Αποκλεισμός ιστότοπων στο Chrome γρήγορα και εύκολα 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Ευρήματα συγγραφέων: Αυτό το άρθρο είναι ειδικά κατασκευασμένο για πολλούς που αντιμετωπίζουν δυσκολίες να ξεμπλοκάρουν ιστότοπους ή να ξεμπλοκάρουν ιστότοπους στο Chrome. Για να καλύψουμε τις ανάγκες του αναγνώστη μας, δημιουργήσαμε εκτεταμένες και λεπτομερείς πληροφορίες, με απλά βήματα για να ακολουθήσουμε. Για την εξοικονόμηση χρόνου VPN όπως το NordPVN είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκλειδώσετε τον ιστότοπο.


Ωστόσο, οι χρήστες που χρησιμοποιούν το Chrome δεν θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν επαρκώς την περιήγησή τους στο διαδίκτυο από αυτές τις εναλλακτικές τεχνικές ρύθμισης. Το ιστορικό περιήγησής σας θα μπορούσε να ανιχνευθεί με κάποιον άλλο κρυφό τρόπο που ένας κανονικός χρήστης του διαδικτύου δεν κατάφερε να καταλάβει.

Σχεδόν όλες οι μέθοδοι για την απεμπλοκή ιστότοπων στο Chrome είναι αυτές που δεν περιορίζουν τις στοχευμένες διαφημίσεις που σημαίνουν ότι οι έμποροι σας παρακολουθούν ακόμα.

Επίσης, με τη χρήση αυτών των λύσεων, μπορείτε να ξεμπλοκάρετε έναν περιορισμένο αριθμό ιστότοπων και κινδυνεύετε επίσης να πιάσετε. Για παράδειγμα, οι δωρεάν υπηρεσίες VPN, όπως το Zenmate και το Hola, είναι δημοφιλείς μεταξύ των χρηστών του Διαδικτύου, αλλά όπως και άλλοι, συμμετέχουν επίσης στην πώληση του εύρους ζώνης του χρήστη.

Ο χειριστής του σκάφους μηνυμάτων 8chan Fredrick Brennan ισχυρίζεται?

"Όταν ένας χρήστης εγκαθιστά τη Hola, γίνεται ένα τελικό σημείο VPN και άλλοι χρήστες του δικτύου Hola μπορούν να βγουν από τη σύνδεση στο διαδίκτυο και να πάρουν την IP. Αυτό είναι που το καθιστά ελεύθερο: Η Hola δεν πληρώνει για το εύρος ζώνης που χρησιμοποιεί το VPN της, και δεν υπάρχει κανένας χρήστης να μην συμμετέχει αυτό ».

Παρόλο που μπορούν να δώσουν μια πρόοδο σε ορισμένους ιστότοπους, ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος του ουσιαστικού περιεχομένου και απαίτησε πράγματα όπως HULU, Netflix και άλλα είναι είτε απρόσιτα είτε περίπλοκα στην πρόσβαση μέσω της χρήσης.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να μάθετε μια λύση που είναι απλή, εύκολη στη χρήση και αρκετά διαφανή για να καταλάβετε.

Αποκλεισμός ιστοτόπων με τη χρήση υπηρεσίας VPN

RankProviderPriceCoupons
1 NordVPN: 2.99 - μήνα 78% OFF
2 ExpressVPN: 8.33 - μήνα 35% OFF
3 CyberGhost Pro: 2.90 - μήνα 73% OFF
4 PureVPN: 2.95 - μήνα 65% OFF
5 Ιδιωτικός Πρόσβαση στο Διαδίκτυο: 3.33 - μήνα 12% OFF

Μια τέτοια ισχυρή λύση για το ιδιωτικό σας απόρρητο θα μπορούσε να είναι ένα Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο (VPN) που σας παρέχει πρόσβαση σε όλες σχεδόν τις ιστοσελίδες, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων ειδών όπως Netflix, Hulu, Amazon και άλλα.

Επίσης, η διαδικτυακή σας ταυτότητα διατηρείται ανώνυμη μέσω της αποκρύψεως της διεύθυνσης IP και της κρυπτογράφησης δεδομένων στρατιωτικής ποιότητας. Ωστόσο, λόγω των εκτεταμένων απαιτήσεων των υπηρεσιών VPN, οι άνθρωποι είναι πλέον σε θέση να τα πάρει με την επέκταση μόνο μερικά δολάρια το μήνα.

