Cum să criptați traficul BitTorrent – Ghid complet

[ware_item id=33][/ware_item]

În acest articol vă vom arăta cum puteți cripta traficul dvs. Bittorent sau Utorrent folosind instrumente terțe, astfel puteți cripta căutarea torentelor în siguranță!


dar nu recomandăm acest lucru, deoarece oamenii s-au plâns pentru că au fost mai puțin siguri și au implicat ceva timp în scurgerea DNS sau IP. Vă recomandăm să folosiți NordVPN pentru Super viteză de internet, precum și conexiune criptată, de asemenea, este dotat cu funcții precum, Kill Switch și protecție DNS.

Torrentingul are întotdeauna o percepție întunecată. din cauza utilizărilor ilegale ale BitTorrent, cum ar fi descărcarea de materiale protejate de drepturi de autor, inclusiv filme, muzică, software și multe altele. Acest ghid vă va ajuta să criptați traficul BitTorrent.

Aceste descărcări sunt de obicei mari și exercită o presiune mare pe serverele furnizorului de servicii de internet (ISP). ISP-urile dvs., la rândul lor, vă accelerează traficul BitTorrent în rețelele lor. Prin această acțiune, descărcarea dvs. BitTorrent scade.

Deoarece torrenting-ul este atât de popular, din ce în ce mai mulți ISP-uri implementează metode de accelerare a traficului BitTorrent (numit și modelarea traficului).

Dacă nu sunteți sigur dacă BitTorrentul dvs. este accelerat, consultați lista de ISP-uri proaste din țară.

Dar cum să opriți ISP-urile să vă aglomereze traficul BitTorrent? Soluția este criptarea. Prin criptarea traficului BitTorrent, puteți împiedica acționarea ISP-urilor.

Ce face criptarea? Criptarea transformă datele dvs. - traficul BitTorrent în cauză - într-o formă neidentificabilă, astfel încât ISP-urile dvs. să fie greu de urmărit și de identificat traficul dvs. BitTorrent. Cu toate că, criptarea necesită puterea procesorului dvs. pentru criptare, cu toate acestea, există aproape zero procente de șanse ca traficul BitTorrent să fie scurgut și accelerat.

Cum să criptați traficul BitTorrent

Există diferite modalități de criptare a traficului BitTorrent.

 1. Caracteristici de criptare încorporate pentru client BitTorrent
 2. Peer Block [Peer Guard]
 3. Rețea virtuală privată

Articol conex: 5 cel mai bun VPN pentru torrenting & P2P Filesharing & Recomandare de top 2017

1. Funcții de criptare încorporate pentru client BitTorrent

Cei mai populari clienți BitTorrent, cum ar fi Azureus, BitComet și uTorrent / BitTorrent au funcții de criptare integrate pentru a cripta traficul BitTorrent. Pentru a le activa, urmați acești pași.

Azureus

 1. Deschideți clientul BitTorrent „Azureus”.
 2. Navigheaza catre Unelte > clic Opțiuni > extinde Conexiune > Selectați Criptare transport.
 3. Bifați caseta de selectare „Necesită transport criptat' opțiune.
 4. Selectați criptarea RC4 din „Nivel minim de criptare.“
 5. Bifați caseta de selectare „Permiteți conexiunile de ieșire care nu sunt criptate dacă încercarea de conexiune criptată nu reușește.„Va permite clientului să trimită conexiuni necriptate pentru a asigura compatibilitatea. Cu toate acestea, va expune adresa dvs. IP reală pentru ISP-ul dvs. pentru a identifica traficul BitTorrent. Sfatul nostru este să-l lăsați neatins și să vă verificați semănătorii și viteza. Dacă vă reduce viteza de descărcare, atunci bifați această opțiune și verificați din nou.
 6. Faceți clic pe caseta de selectare „Permiteți conexiuni de intrare necriptate.“
 7. Aceasta este totul pentru Azureus; pentru a cripta traficul BitTorrent.

BitComet

 1. Navigheaza catre Opțiuni > Click pe Preferințe > Click pe Avansat > Selectați Conexiune.
 2. Derulați la „Criptarea protocolului,„Ar exista trei câmpuri Auto detectare, Mereu, și Dezactivați. Opțiunea de detectare automată va permite mai multe conexiuni, dar mai puțină protecție împotriva accelerației ISP.
 3. Încercați să detectați automat mai întâi, dacă nu vă crește viteza, treceți-o pe „Întotdeauna”.
 4. Aceasta este totul pentru BitComet; pentru a cripta traficul BitTorrent.

uTorrent / BitTorrent

 1. Navigheaza catre Opțiuni > Click pe Preferințe > defilați pentru a selecta BitTorrent.
 2. Mergeți spre „Criptarea protocolului,„Are trei opțiuni”Activat,„„Forţat,' și 'Dezactivat.“
  Opțiunea „Activat” permite mai multe conexiuni, dar mai puțină protecție împotriva accelerației ISP.
 3. Încercați mai întâi conexiunea „forțată”. Dacă vă reduce semnificativ viteza, treceți la opțiunea „activată”.
 4. Bifați caseta de selectare „Permiteți conexiunile primite,„Dacă doriți să permiteți traficul de intrare care nu este criptat.
 5. Aceasta este totul pentru uTorrent / BitTorrent; pentru a cripta traficul BitTorrent.

