Cel mai bun blocator pop-up gratuit – Îmbunătățește-ți experiența de navigare

[ware_item id=33][/ware_item]

Popup-urile nu sunt doar enervante, dar cresc și utilizarea hardware-ului. Ele acoperă conținutul pe care dorim să-l citim proiectându-se în fața ecranului. Uneori, sunt asociate și cu instalarea programelor malware pe sistemul unui utilizator. Pop-up-urile sunt considerate o formă extrem de manipulabilă de publicitate intruzivă. Deoarece pop-up-urile sunt enervante, multe site-uri web au încetat să le mai folosească drept mijloc inițial de publicitate plătită. Cu toate acestea, unele site-uri nu au renunțat încă la utilizarea acestor ferestre de tip pop-up. Deci, pentru a scăpa de aceste pop-up-uri, trebuie să optați pentru cel mai bun blocant popup gratuit.


Cel mai bun-free-pop-up-blocant

Cele mai bune blocante pop-up gratuite vă vor permite să puneți pur și simplu capăt întregului dezordine creat de pop-up-uri. Aceste blocaje popup și adware sunt concepute pentru a transforma experiența dvs. de navigare într-una rapidă. Există o serie de blocante pop-up gratuite pe care le veți găsi pe fiecare browser web. Mai mult, multe dintre ele acoperă toate browserele web.

Cu toate acestea, majoritatea browserelor moderne, precum Google Chrome au blocaje pop-up încorporate pentru a dezactiva ferestrele pop-up. Pentru a dezactiva ferestrele de tip pop-up în Google Chrome, mai întâi trebuie să faceți clic pe pictograma cu trei puncte. Apoi selectați „Setări”, faceți clic pe „Afișați setări avansate”. Selectați în continuare „Setări de conținut” în secțiunea „Confidențialitate”. Derulați în jos și veți ajunge la secțiunea „Pop-up”. Aici puteți verifica „Nu permiteți niciunui site să afișeze ferestre pop-up” conform dorinței dvs..

De ce ai nevoie de cel mai bun blocant de ferestre gratuite?

Sinele de toate tipurile de reclame pot ridica stegulețele roșii, așa că trebuie să ne familiarizeze cu un blocant pop-up și adware. Un adware este un tip de malware care poate fi detectat dacă începeți să primiți o mulțime de ferestre pop nedorite pe sistemul dvs..

Multe site-uri web nesecurizate proiectează reclame normale care pot face și un sistem predispus la atacuri de virus. Hackerii pot răspândi malware și prin aceste reclame. Acest lucru nu este deloc surprinzător, deoarece suntem familiarizați cu programele malware răspândite pe cele mai mari site-uri web ale Yahoo în 2015. Un grup de infracțiuni informatice a folosit reclame pe cele mai mari site-uri web ale Yahoo, cum ar fi Yahoo.com și altele, pentru a infecta sistemele utilizatorilor cu malware.

Prin urmare, apare necesitatea de a te obișnui cu cel mai bun blocant popup gratuit care îți va asigura propria securitate.

Diferența dintre blocarea ferestrei și blocarea anunțurilor

Pop-up-ul blocarea și blocarea anunțurilor sunt două aspecte care se diferențiază în ceea ce privește funcția lor. Prin urmare, nu ar trebui să considerăm acești doi același lucru. Acești termeni sunt totuși folosiți în mod interschimbabil.

Populare blocante sunt cele care vor bloca site-urile web de a trimite orice pop-up. De asemenea, acestea împiedică adware-ul să creeze pop-up. Cu toate acestea, pop-up-urile pot fi chiar lansate nu doar prin reclame, ci și prin alte alte mijloace. Multe site-uri web există acolo care utilizează ferestre pop-up în scopuri legitime, astfel încât ar putea să doriți să le lista alb.

Blocatorii de anunțuri blochează orice reclamă detectează pe o pagină. Aceasta include și reclame pe pagina, precum și ferestre pop-up. Blocatorii de reclame au inclus o mare parte din întreaga economie a Internetului prin blocarea acestor reclame pe pagină.