Έτσι, θα ήταν ένα έξυπνο βήμα να έχετε ένα VPN για όλα τα θέματα αντί να ακολουθείτε διαφορετικές ενέργειες για διαφορετικούς σκοπούς.

5 Best VPN για την απεμπλοκή ιστοχώρου στο Chrome

Ακολουθούν ορισμένα από τα καλύτερα VPN για την απεμπλοκή ιστότοπων στο Google Chrome.

(1) - NordVPN (Τοποθεσία - Παναμάς)

nordvpn για Chrome - ξεκλείδωμα ιστοσελίδων

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα
Πολιτική αυστηρού μητρώου μητρώου Δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή
Εύκολη εγκατάσταση
30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Αυτόματος διακόπτης σκοτώσεων

Το NordVPN είναι μια τέλεια επιλογή για την απεμπλοκή ιστότοπων στο Chrome. Είναι μια υπηρεσία VPN που σας παρέχει εύκολη πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου περιεχομένου με τις υπηρεσίες της σε περισσότερες από 57 χώρες.

Χαρακτηριστικά όπως ο αυτόματος διακόπτης kill είναι εύχρηστο για όσους ρέουν βαρύ περιεχόμενο όπως τα online παιχνίδια και τα streaming stuff. Μερικές φορές η ιστοσελίδα κρέμεται και αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό. Ωστόσο, ο αυτόματος διακόπτης θανάτου επιλύει αυτό το πρόβλημα.

Επίσης, η στρατιωτική κρυπτογράφηση και η μηδενική πολιτική καταγραφής σας παρέχουν ανωνυμία κατά την απεμπλοκή ιστοσελίδων. Ως εκ τούτου, μπορείτε να απολαύσετε την ξέγνοιαστη περιήγηση χωρίς να ανησυχείτε για την παρακολούθηση.

Σχετικά με το άρθρο: τι είναι torrenting και πώς λειτουργεί

Ωστόσο, η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, η οποία θα λύσει τις ανησυχίες σας για τα χρήματα που χάνονται. Το σχέδιο τιμολόγησης τους είναι?

 • 1 Μήνας [$ 11.95 ανά μήνα]
 • 6 μήνες [7,00 δολάρια το μήνα - 42 δολάρια για 6 μήνες]
 • 12 μήνες [$ 5.75 το μήνα - $ 69 για 12 μήνες]

Ειδική προσφορά διακοπών

 • 2 Έτος [$ 3.29 ανά μήνα - $ 79 για 2 χρόνια] * συνιστάται *

Αποκτήστε το NordVPN για το Chrome

(2) - ExpressVPN (Τοποθεσία - Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι)

expressvpn για τους ιστοτόπους αποκλεισμού Chrome

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα
Μεγάλη ταχύτητα Η δωρεάν δοκιμή δεν είναι διαθέσιμη
Φιλικό προς τον πελάτη
Απεριόριστο εύρος ζώνης
Ισχυρή κρυπτογράφηση

Το ExpressVPN είναι ο πάροχος VPN με την μεγαλύτερη κάλυψη διακομιστή που σας δίνει τη δυνατότητα να ξεκλειδώσετε τοποθεσίες στο Chrome. Παρέχει υπηρεσίες σε περισσότερες από 95 χώρες, διευκολύνοντας την περιήγηση σε παγκόσμιο περιεχόμενο.

Από την άλλη πλευρά, το ExpressVPN διαθέτει ένα λογισμικό που το καθιστά αποτελεσματικό για χρήση σε όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των Mac, iOS, Android, Router, Linux κ.λπ. Επίσης, είναι η πιο γρήγορη υπηρεσία VPN που καλύπτει όλα τα θέματα ταχύτητας και μπορείτε Απολαύστε streaming χωρίς ενοχλητικές διακοπές.

Κατά την απεμπλοκή του περιεχομένου, είστε επιρρεπείς στο να πιάσετε και γι 'αυτό, απαιτείται πολύ ισχυρή κρυπτογράφηση. Το ExpressVPN προσφέρει κρυπτογράφηση OpenVPN 256-bit και έχει επίσης αυστηρή πολιτική μη καταγραφής.

Έχουν 30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων με τρία σχέδια τιμολόγησης.

