Cele mai bune servicii VPN 2017 – Problemă de securitate și fiabilitate

[ware_item id=33][/ware_item]

Când vine vorba de instrumentele de securitate, securitatea și fiabilitatea sunt factorii cheie, deoarece încredințați aceste instrumente informații sensibile. Rețeaua virtuală virtuală este unul dintre acele instrumente de securitate care vă asigură identitatea online și datele de Internet pe web. Acum câteva zile am publicat un articol despre De ce este necesar VPN pentru Torrenting? Ceea ce a fost bine primit, iar utilizatorii noștri au întrebat care sunt cele mai bune servicii VPN, deoarece sunt preocupați de informațiile lor personale.


Deoarece există numeroase servicii VPN disponibile în industrie; ridică o problemă de fiabilitate și securitate între companii. În acest articol, vom discuta care sunt serviciile VPN la cerere, factori cheie care fac un serviciu VPN fiabil și vom explica caracteristicile celor mai bune servicii VPN.

Cea mai bună listă de comparare a serviciilor VPN 2017

 cele mai bune servicii vpnexpressvpnlogoPureVPNVPN PIAVPN Ivacy
Locație Panama Insulele Virgine Britanice Hong Kong Statele Unite Hong Kong
Criptarea SSL de 2048 biți AES de 256 biți AES de 256 biți AES de 256 biți AES de 256 biți
Protocoale de securitate PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN, IKEv2 PPTP, L2TP, IPSec, SSTP, OpenVPN PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN, IKEv2, SSTP PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN, IKEv2 (iOS), SSTP
Locații server 57 87 141 24 50
Lățime de bandă & Viteză Nelimitat Nelimitat Nelimitat Nelimitat Nelimitat
Suport pentru sistem de operare Windows, Mac, Linux, Android, iOS, routere Windows, Mac, Linux, Android, iOS, routere Windows, Mac, Linux, Android, iOS, routere Windows, Mac, Linux, Android, iOS, routere Windows, Mac, Linux, Android, iOS, routere
Mai multe autentificări 6 dispozitive 3 dispozitive 5 dispozitive 5 dispozitive 5 dispozitive
Zero Log Policy Fără jurnale Fără jurnale Fără jurnale Fără jurnale Fără jurnale
website Accesați Furnizorul Accesați Furnizorul Accesați Furnizorul Accesați Furnizorul Accesați Furnizorul
Oferte la ofertă 72% reducere Vânzare de iarnă Vânzare cu 36% reducere 78% reducere Vânzare de iarnă Vânzare cu 52% reducere 86% OFF Vânzare de iarnă
Preț

3,29 USD / lună

8,32 USD / lună

2,45 USD / lună

3,33 USD / lună

1,66 USD / lună

Suport Bitcoin da da da da da
Banii inapoi garantat 30 de zile 30 de zile 7 zile 7 zile 7 zile


Legate de:
Cel mai bun VPN pentru Torrenting și P2P File Sharing 2017

Caracteristici exclusive care fac cel mai bun serviciu VPN

Fiecare serviciu VPN din industrie oferă două funcții de bază, adică criptare și cloaking IP. Ceea ce separă cel mai bun serviciu VPN de restul este caracteristicile exclusive pe care le oferă. Enumerăm câteva dintre caracteristicile exclusive ale acestor servicii VPN fiabile.

cele mai bune servicii vpn

NORDVPN | Alegerea editorului | Lista celor mai bune servicii VPN 2017

„Numele NordVPN s-a inspirat din idealurile nordice care semnifică încrederea, încrederea, libertatea și inovația. Acesta reflectă modul în care prețuim libertatea clienților noștri, cum ne străduim să fim inovatori cu tehnologia noastră și modul în care lucrăm. ”- NordVPN

Compania este concentrată mai mult pe „Securitate” și are unele dintre cele mai bune caracteristici pe care le-ar putea avea un instrument de securitate. Nu numai că serverele securizate SSL sunt optimizate Streaming și P2P dar și protejat cu Anti-DDoS Securitate.

