Bypass ISP Throttling rapid și permanent

[ware_item id=33][/ware_item]

Ultima actualizare 15 noiembrie 2019


Obsesia descărcării de torrente, a streamingului Netflix sau a streamingului online de alte canale obligă ISP-ul să limiteze lățimea de bandă. Care este, de asemenea, numit „banda de accelerare” sau „Internet Throttling”.

ISP știe totul despre tine:
• Destinația ta
• Adresa utilizatorului
• Adresa IP
• Registrele utilizatorului pentru vizitele site-urilor
• Tipuri de pachete de date
• Tipuri de comunicare
• Timp de viteză zilnic

Și acum, mulțumită președintelui Ajit Pai al FCC, a revenit factura Net Neutralității, acum vă pot vinde jurnalele și informațiile dvs. către agenția de publicitate pentru a vă urmări bine �� prin anunțuri desigur!

De ce se aruncă?
Multe alte motive ar putea fi și ele în spatele aglomerației. Dar semnificativ este; odată ce își dau seama de acel utilizator; transmiterea de videoclipuri de înaltă calitate sau descărcarea de tone de Torrents vor fi în cea mai mare parte cauza acestora.

Va funcționa VPN cu asta?
În timp ce oamenii discută pe Reddit în mod specific despre problemele și, de asemenea, comunicând soluția între ei.

Am testat cu NordVPN și a găsit rezultate destul de decente. Acest lucru are sens și dacă ISP vede traficul criptat, cum își vor da seama care a fost asta.

Astfel VPN vă ajută să scăpați de filtrarea ISP.

Haideți să aprofundăm acest subiect.

Rata de accelerare ISP - SUA, Marea Britanie și alte țări

Nu este necesar ca o problemă de viteză să fie întotdeauna accelerată de lățime de bandă.

Cu toate acestea, există o șansă mai mare ca ISP-ul dvs. să vă accelereze viteza de internet și, în acest caz, trebuie să cunoașteți modalitățile de a evita accelerația ISP..

Conform evaluărilor M-Lab, care au fost efectuate între decembrie 2012 și decembrie 2013 pe cel puțin 100 de conexiuni, ratele de accelerare în diferite țări au fost;

Zguduirea în SUA (14%), Regatul Unit (28%), Polonia (35%), Singapur (53%), Coreea de Sud (74%), și Malaezia (61%).

Acum, când noul set de reguli FCC va fi în regulă, în anul 2019 cel mai probabil va aduce o accelerare ISP extremă la experiența dvs. de navigare fără bariere legale.

Ce este „accelerarea lățimii de bandă”

Reglarea lățimii de bandă este un termen utilizat pentru viteza de degradare a internetului atunci când furnizorul de internet îl modifică prin diferite mijloace.

Performanța Internetului se bazează pe utilizarea lățimii de bandă și atunci când o persoană încearcă lucruri precum torrenting și descărcare de conținut în streaming, ISP-ul tău încetinește viteza internetului. Acest lucru te duce să experimentezi un tip de internet învechit, cu viteză limitată și conținut care descarcă un timp prelungit.

Furnizorii de internet sunt deseori liberi să reducă limitele de lățime de bandă în anumite regiuni și, uneori, vizează și un utilizator individual pentru diverse cauze.

Cu toate acestea, reguli precum noile reglementări FCC în bandă largă au sporit punctele forte ale furnizorilor de internet. Cei mai mulți oameni sunt îngrijorați de faptul că ISP-urile lor pot accesa și monitoriza activitățile lor de internet și ar putea, de asemenea, să partajeze datele lor cu orice terță parte.

Prin urmare, istoricul de navigare este expus odată ce ISP-ul preia controlul acestuia. Din fericire, ascunderea istoricului dvs. de navigare de la ISP s-ar putea dovedi a fi o soluție eficientă pentru a sustrage șansele de accelerare a ISP..

Tu trebuie să te întrebi, și eu sunt încântat?

Pentru a întâmpina astfel de probleme, un serviciu VPN ar fi cea mai bună și mai simplă soluție pentru a vă asigura confidențialitatea.