 • 1 Μήνας [$ 12.95 ανά μήνα]
 • 6 μήνες [$ 9.99 ανά μήνα - $ 59.95 χρεώνονται κάθε 6 μήνες]
 • 12 μήνες [$ 8.32 ανά μήνα - $ 99.95 χρεώνονται κάθε 1 έτος] * συνιστάται *

Λάβετε το ExpressVPN για το Chrome

(3) - PureVPN (Τοποθεσία - Χονγκ Κονγκ)

Puredvpn για Chrome - ξεμπλοκάρει ιστοσελίδες

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα
Διχοτόμηση σήραγγας Έκδοση ταχύτητας
Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής
Ικανοποιητική απόδοση
Ισχυρή κρυπτογράφηση

Για να ξεμπλοκάρετε ιστότοπους στο Chrome, το PureVPN είναι επίσης μια από τις προτιμώμενες υπηρεσίες που θα μπορούσατε να επιλέξετε. Παρέχει δυνατότητες όπως split tunneling και virtual router που το διακρίνουν από άλλους παρόχους VPN.

Η διαχωρισμένη σήραγγα σας βοηθάει να ξεπεράσετε τα προβλήματα ταχύτητας, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να διανείμετε τα δεδομένα που θέλετε να κρυπτογραφήσετε και ένα άλλο ασήμαντο για να αφήσετε μη κρυπτογραφημένα.

Μέσα από αυτό, θα μπορούσατε να έχετε μια ισχυρή εμπειρία περιήγησης ιστού στο Chrome. Επίσης, θα μπορούσατε να έχετε πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις τη φορά. Το PureVPN κρυπτογραφεί επίσης τα δεδομένα σας μέσω κρυπτογράφησης 256-bit και προσφέρει πρωτόκολλα ασφάλειας - IKEv2, OpenVPN, PPTP, SSTP και L2TP / IPSec.

Το σχέδιο τιμολόγησης τους είναι?

 • 1 Μήνας [$ 10.95 ανά μήνα]
 • 6 μήνες [$ 8,95 ανά μήνα - $ 53,70 χρεώνονται κάθε 6 μήνες]
 • 2 χρόνια [$ 2,95 ανά μήνα - $ 70,80 χρεώνονται κάθε 2 χρόνια] * συνιστάται *

Αποκτήστε το PureVPN για το Chrome

(4) - Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (Τοποθεσία - Ηνωμένες Πολιτείες)

Piavpn για Chrome - ξεμπλοκάρισμα ιστοσελίδων

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα
Προσιτές τιμές Δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή
Υποστήριξη P2P
Απεριόριστο εύρος ζώνης
Ισχυρή κρυπτογράφηση

Αν θέλετε εξαιρετική υπηρεσία για να ξεμπλοκάρετε ιστοσελίδες στο Chrome με εξαιρετικά προσιτές τιμές, τότε το PIA VPN είναι μια εξαιρετική επιλογή. Επίσης, η απέραντη κάλυψη διακομιστών 3250 σε περίπου 25 χώρες καθιστά ευκολότερη την απεμπλοκή και τη ροή περιεχομένου.

Ωστόσο, έχει λίγο αργή ταχύτητα σε σύγκριση με τα VPN που συζητήθηκαν παραπάνω, αλλά εξακολουθεί να είναι χρησιμοποιήσιμο. Είναι εξαιρετικά εύκολο να ρυθμίσετε αυτήν την υπηρεσία VPN στη συσκευή σας με προεγκατεστημένο κακόβουλο λογισμικό και αποκλεισμό διαφημίσεων για να σας παρέχουμε συνεχείς υπηρεσίες.

Προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών με τα σχέδια τιμολόγησης.

 • 1 Μήνας [$ 6.95 ανά μήνα]
 • 6 μήνες [5,99 δολάρια το μήνα - 35,95 δολάρια χρεώνονται κάθε 6 μήνες]
 • 1 Έτος [$ 3.33 ανά μήνα - $ 39.95 χρεώνεται κάθε 1 έτος] * συνιστάται *

Λάβετε PIAVPN για το Chrome

(5) - IvacyVPN (Τοποθεσία - Σιγκαπούρη)

Αποκλεισμός ιστότοπων στο Chrome γρήγορα και εύκολα 2019

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα
Φτηνές τιμές Επιστροφή χρημάτων σε περιορισμένους όρους
Πάνω από τη μέση απόδοση
Απεριόριστο εύρος ζώνης

Το IvacyVPN είναι η τελευταία επιλογή σύστασης για την κατάργηση αποκλεισμού ιστοτόπων στο Chrome. Η μηδενική πολιτική καταγραφής σας βοηθά να παραμείνετε ανώνυμοι κατά την απεμπλοκή περιορισμένου περιεχομένου.