După cum a declarat Harvard Business Review, „Dezbaterea privind blocarea anunțurilor este din ce în ce mai polarizată. Cei care se opun blocării anunțurilor sunt asemănătoare pirateriei de conținut, argumentând că expunerea la reclame este prețul pe care cititorii trebuie să îl plătească pentru conținut gratuit. Cealaltă parte a dezbaterii este susținută de companii care creează software de blocare a anunțurilor, precum și activiști de confidențialitate online. Aceștia critică efectul anunțurilor asupra experienței utilizatorilor, dar cea mai mare preocupare a acestora se concentrează în jurul urmăririi comportamentale, o practică folosită de multe companii de publicitate pentru a afla interesele utilizatorilor în funcție de activitatea lor web. "

Cea mai mare consecință nesemnificativă a utilizării blocantelor de anunțuri este efectul lor asupra economiei de pe Internet și capacitatea lor de a pune un conținut mare în conținut web gratuit. Deci, pentru a păstra proverbiale lumini pe multe site-uri web, acum se utilizează trimiteri sau link-uri de afiliere. Astfel, atunci când utilizați blocante de anunțuri, trebuie să rețineți că acestea pot avea un impact asupra site-urilor web obișnuite, pentru a vă bucura gratuit.

Diferența dintre blocatorii de tip pop-up încorporați și terți

Navigatoarele web moderne precum Chrome, Opera, Safari și Firefox blochează automat ferestrele. Blochează pop-up-uri datorită blocantelor pop-up încorporate cu care sunt achiziționate. Blocatorii pop-up încorporați funcționează închizând geamurile frenetic.

Cu toate acestea, blocanții terți sunt pur și simplu extensiile browserului web sau programele individuale care oferă și câteva beneficii adăugate. Blocatorii pop-up terți blochează anunțuri și ferestre pop-up printr-un filtru de domeniu sau IP.

Blocanții terți caută conținutul și dacă nu găsesc legături externe în ferestrele emergente sau pe pagină, atunci nu le blochează. Uneori, ferestrele noi nu sunt deschise de ferestrele emergente din browser, ci proiectează reclame JavaScript care sunt încorporate în codul paginii. Întrucât nu creează pagini suplimentare, blocatorii pop-up încorporați nu funcționează.

Prin urmare, blocantele pop-up încorporate nu sunt destul de iluminate, dar cu excepția Operei. Cu toate acestea, terții blocanți sunt proiectați să fie mai exclusivi. De asemenea, au o variație bazată pe dacă setările pot fi ajustate sau nu.

Testarea performanței Popup Blocker

Din mulțimea uriașă de blocanți pop-up disponibili pe piață, am decis să testăm multe dintre ele. Printre acești blocanți pop-up, s-au numărat și blocatorii pop-up integrați ai popularului browser web. La fel de bine, au existat browserele individuale ale browserului web care sunt achiziționate cu puține avantaje.

Testarea sa bazat pe două metode diferite care au inclus:

 1. PopupTest.com - Oferă 17 teste diferite pentru diferite metode popup. Printre aceste teste, patru teste sunt pentru pop-up-uri bune care nu trebuie blocate de un blocant pop-up adept.
 2. A doua metodă a implicat utilizarea testelor de anunțuri native pentru anunțuri on-page și pop-up generate pe site-urile web precum http://animefushigi.co/latest-anime/. Mai mult, implică și un pop-up bun pentru conectare de pe Bungie.net

Blocatoare pop-up încorporate

Următoarele blocaje pop-up pe care le-am testat pentru unele browsere populare sunt prezentate mai jos:

 1. Google Chrome Cel mai bun-free-pop-up-blocant

Google Chrome a trecut toate ferestrele de tip popup de la PopupTest.com, inclusiv pop-up-urile bune. Cu toate acestea, a eșuat testul publicitar nativ din animefushigi.co/latest-anime/. Toate diferitele anunțuri au continuat să apară împreună cu fereastra pop-up în partea de jos a paginii. Mai mult, a trecut testul popup bun pentru formularul de autentificare Bungie.net.

Cu toate acestea, puteți adăuga, de asemenea, excepții la blocatorul pop-up Google pentru a adăuga adrese URL de încredere. Acest browser web are, de asemenea, un blocant cookie de urmărire.

În concluzie, putem spune că blocatorul pop-up încorporat Google este bun, dar nu este excelent. Deși blocantul pop-up încorporat al Google Chrome nu va bloca pop-urile bune, nu reușește să blocheze anunțurile reale.