Când utilizați un serviciu VPN, ISP-ul dvs. nu a putut să-și dea seama de lucruri precum conținutul pe care îl navigați, când navigați astfel de site-uri și cât timp petreceți acolo. Prin urmare, nu au putut limita lățimea dvs. de bandă judecând lucrurile grele pe care le transmiteți.

Ce este Comcast Throttling?

Popularul furnizor de internet Comcast și-a șters angajamentul de neutralitate a rețelelor imediat ce FCC a anunțat abrogarea.

În ciuda acestui instinct clar către intențiile lui Comcast, o listă uriașă de plângeri autentifică în continuare acuzația de accelerare rapidă de la sfârșitul lor.

Comcast gaj a declarat că site-urile web sau alte aplicații online nu vor fi percepute în schimbul beneficiilor prioritare. Compromisul Comcast a fost început în 2014, unde menționează că „Comcast nu acordă prioritate traficului pe Internet și nu creează benzi rapide plătite.

„Cu toate acestea, după trei ani, la 26 aprilie 2017, a fost șters.

Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al companiei insistă continuu că Comcast nu are „niciun plan” pentru a stabili o practică de prioritizare plătită.

Întrucât, promițând ceva cu un acord scris și spunând că nu există planuri actuale, există două situații diferite.

Mai mult, regulile de neutralitate netă a erei democratice au permis ISP-urilor să pună în aplicare rating zero, dar cu unele excepții.

Însă acum după abrogarea neutralității netului, toate modalitățile de evaluare zero sunt legale și, prin urmare, Comcast ar putea, de asemenea, să perceapă furnizorilor online pentru scutirile de limită de date fără restricții legale.

Acest lucru a fost văzut în discuțiile recente pe site-urile de socializare, cum ar fi Reddit. Utilizatorii Comcast s-au plâns cu privire la viteze lente în timp ce torrentează și în timp ce efectuează alte probleme online.

ISP Throttling În timp ce se torrentează

Torrenting-ul este un proces care are nevoie de o viteză rapidă, deoarece majoritatea fișierelor torrent constau din date uriașe și pot fi descărcate doar cu viteză rapidă.

Pe de altă parte, este important să știm că confruntarea cu viteză lentă în mod regulat, în timp ce torentul ar putea fi rezultatul accelerării ISP..

Există anumite motive pentru care un ISP îți poate accelera viteza în timp ce torrentează.

 • Încărcarea pe serverele de rețea locală crește atunci când descărcați fișiere torrent sau efectuați partajarea de fișiere P2P.
 • Există anumite regiuni în care există o restricție la torrenting și de aceea vă puteți confrunta cu limitări de lățime de bandă sau restricții de viteză.

ISP-ul dvs. accelerează traficul torrenting din anumite motive legale, dar poate intenționa să piară încărcarea de pe serverele de rețea. Din fericire, există o cale de a evita sustragerea ISP în timp ce torentează.

Problema apare atunci când ISP-ul tău își identifică identitatea prin urmărirea adresei tale IP, prin urmare, cel mai bun mod este să criptați datele și adresa IP obscură în timp ce torrenting.

Un VPN în acest scop este cea mai bună opțiune pe care o puteți avea. O VPN eficientă te poate salva de expunerea identității, precum și te protejează împotriva amenințărilor cibernetice în timp ce torentează.

Un alt avantaj al utilizării VPN în timpul procesării este că vă oferă o viteză adecvată pentru descărcarea fișierelor grele.

Există unele dintre cele mai bune VPN-uri testate pentru torrenting, care au performanțe satisfăcătoare în timp ce torrenting, totuși, ExpressVPN are un avantaj datorită vitezei rapide a fulgerului.

Cum VPN Bypass ISP Throttling

VPN ajută la criptarea datelor dvs. făcând inaccesibile pentru ISP-uri. Cu toate acestea, VPN care utilizează protocoale de tunelare sigure, cum ar fi UDP, L2TP, TCP și algoritmul de criptare face ca datele dvs. să pară insensibile la un ISP înșelător.

Articol conex:Ce vede ISP-ul dvs. când utilizați un VPN

Când utilizați un serviciu VPN pentru a evita limita de lățime de bandă a ISP-urilor, vă duce traficul de internet pe serverul său, unde adresa IP reală este mascată de un altul. De asemenea, locația dvs. reală rămâne ascunsă de ISP, precum și de toate entitățile de pe internet.