Εάν θέλετε ένα καλώς αποδοτικό VPN με φθηνό πρόγραμμα τιμολόγησης, τότε το IvacyVPN θα μπορούσε να είναι μια αρχική επιλογή. Έχει καλή απόδοση στην επιφάνεια εργασίας. Ωστόσο, δεν είναι πολύ αποδοτικό στο κινητό.

Το τιμολογιακό τους σχέδιο με μια κλιμακωτή εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών είναι:

 • 1 Μήνας [$ 8.10 ανά μήνα]
 • 6 μήνες [$ 5,40 ανά μήνα - $ 32,40 χρεώνονται κάθε 6 μήνες]
 • 2 χρόνια [$ 1,83 ανά μήνα (μετά το κουπόνι) - $ 44,10 χρεώνονται κάθε 2 χρόνια] * συνιστάται *

Αποκτήστε το Ivacy για το Chrome

6 αποτελεσματικές τεχνικές για την απεμπλοκή ιστότοπων στο Chrome

Αυτές οι τεχνικές ξεκλειδώματος ιστοσελίδων στο Chrome είναι αυτές που θα μπορούσαν να είναι παραγωγικές στο σχολείο, το γραφείο ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος όπου χρειάζεστε άμεση πρόσβαση σε έναν ασφαλές ιστότοπο.

1 - Χρήση VPN για Απεριόριστη Περιορισμένη Πρόσβαση

Θέλετε την καλύτερη λύση στο πρόβλημα των αποκλεισμένων ιστότοπων. τότε μια υπηρεσία VPN είναι καλύτερο να αντιμετωπίσει το πρόβλημά σας. Όταν προσπαθείτε να ξεμπλοκάρετε τους ιστότοπους στο Chrome, το VPN θα μπορούσε να ικανοποιήσει αποτελεσματικά τις ανάγκες σας και θα σας παρέχει το καλύτερο πρωτόκολλο ασφαλείας.

Ένα VPN αλλάζει την πραγματική σας διεύθυνση IP σε ένα ψεύτικο που σας δίνει μια ψεύτικη ταυτότητα και παραμένετε ανώνυμος κατά την περιήγηση. Επίσης, μέσω υπηρεσίας όπως το VPN, μπορείτε να προβάλλετε περιεχόμενο και ιστότοπους σχεδόν σε κάθε περιοχή χωρίς προβλήματα ταχύτητας.

Ωστόσο, για αυτό πρέπει να επιλέξετε μια υπηρεσία VPN είναι αυθεντική και αξιόπιστη μεταξύ των χρηστών. Πρόσφατα, το αυξημένο ενδιαφέρον των ανθρώπων για VPN έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς απατεώνες να πλανεύουν τους χρήστες του διαδικτύου προσφέροντας ψεύτικες υπηρεσίες VPN. Κατά την επιλογή ενός VPN, πρέπει πάντα να εξετάζετε υπηρεσίες VPN όπως ExpressVPN και PureVPN.

VPN όπως αυτά θα μπορούσαν να είναι τα καλύτερα γιατί:

 • Έχουν τεράστια κάλυψη διακομιστών που σας παρέχει περισσότερες επιλογές απεμπλοκής ιστοσελίδων σε πολλές τοποθεσίες διακομιστών.
 • Η γρήγορη ταχύτητα και το απεριόριστο εύρος ζώνης σας προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία περιήγησης χωρίς να επιταχύνετε την ταχύτητα.
 • Έχουν μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής, η οποία σας κρατά ανώνυμη κατά την απεμπλοκή περιεχομένου.
 • Η κρυπτογράφηση με AES 256-bit και το ανοιχτό πρωτόκολλο ασφαλείας VPN μεταφέρουν το ιδιωτικό σας απόρρητο και την ασφάλεια σε πολύ υψηλότερο επίπεδο.
 • Έχουν προσθέσει χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως split tunnel και Tor-over-VPN που σας προσφέρουν ένα εξαιρετικά ενισχυμένο και αδιαπέραστο πρωτόκολλο ασφαλείας.