 1. Firefox Cel mai bun-free-pop-up-blocant

Spre deosebire de Chrome, Firefox are doar un set limitat de funcții pe blocantul pop-up integrat. Cookie-urile de tip tracker și ferestrele pop-up pot fi blocate împreună cu funcția suplimentară de listare a listelor de site-uri web diferite prin excepții.

În timpul testării, Firefox a trecut probele popup de la Popuptest.com. Cu toate acestea, a blocat și pop-urile bune.

 1. Microsoft Internet Explorer

Cel mai bun-free-pop-up-blocant

Microsoft Internet Explorer este încă inclus pe sistemele de operare mai noi de către Microsoft. Cu toate acestea, Microsoft se laudă mai mult cu browserul său Edge. Blocatorul pop-up încorporat oferă utilizatorilor săi mai multe alternative și opțiuni. Acest lucru vă permite să ajustați rezistența pop-up și blocarea anunțurilor și vă permite, de asemenea, să adăugați în excepții.

Cu un nivel intens de blocare, IE a trecut toate probele popup de la PopupTest.com inclusiv pop-urile bune. IE a blocat la jumătatea timpului un singur pop-up și nu a reușit să blocheze celălalt popup lansat de animefushigi. Nu a blocat anunțurile de pe pagină, dar a blocat pop-up-ul bun pentru autentificare de pe Bungie.net.

În total, IE este încorporat în popup blocker blochează lucrurile pe care doriți să le încărcați, în timp ce nu reușește să blocheze ferestrele.

 1. Microsoft Edge Cel mai bun-free-pop-up-blocant

Microsoft Edge a funcționat într-o manieră similară cu Firefox și Google Chrome pe ferestrele de testare PopupTest.com. Acesta a blocat în mod eficient toate ferestrele de testare de pe site-ul web și a permis tuturor pop-urilor bune. Mai mult, a blocat și una dintre cele două ferestre pop-up care au fost generate pe animefushigi pe care Firefox, Chrome și IE nu au putut să le facă. Din păcate, cu testul pop-up de conectare de pe Bungie.net, fereastra a apărut, dar nu a reușit să încarce conținutul cu Edge.

Microsoft Edge nu permite ajustarea setărilor pentru blocatorul pop-up încorporat. Astfel, există incapacitatea de a include excepții pentru diverse site-uri web. Utilizatorul nu poate regla puterea blocantului în niciun fel. Cu toate acestea, Microsoft Edge funcționează mai bine decât celelalte browsere la blocarea ferestrei.

 1. Operă

  Cel mai bun-free-pop-up-blocant

Pe lângă blocarea generală, Opera oferă și câteva caracteristici de confidențialitate. Browserul web Opera este proiectat să includă un VPN încorporat, un blocant de cookie-uri tracker și posibilitatea de a bloca și anunțuri pe pagină. Acest browser web a trecut toate probele pop-up pe care le-am lansat prin Popuptest.com împreună cu testul popup bun. Deoarece Opera este singurul blocant de reclame încorporat, acesta a blocat toate reclamele de pe pagina animefushigi și pop-urile..

S-a încărcat pop-up-ul bun pentru autentificare de pe Bungie.net. Navigatorul web Opera fotografia înaintea tuturor celorlalte browsere web și a multora dintre blocanții terți datorită funcționalității sale. Pe scurt, putem spune că Opera s-a dovedit a fi un browser web exclusiv, apoi toate celelalte browsere web. Acesta a blocat eficient proba de testare popup de la Popuptest.com și a permis, de asemenea, încărcare popup-uri bune. Acesta a blocat pop-up-urile inadecvate prin filtrarea IP. Astfel Opera este considerată a fi cea mai bună din ambele lumi.

Cele mai bune blocante popup gratuite

Întrucât browserele web care au abilități de blocare pop-up implicite lasă multe de dorit, prin urmare, utilizatorii apelează la cei mai buni blocanți de tip pop-free. Mai jos am enumerat unele dintre cele mai bune blocante pop-up ale unor terțe părți de care vă puteți familiariza:

 1. AdBlock Cel mai bun-free-pop-up-blocant

AdBlock este unul dintre cei mai buni blocanți pop-up disponibili și, de asemenea, a avut performanțe incontestabile în timpul testării. Deși a eșuat mostrele pop-up Popuptest.com, acesta a permis pop-urile bune. A trecut testul animefushigi și a blocat toate reclamele și ferestrele de pe pagina respectivă. AdBlock a permis, de asemenea, încărcarea ferestrei de autentificare Bungie.net fără nicio eroare.