Modificarea VPN-ului dvs. IP face ca identitatea și locația dvs. să fie anonime ISP-urilor.

Bypass ISP Accelerarea de pe dispozitivele dvs.

Problemele legate de viteza de internet și cu experiență crescută au crescut supărarea în rândul utilizatorilor de internet și au crescut disperarea de a evita accelerația ISP..

Analizând astfel de întrebări, am filtrat diferite modalități de prevenire a accelerării ISP.

Cu toate acestea, toate sunt specializate pentru un singur dispozitiv și, de asemenea, nu sunt absolut originale pentru a oferi o retrăire completă de la accelerarea vitezei.

Dar, o VPN are unele avantaje solide față de celelalte practici;

 • Cu un VPN puteți ușor rezolva problemele de accelerare a vitezei pe fiecare dispozitiv în loc să implementeze soluții individuale pentru fiecare dispozitiv.
 • Spre deosebire de ghidul complicat, un VPN este ușor de configurat, ușor de folosit si este compatibil cu fiecare dispozitiv care vă oferă, de asemenea, conexiuni simultane la mai multe sisteme.
 • Acesta vă oferă un o gamă largă de conținut de streaming inclusiv canale populare, cum ar fi Netflix, Hulu, HBO și altele, care sunt restricționate în multe regiuni.
 • În cazul altor soluții, puteți deveni din nou o victimă a accelerației de bandă ISP, cu toate acestea, VPN este o soluție permanentă pe care o puteți avea.

Există câteva cele mai bune servicii VPN prin intermediul cărora puteți experimenta o navigare pe internet neîntreruptă. VPN-urile împiedică ISP-urile să vă accelereze viteza și să interfereze în problemele de navigare pe internet.

Cu toate acestea, ar trebui să aveți grijă în timp ce optați pentru un abonament VPN plătit și să alegeți un furnizor VPN care are propriile servere DNS. Puteți urmări Ghidul nostru pentru cele mai bune servicii VPN. De asemenea, există unele VPN de încredere cu o perioadă de încercare adecvată, astfel încât să le puteți testa înainte de a investi bani.

Articolul care ar putea ajuta: 6 verificări rapide pentru a localiza un serviciu VPN fals

Eu sunt înfundat? Detectați-l prin testul de viteză pe Internet

ISP throttling este o problemă adresată de majoritatea utilizatorilor din întreaga lume.

Dar se pune întrebarea: în ce circumstanțe ați fi conștienți de faptul că viteza dvs. de internet este accelerată de un ISP? Sau la o întrebare care este că sunt încântat?

Pentru un utilizator de internet obișnuit, accelerația de lățime de bandă poate fi o problemă vagă în ceea ce privește identificarea acesteia. În mare parte, problemele legate de viteza internetului se confruntă din cauza descărcărilor grele sau a vizualizării conținutului greu.

Vă vom spune despre unele tehnici și testul de viteză pe internet pentru a detecta accelerarea ISP.

(1) - Regulat Test de viteză pe Internet

bypass isp accelerare

Pentru a vă accelera viteza de internet, majoritatea furnizorilor de internet pun o capacitate de lățime de bandă la un anumit prag și, odată ce atingeți, viteza de conectare scade.

Testul de viteză este o tehnică prin care puteți verifica dacă ISP-ul dvs. vă accelerează viteza de internet, deoarece majoritatea ISP-urilor o fac. Pentru testarea vitezei, există multe instrumente precum speedtest.net sau testmy.net.

Majoritatea utilizatorilor se plâng că, atunci când luna se încheie, viteza de navigare încetinește. Pentru a face o comparație ușoară, trebuie să verificați viteza de internet în fiecare săptămână. Prin aceasta, puteți detecta cu ușurință când viteza dvs. de internet este accelerată.

De asemenea, testul de viteză vă va spune despre lățimea maximă de bandă odată ce o folosiți, astfel încât să puteți evita accelerația.

(2) - Testul de sănătate pe internet ar trebui utilizat

isp throttling - rețea de sănătate

Orice fel de slăbiciune pe internet sau accelerare ISP ar putea fi detectat prin intermediul instrumentului de testare a sănătății pe internet. Prin utilizarea infrastructurii și a codurilor de la laboratoarele M, îți trimite traficul către un dispozitiv care funcționează ca punct de măsurare în afara rețelei tale ISP.

