Ce crede Redditer despre Avast Secureline – Reddit Review

[ware_item id=33][/ware_item]

Avast ca nume este într-adevăr popular pentru securitate și se pretind a fi un centru de securitate pentru internet. Avast Secureline VPN este o inițiativă a renumelui de piață despre care se crede că are o eficacitate similară.


Cu toate acestea, mulți oameni au fost curioși să afle despre detalii înainte de a-l selecta singuri. Prin urmare, am proiectat o revizuire VPN Avast pentru a răspunde la întrebările populare asociate VPN, cum ar fi eficiența torrentului, capacitatea de streaming și deblocare, securitate etc..

Pentru ca verdictul să fie mai autentificat, recenziile de pe Reddit au fost monitorizate, care au fost destinate în mare parte utilizatorilor Avast Secureline VPN și experților în domeniu.

Avast VPN - Prezentare generală

Avast VPN este un VPN simplu cu procedura de configurare ușoară. Există pași simpli de instalare pe site-ul lor oficial prin care puteți obține Avast VPN funcționând în doar câteva secunde.

Au o configurație de aproape 52 servere din 33 de țări in toata lumea. Cu toate acestea, serviciul VPN bazat în Republica Cehă a fost lansat în 2014. Avast VPN acceptă toate dispozitivele și sistemele de operare majore, cum ar fi Windows, Mac, iOS, Android, etc..

Avantajele de a alege Avast VPN este că nu trebuie să vă faceți griji pentru limitele de lățime de bandă. De asemenea, ei au sprijinul până la cinci dispozitive simultane dar cu un plan de preț diferit. Da! În timpul efectuării recenziei VPN Avast, am descoperit că planurile de prețuri ale acestui VPN diferă de majoritatea serviciilor.

Au planuri diferite de conectare simultană pentru cinci dispozitive, Mac sau PC, și pentru planul care este pentru Android, iPhone sau iPad. Cu toate planurile care vi se oferă 30 de zile garanție înapoi cu limitări, cum ar fi mai puțin de 30 GB utilizare de date și sub 100 de conexiuni. Cu toate acestea, înainte de a plăti pentru oricare dintre planurile VPN Avast, puteți verifica performanța prin 7 zile de încercare gratuită fără nicio restricție.

Cu toate acestea, scopurile pentru care majoritatea utilizatorilor VPN cumpără serviciul sunt Torrenting și deblocare. Pentru torrenteri Avast VPN este o veste bună; cu toate acestea, cei care încearcă să deblocheze Netflix ar fi dezamăgiți de faptul că Avast Secureline VPN este ineficient aici.

Avast VPN Security Review

Așa cum am menționat anterior, Avast VPN este un furnizor de VPN bazat în Republica Cehă, care implică, practic, asigurarea supravegherii Five Eyes, deoarece nu face parte direct dintr-un acord, dar cooperează cu țările Five Eyes. Aceasta nu este într-adevăr o situație alarmantă, dar unii oameni se preocupă de aceasta.

Studiul de pe un site web arată, de asemenea, că testul malware Avast VPN a arătat adware-ul găsit în timpul instalării fișierelor client VPN. Aceste descărcări automate de adware-uri dăunătoare ar putea colecta datele.

Nu numai site-ul web, ci și utilizatorii Avast VPN au astfel de reclamații, la care se face referire la această postare Reddit.

Am Avast SecureLine și atunci când nu folosesc programul are un proces de fundal. Ar trebui să îmi fac griji? din r / VPN

Cu toate acestea, dacă vorbim despre caracteristicile generale de securitate și confidențialitate ale Avast Secureline VPN, atunci acestea sunt similare cu unele VPN-uri bune. Oferă criptarea AES-256 pentru datele utilizatorului, împreună cu caracteristicile avansate de protecție împotriva scurgerilor DNS și Kill-Switch..

Avast VPN Review; Din perspectiva Redditorului

Dacă sunteți cel care solicită comentarii autentice de la utilizatorii de produse înainte de a-l selecta, atunci Reddit este sursa cea mai autentică. Mulți oameni consideră că este deranjant să caute toate categoriile și comentarii confuze. Prin urmare, am citit toate întrebările și postările utilizatorilor cu privire la performanța VPN Avast Secureline.

Opinia generală pe care o obțin din aceste recomandări este mai mult spre negativ. Majoritatea oamenilor consideră că Avast Secureline VPN nu s-a adresat la aceeași calitate ca anterior pentru serviciul lor antivirus.

Card

Aproape fiecare persoană a recomandat utilizarea altor VPN-uri, care sunt mai ieftine, precum și a obținut mai multă atenție pentru utilizatori.

De asemenea, unii oameni au probleme cu privire la faptul că VPN este implicat în vânzarea de date sau ar putea avea fișiere rău intenționate în fundal.

Card

A existat o discuție despre Avast VPN care arată că VPN creează și unele probleme în timp ce deblochează sau transmite canalele. De exemplu, un utilizator a furnizat referința Twitch.tv.

Avast Secureline VPN de la r / VPN

Concluzie

Un răspuns scurt la sfârșitul revizuirii VPN Avast este: nu ar trebui să selectați Avast VPN. Acest punct de vedere nu este prezentat deoarece are numeroase defecte, ci pentru că există unele alternative care sunt rentabile, sigure, mai rapide și chiar ar putea debloca Netflix.

Avast Secureline VPN nu este o alegere proastă, dar nici nu este o alegere inteligentă. Cu unele căutări, puteți obține o VPN mai bună.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me