hitrost ugasnil ponudnik internetnih storitev? Ali na vprašanje, ki ga postavljam?

Za navadnega uporabnika interneta bi ustavljanje pasovne širine lahko bilo nejasno vprašanje, kako to ugotoviti. Večinoma se težave pri hitrosti interneta srečujejo zaradi velikih prenosov ali med gledanjem težke vsebine.

Povedali vam bomo o nekaterih tehnikah in preskusu hitrosti interneta za odkrivanje ISP-a.

(1) - Redno Internet Speed ​​Test

bypass isputje

Za dušenje internetne hitrosti večina internetnih ponudnikov postavi zgornjo mejo pasovne širine na določen prag in ko enkrat dosežete, hitrost povezave upade.

Preskus hitrosti je tehnika, s katero lahko preverite, ali vaš ponudnik internetnih storitev zmanjšuje vašo hitrost interneta, kot to počne večina ponudnikov internetnih storitev. Za preskus hitrosti obstaja veliko orodij, kot sta speedtest.net ali testmy.net.

Večina uporabnikov se pritožuje zaradi tega, ko se mesec zaključi, se njihova hitrost brskanja upočasni. Za enostavno primerjavo morate vsak teden preverjati hitrost interneta. Skozi to bi zlahka zaznali, kdaj vaša internetna hitrost ugasne.

Hitrostni preizkus vam bo povedal, kolikor hitro izkoristite svojo pasovno širino, tako da lahko obidete droženje.

(2) - Uporabiti je treba internetni zdravstveni test

isputna - zdravstvena mreža

Vsako vrsto internetne šibkosti ali zatiranje ponudnika internetnih storitev je mogoče odkriti s pomočjo internetnega orodja za preizkušanje zdravstvenega varstva. Z uporabo infrastrukture in kod iz M-laboratorije pošlje vaš promet na napravo, ki deluje kot merilno mesto zunaj vašega ponudnika internetnih storitev.

Torej bi lahko zaznali kakršne koli znake omejitve med ponudnikom internetnih storitev in merilno točko. Če med obema obstaja velika nasprotja, je to znak, da se ISP duši.

Če pa želite skladnost, bi morali rezultate pregledati približno en teden ali več, da bi sprejeli boljše ukrepe za natikanje ponudnika internetnih storitev..

(3) - Glasnost uporabite za hitrostni preskus interneta

Nastavitev ponudnika internetnih storitev - spremljanje prometa

Delovanje internetnega prometa različnih vrst je mogoče preveriti prek Glasnosti. Izbirate lahko med aplikacijami P2P (BitTorrent, eMule, Gnutella), standardnimi aplikacijami (e-pošta, HTTP, prenos SSH, Usenet) in video na zahtevo (YouTube). Glasnost traja približno osem minut časa za spremljanje teh vrst prometa s preverjanjem pasovne širine med vašim osebnim računalnikom in ustreznimi strežniki.

Dajalci internetnih storitev, ki upravičujejo svoje funkcije, trdijo, da je pasanje širine pasovne širine „zmanjšanje preobremenjenosti omrežja“ ali „upravljanje omrežnega prometa“. Vendar je to le način, da se jih brani. Če pa vas skrbi internetna zasebnost, lahko preprečite, da bi ISP zaviral prek VPN-ja.

Obvoz ISP Throttling brez VPN

Večina uporabnikov interneta se pritožuje zaradi počasne hitrosti ob največjem času, ko večina ljudi uporablja internet.

Tako bi se lahko spoprijeli s nevarnostmi počasne hitrosti prenosa, padcev povezav in zamud pri pretakanju.

Lahko ste tisti, ki se sooča s takšnimi težavami, toda namesto skrbi, bi morali preizkusiti ročni način, kako s temi koraki zaobiti hitrost ISP..

 • Kliknite meni za zagon v Microsoft Windows.
 • Nato v vrstici za iskanje poiščite Teči. In kliknite na predstavljeno možnost.
 • Zdaj v pojavnem oknu vnesite MSC.
 • Videlo se bo okno z imenom »Urejevalnik lokalnih skupinskih pravilnikov«. Tukaj kliknite na Konfiguracija računalnika> Upravne predloge> Omrežje> QoS Packet Scheduler> Omejite nadomestljivo pasovno širino.
 • Po tem se vam prikaže okno Omejljiva pasovna širina. Zdaj kliknite »Omejitev pasovne širine%, tip 0 in nato pritisnite OK.
 • Nato se vrnite na začetni meni in pritisnite možnost Nadzorna plošča s seznama možnosti na desni strani.
 • Zdaj pa kliknite na Omrežje in internet> Center za omrežje in skupno rabo> Spremenite nastavitve adapterja (na levi strani)
 • Levi klik na Lokalna povezava in izberite lastnosti na dnu.
 • Tu morate označiti možnost »Različica 4 za internetni protokol (TCP / IPv4)".
 • Zdaj pritisnite jeziček Splošno in spremenite nastavitve strežnika DNS kot;

Prednostni strežnik DNS: 8.8.8.8

Nadomestni strežnik DNS: 8.8.4.4

Kliknite V redu in zaprite vsa odprta okna. Končno lahko z brskalnikom zaznate relativno večjo hitrost brskanja.