Permite personalizarea și în setările sale. AdBlock vă permite să modificați multe setări pentru această extensie, inclusiv blocarea în alb și individualizarea. În plus, vă permite să schimbați filtrele personalizate și presetate. Acesta oferă, de asemenea, utilizatorilor săi să permită anunțuri făcând clic dreapta și, de asemenea, lista albă a anumitor anunțuri YouTube.

AdBlock este cel mai bun blocant pop-up de la terți, deoarece este dotat cu funcții extraordinare. Acest blocant pop-up gratuit este proiectat pentru a funcționa cu Chrome, dar poate fi folosit și pe Opera descărcând extensia Google Chrome.

 1. Adblock plus Cel mai bun-free-pop-up-blocant

AdBlock Plus este o aplicație simplă, dar este încărcată cu numeroase opțiuni suplimentare. Puteți genera liste de filtre care vor permite sau nu vor permite pop-up-uri de pe diverse site-uri web. Acest cel mai bun blocant pop-up gratuit poate permite, de asemenea, reclame neintruzive. Funcția generală de listare albă poate fi utilizată și vă puteți crea și propria listă de sintaxă de filtrare.

Cu toate acestea, AdBlock Plus a eșuat mostrele pop-up PopupTest.om, dar a trecut popup-urile bune. De asemenea, a trecut testul animefushigi în mod remarcabil. AdBlock Plus a permis, de asemenea, Bungie.net să-l creeze fereastră de autentificare. Având în vedere că AdBlock Plus este unul dintre cei mai buni blocanți gratuit de la terți cu funcții adept. De asemenea, permite utilizatorilor să dezactiveze anunțurile pe pagina.

 1. AdFender Cel mai bun-free-pop-up-blocant

AdFender fiind printre cei mai buni blocatori de ferestre gratuite, are opțiuni diverse. Vine cu o versiune de încercare și se laudă cu blocarea aproximativ a tuturor. Funcționează ca un popup și blocant adware. Cu toate acestea, nu a blocat niciunul dintre probele popup de la Popuptest.com și a permis deschiderea pop-urilor bune.

Acest blocant pop-up gratuit a blocat eficient toate reclamele de pe animefushigi și a solicitat o redirecționare către pagina anti-anunț blocare destul de rapid. Valorile AdFender, făcute accesibile din tava de sistem, au arătat că o cantitate foarte mare de anunțuri au fost blocate de pe site. Acest terț blocant a permis, de asemenea, popup bun de la Bungie.net să se încarce fără nicio obstrucție.

În concluzie, putem spune că AdFender este printre cele mai personalizabile opțiuni din listă. Puteți ajusta multe setări pe AdFender, care include aplicarea setărilor proxy, reglarea portului de ascultare. De asemenea, include setări pentru a bloca cookie-urile de urmărire, navigarea anonimă prin Tor și vizualizarea statisticilor dvs. de blocare. Cu toate acestea, majoritatea funcțiilor sunt disponibile numai pe versiunea completă, mai degrabă decât pe versiunea de încercare. Versiunea gratuită se compune numai din blocarea pop-up avans.

 1. Ad Muncher Cel mai bun-free-pop-up-blocant

Acest cel mai bun blocant pop-up gratuit are un număr mare de opțiuni de personalizare disponibile. Ad Muncher oferă setări pentru ajustarea comportamentului site-ului, cum ar fi imaginile de fundal, eliminarea muzicii etc. Oferează, de asemenea, prevenirea împotriva cookie-urilor de urmărire, auto-marcare și opțiuni foarte detaliate de blocare a anunțurilor. Opțiunile de personalizare includ, de asemenea, dezactivarea conexiunilor de intranet, opțiunea de a schimba mesajul de bloc în orice doriți, precum și jurnalele detaliate și căutabile.