NordVPN are special TOR-over-VPN servere care vă oferă puterea TOR asupra unui serviciu VPN pentru o securitate puternică, eliminând astfel nevoia unui browser Tor. Mai mult, dacă simțiți că viteza TOR este lentă, dar doriți totuși dublă securitate, atunci oferă și o altă funcție VPN-over-VPN numit DoubleVPN.

Legate de: NordVPN este activ 72% reducere Vânzare de iarnă ca o ofertă de timp limitată. Poți apuca 2 ani abonament în pretul unuia anul și la fel de scăzut 3,29 USD pe lună cu 30 de zile înapoi bani garanție.

Dacă preferați mobilitatea și munca depinde mai mult de mobil, atunci puteți utiliza cel mai recent protocol de securitate mobilă IKEv2 care monitorizează în mod inteligent comportamentul oricărei schimbări de rețea și se adaptează la modificările respective fără a se prăbuși conexiunea VPN. Clientul de software are un sistem încorporat Blocare de rețea sau Internet Kill Switch care oprește tot traficul de internet în cazul în care conexiunea VPN este deconectată, împiedicând astfel pierderea identității tale reale.

cel mai bun serviciu vpn

EXPRESSVPN | Poziția a 2-a | Lista celor mai bune servicii VPN 2017

„Am făcut ExpressVPN pentru că credem că toată lumea, indiferent de nivelul lor de experiență tehnică, ar trebui să poată utiliza Internetul în mod liber și sigur.“ - ExpressVPN

Compania este concentrată mai mult pe „Performanță” și are cele mai îmbunătățite servere securizate SSL din industrie. Serviciul continuă să actualizeze și să instaleze noi locații de server în fiecare săptămână, astfel încât utilizatorii să obțină 99,9 la sută timpul de funcționare al serverului. De asemenea, are un serviciu activ pentru clienți, gratuit Chat live suport pentru a se potrivi cu o astfel de performanță.

Legate de: ExpressVPN este pe un 36% reducere vânzare pentru o perioadă limitată de timp. Poți apuca Abonament de 1 an pentru cât mai jos 8,32 USD pe lună cu 30 de zile înapoi bani garanție.

ExpressVPN este un serviciu VPN tradițional, dar se concentrează mai mult pe furnizarea unei experiențe mai bune pentru utilizatori. De exemplu, are un client software simplu și ușor de utilizat, cu funcții încorporate Internet Kill Switch, viteză test, și Locație inteligentă care selectează cel mai bun server posibil în funcție de conexiunea dvs. Dacă munca dvs. depinde mai mult de rețeaua de la punct (de obicei folosită în Windows Azure), atunci ExpressVPN are suport pentru SSTP protocol de securitate.

cel mai bun serviciu vpn

PUREVPN | Poziția a treia | Lista celor mai bune servicii VPN 2017

„PureVPN a fost creat cu unicul motiv de a vă păstra confidențialitatea online intactă și de a oferi libertatea absolută a internetului.” - PureVPN

Compania este concentrată mai mult pe „Inovație” și are unele dintre cele mai bune caracteristici inovatoare din industrie. Nu numai că serverele securizate SSL sunt optimizate Streaming și P2P dar și protejat cu Anti-DDoS (plătit) și Firewall NAT (plătit) securitate.

PureVPN are o specială Tunel Split funcție care îți oferă beneficiul multisarcării prin separarea traficului de internet în trafic „criptat” și „necriptat”.

Legate de: PureVPN este activ 78% Anul Nou vânzarea ca ofertă de timp limitat. Poți apuca Abonament de 2 ani în prețul de 1 pentru cât mai jos 2,45 USD pe lună cu 7 zile înapoi bani garanție.

