Cel mai bun VPN gratuit pentru Firefox, Chrome, Safari 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Ultima actualizare 14 iulie 2019


Un serviciu VPN tipic este cel care vă oferă funcții mai avansate și protocoale de criptare mai bune. De asemenea, au opțiuni vaste pentru clienții lor; cu toate acestea, sunt un pic complicate de configurat și gestionat, în special pentru cei care sunt noi în tehnologia VPN.

Pe de altă parte, o extensie VPN este în mare parte un serviciu gratuit oferit de browsere. Întrucât, cel mai adesea, o extensie VPN gratuită este ușor de configurat și se conectează la momentul utilizării. De asemenea, browserele populare, cum ar fi Chrome, Firefox și Opera, oferă în mare parte utilizatorilor lor un buton de acces pentru extensie, pentru a oferi o soluție unică pentru a deschide VPN.

VPN-urile la scară completă sunt o soluție excelentă pentru cei care caută o soluție permanentă pentru toate problemele lor de confidențialitate, inclusiv streamingul de conținut restricționat, torrenting și partajarea de fișiere P2P și alte dorințe care necesită limite uriașe de descărcare. Cu toate acestea, o extensie VPN gratuită este o alternativă ușoară pentru uz ocazional și consumă mai puțin spațiu fără a afecta viteza rețelei.

Pentru a satisface cititorii noștri și pentru a le oferi o soluție ușoară, am selectat unele dintre cele mai populare extensii VPN gratuite, disponibile pentru Chrome, Firefox și Opera. Dându-le o citire ar putea să vă ofere o mai bună informație despre ele și vă va ajuta în considerare.

Cea mai bună extensie VPN gratuită pentru FireFox:

Iată cele mai bune extensii VPN pe care le primiți gratuit și le instalați în browserul dvs. Firefox.

1 - Zenmate - securitate și confidențialitate VPN

Cel mai bun VPN gratuit pentru Firefox, Chrome, Safari 2019

 • Date nelimitate cu serviciu VPN gratuit
 • Fără politică de jurnal
 • Suportat pe Windows, OSX, Android și iOS

Zenmate fiind o extensie populară VPN a traversat o etapă imensă de 41 de milioane de utilizatori în funcție de aceștia. Este un serviciu VPN gratuit cu sediul în Germania și este eficient cu toate browserele populare precum Chrome, Firefox și Opera.

Cel mai mare avantaj pe care îl au utilizatorii Zenmate este că nu trebuie să facă față limitelor frustrante de date pe care le dețin majoritatea VPN-urilor gratuite. De asemenea, un utilizator în timp ce este conectat la această extensie VPN experimentează un serviciu ușor de utilizat și simplu. Zenmate VPN vă permite să accesați site-urile blocate și conținutul pentru care furnizează comutatoare de locație.

Cu toate acestea, există doar patru locații de server oferite cu serviciul VPN gratuit și s-ar putea să vă confruntați cu reclame intruzive în timpul navigării. Întrucât, trecerea la serviciul premium vă poate duce la o experiență mult îmbunătățită cu avansarea în fiecare caracteristică.

Descarca: Zenmate ca extensie Chrome, complement Firefox și opțiune Opera aici.

2 - DotVPN - Mai bine decât VPN

Cel mai bun VPN gratuit pentru Firefox, Chrome, Safari 2019

 • Ușor de folosit
 • Firewall-ul integrat blochează toate conexiunile de intrare la dispozitiv
 • Viteză și lățime de bandă nelimitate

DotVPN este o extensie VPN gratuită cu o mulțime de caracteristici, inclusiv o afirmație a furnizorului că este capabil să „deblocheze întregul internet”. Este unul dintre cele mai ușoare VPN care funcționează, adică îl puteți activa pur și simplu cu un singur clic.

Utilizatorilor DotVPN li se oferă criptare cu cheie de 4096 biți care este de 2 ori mai mare decât standardul bancar. Există mai multe caracteristici adăugate care sunt neobișnuite cu majoritatea extensiilor VPN gratuite. De exemplu, DotVPN vă protejează datele prin protecția firewall-ului împreună cu anunțul, trackerul și analiza blocantelor. De asemenea, vi se oferă statistici care arată numărul de anunțuri, trackere, atacuri de rețea și analize blocate în ultima săptămână.