Ad Muncher a funcționat mai mult ca un terț blocant, dar nu a reușit să blocheze mostrele popup de la Popuptest.com. Cu toate acestea, a permis trecerea testelor bune și, de asemenea, a permis încărcarea rapidă a ferestrei de autentificare de la Bungie.net. Acest blocant popup gratuit nu a reușit să blocheze niciuna dintre reclamele de pe pagina, dar a blocat cele două ferestre de la animefushigi.

Deși Ad Muncher nu a reușit să blocheze anunțurile de pe pagina, acesta este totuși considerat printre cei mai buni blocanți pop-free. Se poate descărca această aplicație dacă este interesat să citească jurnalele. Jurnalele furnizate sunt invariabil detaliate și căutabile. Este un blocant pop-up de primă clasă pentru reclame reale. Cu toate acestea, pentru anunțurile de pe pagină, ar trebui să optați pentru orice alt cel mai bun blocant de ferestre gratuit.

 1. uBlock Cel mai bun-free-pop-up-blocant

uBlock este un blocant pop-up și adware eficient. Totuși, acest cel mai bun blocant popup are un dezavantaj major. Dezavantajul este că are doar opțiuni de personalizare limitate disponibile. Însă permite listarea completă, regulile de filtrare dinamice, ascunde locațiile de bloc și afișează o cantitate limitată de date de jurnal. Cu toate acestea, rezistența filtrului nu poate fi ajustată.

Acest popup și blocant de anunțuri au eșuat mostrele pop-up de la PopupTest.com, dar a permis încărcarea pop-urilor bune. uBlock a permis, de asemenea, pop-ul de conectare de la Bungie.net să-și încarce conținutul. Pe animefushigi, acesta blochează toate ferestrele pop-up și anunțurile de pe pagină, declanșând astfel redirecționarea paginii de blocare a anunțurilor..

 1. Badger de confidențialitate Cel mai bun-free-pop-up-blocant

EFF a lansat Privacy Badger ca unul dintre cei mai buni blocanți de tip pop-up gratuit. Dar este oarecum dificil de evaluat față de restul terțelor părți și ale blocantelor încorporate. După cum afirmă EFF, „Fișierul de confidențialitate se concentrează pe refuzul oricăror scripturi sau imagini„ terțe părți ”vizibile sau invizibile, care par să vă urmărească, chiar dacă ați refuzat consimțământul prin a trimite un antet Nu urmăriți. La fel se întâmplă că majoritatea (dar nu toate) dintre acești trackers terți sunt reclame. Când vedeți un anunț, anunțul vă vede și vă poate urmări. Privacy Badger este aici pentru a opri asta. ”Aceasta înseamnă că, dacă Privacy Badger blochează un anunț, atunci este un tracker. Privacy Badger nu blochează adesea aceleași anunțuri ca și alte blocante popup gratuite și blocante adware.

Deoarece Privacy Badger are opțiuni suplimentare limitate, astfel încât să puteți seta setările filtrului. Mai mult, puteți, de asemenea, site-uri web albiste, să înlocuiți widget-uri sociale, să afișați numărul de anunțuri blocate și să împiedicați WebRTC să vă scurgă adresa IP.

Confidențialitate Badgerul fiind cel mai bun blocant popup gratuit a blocat eficient pop-urile proaste și a trecut pop-urile bune ale PopupTest.com. Nu a blocat niciun anunț sau pop-up pe pagina animefushigi. Astfel, putem presupune că nu au existat anunțuri de urmărire pe pagină. Singurul dezavantaj pe care l-am observat în Badgerul de confidențialitate a fost acela că a blocat imaginea la încărcare, permițând pop-ul de conectare de pe Bungie.net. Totuși, acest lucru nu este destul de important, deoarece a permis încărcarea cu succes a ferestrei de autentificare.

Concluzie

Sunteți o parte a mafiei care dorește să pună capăt reclamelor pop-up? Dacă da, atunci ai fi destul de familiar cu enervarea pe care aceste pop-up-uri o creează printre utilizatori. Cu toate acestea, puteți șterge foarte ușor din iadul pop-up, obișnuindu-vă cu cei mai buni blocanți de tip pop-up gratuit. Am crăpat biciul și am adus la cunoștință cele mai bune blocante de tip pop-up gratuite, precum și blocanții adware. Parcurgând articolul de mai sus, veți găsi cele mai bune blocante integrate și terțe disponibile, care vă vor oferi o experiență de navigare lină.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me