Dacă sunteți utilizator de sistem de operare Windows, atunci Router virtual funcția vă permite să convertiți laptopul sau desktopul într-un router virtual și să îl utilizați pentru a vă conecta la 10 mai multe dispozitive. Clientul software are Internet Kill Switch un sistem automat Selecție inteligentă funcție, cu doar un clic pe un buton, adică Streaming, Securitate, Surf, etc., pentru a vă oferi o experiență personalizată.

cele mai bune servicii vpn

VPN PIA | Poziția a 4-a | Lista celor mai bune servicii VPN 2017

„Ne place să credem că aplicarea noastră a straturilor de confidențialitate și securitate este cea mai eficientă soluție la problemele cu care se confruntă utilizatorii astăzi. Soluția noastră pentru confidențialitate și securitate este să oferim un tunel VPN sigur cu criptare super puternică. ”- PIA

Accesul la internet privat este lider în serviciile tradiționale VPN. Are servere securizate SSL optimizate pentru de streaming și P2P distribuire a unui fisier. Dacă sunteți un utilizator VPN ocazional, atunci PIA VPN are cele mai atractive planuri de prețuri de pe piață.

Legate de: Accesul la internet privat este activ 52% reducere vânzare pentru o perioadă limitată de timp. Poți apuca Abonament de 1 an pentru cât mai jos 3,33 USD pe lună cu 7 zile înapoi bani garanție. 

Clientul de software este simplu și ușor de utilizat și are un încorporat Internet Kill Switch si un Blocator de anunțuri care blochează reclame, malware și trackere. Dacă munca dvs. depinde de proxy, atunci Accesul la internet privat oferă SOCKS5 împuternicit.

cele mai bune servicii vpn

IVACY VPN | Poziția a 5-a | Lista celor mai bune servicii VPN 2017

„La Ivacy, ingeniozitatea este gravată pe parcursul ciclului nostru de dezvoltare a produselor. Credem în libertate completă online, împreună cu securitatea impenetrabile a utilizatorilor noștri. ”- Ivacy VPN

Ivacy este a doua cea mai „inovație” condusă de industria VPN. Nu numai compania este centrul de tracțiune din cauza acesteia cel mai prețuri accesibile, dar și cu caracteristicile sale inovatoare.

Ivacy VPN oferă un DNS inteligent supliment pentru a preveni scurgerea DNS și direcționarea întregului trafic de internet prin serverele sale DNS dedicate. Clientul său de software este ușor de utilizat și simplu cu funcționalitatea Internet Kill Switch și Tunel Split pentru a separa traficul dvs. de Internet în „necriptate” și „criptate” pentru a vă permite să faceți mai multe sarcini.

Legate de: Ivacy VPN este activ 86% iarna vânzarea ca ofertă de timp limitat. Poți apuca Abonament de 2 ani în prețul de 1 pentru cât mai jos 1,66 USD pe lună cu 7 zile înapoi bani garanție

Serverele sunt securizate cu SSL tehnologie, IPv6 protecție și optimizat pentru de streaming și P2P partajarea de fișiere care vă ajută să ocoliți cea mai mare parte a restricției regionale a site-urilor web.

Ce factori cheie fac ca un serviciu VPN să fie de încredere?

Există diverși factori cheie pe care ar trebui să vă concentrați în timp ce optați pentru un serviciu VPN.

1. Politica Zero Log

Există multe servicii VPN gratuite care vă înregistrează activitățile de pe Internet și permit terților, precum agenții de publicitate și agențiile de supraveghere guvernamentale, să vă acceseze informațiile sensibile. Sau unele VPN plătite bazate pe statul de supraveghere, cum ar fi Statele Unite, sunt susceptibile să respecte regulile.

Un serviciu VPN de încredere ar trebui să respecte cu strictețe politica Zero-Log, ceea ce înseamnă că serverele lor VPN nu au voie să înregistreze nicio activitate web (de exemplu, timbre de timp, adrese URL, cookie-uri etc.). date de utilizare și calendarul conectivității pentru a-și menține serviciul.

2. Metoda de plată Bitcoin

Ori de câte ori efectuați o tranzacție financiară online, detaliile dvs. sunt stocate în baza de date a companiei care vă poate fi urmărită oricând. Bitcoin este o metodă de plată anonimă care permite oamenilor să își efectueze tranzacțiile online în siguranță și anonim. Iată un ghid despre Cum să cumpărați Bitcoin.

