Cele mai multe browsere sigure 2019 | Navigare criptată

[ware_item id=33][/ware_item]

Constatări ale autorului: Am acoperit recent diverse subiecte legate de „navigare sigură”. Aveți nevoie de o conexiune VPN oricum, chiar și atunci când navigați prin browserul Tor. Ceea ce este considerat cel mai de încredere browser din lume, dar nu va asigura criptarea. în afară de trecutul în care toți agenții FBI folosesc pentru a comunica prin TOR.


Dezavantaje: - viteză oribilă pe Internet - conectivitate lentă - experiență proastă a utilizatorului

Aceasta va fi o discuție lungă, pentru a economisi timp pentru voi, am împărțit-o în două secțiuni.

 1. Care sunt cele mai sigure browser-uri [listă]
 2. Cum să vă asigurați browserul obișnuit în siguranță cu [tweaks]
 3. De ce ai nevoie de un VPN cu browserul Secure

De ce VPN peste browserul securizat?

Deși, browserele sigure precum TOR vă ascund și adresa IP și criptează traficul dvs. ca o VPN. Cu toate acestea, în timp ce utilizați browsere sigure, datele dvs. sunt de asemenea transferate către terți.

Întrucât, o VPN este singura sursă în care datele dvs. sunt aruncate la gunoi atunci când utilizați o rețea privată virtuală pentru criptarea și confidențialitatea datelor.

De exemplu, un browser securizat are un serviciu precum VPN pentru a-și proteja datele utilizatorilor. Așa se face că istoricul dvs. de Internet se adresează software-ului browserului, precum și serverului VPN.

Prin urmare, cei care optează pentru un VPN sunt mai siguri și protejați de vulnerabilități decât utilizatorii browserului privat. În plus, cele mai bune servicii VPN oferă clienților lor o politică de logare zero, care aproape că dispare istoricul datelor din orice punct.

Navigați pe web cu securitate și confidențialitate cu aceste 5 cele mai bune browsere sigure și aveți o experiență fără griji de navigare pe internet.

Introducere Pentru securizarea browserului și de ce ai nevoie de unul

Este posibil să utilizați unul dintre cele mai bune browsere, cum ar fi Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera sau Safari, care sunt eficiente pentru a lucra împreună cu cele mai bune rezultate. Cu toate acestea, acestea nu sunt suficient de sigure pentru a asigura confidențialitatea împotriva creșterii amenințărilor cibernetice și a legilor stricte privind interzicerea datelor Legile privind confidențialitatea pe internet Explicat de Privacysniffs.

În acest scop, aveți nevoie de un browser securizat sau pentru a simplifica procesul, puteți descărca o extensie de confidențialitate cu browserul dvs. existent. Diferența dintre un browser anonim și un cel mai bun browser obișnuit obișnuit este că browserul securizat vine de-a lungul unui proxy încorporat.

Cu toate acestea, aceasta asigură doar istoricul și activitatea de navigare din browser și toate celelalte date de internet ale dispozitivului dvs. rămân expuse și nesigure..

Dacă doriți să vă asigurați întregul dispozitiv fără siguranță, fără probleme de administrare a unui nou browser sau de descărcare a unei extensii de browser adăugate, atunci puteți utiliza o aplicație VPN cu criptare high-end și alte caracteristici de securitate..

Puteți utiliza un serviciu VPN legitim pentru a sustrage toate riscurile.

Un internet securizat a devenit cea mai căutată dorință a unei persoane, mai ales după răsturnarea regulilor de confidențialitate FCC. Aceste reguli au dat puteri neloiale IPS, care au amenințat serios confidențialitatea utilizatorului de internet.

Prin urmare, a fost observat un îndemn copleșitor cu privire la persoanele care caută instrumente de confidențialitate pentru a avea un internet securizat.

Unii dintre acești oameni au ajuns și la noi pentru câteva recomandări bune. Pentru a satisface cititorii noștri, am filtrat câteva cele mai bune navigatoare sigure pe care le actualizăm regulat pentru a menține eficiența.

Cu toate acestea, în timp ce exploram aceste browsere, am descoperit unele dintre problemele generale cu care se confruntă oamenii. Utilizatorii obișnuiți ai browserului precum Chrome, Firefox și Opera nu folosesc complicațiile pe care le au aceste browsere sigure.

Pe de altă parte, trebuie să-l descărcați ca software adițional, care va ocupa un spațiu suplimentar și va genera sistemul dvs..