DotVPN este o extensie VPN eficientă; cu toate acestea, puteți întâmpina dificultăți în timp ce deblocați anumite site-uri web. De asemenea, versiunea gratuită nu vă permite să alegeți o locație a serverului la alegere. În schimb, ei vă atribuie cel mai rapid server decât îl schimbă automat.

Descarca Extensia DotVPN Chrome, suplimentul Firefox și operațiunea aici.

3 - Hola VPN - VPN gratuit nelimitat

Cel mai bun VPN gratuit pentru Firefox, Chrome, Safari 2019

 • Accesați site-urile blocate
 • Fără reclame

Hola VPN a atras o atenție imensă de pe internauți și a ajuns la 10 milioane de descărcări, potrivit site-ului. Hola VPN este un tip de serviciu VPN cu totul diferit care trece traficul prin utilizatorii săi în locul rețelei de server.

Prin Hola VPN puteți debloca site-uri web sau conținut cenzurat din țara, compania sau școala dvs. cu servicii absolut gratuite. De asemenea, nu este necesară o extensie sau un serviciu suplimentar pentru a fi descărcate cu acest VPN gratuit pentru a îmbunătăți funcționalitatea. Este un serviciu VPN absolut gratuit, fără limite de lățime de bandă. Cu toate acestea, are unele probleme de confidențialitate, dar este bun în scop comercial.

Poti Descarca Extensia Hola VPN Chrome, suplimentul Firefox și suplimentul Opera aici.

4 - VPN Surfeasy - Securitate, confidențialitate, deblocare

Cel mai bun VPN gratuit pentru Firefox, Chrome, Safari 2019

 • Maschează adresa dvs. IP
 • Ușor de folosit
 • Protejează securitatea pe hotspot-urile Wi-Fi

SurfEasy VPN este o VPN cu sediul în Canada și o companie de software Opera. Acest VPN, spre deosebire de celelalte servicii VPN gratuite, revendică o politică clară fără log pentru clienții săi și vă permite o navigare web anonimă. SurfEasy VPN are serverele sale în 13 țări oferind o cantitate adecvată de conținut de navigare din întreaga lume.

Cu toate acestea, pentru abonament nelimitat și funcții mai avansate, utilizatorii trebuie să treacă la un plan premium nelimitat. Pentru o lățime de bandă crescută, utilizatorii ar putea să o partajeze cu prietenii lor și prin adăugarea mai multor dispozitive în contul lor.

Potrivit site-ului, SurfEasy VPN a obținut peste 14 milioane de descărcări din întreaga lume.

Descarca Aici puteți primi extensia SurfEasy VPN Chrome, suplimentul Firefox și suplimentul Opera aici.

5 - Browsec VPN - VPN gratuit și nelimitat

Cel mai bun VPN gratuit pentru Firefox, Chrome, Safari 2019

 • Conectare simplă la un singur clic
 • Viteza de conectare până la 100 Mbit / sec
 • Criptează traficul

Browsec VPN este o populară extensie VPN gratuită care susține că este de încredere de peste 2 milioane de clienți din întreaga lume. Vă permite să accesați conținutul blocat prin modificarea IP. Este o extensie VPN gratuită ușor de utilizat și ușor de gestionat, care oferă patru locații virtuale, inclusiv Regatul Unit, Statele Unite, Singapore și Olanda.

Un avantaj neobișnuit pe care majoritatea VPN-urilor gratuite nu îl oferă este datele nelimitate oferite de VPN Browsec.

Aici este mai detaliat Revizuirea Browsec & alternative

Poti Descarca Extensia VPN gratuită pentru Browsec pentru Chrome, Firefox și Opera aici.

Îmbunătățește-ți experiența de navigare cu extensia VPN

Acestea au fost unele dintre cele mai bune extensii VPN care au obținut un răspuns imens pozitiv din partea utilizatorilor din întreaga lume. Cu toate acestea, cei care doresc să aibă VPN ca soluție completă la confidențialitatea lor trebuie să verifice cei mai buni furnizori VPN în loc să treacă la serviciile premium ale extensiei VPN gratuite actuale..

Acest lucru se datorează faptului că o extensie VPN funcționează mai mult sau mai puțin la fel și are o politică de confidențialitate neclară, care ar putea afecta utilizatorii de internet care caută soluție de confidențialitate permanentă și eficientă.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me