2 - Στη γραμμή URL του Chrome, Μετατροπή HTTP σε HTTPS

Αυτός είναι ο πρώτος και ο πιο απλός τρόπος αν δεν μπορούσατε να συνδεθείτε σε έναν ιστότοπο λόγω του αποκλεισμού. Πολλές φορές, όταν μια ιστοσελίδα δεν συνδέεται, θα μπορούσατε να την αποκτήσετε με αυτόν τον ευκολότερο τρόπο αλλαγής του HTTP σε HTTPS στη γραμμή URL του Chrome.

Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση με το πρόγραμμα λογισμικού που περιορίζει την πρόσβαση στον ιστότοπο. Ωστόσο, αυτή η λύση είναι απλώς το αρχικό βήμα για να ελέγξετε αν θα μπορούσε να λειτουργήσει ή όχι να ξεκλειδώσει ιστοσελίδες στο Chrome.

3 - Περιορισμένη λίστα ιστότοπων Ξεκλειδώστε ιστότοπους στο Chrome

Πολλές φορές δεν οδηγείτε σε έναν ιστότοπο αλλά όχι επειδή είναι αποκλεισμένος στην τοποθεσία σας αλλά επειδή έχει περιοριστεί σε αυτήν τη συγκεκριμένη συσκευή στην οποία χρησιμοποιείτε το Chrome. Για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να επιλέξετε να ξεμπλοκάρετε ιστότοπους στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome από τη λίστα περιορισμένων ιστότοπων. Παρακάτω είναι τα εύκολα βήματα που θα μπορούσατε να ακολουθήσετε για να κάνετε έναν δρόμο μέσα από αποκλεισμούς.

 • Μεταβείτε στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome και κάντε κλικ στο κουμπί μενού στη δεξιά γωνία που εμφανίζεται με τρεις γραμμές ή τελείες.
 • Τώρα επιλέξτε την επιλογή 'Ρυθμίσεις' από τη λίστα.
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε το σύνδεσμο "Εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων" στο κάτω μέρος.
 • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή "Αλλαγή ρυθμίσεων διακομιστή μεσολάβησης" στην ενότητα δικτύου.
 • Επιλέξτε την καρτέλα "Ασφάλεια" και, στη συνέχεια, επιλέξτε το εικονίδιο "Περιορισμένες τοποθεσίες".
 • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "Sites" για να ανοίξετε το παράθυρο περιορισμένων ιστότοπων.
 • Τέλος, επιλέξτε τον αποκλεισμένο ιστότοπο από τη λίστα και κάντε κλικ στο κουμπί "Κατάργηση" για να ξεμπλοκάρετε τον συγκεκριμένο ιστότοπο.
 • Τώρα κλείστε το παράθυρο των περιορισμένων ιστότοπων κάνοντας κλικ στην επιλογή "κλείσιμο" που δίνεται παρακάτω και, στη συνέχεια, πατήστε "Ok" για να κλείσετε το παράθυρο ιδιοτήτων διαδικτύου.

Είτε πρόκειται για γραφείο, σπίτι ή σχολείο, μέσω αυτής της μεθόδου θα μπορούσατε να ξεμπλοκάρετε τον ιστότοπο σε χρώμιο μέσα σε λίγα λεπτά.

4 - Χρησιμοποιήστε τις Επεκτάσεις Google Chrome για να ξεμπλοκάρετε ιστότοπους

Πολλές φορές, όταν αποκτάτε πρόσβαση σε έναν ιστότοπο, μια αποσυνδεδεμένη σελίδα με σφάλμα σας δείχνει ότι "Αυτή η ιστοσελίδα δεν θα εμφανίζεται". Αυτό οφείλεται στον αποκλεισμό που τοποθετείται στον ιστότοπο στην τοποθεσία σας ή στον τόπο όπου τον συνδέετε.

Ένας τρόπος για να ξεμπλοκάρετε έναν τέτοιο ιστότοπο είναι να χρησιμοποιήσετε μια προέκταση χρωμίου, όπως το Zenmate. Αυτά είναι τα απλά βήματα που θα μπορούσατε να ακολουθήσετε για να λειτουργήσετε αυτή την επέκταση.