Deci, orice semn de restricție între ISP și punctul de măsurare ar putea fi detectat. Dacă prezintă o contrarietate vastă între cei doi, este un semn de accelerare a ISP.

Cu toate acestea, dacă doriți conformitatea decât ar trebui să inspectați rezultatele timp de aproximativ o săptămână sau mai mult, astfel încât să luați măsuri mai bune pentru a întâmpina accelerarea ISP.

(3) - Utilizați Glasnost pentru testul de viteză pe Internet

ISP Throttling - Monitorizarea traficului

Performanța traficului de internet de diferite tipuri ar putea fi verificată prin Glasnost. Puteți alege dintre aplicațiile P2P (BitTorrent, eMule, Gnutella), aplicații standard (e-mail, HTTP, transfer SSH, Usenet) și video la cerere (YouTube). Glasnost necesită aproximativ opt minute pentru a monitoriza aceste tipuri de trafic verificând lățimea de bandă între computer și serverele respective.

ISP-urile care își justifică funcțiile reclamă lățimea de bandă accelerare ca „reducerea congestiei rețelei” sau „gestionarea traficului de rețea”. Totuși, aceasta este doar o modalitate de a le apăra. Dar, dacă sunteți îngrijorat de confidențialitatea dvs. pe internet, ați putea preveni agitarea ISP prin VPN.

Bypass ISP Accelerare fără VPN

Majoritatea utilizatorilor de internet se plâng că experimentează o viteză lentă la momentul de vârf, atunci când majoritatea oamenilor folosesc internetul.

Acest lucru i-ar putea face să facă față pericolelor de viteză de descărcare lentă, scăderi de conexiune și întârzieri de streaming.

Ați putea fi singurul tip de astfel de probleme, dar în loc de griji, ar trebui să încercați modalitatea manuală de a ocoli accelerația ISP cu acești pași.

 • Clic meniul de pornire în Microsoft Windows.
 • Apoi în bara de căutare, căutați Alerga. Și faceți clic pe opțiunea prezentată.
 • Acum, în fereastra pop-up de rulare, tastați MSC.
 • Veți vedea o fereastră denumită „Editor de politici de grup local”. Aici, faceți clic pe Configurare computer> Șabloane administrative> Reţea> Planificatorul de pachete QoS> Limitați lățimea de bandă rezervabilă.
 • După aceasta, vi se va prezenta fereastra de lățime de bandă rezervabilă Limit. Acum faceți clic pe „Lățime de bandă limită%, tip 0 apoi apăsați OK.
 • Apoi reveniți la meniul de pornire și apăsați opțiunea de Panou de control din lista de opțiuni din partea dreaptă.
 • Acum, faceți clic pe Retea si internet> Centrul de rețea și partajare> Schimbă setările adaptorului (în partea stângă)
 • Faceți clic stânga pe butonul Conexiune locală și selectați proprietăţi în partea de jos.
 • Aici, trebuie să verificați pentru a marca opțiunea „Protocolul Internet Versiunea 4 (TCP / IPv4)“.
 • Acum, apăsați fila General și schimbați setările serverului DNS ca;

Server DNS preferat: 8.8.8.8

Server alternativ DNS: 8.8.4.4

Faceți clic pe OK și închideți toate ferestrele deschise. În sfârșit, puteți experimenta o viteză de navigare relativ mai rapidă accesând browserul.

Dar, în timp ce descărcați și transmiteți în mod greu, puteți experimenta o viteză similară dacă nu sunteți conectat la un VPN.

Bypass ISP Data Cap folosind VPN?

Capacul de date este o limitare a lățimii de bandă implementată sau atribuită de furnizorii ISP pe lună pe pachetul dvs. de date.

Dacă simțiți conectivitate și conexiune lentă în timp ce navigați sau descărcați online, ar putea fi motivul pentru cota dvs. de lățime de bandă s-a încheiat.

Unele ISP vă oferă relaxare la terminarea capacului dvs. de date, nu vă vor întrerupe conexiunea, dar vă vor reduce viteza de conectare pentru a vă atrage atenția, ceea ce a considerat și ISP Throttling.