Pentru a evita stocarea informațiilor sensibile în baza lor de date; un serviciu VPN de încredere ar trebui să ofere o metodă de plată Bitcoin pentru a păstra informațiile utilizatorului său anonime și de neatins. Nu numai Bitcoin te-ar ajuta să cumperi VPN în mod anonim, dar te va ajuta și cu alte achiziții online.

3. Servere VPN larg răspândite cu lățime de bandă neacoperită & Viteză

Unele servicii și site-uri web sunt separate în locații geografice și restricționează utilizatorii de Internet să ocolească aceste geo-restricții prin blocarea activă a serverelor VPN. Serviciile VPN de încredere ar trebui să aibă servere VPN răspândite în locațiile PRIME, pentru a nu ocoli doar restricțiile regionale, ci și pentru a gestiona traficul populat al utilizatorilor de internet.

întrebări frecvente

Î - Ce este rețeaua virtuală virtuală sau VPN?

O rețea privată virtuală este o tehnologie care conectează două computere la distanță pe web folosind o conexiune privată. Această conexiune privată este uneori denumită - Tunel - care este criptată folosind mai mulți algoritmi de criptare.

Tehnologia provenea din mediul corporativ în care clienții (angajații) se conectează la o gazdă (rețea corporativă) pentru a lucra din locații îndepărtate. Deoarece conexiunea oferă confidențialitate pe web, multe servicii VPN comerciale furnizează servere VPN pentru a permite clienților să acceseze internetul în mod privat.

Î - Cum securizează VPN datele mele?

Când vă abonați la un serviciu VPN, acesta vă oferă un client software care vă facilitează o conexiune sigură și privată între dvs. și serverul (VPN-urile) de la distanță împrăștiat în întreaga lume. Datele care se transmit între dumneavoastră și server sunt apoi criptate folosind algoritmi și protocoale de criptare diferite.

Î - Este legal VPN?

Da. VPN este legal de utilizat, deoarece tehnologia oferă securitate unei rețele corporative și vă protejează datele de daune.

Î - VPN împiedică ISP să-mi monitorizeze datele?

Da. Deoarece VPN criptează datele dvs. cu algoritmi de criptare cum ar fi AES de 256 biți, ISP-ul dvs. nu vă poate monitoriza datele de pe Internet.

Î - Împiedică VPN supravegherea în masă a guvernului neexecutată?

Da. Din aceleași motive descrise mai sus, tunelul VPN criptează întreaga sesiune de internet de pe dispozitivul dvs. pe serverul VPN.

Î - Este bine să ai încredere în furnizorul de servicii VPN?

Acesta variază de la furnizor la furnizor. Unii furnizori VPN au politici de confidențialitate transparente despre ceea ce vor colecta și ce nu, în timp ce unii furnizori au politici umbrite și declarații ambigue despre ceea ce vor colecta. Așadar, este responsabilitatea dvs. să citiți politica de confidențialitate și condițiile de furnizare ale tuturor furnizorilor de servicii pe bază de abonament.

Î - Pot folosi VPN pentru streamingul canalelor blocate?

Da. Puteți utiliza VPN nu numai pentru a accesa site-uri web geo-blocate, ci și pentru a transmite conținutul serviciilor de streaming blocate, cum ar fi Netflix și Hulu. Puteți urmări ghidul nostru despre Best VPN pentru streaming.

Gânduri finale

Am ales aceste servicii VPN de încredere și cele mai bune după ce am analizat Politica de confidențialitate și Termenii și serviciile și am examinat clienții online. Deși este necesar să instalați un Antivirus pentru a vă securiza sistemul, este de asemenea necesar să optați pentru un serviciu VPN fiabil pentru securizarea identității online și a datelor de pe Internet. Serviciile VPN enumerate aici sunt stricte în politica lor Zero-Log și oferă cele mai bune funcții posibile.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me