Εδώ είναι το Youtube Tutorial:

 1. Ανοίξτε μια νέα καρτέλα στο πρόγραμμα περιήγησης χρωμίου και κάντε κλικ στο προσαρμοσμένο κουμπί ελέγχου.
 2. Τώρα, επιλέξτε 'Περισσότερα εργαλεία' από εκεί.
 3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εμφανιζόμενη επιλογή "Επέκταση" στη λίστα.
 4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε 'Λήψη περισσότερης επέκτασης'.
 5. Θα εμφανιστεί μια γραμμή καταστήματος Chrome Web Store, πηγαίνετε εκεί και πληκτρολογήστε Zenmate.
 6. Επιλέξτε Zenmate ασφάλεια, προστασία απορρήτου και ξεκλειδώστε το VPN.
 7. Τώρα, κάντε κλικ στην επιλογή "Προσθήκη στο Chrome".
 8. Από τις επιλογές pop-up επιλέξτε 'Προσθήκη επέκτασης'.
 9. Τώρα πληκτρολογήστε το αναγνωριστικό email και τον κωδικό πρόσβασης.
 10. Πατήστε 'Εγγραφή δωρεάν' που παρέχεται παρακάτω.
 11. Από τη δεξιά γωνία της σελίδας, επιλέξτε το εικονίδιο "Zenmate".
 12. Στη συνέχεια, επιλέξτε την πραγματική σας τοποθεσία από όπου περιηγείστε στον ιστότοπο.
 13. Μετά από αυτό, τέλος, επιλέξτε 'Ok' για να ξεμπλοκάρετε τον ιστότοπο στο Chrome.

Τώρα, όλοι είστε έτοιμοι να επαναφορτώσετε την ιστοσελίδα που ήταν αποκλεισμένη και προηγουμένως εκφόρτωσε. Ωστόσο, μερικές από τις ιστοσελίδες είναι αδιάβατες μέσω της Zenmate επίσης. Αυτή η επέκταση του προγράμματος περιήγησης δεν είναι πλήρης λύση απορρήτου κατά την απεμπλοκή ιστοτόπων.

Είτε πρόκειται για γραφείο, σπίτι ή σχολείο, μέσω αυτής της μεθόδου θα μπορούσατε να ξεμπλοκάρετε τον ιστότοπο σε χρώμιο μέσα σε λίγα λεπτά.

5 - Χρήση του Proxy Chrome

Η δημιουργία ενός προφίλ με χρώμιο θα μπορούσε επίσης να σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε ιστότοπους στο Chrome. Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσατε να το ενεργοποιήσετε στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome, ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ακολουθήσετε αυτά τα εύκολα βήματα.

 • Πρώτα απ 'όλα, μεταβείτε στο μενού του Chrome
 • Επιλέξτε "ρυθμίσεις" από τις επιλογές που εμφανίζονται.
 • Μεταβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το σύνδεσμο 'Εμφάνιση προχωρημένων ρυθμίσεων'.

Ξεμπλοκάρει τοποθεσίες σε χρώμιο - πρώτο βήμα

 • Από την ενότητα δικτύου, επιλέξτε την επιλογή "Αλλαγή ρυθμίσεων διακομιστή μεσολάβησης".

Ξεμπλοκάρει τοποθεσίες στο Chrome - 2 βήματα

 • Τώρα επιλέξτε την καρτέλα 'Συνδέσεις' και από εκεί κάντε κλικ στο κουμπί 'Ρυθμίσεις LAN'.

Ξεμπλοκάρει τοποθεσίες στο Chrome - 3 βήματα

 • Στις ρυθμίσεις LAN, καταργήστε την επιλογή του τμήματος "Αυτόματες ρυθμίσεις εντοπισμού" και, στη συνέχεια, στην ενότητα διακομιστή μεσολάβησης, κάντε κλικ στο πλαίσιο με την ενότητα "Χρήση διακομιστή μεσολάβησης για το LAN ...".
 • Στην ενότητα "Διεύθυνση", εισαγάγετε τη διεύθυνση IP του διακομιστή μεσολάβησης και του αριθμού θύρας διακομιστή μεσολάβησης στο πεδίο Θύρα. Θα λάβετε τη διεύθυνση IP του διακομιστή μεσολάβησης και τον αριθμό θύρας σε ξεχωριστό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ξεμπλοκάρει τοποθεσίες στο Chrome - 4 βήματα

 • Τέλος, πατήστε το κουμπί "Ok" για να κλείσετε την καρτέλα "Περιοχή τοπικού δικτύου" και, στη συνέχεια, κάντε ξανά κλικ στο "Ok" για να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις του διακομιστή μεσολάβησης.