În altă parte, dacă vorbim despre VPN, nu are nicio legătură cu lățimea de bandă. VPN tocmai a mutat datele criptate cu tunele criptate, va utiliza lățimea de bandă.

Utilizând VPN, furnizorul dvs. de ISP vă poate vedea traficul, dar nu pot vedea ceea ce este din cauza criptării.

Cum să evadezi ISP Throttling pe Android

Android este ceea ce intră în mintea noastră imediat când ne gândim la cel mai folosit smartphone din întreaga lume. Este cel mai fezabil și eficient de utilizat indiferent de tipul de utilizator cu sistemul de operare principal Smartphone.

Articol conex:cea mai bună aplicație VPN pentru Android

Cu toate acestea, utilizatorii de Android se confruntă și cu accelerarea ISP-ului odată ce și-au depășit limita de date. Datorită unui astfel de comportament al furnizorilor de internet, clienții trebuie să se confrunte cu descărcarea întreruptă și viteza lentă a internetului. Un VPN ar putea ajuta utilizatorii Android să evite astfel de probleme emoționante de către ISP-uri.

Iată câțiva pași pe care un utilizator de Android i-ar putea urma pentru a se bucura de descărcare rapidă de filme, joc de jocuri și multe alte lucruri de streaming.

 1. Alege cel mai bun serviciu VPN dat mai sus
 2. Creează-ți un cont pe site-ul oficial al VPN-ului ales
 3. Pe telefonul dvs. Android, descărcați aplicația
 4. Pentru a vă autentifica, VPN, accesați-l și adăugați datele de acreditare
 5. Alegeți un server corespunzător după autentificarea cu succes.

În cele din urmă, când ați terminat cu abonamentul de succes al VPN, verificați viteza de navigare pe Android-ul dvs., care cu siguranță ar fi mai rapid decât înainte.

Cum să ocoliți accelerația pe T-mobile

Unul dintre cele mai mari nume din domeniul telecom, T-mobile oferă utilizatorilor săi un plan excelent de pachete și funcții eficiente. Cu aceste caracteristici, un dezavantaj cu care se confruntă utilizatorii T-mobile este atunci când depășesc limita de date și trebuie să facă față vitezei lente. Pentru a depăși această supărare a vitezei în timp ce vizionați filme, trebuie să urmați acești pași care sunt cu adevărat de ajutor.

Pașii pentru evitarea accelerării T-mobile sunt:

 1. Accesați meniul de pe telefonul sau tableta dvs. Android
 2. Mergi la Setari>Fără fir & Reţea
 3. Faceți clic pe Rețele mobile
 4. Apoi, faceți clic pe Nume puncte de acces și selectați T-Mobile APN
 5. Derulați în jos până vedeți tipul APN. Atingeți tipul APN pentru a-l edita și doar adăuga „Dun“ la sfârșit, așa cum se arată mai jos.

După ce faceți acești pași, trebuie doar să reveniți, reporniți telefonul și reporniți-l. Acum, vă puteți bucura de descărcare rapidă și navigare rapidă fără să vă faceți griji cu privire la limita de date.

Cum să restricționați accelerarea iPhone-ului

Când vorbim despre iPhone, acesta este cel mai popular și mai interesant Smartphone din lume. Caracteristicile sale extraordinare, designul uimitor și configurația robustă a hardware-ului îl diferențiază de ceilalți.

Cu toate acestea, iPhone-ul nu oferă, de asemenea, nicio măsură sau caracteristică de precauție pentru a opri acționarea ISP. De asemenea, utilizatorii iPhone se plâng cu viteză lentă în timp ce descarcă și transmite streaming probabil datorită accelerației furnizorilor de internet.

Pentru a întâmpina această problemă și pentru a se bucura de internetul rapid, utilizatorii de iPhone ar trebui să utilizeze VPN de renume oferit mai sus.

Iată câțiva pași simpli pe care i-ar putea urma un utilizator iPhone pentru a evita accelerarea ISP.

 1. Obțineți unul dintre cele mai bune servicii VPN pentru iPhone
 2. Pe site-ul furnizorului VPN, creează-ți un cont
 3. pe dispozitiv, descărcați și instalați VPN-ul selectat
 4. Lansați VPN-ul după ce l-ați instalat cu succes și selectați un server VPN din orice țară de peste mări.
 5. În cele din urmă, verificați viteza după acești pași pentru a vă asigura un serviciu mai bun.