În loc să descărcați și să instalați un alt software de browser anonim, puteți să instalați pur și simplu un software de rețea privată virtuală (VPN).

Acesta nu numai că vă oferă securitate în timp ce navigați, dar și criptează traficul dvs., ceea ce vă lasă aproape de neatestat pentru ISP-uri, guvern și ochi amețiți.

constatări: Utilizarea browserelor sigure pentru a ascunde și securiza istoricul de navigare este o experiență frustrantă pentru utilizatorii obișnuiți, prin urmare, în loc să căutați browsere sigure, ar trebui să căutați instrumente anonime precum VPN (Rețeaua virtuală virtuală) pentru securizarea întregii rețele.

CEO Joe Joe

6 Navigator cel mai sigur 2019

(1) - TOR BROWSER | Browser criptat

În ceea ce privește confidențialitatea și anonimatul, Tor s-a dovedit a fi principala ligă a celor mai bune browsere sigure.

Rețeaua Tor oferă o comunicare anonimă. Obiectivul său este de a proteja confidențialitatea utilizatorului și informațiile sensibile de la un cybercriminal, curios de a interacționa cu astfel de lucruri.

Tor a fost dezvoltat în alianță cu US Navy în scopul exclusiv de a furniza navigare web anonimă.

Modul în care browserul Tor își tunelează datele cu ajutorul criptării

Analiza traficului de date este armamentul cel mai dorit din arsenalul unui hacker. Poate ajuta un hacker să aibă acces la cele mai sensibile informații.

Tehnicile fundamentale de criptare nu oferă securitate împotriva controlului traficului. Sarcina utilă este că datele reale sunt criptate. Întrucât antetul, adică informații care includ sursa, dimensiunea, etc. care ajută datele care ajung la destinație, sunt scutite de criptare.

Tor, fiind cel mai bun browser web din punctul nostru de vedere, împiedică supravegherea neautorizată de către serverele de releu „ascunse” încorporate. Vă trimite traficul de date prin aceste servere relee care îndeplinesc scopul unui labirint.

De asemenea, datele sunt de nerecunoscut pentru snifferele de buzunar pentru a determina originea și destinația traficului.

Care sunt caracteristicile browserului său?

Browserul Tor vă face accesibil la rețeaua Tor. Funcționează în afiliere cu Marina SUA și alte organizații care aplică legislația pentru colectarea informațiilor, precum și vizitarea site-urilor web, fără a lăsa o urmă de adrese IP guvernamentale în jurnalul site-ului..

Tor este o aplicație portabilă care înseamnă că poate fi instalată pe orice dispozitiv de stocare amovibil (cum ar fi un USB). Prin urmare, serviciul său poate fi utilizat pe orice computer pe care lucrați, indiferent de locație.

Tor este un browser avansat de confidențialitate care are un glisor ușor de utilizat, spre deosebire de suplimentul NoScript obișnuit, care este inclus în mod implicit. Browserul este recunoscut imediat de utilizatorii Firefox cu câteva modificări evidente.

Dezavantajele pe care le puteți confrunta în timp ce utilizați TOR

Dezavantajul major este viteza. Deoarece traficul dvs. de date trebuie să treacă printr-un labirint înainte de a ajunge la destinație, performanțele dvs. de navigare vor fi afectate. Dacă conexiunea la internet este slabă; Tor ar putea deveni supărător. Cu toate acestea, dacă conexiunea este bună; s-ar putea să fie cel mai ușor browser cu care să continui.
O altă problemă este că Tor nu asigură anonimatul. Folosind Tor pe Wi-Fi public, trebuie să vă asigurați că utilizați un VPN pentru a vă îmbunătăți securitatea.

Acest browser este disponibil pe Windows, Mac și Linux.

(2) - BROWSER EPIC

Browserul epic dezactivează instantaneu multe pasaje care ar putea compromite navigarea dvs. web și vă consolidează securitatea.

best-sigure-browsere

Fiind unul dintre cele mai bune browsere sigure, acesta are un proxy încorporat care te ajută să devii anonim și să îți ascunzi locația. Utilizează un activ Nu urmări și scutește urmele, după ce închei o sesiune de navigare.

Acest browser este disponibil pentru Windows și Mac.