Τώρα, όταν θα ανοίξετε έναν αποκλεισμένο ιστότοπο, θα το περιηγηθείτε χρησιμοποιώντας συνδέσεις μεσολάβησης. Ωστόσο, όταν θα συνδέσετε την ιστοσελίδα την πρώτη φορά, ανάλογα με τις ρυθμίσεις ελέγχου ταυτότητας του λογαριασμού σας, θα σας ζητηθούν τα διαπιστευτήρια που έχετε λάβει στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ωστόσο, η χρήση του διακομιστή μεσολάβησης θα μπορούσε να επιβραδύνει την ταχύτητα περιήγησης στο Internet, γεγονός που θα μπορούσε να κάνει τους ιστοτόπους και άλλα πράγματα να πάρουν πολύ χρόνο για να φορτώσουν. Εάν είστε έτοιμοι να κάνετε συμβιβασμούς στην ταχύτητα για την απεμπλοκή ιστοσελίδων στο Chrome, απλώς θα ήταν μια καλύτερη επιλογή από έναν πληρεξούσιο.

Ενώ για να απενεργοποιήσετε μια υπηρεσία proxy απλά πρέπει να επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα, αλλά καταργήστε την επιλογή 'χρησιμοποιήστε ένα διακομιστή μεσολάβησης για το LAN σας' και, στη συνέχεια, ξαναελέγξτε 'Αυτόματη ανίχνευση ρυθμίσεων' στις ρυθμίσεις LAN.

6 - Χρησιμοποιήστε το TOR

Αποκλεισμός ιστότοπων στο Chrome γρήγορα και εύκολα 2019

Αν ψάχνετε για έναν τρόπο για να ξεμπλοκάρετε ιστοσελίδες στο Chrome, τότε το TOR θα μπορούσε να είναι πραγματικά αποτελεσματικό και θα αποδειχθεί χρήσιμη λύση. Το Tor είναι ένα δίκτυο πολλαπλών κόμβων για την αποφυγή περιπλάνησης δεδομένων, το οποίο είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Internet που έχει σχεδιαστεί για την κρυπτογράφηση ευαίσθητων και εμπιστευτικών στρατιωτικών επικοινωνιών.

Ο Tor μπορεί να ξεμπλοκάρει ιστότοπους και να εξασφαλίζει δεδομένα από την παρακολούθηση. Ωστόσο, το μειονέκτημα που οι χρήστες του Διαδικτύου πρέπει να αντιμετωπίσουν ενώ εργάζονται με το TOR είναι αργή ταχύτητα περιήγησης.

Επίσης, λόγω της αυξημένης χρήσης του, πολλοί απατεώνες και εγκληματίες του κυβερνοχώρου το χρησιμοποιούν και αυτό θα μπορούσε να σας κάνει να πιάσετε και εσείς. Αυτός είναι ένας επικίνδυνος τρόπος επειδή δεν είναι πολύ αποτελεσματικός στην παροχή πλήρους ανωνυμίας.

Συμπέρασμα: Πολλά πράγματα και ιστότοποι στο Διαδίκτυο είναι περιορισμένες και είναι απρόσιτες. Αυτό δημιουργεί ενόχληση και δεν έχετε άλλη επιλογή εκτός από την έξοδο. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί χρήσιμοι τρόποι και τεχνικές για την κατάργηση αποκλεισμού ιστοτόπων στο Chrome.

Για να ξεπεραστεί το πρόβλημα, σας έχουμε πει πολλές επιλογές μέσω αυτών των άρθρων που θα μπορούσαν να είναι επιτυχείς στο δρόμο σας σε αυτούς τους αποκλεισμένους ιστότοπους.

Όμως, όλα αυτά δεν είναι η θεραπεία εκατό τοις εκατό για το πρόβλημά σας, καθώς πολλοί από αυτούς δημιουργούν προβλήματα ταχύτητας και μερικοί εμποδίζονται με ζητήματα ασφάλειας. Μόνο μια υπηρεσία VPN είναι αυτή που εξυπηρετεί όλα τα προβλήματά σας χωρίς μειονεκτήματα.

Αλλά, και για αυτό, πρέπει να επιλέξετε τις καλύτερες υπηρεσίες VPN που είναι δημοφιλείς μεταξύ των χρηστών.