Acum, după ce urmați toți acești pași, vă veți putea bucura de o viteză de navigare și de descărcare mult mai bună.

Cum să ocoliți ISP Throttling pe Windows

Bypass ISP Throttling rapid și permanent

Utilizatorii de smartphone-uri care se confruntă cu probleme de viteză de internet, multe persoane care folosesc laptopuri și PC-uri s-au plâns de descărcarea întârziată și de viteza lentă a internetului. Cel mai important pas pentru utilizatori este efectuarea unui test de viteză pe internet după dezactivarea tuturor aplicațiilor de fundal.

Articol conex: cel mai bun software VPN pentru Windows 10 și multe altele..

Cu toate acestea, viteza la care au asistat înainte ar fi cu siguranță mult mai lentă odată ce se descarcă cu succes și încep să folosească unul dintre VPN-urile de renume date mai sus.

Câteva alte sfaturi ar putea fi, de asemenea, utile pentru ocolirea accelerației ISP și creșterea vitezei de navigare.

 1. Utilizatorii care utilizează chrome pot reduce cu ușurință utilizarea datelor, permițând compresia datelor. Pașii dat ar putea fi urmați în această privință;
 2. Mergi la Setări
 3. Click pe Managementul lățimii de bandă
 4. Apoi, faceți clic pe Reduceți utilizarea datelor și marcați activați compresia
 5. Problema de accelerare ar putea fi ușor evitată pe alte browsere, cum ar fi Opera și Safari, prin moduri de economisire a datelor, care reduce și consumul de date.

Articol: Cel mai bun browser securizat - 5 cele mai bune alegeri

Evitați peering Cause Throttling ISP

Uneori, peeringul pare benefic, deoarece ajută la evitarea aglomerării. Peering este modul în care două ISP conectate își schimbă traficul de rețea. Cu toate acestea, acest proces de asociere are ca rezultat uneori confruntări între furnizorii de internet și raportul cu traficul.

Acest lucru poate provoca viteză lentă în timp ce transmiteți servicii grele, cum ar fi Netflix sau HBO. Acest lucru se întâmplă atunci când un furnizor dă o limită de bandă mai mare, iar celălalt oferă o lățime de bandă redusă.

Întrucât, pentru a evita această problemă, un VPN vă va ajuta în mod eficient și ar putea ucide accelerarea ISP cauzată de peering. Un VPN transmite Datele dvs. printr-un server VPN și nu oricărui alt furnizor de internet. Prin acest proces, traficul dvs. rămâne neidentificat și, de asemenea, poate fi depășită limita de lățime de bandă redusă.

Utilizarea unui VPN vă va oferi cu siguranță o viteză de navigare mult îmbunătățită și rapidă.

Cum să evitați torentele & Streaming Services ISP throttling

Serviciile populare precum Netflix, BBC iPlayer, HBO NOW sau Hulu și conținutul torrenting utilizat de utilizator sunt monitorizate de ISP-uri. Și odată ce furnizorii de internet observă o mare utilizare a acestor servicii, acestea limitează lățimea de bandă a utilizatorului, ceea ce duce la o viteză lentă.

Cu toate acestea, serviciile precum un torrent și o transmisie online intensă necesită o viteză mare și o lățime de bandă mărită pentru o rulare și descărcare lină. Cu toate acestea, furnizorul de internet își afirmă agitația ca un act de reducere a congestiei. Dar cauza reală este că atunci când atingeți o limită de prag stabilită de ISP-ul dvs., primiți o notificare despre cantitatea de date consumată.

Dar dacă doriți o soluție ușoară pentru a evita accelerarea ISP în timp ce aburi și utilizați torrent, o VPN ar fi o alegere excelentă. Printr-o VPN torrentă, viteza dvs. de internet ar fi modificată, iar traficul dvs. va trece printr-o cale necontestată.