Toda med nalaganjem in pretakanjem v večjih omrežjih lahko pride do podobne hitrosti, če niste povezani z omrežjem VPN.

Obhodite pokrov podatkov za ISP z uporabo VPN?

Omejitev podatkov je omejitev pasovne širine, ki jo na vaš paket podatkov na mesec uveljavijo ali dodelijo ponudniki ponudnikov internetnih storitev.

Če med brskanjem ali prenosom preko spleta čutite počasno povezanost in povezavo, je lahko razlog, da je kvota pasovne širine več.

Nekateri ponudniki internetnih storitev se sprostijo, ko je podatkovna kapica končana, ne bodo prekinili povezave, ampak bodo zmanjšali hitrost povezave, da bi dobili pozornost, kar je tudi ISP Throttling.

Če govorimo o VPN, to dejansko nima nobene povezave z vašo pasovno širino. VPN je pravkar premaknil vaše podatke v šifriranih tunelih, uporabil bo pasovno širino.

Z uporabo VPN lahko vaš ponudnik internetnih storitev vidi vaš promet, vendar zaradi šifriranja ne vidi, kaj je to.

Kako izmikati ISP Throttling v Androidu

Android je tisto, kar nam takoj pade na pamet, ko razmišljamo o najbolj uporabljenem pametnem telefonu na vsem svetu. Uporabo je najbolj izvedljivo in učinkovito ne glede na vrsto uporabnika s primarnim operacijskim sistemom Smartphone.

Sorodni članek:najboljša aplikacija VPN za android

Vendar pa se uporabniki androidov soočajo tudi z zaviranjem ponudnika internetnih storitev, ko presežejo omejitev podatkov. Zaradi takšnega vedenja internetnih ponudnikov se morajo stranke soočiti z motenim nalaganjem in počasno internetno hitrostjo. VPN lahko uporabnikom Android pomaga, da se ISP-ji izognejo takšnim težavam z utesnjevanjem.

To je nekaj korakov, ki bi jim lahko sledil uporabnik sistema Android, da bi lahko užival v najhitrejšem nalaganju filmov, igranju iger in še veliko drugih vsebin za pretakanje.

 1. Izberite najboljšo storitev VPN, ki je navedena zgoraj
 2. Vpišite račun na uradni spletni strani izbranega VPN-ja
 3. Na Android telefon prenesite aplikacijo
 4. Če se želite prijaviti, VPN, dostopati do njega in dodati svoje poverilnice
 5. Po uspešni prijavi izberite ustrezen strežnik.

Končno, ko končate z uspešno naročnino VPN, preverite hitrost brskanja na svojem Androidu, ki bi bila zagotovo hitrejša kot prej.

Kako obiti Throttling na T-mobile

Eno največjih imen na področju telekomunikacij, T-mobile svojim uporabnikom ponuja odličen paketni paket in učinkovite funkcije. Toda s temi lastnostmi je pomanjkljivost, s katero se soočajo uporabniki T-mobile, ko presežejo omejitev podatkov in se morajo spopasti z majhno hitrostjo. Če želite med gledanjem filmov premagati to hitrost sitnosti, morate slediti tem korakom, ki so resnično koristni.

Ukrepi za preprečevanje droženja T-mobile so:

 1. Dostop do menija na telefonu ali tabličnem računalniku Android
 2. Pojdite na Nastavitve>Brezžično & Omrežje
 3. Kliknite na Mobilna omrežja
 4. Nato kliknite Imena dostopnih točk in izberite T-Mobile APN
 5. Pomaknite se navzdol, dokler ne vidite vrste APN. Dotaknite se vrste APN, da jo uredite in samo dodate "Dun" na koncu, kot je prikazano spodaj.

Po tem koraku se vrnite nazaj, znova zaženite telefon in ga znova zaženite. Zdaj lahko uživate v hitrem nalaganju in brskanju, ne da bi vas skrbelo za omejitev podatkov.

Kako omejiti iPhone Throttling

Ko govorimo o iPhoneu, je to najbolj priljubljen in iskan pametni telefon na svetu. Njegove izjemne lastnosti, neverjetna zasnova in robustna konfiguracija strojne opreme ga razlikujejo od drugih.

Vendar iPhone prav tako ne zagotavlja nobenih previdnostnih ukrepov ali funkcij za zaustavitev dušenja ISP-ja. Uporabniki iPhone se med nalaganjem in pretakanjem pritožujejo nad počasnimi hitrostmi, verjetno zaradi ustavljanja internetnih ponudnikov.