(3) - BROWSER DE FIER SRWare

Este un browser web bazat pe Chromium, care este motivul pentru care multe vizualizări pe ecran par identice. Îți păstrează datele în siguranță prin metodele obișnuite de securitate. Diferența majoră dintre Chrome și SRWare este protecția datelor. Acesta este motivul pentru care este unul dintre cele mai bune browsere sigure. SRWare exclude utilizarea unui ID împreună cu alte probleme de confidențialitate Chrome, precum sugestiile de căutare.

best-sigure-browsere

Acest browser este disponibil pe Windows, Mac, Linux și Android.

(4) - BROWSER COMODO DRAGON

Browserul Dragon Comodo este unul dintre cele mai bune browsere sigure, dar totuși, nu mai este nici o potrivire pentru Tor Browser, dar cu activele sale specializate, navigarea web este mult mai sigură. Oferă scanare de malware la fața locului, securizare DNS, SSL și domeniu și blochează toate urmărirea, cookie-urile și spionii web. Este, de asemenea, un browser web bazat pe Chromium, precum SRWare. Prin urmare, nu va fi o aventură complet diferită, ci va fi mai sigură.

best-sigure-browsere

Acest browser este disponibil pe Windows, Mac și Linux.

(5) - AVIRA SCOUT

Printre cele mai bune browsere sigure, Avira Scout este un browser web dedicat Chromium. Avira Scout se concentrează pe securitate și confidențialitate. Acesta acumulează o varietate de plugin-uri de securitate ale terților din browser.

best-sigure-browsere

Este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune browsere sigure, datorită caracteristicilor sale excepționale, care includ Navigarea sigură Avira (blochează site-urile de phishing infectate), Căutarea sigură Avira, Wi-Fi sigur care implementează HTTPS (bazat pe HTTPS Everywhere) atunci când vă conectați prin Wi-Fi nesigur, și capacitate anti-urmărire.

Acest browser este disponibil pe Windows, Mac și Linux.

(6) Dooble Secure Browser:

Dooble este o altă opțiune sigură dacă căutați o navigare sigură și anonimă. Sisteme de operare importante precum Windows, Mac OS X & Suport Linux browser Dooble.

browser dooble securizat pentru confidențialitate

Este dificil să folosiți browserul securizat Dooble din cauza infrastructurii sale și a versiunii sale sigure. Există două moduri disponibile, în mod implicit, setul său pe versiunea sigură. Versiune nesigură Dooble dezactivează JavaScript și playerul flash, ceea ce face ca experiența utilizatorului să fie într-adevăr frustrantă, dar mai sigură și criptată..

Puține funcții de bază sunt similare cu HTTPS Pretutindeni, așa cum forțează cererea serverului HTTP versiunii HTTPS pentru a returna versiunea criptată a site-ului. De asemenea, blochează iFrames și sesiunea cookie-urilor terță parte.

Există câteva opțiuni interesante care vin împreună cu Dooble, istoricul de navigare și marcajele dvs. vor fi transformate în formă de text care nu poate fi citită, înseamnă criptare text și astfel se criptează toate preferințele..

(7) Navigator cu viteză

Navigatorul curajos este un open source care are alternative pentru Safari și Chrome. Este un browser bazat pe Chromium în loc de Firefox. Navigatorul curajos este un browser relativ nou pentru confidențialitate, dar are câteva funcții eficiente care concurează pentru alte browsere cele mai bune sigure din această listă.

Cele mai multe browsere sigure 2019 | Navigare criptată

Are un anunț blocant încorporat, protecție de urmărire, blocant de scripturi și HTTPS peste tot. Cu toate acestea, acestea oferă, de asemenea, protecție împotriva scurgerilor WebRTC, care este o lipsă proeminentă în majoritatea browserelor populare, cum ar fi Chome, Opera, Firefox și altele.

Acesta oferă o caracteristică a funcționalității anti-amprentare cu un singur clic și este un browser ușor. Prin urmare, acest browser funcționează într-un mod eficient ca browser de confidențialitate pentru Android, dar un dezavantaj remarcat pentru browserul Brave este că interfața sa de desktop este puțin cam lentă. Comentariu din discuție Care este consensul pentru Brave Browser?.

Cum să vă securizați browserul obișnuit

În loc să căutați un alt browser cel mai sigur, puteți preveni și elimina amenințările de securitate adăugând un strat suplimentar de protecție în browsere.

Aceste suplimente și extensii vă vor face Firefox & Chrome este mai sigur la fel cum cel mai sigur browser securizează datele dumneavoastră.