De ce se presupune accelerarea lățimii de bandă ca un pas greșit

Normele de neutralitate netă, atunci când li se acordă o astfel de importanță decât accelerarea ISP, ar fi cu siguranță considerată o practică proastă. Normele de neutralitate netă descurajează furnizorii de internet care nu oferă oportunități egale tuturor. În conformitate cu aceste reguli, nu ar trebui să existe nicio diferență între prețuri, cantitatea de date și acces la fiecare site web. Cu toate acestea, noua propunere de norme de neutralitate netă ar putea să readucă în totalitate aceste comenzi, ceea ce privește un pic.

Viteza utilizatorilor ISP este o negare clară a normelor de neutralitate nete implementate. Acest lucru face ca utilizatorii să se gândească la ocolirea accelerației ISP, deoarece li se acordă mai multe puteri pentru a-și controla viteza de navigare. Pentru a întâmpina problema mulți utilizatori se îndreaptă către tehnologia VPN.

De asemenea, tactica folosită de ISP-uri pentru degradarea altor servicii de streaming este aceea că oferă utilizatorilor propriul conținut de streaming. Pentru a evita aglomerarea conținutului lor, Netflix a plătit bani mulți furnizori de internet. Deci, dacă sunteți dispus să evitați o astfel de supărare a scăderilor de viteză, un VPN este o opțiune potrivită pentru a avea o experiență de streaming lină.

Probleme pe care utilizatorii trebuie să le facă față ca urmare a accelerației ISP

Datorită accelerației ISP, utilizatorii se confruntă cu multe probleme care îi frustrează și creează anxietate în rândul lor. Am monitorizat și analizat acele întrebări de care utilizatorii se plâng mai ales. Și pentru a întâmpina astfel de probleme enervante, am sugerat soluțiile care te-ar ajuta să eviți accelerarea ISP.

Iată câteva dintre cele mai raportate probleme cu care se confruntă utilizatorii de internet;

Se confruntă cu accelerarea lățimii de bandă în timpul utilizării rețelelor publice

Rețeaua publică include conexiunea la internet disponibilă la cafenele, institute de învățământ, piețe, restaurante, aeroporturi și alte locuri publice. În astfel de locuri, lățimea de bandă este limitată pentru a elimina încărcarea de pe servere.

În acest sens, vă recomandăm să verificați dacă alte persoane din localitate se confruntă cu o astfel de problemă sau nu. Dacă nu, atunci trebuie să curățați browserul așa cum ați menționat mai sus. Dar, dacă și alții se confruntă cu o astfel de problemă, probabil că conexiunea dvs. este accelerată.

Pentru a evita o astfel de problemă, cel mai eficient mod este să utilizați un VPN care să vă îmbunătățească viteza și, de asemenea, să vă salveze datele să fie hackate de un Wi-Fi public.

Viteză lentă în timp ce utilizați Xbox Live & Jocuri online

În timp ce joacă jocuri online și folosește Xbox, utilizatorul consumă în permanență date și într-o astfel de situație, ISP de obicei accelerează viteza internetului. De asemenea, problemele legate de vârfurile de ping și latența apar în timpul jocurilor online.

Activitatea și datele dvs. de internet ar trebui să fie criptate, astfel încât acestea să poată rămâne inaccesibile pentru hackeri și ISP-uri și pentru a evita astfel de probleme de vârfuri ping, probleme de lag și atacuri DDOS. În acest sens, un VPN ar fi cea mai bună opțiune pentru a cripta toate datele. De asemenea, te-ai putea bucura de jocuri online, vieți Xbox și multe altele.

Dar aici le-am sugera utilizatorilor să selecteze un VPN cu acoperire vastă de server, astfel încât să vă puteți bucura de experiența de jocuri online fără latență.

Concluzie

Rețeaua de utilizatori care activează ISP este un act care este refuzat de aproape fiecare utilizator de internet. De asemenea, este ceea ce creează supărare și frustrare în rândul utilizatorilor. Cu toate acestea, pentru a evita accelerația ISP, un VPN ar fi util pentru utilizatori.

Pentru a avea un serviciu VPN mai bun, ar trebui să selectați un VPN de renume și popular, eficient în asistența clienților. Cele mai bune servicii VPN enumerate mai sus sunt cele din care puteți alege pentru a avea o experiență excelentă de navigare pe internet. Aceste servicii VPN sunt cele care mențin protocolul de confidențialitate și securitate ridicat al clienților.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me