Če se bodo spoprijeli s to težavo in uživali v hitrem internetu, bi morali uporabniki iPhone uporabljati ugleden VPN, ki je naveden zgoraj.

Tu je nekaj preprostih korakov, ki bi jim lahko sledil uporabnik iPhone, da se prepreči drobljenje ponudnika internetnih storitev.

 1. Pridobite eno najboljših storitev VPN za iPhone
 2. Na spletnem mestu ponudnika VPN naredite račun
 3. v napravi prenesite in namestite izbrani VPN
 4. Zaženite VPN, ko ga uspešno namestite, in izberite strežnik VPN iz katere koli čezmorske države.
 5. Na koncu preverite svojo hitrost, da zagotovite boljšo storitev.

Zdaj, ko boste sledili vsem tem korakom, boste lahko uživali v veliko boljši hitrosti brskanja in prenosa.

Kako obiti ISP Throttling v operacijskem sistemu Windows

Bypass ISP Hitro in trajno odganja

Uporabniki pametnih telefonov, ki se soočajo s težavami pri hitrosti interneta, se veliko ljudi, ki uporabljajo prenosnike in osebne računalnike, pritožuje zaradi zamude pri prenosu in počasne hitrosti interneta. Za uporabnike je najpogostejši korak izvedba preskusa hitrosti interneta po onemogočanju vseh aplikacij v ozadju.

Sorodni članek: najboljša programska oprema VPN za Windows 10 in več..

Vendar pa bi bila hitrost, ki so ji bili priča, zagotovo veliko počasnejša, ko bodo uspešno prenesli in začeli uporabljati enega od uglednih VPN-jev, ki so bili navedeni zgoraj.

Nekaj ​​drugih nasvetov bi lahko koristilo tudi pri izogibanju dušenju ponudnika internetnih storitev in povečanju hitrosti brskanja.

 1. Uporabniki, ki uporabljajo krom, lahko preprosto zmanjšajo uporabo podatkov, če omogočijo stiskanje podatkov. V zvezi s tem bi lahko sledili določenim korakom;
 2. Pojdi do Nastavitve
 3. Kliknite na Upravljanje pasovne širine
 4. Nato kliknite na Zmanjšajte porabo podatkov in označi omogočite stiskanje
 5. Težave z gumenjem bi bilo mogoče preprosto preprečiti v drugih brskalnikih, kot sta Opera in Safari, z načini shranjevanja podatkov, kar tudi zmanjšuje porabo podatkov.

Članek: Najboljši varen brskalnik - 5 najboljših možnosti

Izogibajte se vznemirjanju, ki povzroča proženje ISP

Včasih se zdi lupljenje koristno, saj pomaga preprečiti gnečo. Peering je pot prek dveh povezanih internetnih ponudnikov, ki izmenjujeta svoj mrežni promet. Vendar ta postopek medsebojnega poizvedovanja včasih povzroči spopade med ponudniki interneta zaradi deleža prometa.

To lahko povzroči počasno hitrost, medtem ko prenašate težke storitve, kot sta Netflix ali HBO. To se zgodi, ko en ponudnik doda večjo omejitev pasovne širine, drugi pa zmanjša pasovno širino.

Ker se boste izognili tej težavi, vam bo VPN učinkovito pomagal in lahko uničite zatiranje ponudnika internetnih storitev, ki je posledica pieringa. VPN posreduje vaše podatke prek strežnika VPN in ne drugim ponudnikom interneta. S tem postopkom vaš promet ostane neidentificiran, prav tako je mogoče preseči zmanjšano mejo pasovne širine.

Uporaba VPN bi vam zagotovo zagotovila veliko izboljšano in hitro brskanje.

Kako se izogniti hudournikom & Storitve pretakanja storitev ISP

Popularne storitve, kot so Netflix, BBC iPlayer, HBO NOW ali Hulu, in vsebine, ki jih uporablja uporabnik, nadzirajo ponudniki internetnih storitev. Ko internetni ponudniki opazijo veliko uporabo teh storitev, omejijo pasovno širino uporabnika, kar ima za posledico počasno hitrost.

Vendar storitve, kot so hudournik in močan spletni pretok, zahtevajo hitro hitrost in povečano pasovno širino za nemoten tek in prenos. Kljub temu ponudnik interneta trdi, da je njegovo dušenje dejanje, da zmanjša zastoje. A dejanski vzrok je, da ko dosežete mejno vrednost, ki jo je določil vaš ponudnik internetnih storitev, prejme obvestilo o količini porabljenih podatkov.