Articol conex: Navigare anonimă: 4 cele mai bune soluții pentru navigare privată completă

Distribuitor de confidențialitate:

Ați observat vreodată că atunci când vizitați unele „site-uri de comerț electronic” și căutați sau vizitați anumite produse și părăsiți site-ul, veți vedea reclame pop-up ale acestor produse pe toate celelalte site-uri web, precum Facebook pe care îl vizitați ulterior.?

Aceasta se numește urmărire terță parte. Urmărirea terțelor părți îți urmărește activitățile din spate, iar Badgerul de confidențialitate previne acest tip de urmărire blocându-le.

Privacy Badger blochează pur și simplu scripturile de aviz pentru redarea paginii. De asemenea, blochează toate scripturile site-ului care intră, care intenționează să strângă informații din browser.

Dacă vorbim despre Google Analytics, deoarece GA preia și informațiile de la sfârșitul utilizatorului, deci Badgerul de confidențialitate nu blochează scripturile GA în mod implicit. Dacă trebuie să blocați GA, de asemenea, trebuie să instalați o altă extensie, despre care vom discuta mai jos.

 • Extensie pentru FireFox:
 • Pentru Chrome:
 • Extensie de operă:
 • Descărcați extensia pentru Safari:

UBlock Originea:

Aceasta este o altă extensie excelentă sau complement pentru Firefox, disponibilă și pentru Chrome, Safari și Opera. UBlock Origin este un instrument cu adevărat puternic datorită listei de filtre pe care le au. Este un proiect open source și surpriza este că nu se așteaptă la o donație pentru acest lucru. Cum se spune;

"Liber. Sursa deschisa. Pentru utilizatori de către utilizatori. Nu au fost căutate donații. Fără listele prestabilite de filtre, această extensie nu este nimic. Așadar, dacă vreți să contribuiți cu adevărat la ceva, gândiți-vă la persoanele care muncesc din greu pentru a menține listele de filtre pe care le utilizați, care au fost puse la dispoziția tuturor gratuit. "

Funcția sa de bază este că această extensie nu doar blochează reclama, ci vă va proteja sistemul împotriva programelor malware.

Eliminare automată a cookie-urilor:

Acest lucru va oferi browserului dvs. un alt nivel de securitate, oferindu-vă controlul pentru gestionarea cookie-urilor. Cu ajutorul acestui instrument de gestionare a cookie-urilor, puteți să afișați o listă albă și o listă de greșire a site-urilor, astfel încât, ori de câte ori închideți fila, să eliminați automat cookie-urile.

Cookie-ul neutilizat va fi eliminat de fiecare dată când părăsiți fila sau închideți browserul, ceea ce împiedică activitatea spionului din spatele navigării dvs. folosind cookie-uri.

 • Extensie pentru Chrome
 • Obțineți această extensie pentru FireFox
 • Pentru Opera

HTTPS Oriunde

Aceasta este marea extensie dezvoltată și menținută de susținătorii și dezvoltatorii FEP, este gratuită de utilizat și vă oferă o mare securitate și îmbunătățește experiența utilizatorului.

HTTPs Everywhere este proiectat pentru a reda singura versiune securizată a site-ului web, în ​​care extensia va aplica toate cererile HTTP la versiunea HTTPs. De exemplu, dacă doriți să deschideți http://www.abc.com, va gestiona cu forță solicitarea adăugând link-ul HTTPS, îl deschideți de oriunde.

Singurul scop din spatele acestui lucru este să vă asigurați că vizitați pagina criptată a site-ului web. Există mii de site-uri web care au certificat SSL valabil, dar nu redirecționează versiunea HTTPS, astfel încât, în acest caz, HTTPS Everywhere vă va redirecționa către pagina respectivă, care este criptată..

Scopul extensiei este de a preveni malware-ul să viziteze site-uri de încredere.

 • Extensie FireFox
 • Extensie Chrome
 • Extensie de operă
 • Extensie pentru Safari
 • Extensie pentru Android

CONCLUZIE

În afară de aceste browsere optime sigure, aveți de ales dintre multe altele, precum Dooble, Opera, Yandex etc..

Este crucial pentru proprietarii de afaceri să dezvolte o relație cu clienții lor bazată în totalitate pe încredere. Prin urmare, în timp ce alegeți cel mai bun browser sigur, trebuie să vă asigurați că navigarea dvs. web nu este deloc compromisă.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me