2. Blocul de la egal la egal

PeerBlock este un instrument util pentru a bloca traficul selectat prin blocarea anumitor IP-uri de la conectarea la computer. Se poate face cu routerul, dar ce se întâmplă dacă îl puteți face direct de pe computer?

Adesea, companii anti-P2P, cum ar fi guvernul, deținători de drepturi de autor, cum ar fi MPAA, agenții etc., se alătură grupului de colegi care partajează fișierul torrent și salvează toate adresele IP și mai târziu trimit scrisori de avertizare contra încălcărilor către ISP-urile lor, care, la rândul lor, accelerați-vă viteza sau cel mai rău, revocați-vă abonamentul la internet.

Cum este util acest lucru pentru BitTorrent Traffic? PeerBlock blochează o gamă de adrese IP și blochează complet traficul către și către acele adrese IP (colegi).

criptați traficul bittorrent

Din startul Expertului de pornire PeerBlock, dacă selectați din listă opțiuni P2P, Anunțuri și Spyware, PeerBlock va descărca automat intervalele IP cunoscute de spyware și blochează adrese IP..

Adăugarea unei liste personalizate de intervale IP este ușoară, pe ecranul de configurare puteți crea o listă IP. De asemenea, puteți importa game IP de oriunde pe internet, cum ar fi IPBlockList și iBlockList.

criptare a traficului bittorrent

Puteți adăuga, de asemenea, intervalul dvs. IP particular. De exemplu, dacă doriți să blocați tot traficul IP din China. Puteți face clic pe „creează lista,„Dați numele descrierii și destinația fișierului.

criptare a traficului bittorrent

În ecranul următor, vi se va cere să introduceți lista de adrese IP pe care să le blocați. Dacă doriți doar să blocați intervalul IP din întreaga Chineză, accesați IPAddressLocation.org și utilizați instrumentul IP range pentru a obține toate adresele IP alese din acea țară.

criptați traficul bittorrent

Copiați toate câmpurile IP într-un fișier text și salvați-l ca .p2p extensie pentru a o face citită de PeerBlock. Click pe 'Adăuga'Pentru a selecta fișierul.

criptare a traficului bittorrent

După ce ați terminat personalizarea listelor, accesați ecranul principal unde vi se va afișa activitatea adreselor IP și monitorizați totul. Veți vedea IP-urile blocate în acea fereastră. Puteți, de asemenea, faceți clic pe „Vezi istoricul'Buton unde puteți vedea activitățile mai multor puncte în timp.

criptare a traficului bittorrent

Programul arată nu numai adresele IP blocate, ci și adresele IP permise care îl fac un instrument excelent de monitorizare.

PeerBlock este perfect dacă doriți să blocați un anumit set de adrese IP și să lăsați restul la software-ul dvs. antivirus și anti-malware.

Concepția greșită despre PeerBlock

 1. PeerBlock nu ascunde adresa dvs. IP pe un trafic BitTorrent.
 2. Nu blochează toate adresele IP, ci mai degrabă un set de adrese IP specifice. Prin urmare, este depășit și necesită liste de blocuri actualizate.

3. Rețea privată virtuală

VPN - Rețeaua virtuală virtuală - este o metodă excelentă pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea online. Criptează traficul BitTorrent și ascunde, de asemenea, adresa dvs. IP reală din grupul de colegi care partajează fișierul, ceea ce îl face un instrument perfect pentru a preveni proprietarii de drepturi de autor și ISP-uri să vă identifice traficul BitTorrent și să accelereze viteza de internet..

Criptare VPN

Cu toate acestea, aveți grijă la VPN-ul gratuit disponibil pe web. Aceste VPN gratuite fie vă înregistrează activitățile, fie vă scurg adresele IP sau ambele, ceea ce face ca traficul dvs. BitTorrent să fie susceptibil de accelerarea vitezei de la ISP-urile dvs. și urmărirea IP de la proprietarii de drepturi de autor.

Un serviciu VPN plătit are serverele lor VPN dedicate cu serviciu DNS pentru a elimina astfel de riscuri și a oferi servicii premium.

Concluzie

Dacă utilizați criptarea clientului BitTorrent încorporat, atunci este de preferat să folosiți PeerBlock. Cu toate acestea, s-ar putea să prezinte în continuare un risc de expunere la traficul BitTorrent.

VPN este cea mai bună metodă pentru a cripta traficul BitTorrent și pentru a preveni ISP-urile să vă aglomereze traficul BitTorrent..

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me