Če pa želite enostavno rešitev, s katero se boste izognili drobljenju ISP-ja med paro in uporabo hudournika, bi bil VPN odlična izbira. Preko hudourniškega VPN-ja bi se vaša hitrost interneta spremenila in vaš promet poteka po nepretrgani poti.

Zakaj trajanje pasovne širine predpostavljamo kot napačen korak

Pravila o nevtralnosti omrežja, če bi jih v svetu dobili tako pomemben kot stiskanje ponudnika internetnih storitev, bi zagotovo veljali za slabo prakso. Pravila nevtralnosti omrežja odvračajo od ponudnikov interneta, ki ne dajejo enakih možnosti vsem. V skladu s temi pravili ne bi smeli biti razlike v cenah, količini podatkov in dostopa do vsakega spletnega mesta. Vendar bi novi predlog pravil o nevtralnosti omrežja lahko ta naročila popolnoma razveljavil, kar je nekaj, kar zadeva.

Hitrost uporabnikov hitrosti droženja je jasno zanikanje uveljavljenih pravil nevtralnosti omrežja. To je tisto, zaradi česar uporabniki razmišljajo o izogibanju dušenju ponudnika internetnih storitev, saj jim je dano več pristojnosti za nadzor hitrosti brskanja. Mnogi uporabniki se spopadajo s težavo v smeri tehnologije VPN.

Tudi taktika, ki jo uporabljajo ponudniki internetnih storitev za razvrednotenje drugih storitev pretočnega pretoka, je ta, da uporabnikom ponujajo lastne pretočne vsebine. Da bi se izognili droženju njihove vsebine, je Netflix plačal denar številnim internetnim ponudnikom. Če ste se pripravljeni izogniti takemu motenju hitrostnih padcev, je VPN ustrezna možnost za nemoteno pretakanje.

Težave, s katerimi se bodo uporabniki spopadli kot rezultat uvajanja ponudnika internetnih storitev

Uporabniki se zaradi drobljenja ponudnika internetnih storitev soočajo s številnimi težavami, ki jih ovirajo in med njimi ustvarjajo tesnobo. Spremljali in analizirali smo tiste poizvedbe, na katere se uporabniki večinoma pritožujejo. In da bi se srečali s tako motečimi težavami, smo predlagali rešitve, s katerimi bi se izognili drobljenju ponudnika internetnih storitev.

Tu je nekaj najpogosteje prijavljenih težav, s katerimi se soočajo uporabniki interneta;

Soočanje s pasanjem pasovne širine med uporabo javnih omrežij

Javno omrežje vključuje internetno povezavo, ki je na voljo v kavarnah, izobraževalnih zavodih, trgih, restavracijah, letališčih in drugih javnih mestih. V takšnih krajih je pasovna širina omejena, da se strežnik odstrani.

V ta namen vam priporočamo, da preverite, ali se drugi ljudje v kraju srečujejo s takšno težavo ali ne. Če ne, potem morate brskalnik očistiti kot zgoraj omenjeno. Ampak, če se tudi drugi soočajo s takšno težavo, je najverjetneje vaša povezava ugasnjena.

Da bi se izognili takšni težavi, je najučinkovitejši način, da uporabite VPN, ki bi povečal vašo hitrost in hkrati shranil vaše podatke, da javni Wi-Fi ne bi vdrli..

Počasna hitrost med uporabo Xbox Live & Spletne igre

Uporabnik med igranjem spletnih iger in uporabo Xbox nenehno porablja podatke in v takšnih razmerah ISP običajno zmanjša hitrost interneta. Med spletnim igranjem se pojavljajo tudi težave s pingovimi konicami in zamudo.

Vaša internetna dejavnost in podatki bi morali biti šifrirani, da bi lahko ostali nedostopni za hekerje in ponudnike internetnih storitev ter se izognili takšnim težavam pingov, zaostankov in DDOS-napadov. V zvezi s tem bi bil VPN najboljša možnost za šifriranje vseh vaših podatkov. Prav tako lahko uživate v spletnih igrah, Xbox življenju in še veliko več.

Tu pa bi uporabnikom predlagali, da izberejo VPN z obsežno pokritostjo strežnika, da boste lahko uživali v spletnih igrah brez zamude.

Zaključek

Omrežje uporabnikov ponudnika internetnih storitev je dejanje, ki ga zanika skoraj vsak uporabnik interneta. Prav tako to pri uporabnikih povzroča sitnost in frustracije. Če pa želite zaobiti drobcenje ponudnika internetnih storitev, bi bil uporabnikom v pomoč VPN.

Za boljšo storitev VPN morate izbrati ugledno in priljubljeno VPN, ki je učinkovita pri podpori strankam. Zgoraj navedene najboljše VPN storitve so tiste, med katerimi lahko izberete odlično izkušnjo brskanja po internetu. Te storitve VPN so tiste, ki vzdržujejo visoko zasebnost in varnostni protokol.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me